Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Αlovesa μου να σου ζήσει το μωράκι σου..Εμείς σήμερα είχαμε καρδιοτοκογράφο, όλα καλά αλλά για κάποιο λόγο ο γιατρός μου άλλαξε το ραντεβού για αύριο Θα με έβλεπε την Τρίτη αλλά θα παω αύριο...Αυτή η προσμονή δεν υπάρχει...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε? που χαθήκατε καλέ? όλα καλά ελπίζω! η αλήθεια είναι πως με τέτοια ζέστη δεν έχω και πολύ διάθεση για πολλά το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώνω και να πίνω δροσερά ροφήματα!

πως τα πάτε οι ακόμα αγκούλες? εγώ αύριο θα πάω στον ντοκ να με δει και μέχρι την Παρασκευή θα πάω για κτγ! προς το βραδάκι βρε κορίτσια με πιανουν κάτι σουβλιές χαμηλά που χτυπάνε στο πιπι.. το νιώθετε καθόλου? η αλήθεια είναι ότι φαίνεται και από την κοιλιά μου ότι έχει κατέβει αρκετά και η κάθε κίνηση εκεί κάτω είναι εντονη.. τι να πω..

άντε μπείτε να πείτε νεακια!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε? που χαθήκατε καλέ? όλα καλά ελπίζω! η αλήθεια είναι πως με τέτοια ζέστη δεν έχω και πολύ διάθεση για πολλά το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώνω και να πίνω δροσερά ροφήματα!

πως τα πάτε οι ακόμα αγκούλες? εγώ αύριο θα πάω στον ντοκ να με δει και μέχρι την Παρασκευή θα πάω για κτγ! προς το βραδάκι βρε κορίτσια με πιανουν κάτι σουβλιές χαμηλά που χτυπάνε στο πιπι.. το νιώθετε καθόλου? η αλήθεια είναι ότι φαίνεται και από την κοιλιά μου ότι έχει κατέβει αρκετά και η κάθε κίνηση εκεί κάτω είναι εντονη.. τι να πω..

άντε μπείτε να πείτε νεακια!!!!!

Μάλλον κουραστήκαμε όλες με την αναμονή... Χαρούλα τελευταίες μας βλέπω... ακόμα και η "γαλαρία" μέσα στην εβδομάδα γεννάει, οι δυό μας θα τα λέμε σε λίγες μέρες! Εμένα πάντως η κοιλία μου είναι ψηλά ακόμα και με το που μπήκα στο μήνα μου ίσως και καμιά εβδομάδα πιο μετά άρχισα να νιώθω κλωτσιές πρώτη φορά στα πλευρά αλλά και κινήσεις πολύ πολύ χαμηλά, λέτε να βγάλω τον γκοτζίλα από μέσα μου; τι να πω; την Πέμπτη πάντως που με είδε ο γιατρός μου είπε οτι ο τράχηλος δεν είναι σε φάση γέννας ακόμα... αυτές τις σουβλιές που λες τις νιώθω κι εγώ στο περίπου... Θα ξαναπάω την Πέμπτη να δούμε τι γίνεται...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

να μας ζησουν τα νεα μωρακια!!!

αντε να γεννησουμε ολες κ να βαλουμε μπρος γρηγορα για τα επομενα!!! μεταξυ μας, εγω ψηνομαι!!

Μπράβο βρε Δήμητρα!!! Αυτό σημαίνει οτι η ζωή με το μπεμπάκι σου κυλάει τέλεια!!! Δίνε μας κουράγιο!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Ουφ τι να σας πω και σήμερα. Πήγα στο γιατρό, με εξέτασε από κάτω και ο τράχηλος είναι ψηλά ακόμα...Οι ασβεστώσεις μου αυξημένες αλλά ελεγχόμενες και τα υπόλοιπα οκ. Το αποτέλεσμα είναι ότι περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη και ξανά καρδιοτοκογράφημα, εξέταση και αν δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι τότε, Παρασκευή πάμε για πρόκληση...Αυτά

x4uqp3.png

ntorita πραγματι οι δυο μας θα τα λέμε :P περπατας καθόλου? εγω δεν έχω καθολου κουραγιο περπαταω ελαχιστα τα σκ..

medoussaki υπομονη σε λίγες μερουλες με ή χωρις πρόκληση θα κρατα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!! με το καλό ευχομαι!

Μπράβο βρε Δήμητρα!!! Αυτό σημαίνει οτι η ζωή με το μπεμπάκι σου κυλάει τέλεια!!! Δίνε μας κουράγιο!!!

ολα πανε καλα!! κ η εποχη της γεννας μας ειναι τελεια κοριτσια! ανυπομονω να περασει καμια βδομαδα να τον βγαλω βολτιτσα...

σημερα του πηρα φορμακι superman ....:P:p:p:p:p

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ntorita πραγματι οι δυο μας θα τα λέμε :P περπατας καθόλου? εγω δεν έχω καθολου κουραγιο περπαταω ελαχιστα τα σκ..

medoussaki υπομονη σε λίγες μερουλες με ή χωρις πρόκληση θα κρατα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!! με το καλό ευχομαι!

Μεδουσακι με το καλό το νινι σου!!! Ζηλευωωωω, εγώ ποτε θα γίνω μάνα;;;; Χαχαχα!!!

Χαρουλα εγώ για εξέταση τραχήλου είχα πάει την Πέμπτη και δεν περίμενα να μου πει ότι ειναι ακομα σκληρός και ψηλά, νόμιζα ότι με τόσες συσπασεις γίνεται "δουλείτσα" εκει κάτω... Όμως το σ/κ έλειπε ο γιατρος μου οποτε περπάτημα άρχισα ουσιαστικά μόλις χτες... Για να δούμε τι θα μου πει την Πέμπτη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

πως ειστε εγκυουλες και μη? ελπιζω ολα καλα!!!

σημερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα δουμε.. ελπιζω να πλησιαζουμε γιατι αυτη την αναμονη δεν τη μπορω καθόλου! θα σας πω νεακια το βραδακι!!!

καλημερα!!!!

πως ειστε εγκυουλες και μη? ελπιζω ολα καλα!!!

σημερα εχω γιατρο για να δουμε τι θα δουμε.. ελπιζω να πλησιαζουμε γιατι αυτη την αναμονη δεν τη μπορω καθόλου! θα σας πω νεακια το βραδακι!!!

καλημέρα. άντε με το καλό τα νέα σου. Περιμέναμε μήνες με αμέτρητο άγχος και αγωνία και τώρα οι 2 μέρες μας φαίνονται ατελείωτες...θα περιμένουμε τα νέα σου

x4uqp3.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-06-14 κτ 3170γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

APaXp3.png

Ptg7p3.png

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14 φτ χ.επ. 3500γρ.

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06 γέννησε 11-06-14 φτ χ.επ. 2850γρ

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06 γέννησε 13-06-14 κτ 3170γρ.

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Μπράβο Dorita που ενημερωσες το πινακακι μας!

LJqDp3.png

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε! Περιμένουμε νεότερα από τη moody που λογικά γέννησε σήμερα και φυσικά περιμένουμε και fuego και πυτζαμούλα που έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία :tongue:!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...