Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

ντοριτάκι, εγώ το βράδυ πριν γεννήσω είχα περπατήσει 5-6 χλμ (πάνω από 2 ώρες σίγουρα) χωρίς στάση για να καθίσω! και 7 παρά 10 το πρωί ξύπνησα από πόνο περιόδου...

Αχ μαρντο μου, μου δίνεις κουράγιο, ήδη έχω 2 μερες που πάω περπάτημα, όχι πολυ όμως, 1 ωριτσα, δεν αντέχω παραπάνω, και ηδη νιώθω την κοιλιτσα μου να κατεβαίνει σιγά σιγά! Πολυ θα ήθελα να μου σπάσουν τα νερά και να μην πάω με πρόκληση...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Moody μου, τι ωραια!!!

Να σου ζησει το.θαυματακι σου, να ναι γερο κ καλοτυχο κ να το χαιρεστε οσο περισσοτερο μπορειτε!!!

Στη δικη σου περιπτωση η συγκινηση ειναι καπως περισσοτερη.....

:*

Fuego, να σου ζησει κ απο εδω κ το δικο σου αστερακι!!!

Εναπομεινασες εγκυουλες, υπομονη, ερχεται η μεγαλη ωρα...

Πονακια κ η δικη μου εχει ωρες ωρες, τεντωνεται κ κλωτσαει κ βγαζει κατι τσιριδες ανξιεςνγια τη σκαλα του μιλανο :P

twt6p2.png

Καλημέρα σας κορίτσια, κοιλίτσες και μωράκια!!!! Πώς είστε;;;; Εμείς καλά... Θηλάζουμε αλλά δε χορταίνουμε και η παιδίατρος, για να μην κάνει υπογλυκαιμία τώρα στο τέλος, συνέστησε συμπλήρωμα... Μου είπε πάντως πρώτα να εξαντλούμε το στήθος και μετά να καταφεύγουμε στο ξένο αλλιώς δε θα αυξηθεί η παραγωγή μου για να κοπεί τελείως το ξένο... Κάναμε κ λίγο ίκτερο σήμερα...

Κατά τα άλλα είναι υπέροχη... Ψιλόλιγνη, μα μακριά δάχτυλα και τεράστια μάτια.... Τη λατρεύω.... Είμαστε σε τρίκλινο αλλά είμαστε 2 κοπέλες και στην ουσία τα έχουμε όλη μέρα εδώ γιατί οι μαίες μας τα παίρνουν μόνο στο επισκεπτήριο....

Αν πάνε όλα οκ με το σάκχαρο της μικρής ως αύριο θα βγούμε το μεσημέρι!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία τα νέα σας κορίτσια!!! Πόσο ζηλεύω... νομίζω οτι δε θα γεννήσω ποτέ... Εγώ σήμερα έχω γιατρούλη... για να δούμε τι θα μας πει, κοντοζυγώνουμε ή μπα;

αντε βρε ντοριτακι!!!! εφαγες το γαιδαρο!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ωχχχ για πες. κλαιει σπαρακτικα ε; τι κανεις για να το βοηθησεις;;

Την πιάνει συνήθως το απόγευμα.της δίνω χαμομήλι,την εχω αγκαλιτσα και της τρίβω την κοιλιά.ειναι λιγο δύσκολο...αλλα περνάει...

LJqDp3.png

Κοριτσια σκέφτομαι να πάρω κατι σαν μαρσιπο.εχετε καμια ιδέα;

μου καναν δωρο εναν της chicco. τον εχει η μαμα μου ομως. αυριο που θα παω πατρικο ,θα τον δω κ θα σου πω

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια, κοιλίτσες και μωράκια!!!! Πώς είστε;;;; Εμείς καλά... Θηλάζουμε αλλά δε χορταίνουμε και η παιδίατρος, για να μην κάνει υπογλυκαιμία τώρα στο τέλος, συνέστησε συμπλήρωμα... Μου είπε πάντως πρώτα να εξαντλούμε το στήθος και μετά να καταφεύγουμε στο ξένο αλλιώς δε θα αυξηθεί η παραγωγή μου για να κοπεί τελείως το ξένο... Κάναμε κ λίγο ίκτερο σήμερα...

Κατά τα άλλα είναι υπέροχη... Ψιλόλιγνη, μα μακριά δάχτυλα και τεράστια μάτια.... Τη λατρεύω.... Είμαστε σε τρίκλινο αλλά είμαστε 2 κοπέλες και στην ουσία τα έχουμε όλη μέρα εδώ γιατί οι μαίες μας τα παίρνουν μόνο στο επισκεπτήριο....

Αν πάνε όλα οκ με το σάκχαρο της μικρής ως αύριο θα βγούμε το μεσημέρι!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Mπράβο κορίτσι μου, κι εγώ τον ειχα ολη μερα στο δωμάτιο. Κι εγώ εδωσα συμπληρωμα αλλά δεν σου κρυβω οτι δεν χορταίνει ακόμα και τώρα οπότε εξακολουθώ να δίνω αφού τον θηλάσω. Ο θηλασμος δεν τον κρατάει ουτε μια ώρα χορτάτο.

Ευχομαι καλή έξοδο να έχεις και καλή ανατροφή!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια σκέφτομαι να πάρω κατι σαν μαρσιπο.εχετε καμια ιδέα;

Εγώ πήρα μάρσιπο απο το 123baby. Aκόμα δεν τον έχω χρησιμοποιήσει λογω ζέστης. Βασικά ring sling Πήρα, οχι μάρσιπο.

Απο συμπληρωμα ποιό δίνετε?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πωπω, αν ειχαμε αναφερει τη λεξη συμπληρωμα πριν κανα μηνα θα δαιμονιζομασταν ολες!!! Πολυ δυσκολο πραγμα ο θηλασμος βρε κοριτσια!!! Τι στο καλο;;; γιατι αλλες μπορουν κ εμεις οχι; :(

Κι.εγω δινω συπληρωμα, κατοπιν αυστηρης συστασης παιδιατρου.δοκιμασα αποκλειστικο απο τη μερα πριν βγω απο το νοσοκομειο κ μεχρι την επομενη που βγηκα. Η μπεμπα δεν ξυπναγε με τπτ να φαει, ο,τι κι αν εκανα....περναγαν 4,5,6 ω ρες εται, νηστικη..κ οταν ξυπναγε παλιντην επαιρνε ο υπνος στο στηθος.... το ρισκαρεις να μη δωσεις συμπληρωμα; :(

twt6p2.png

Την πιάνει συνήθως το απόγευμα.της δίνω χαμομήλι,την εχω αγκαλιτσα και της τρίβω την κοιλιά.ειναι λιγο δύσκολο...αλλα περνάει...

Να την κρατας με τροπο που να πιεζεται η κοιλιτσα της. Η αναποδα πανω στο χερι σου- το κεφαλακι ν ακουμπαει στο μεσα μερος του αγκωνα σου περιπου, το στηθος μεταξυ αγκωνα καρπου κ η κοιλιτσα στο μεσα μερος της παλαμης σου, η μπρουμυτα πανω στα ποδια σου...ανακουφιζονται :)

Εεμεις αποψε ειχαμε ολονυχτια... πολυ νυστα :/

twt6p2.png

Εμένα ο μικρος πεινάει παρα πολυ. Μου αδειάζει και τα δύο στηθη και σε μια ωρα ξυπνάει για συμπληρωμα. με το συμπληρωμα μου κοιμάται περιπου 2-3 ώρες συνεχόμενες ισως και παραπάνω. Μας έδωσαν το almiron απο το νοσοκομείο και αυτο συνεχίζουμε.

Αλοβεσάκι μου αυτο λεω κι εγώ. Πραγματικά θα δαιμονιζόμασταν πριν ένα μηνα! Εγώ την μέρα που βγήκαμε έτρεχα σαν την τρελη να του πάρω μπουκάλια, αποστειρωτές, θερμαντήρες! Αστα άστα. Πλάκα έχουμε! :D:p:p:p

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...