Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα... Σήμερα 13:50 γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό το αστέρι μας... 2920 και 52 πόντους!!! Είναι στη μονάδα για παρακολούθηση αλλα μ αφησαν πριν να την έχω αγκαλίτσα μια ώρα... Δεν έχω λόγια.... Είναι το μόνο σπουδαίο πράγμα που χω κάνει στη ζωή μου... Είναι μαγικό... Εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσουν όσες τα φέρατε ήδη στν κόσμο και σε όσες αναμένουν μ ένα πόνο!!! Φιλιά πολλά!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα... Σήμερα 13:50 γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό το αστέρι μας... 2920 και 52 πόντους!!! Είναι στη μονάδα για παρακολούθηση αλλα μ αφησαν πριν να την έχω αγκαλίτσα μια ώρα... Δεν έχω λόγια.... Είναι το μόνο σπουδαίο πράγμα που χω κάνει στη ζωή μου... Είναι μαγικό... Εύχομαι ολόψυχα να σας ζήσουν όσες τα φέρατε ήδη στν κόσμο και σε όσες αναμένουν μ ένα πόνο!!! Φιλιά πολλά!!

να σου ζήσει! να είναι γερό και καλότυχο!

ανυπομονούμε να νιώσουμε και εμεις αυτή τη χαρά

KJO7p2.png

Να σας ζήσει!!!! Πηγές με φυσιολογικό τελικά ε; Μπράβο!!! Άντε τελειώνει η λίστα μας σε λιγο!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να σου ζήσει το θαυματακι σου!!!!

LJqDp3.png

κορίτσια καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα..

moody να σου ζήσει!!!

λοιπόν σήμερα είχαμε ντοκ!!! μέτρησε τον μικρό και κατά προσέγγιση τον έβγαλε 3900!!! με εξέτασε και κολπικά και είδε ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος. μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε για την επόμενη εβδομάδα διότι το μωρό ήδη είναι αρκετά μεγάλο.. την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να έχει πάρει και άλλο βάρος με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε και οι δυο για φτ..

οπότε μου είπε ότι αύριο βράδυ μπαίνω στο μαιευτήριο για προετοιμασία και την Πέμπτη το πρωί ξεκινάμε πρώτα ο θεός για τοκετό!!!

δε σας κρύβω ότι έχω αγχωθεί .. μου ήρθε λίγο απότομο! έχω μια μέρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά! μακάρι όλα να πάνε καλά και να γίνουν όλα πολύ γρήγορα και ανώδυνα διότι άλλο στη θεωρία και άλλο στη πράξη!!

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6 γέννησε 18-06-14 κτ 3600γρ.

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-06-14 κτ 3170γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06 γέννησε 17-06-14 φτ 2920γρ

mommyart ΠΗΤ 29/06

APaXp3.png

Ptg7p3.png

λοιπόν σήμερα είχαμε ντοκ!!! μέτρησε τον μικρό και κατά προσέγγιση τον έβγαλε 3900!!! με εξέτασε και κολπικά και είδε ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος. μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε για την επόμενη εβδομάδα διότι το μωρό ήδη είναι αρκετά μεγάλο.. την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να έχει πάρει και άλλο βάρος με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε και οι δυο για φτ..

οπότε μου είπε ότι αύριο βράδυ μπαίνω στο μαιευτήριο για προετοιμασία και την Πέμπτη το πρωί ξεκινάμε πρώτα ο θεός για τοκετό!!!

δε σας κρύβω ότι έχω αγχωθεί .. μου ήρθε λίγο απότομο! έχω μια μέρα να προετοιμαστώ ψυχολογικά! μακάρι όλα να πάνε καλά και να γίνουν όλα πολύ γρήγορα και ανώδυνα διότι άλλο στη θεωρία και άλλο στη πράξη!!

Με το καλό Χαρούλα! Μόνη μου θα με αφήσεις ε;;;; Δεν πειράζει, εύχομαι να πάνε όλα καλά και μ'ένα πόνο!!!

Όπως είδατε στο πινακάκι γέννησε και η fuego επιτέλους!!!! Ταλαιπωρήθηκε αρκετά όπως είπε, αλλά στο τέλος αποζημιώθηκε με τον γιόκα της!!! Άντε με το καλό και οι επόμενες!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

moody μου, ποσο χαρηκα για το μωρακι σου!! τραβηξες μεγαλη στεναχωρια στο παρελθον αλλα τωρα ηρθε το μωρακι σου κ ολα μπηκαν στη θεση τους! να μας τη φιλησεις!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Να σου ζήσει η κούκλα σου...Συγκινητικά τα λόγια σου

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα..

moody να σου ζήσει!!!

με το καλό Χαρούλα...όλα καλά θα πάνε

x4uqp3.png

μουντάκι και φουεγο να σας ζησουν τα μωρουλινια σας,

χαρουλα με το καλο ευχομαι.

Ειμαστε σπιτι απο την Δευτέρα το μεσημέρι. ικτερο δεν σηκωσαμε και μας εδωσαν εξητηριο πολυ νωρις.

Για οσες δεν εχετε ακομα γεννησει, δεν υπάρχει ωραιοτερη εμπειρία απο το να βλεπεις ξαφνικά τα πατουσάκια που σε κλωτσουσαν τοσο καιρο στην κοιλια σου.

Ειμαι πολυ ερωτευμένη με τον γιο μου και δεν το κρυβω.

Ευχομαι σε ολες να πάνε καλά τα πράγματα. Λιγος καιρός εμεινε!Αντε να συμπληρωθεί επιτελους το πινακάκι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

μουντάκι και φουεγο να σας ζησουν τα μωρουλινια σας,

χαρουλα με το καλο ευχομαι.

Ειμαστε σπιτι απο την Δευτέρα το μεσημέρι. ικτερο δεν σηκωσαμε και μας εδωσαν εξητηριο πολυ νωρις.

Για οσες δεν εχετε ακομα γεννησει, δεν υπάρχει ωραιοτερη εμπειρία απο το να βλεπεις ξαφνικά τα πατουσάκια που σε κλωτσουσαν τοσο καιρο στην κοιλια σου.

Ειμαι πολυ ερωτευμένη με τον γιο μου και δεν το κρυβω.

Ευχομαι σε ολες να πάνε καλά τα πράγματα. Λιγος καιρός εμεινε!Αντε να συμπληρωθεί επιτελους το πινακάκι!

Μπραβο ρανια μου!μεγαλος έρωτας τα μωρακια μας!!!!εμεις,αρχίσαμε ήδη τους κολικους.....

LJqDp3.png

γεια σας κορίτσια!

μουντάκι και φουεγο να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

με το καλό οι υπόλοιπες!

εγώ έχω ένα πολύ μικρό γλυκό κουκλάκι! είμαστε όλη μέρα με το πάμπερ, όλα μας πλέουν ακόμα

τελικά ό,τι νά' ναι βγάζει ο υπέρηχος για τα κιλά... τον έβγαζε στην εβδομάδα του 3600 και γεννήθηκε 2820 τελικά και 50 εκ. ! είμαστε οι μικρότεροι, αλλά τρώμε πολύ και μεγαλώνουμε γρήγορα!

Φιλάκια!

Μεδουσακι με το καλό το νινι σου!!! Ζηλευωωωω, εγώ ποτε θα γίνω μάνα;;;; Χαχαχα!!!

Χαρουλα εγώ για εξέταση τραχήλου είχα πάει την Πέμπτη και δεν περίμενα να μου πει ότι ειναι ακομα σκληρός και ψηλά, νόμιζα ότι με τόσες συσπασεις γίνεται "δουλείτσα" εκει κάτω... Όμως το σ/κ έλειπε ο γιατρος μου οποτε περπάτημα άρχισα ουσιαστικά μόλις χτες... Για να δούμε τι θα μου πει την Πέμπτη...

ντοριτάκι, εγώ το βράδυ πριν γεννήσω είχα περπατήσει 5-6 χλμ (πάνω από 2 ώρες σίγουρα) χωρίς στάση για να καθίσω! και 7 παρά 10 το πρωί ξύπνησα από πόνο περιόδου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...