Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' επιπέδου 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 /β' επιπεδου 10/2

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' επιπεδου 10/2

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' επιπέδου 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' επιπέδου 20/02

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ /β' επιπέδου 29/01

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 /β' επιπεδου 10/2

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 /β' επιπεδου 10/2

thokos ΠΗΤ 27/06 /β' επιπέδου 13/02

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06 /β' επιπέδου 20/02

Ράνια τα στοιχεία σου παρακαλώ να μπεις στη λίστα!!!!!!

Και οι υπόλοιπες ζουζούνες Ιωάννα Δημήτρης αναφέρσου!!

n3oUp2.png

εχω ενω ειχα ηρεμησει με αναγουλες κ εμετους, χθες βραδυ τις εβγαλα τις φακες! τι να πω.... εφαγα πρωινο κατα τις 6κ,μετα ξανακοιμηθηκα! τωρα εχω μια λιγουρα αλλα δε ξερω τι να φαω...

ρε κοριτσια, θελω γνωμη.

6 /2 παντρευομαι , μετα η κολλητη μου , για δωρο μ κλεισε ενα σκ στο ναυπλιο. Με πηρε η μαμα μου σημερα κ με κραξε που θα παω εκδρομη. Και καλα ειναι επικινδυνα. Τη γιατρο μου δε τη ρωτησα, αλλα σας φαινεται τοσο περιεργο;; Στον 5ο μηνα ειμαι πια! Δε θα παω κ σε βουνο, μια ευθεια ειναι το Ναυπλιο κ θα κανω κ οσες στασεις θελω...

Καλα εννοειται πως η μαμα μου, το υπερτατο control freak , θα παρει το απογευμα τη γιατρο μου να τη ρωτησει..............

χριστε μου, σαν τη μανα μου θα γινω κ γω????????????????????????????

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

εχω ενω ειχα ηρεμησει με αναγουλες κ εμετους, χθες βραδυ τις εβγαλα τις φακες! τι να πω.... εφαγα πρωινο κατα τις 6κ,μετα ξανακοιμηθηκα! τωρα εχω μια λιγουρα αλλα δε ξερω τι να φαω...

ρε κοριτσια, θελω γνωμη.

6 /2 παντρευομαι , μετα η κολλητη μου , για δωρο μ κλεισε ενα σκ στο ναυπλιο. Με πηρε η μαμα μου σημερα κ με κραξε που θα παω εκδρομη. Και καλα ειναι επικινδυνα. Τη γιατρο μου δε τη ρωτησα, αλλα σας φαινεται τοσο περιεργο;; Στον 5ο μηνα ειμαι πια! Δε θα παω κ σε βουνο, μια ευθεια ειναι το Ναυπλιο κ θα κανω κ οσες στασεις θελω...

Καλα εννοειται πως η μαμα μου, το υπερτατο control freak , θα παρει το απογευμα τη γιατρο μου να τη ρωτησει..............

χριστε μου, σαν τη μανα μου θα γινω κ γω????????????????????????????

χαχααχαχααχαχαααχαχα!!!δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα!!!!η ωρα η καλη ευχομαι!!!:P:p:p:p

καλημερααααα και απο εμενα σε ολες τις ομορφες μανουλες!!!! ειδατε που αγχωνοσασταν βρε κοριτσια? το ακουσατε το μωρακι σας και απο εδω και μπρος θα το ακουτε συνεχεια!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα και απο εμενα σε ολες τις ομορφες μανουλες!!!! ειδατε που αγχωνοσασταν βρε κοριτσια? το ακουσατε το μωρακι σας και απο εδω και μπρος θα το ακουτε συνεχεια!!!

ναι ναι αν κι εγω εχω ακομα τις αμφιβολιες μου!!!χαχχαχχχαχχαΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!;)

δημητρα με το καλο και η ωρα η καλη σου ευχομαι κοριτσακι μου!! οσο για τις διακοπες που θα πας καλο ειναι να ενημερωσεις το γιατρο σου.

θα το αναλαβει η ιδιαιτερα γραμματεας μου.........................

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

χαχααχαχααχαχαααχαχα!!!δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα!!!!η ωρα η καλη ευχομαι!!!:P:p:p:p

θΕΙΚΗ Η ΜΑΜΑ. Ευτυχώς εμένα και η μαμά και η πεθερά είναι σε απόσταση γενικά και δεν έχω τέτοια! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Κι εγώ τα Χριστουγεννα έκανα 4,5 ώρες ταξίδι! Τίποτα δεν έπαθα. Αν δεν έχεις ιδιαιτερα προβλήματα όπως πχ κάποια αποκόλληση κτλ δεν έχεις καμία αναγκη!:)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

χελονιτσα να μην εχεις καθολου αμφιβολιες ολα καλα θα πανε !!!

ετσι πιστευω κι εγω αλλα φαινεται επειδη ειναι το πρωτο μου δεν μπορω να καταλαβω καθαρα αν ειναι αυτο η οχι!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...