Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως, επειδή έκανα κι εγώ κάποιες κοτσάνες λογω άγνοιας, υπάρχουν τροφές που καλό ειναι να αποφευγονται οταν θηλάζουμε οπως πχ χορτα, κρεμμυδια, κολοκυθια, μπροκολα, κουνουπιδια, οσπρια, χυμοι γιατί μέσω του γαλακτός μας πειράζουν το παιδί.

Εμάς φανταστείτε το νοσοκομείο τελευταία μερα πριν βγουμε μας έδωσε βραστο κουνουπιδι, μπροκολο, και κολοκύθι για σαλάτα και το βράδυ στο σπιτι δεν ηξερα τι να κάνω με τον μικρό αφου είχε συνέχεια διάρροια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ο μικρος πεινάει παρα πολυ. Μου αδειάζει και τα δύο στηθη και σε μια ωρα ξυπνάει για συμπληρωμα. με το συμπληρωμα μου κοιμάται περιπου 2-3 ώρες συνεχόμενες ισως και παραπάνω. Μας έδωσαν το almiron απο το νοσοκομείο και αυτο συνεχίζουμε.

Αλοβεσάκι μου αυτο λεω κι εγώ. Πραγματικά θα δαιμονιζόμασταν πριν ένα μηνα! Εγώ την μέρα που βγήκαμε έτρεχα σαν την τρελη να του πάρω μπουκάλια, αποστειρωτές, θερμαντήρες! Αστα άστα. Πλάκα έχουμε! :D:p:p:p

Πως καταλαβαινεις οτι αδειαζει το.στηθος;

Ασε κι εμενα πηγε αρον αρον ο.συζυγος για αποστειρωτη ηδη την πρωτη μερα που γεννησα... εγω ειχα παρει μαζι μου ενα μπιμπερο μονο κ θεωρουσα οτι δε θα το χρησιμοποιησω καν... τρομαρα μου....

Εμας μας εδωσαν sanilac στο νοσοκομειο κ ενα αλλο της nestle ο παιδιατρος...

twt6p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Γεννήσαμε χθες το μεσημεράκι , ταλεπορηθηκα λιγάκι γιατι ξεκινήσαμε φυσιολογικά απο τις 7:00 πμ και απο τις 11:00 μεχρι τις 14:00 είχα διαστολη 4 κ τον μικρό να μη λέει να βγει! Καταλήξαμε με καισαρικη!! Πονάω λιγάκι αλλα βλεπω το αγοράκι μου κ τα ξεχνάω ολα!! Θηλαζω αλλα κορίτσια μεγάλο ζόρι οι θηλές μου τα έχουν δει ολα 2 μερες τωρα!!!

Α!! 3700 γεννηθήκαμε! Άντε Ντοριτα η σειρά σου τωρα!!😘😀

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;;; Εμείς σήμερα είμαστε σπίτι μας.... Κάναμε ίξτερο χτες και μπήκαμε στις λάμπες αλλά έπεσε και φύγαμε σήμερα τελικά... Έχω πολλά νεύρα με το θέμα του ίκτερου και με το εξιτήριο αλλά θα σας τα γράψω όταν μπω από το laptop... Κατά τα άλλα σήμερα θηλάσαμε πιο καλά αν και οι θηλές μου είναι χάλια (purelan της medela για επούλωση, είναι φυσική λανολίνη και να κυκλοφορειτε γυμνές... Βοηθάει πολύ...) συνεχίζουμε πάντως και το συμπλήρωμα αν και την είδα σήμερα πήρε πιο λίγο... δευτέρα πρωί έχουμε παιδίατρο.... Κατά τα άλλα αναμένω το πρώτο μας βράδυ αν και γενικά τη νλέπω ήσυχη...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Γεννήσαμε χθες το μεσημεράκι , ταλεπορηθηκα λιγάκι γιατι ξεκινήσαμε φυσιολογικά απο τις 7:00 πμ και απο τις 11:00 μεχρι τις 14:00 είχα διαστολη 4 κ τον μικρό να μη λέει να βγει! Καταλήξαμε με καισαρικη!! Πονάω λιγάκι αλλα βλεπω το αγοράκι μου κ τα ξεχνάω ολα!! Θηλαζω αλλα κορίτσια μεγάλο ζόρι οι θηλές μου τα έχουν δει ολα 2 μερες τωρα!!!

Να σου ζήσει το μπεμπακι!!!!αχ,κοριτσια......η λιστα μας φτάνει στο τέλος της....

LJqDp3.png

Να την κρατας με τροπο που να πιεζεται η κοιλιτσα της. Η αναποδα πανω στο χερι σου- το κεφαλακι ν ακουμπαει στο μεσα μερος του αγκωνα σου περιπου, το στηθος μεταξυ αγκωνα καρπου κ η κοιλιτσα στο μεσα μερος της παλαμης σου, η μπρουμυτα πανω στα ποδια σου...ανακουφιζονται :)

Εεμεις αποψε ειχαμε ολονυχτια... πολυ νυστα :/

Ευχαριστω για τις συμβουλές!!!!!!

LJqDp3.png

Να σου ζήσει Χαρουλα!!! Γερό και καλοτυχο!!! Εγώ εδω θα είμαι καθώς φαίνεται να μοιράζω ευχές και να συμπληρώνω το πινακακι... Πήγα γιατρό την Πέμπτη, τράχηλος ακομα σκληρός οποτε περιμένουμε μέχρι την ΠΗΤ, αν δεν έχουν σπάσει τα νερά μέχρι τότε θα μπω η την ίδια μερα η την επόμενη με πρόκληση, οποτε να με περιμένετε κι εμένα την αργοπορημένη!!!! :rolleyes:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να σας ζήσει Χαρούλα μου...να είναι γερό και καλότυχο...καλή ανάρρωση σε σένα...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει Χαρουλα!!! Γερό και καλοτυχο!!! Εγώ εδω θα είμαι καθώς φαίνεται να μοιράζω ευχές και να συμπληρώνω το πινακακι... Πήγα γιατρό την Πέμπτη, τράχηλος ακομα σκληρός οποτε περιμένουμε μέχρι την ΠΗΤ, αν δεν έχουν σπάσει τα νερά μέχρι τότε θα μπω η την ίδια μερα η την επόμενη με πρόκληση, οποτε να με περιμένετε κι εμένα την αργοπορημένη!!!! :rolleyes:

θα έχεις κι εμένα για παρέα όπως φαίνεται...δε λέει να πάρει απόφαση το αγόρι μου

x4uqp3.png

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;;; Εμείς σήμερα είμαστε σπίτι μας.... Κάναμε ίξτερο χτες και μπήκαμε στις λάμπες αλλά έπεσε και φύγαμε σήμερα τελικά... Έχω πολλά νεύρα με το θέμα του ίκτερου και με το εξιτήριο αλλά θα σας τα γράψω όταν μπω από το laptop... Κατά τα άλλα σήμερα θηλάσαμε πιο καλά αν και οι θηλές μου είναι χάλια (purelan της medela για επούλωση, είναι φυσική λανολίνη και να κυκλοφορειτε γυμνές... Βοηθάει πολύ...) συνεχίζουμε πάντως και το συμπλήρωμα αν και την είδα σήμερα πήρε πιο λίγο... δευτέρα πρωί έχουμε παιδίατρο.... Κατά τα άλλα αναμένω το πρώτο μας βράδυ αν και γενικά τη νλέπω ήσυχη...

παρε της Medela τις ψευτοθηλες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 γέννησε 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-6-14 κτ 3600γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06 γέννησε 18-6-14 φτ 3900γρ.

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-06-14 κτ 3170γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06 γέννησε 19-6-14 κτ 3600γρ

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...