Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!!!η ρανια γεννησε 16.40 έναν μπεμπακο 3170 με καισαρικη!ολα καλα!ο λωρος ηταν 4 φορές μπλεγμένος στο μωρο και ειχε αιμορραγία λόγω χαμηλού πλακούντα!ειναι καλα και δεν πονάει.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια μου να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ναι γερός και καλότυχος...

Γι αυτό δεν κουνιόταν ο καημένος ήταν μπερδεμένο με το λώρο!!!!! Τέλος καλό όλα καλά να ναι γερό και καλοαναστημένο!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Να'Μαι. 3170 ο μπεμπης μας, καισαρική λόγω χαμηλού πλακούντα αφού μας έκανε αιμορραγία. Με καλό για το επόμενο μωράκι.;)

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

να ναι γερό και με το καλό και το 2ο και το 3ο και όσα επιθυμείτε!!!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Να'Μαι. 3170 ο μπεμπης μας, καισαρική λόγω χαμηλού πλακούντα αφού μας έκανε αιμορραγία. Με καλό για το επόμενο μωράκι.;)

Να σου ζήσει κοπέλα μου!!! Καλή ανάρρωση τώρα και ολα καλά απο εδω και μπρος!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρα!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας, με το καλό οι επόμενες!

Ράνια να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!

Εμείς βγήκαμε χθες το μεσημέρι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε!

ωχ....

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!! Μωρε γι αυτό ηταν ησυχο το καημενούτσικο, δε μπορούσε να κουνήσει απ το λώρο!!!!

Ό, τι καλύτερο εύχομαι!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Να σου ζήσει! Να είναι γερός και καλότυχος!

KJO7p2.png

Καλημέρα!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας, με το καλό οι επόμενες!

Ράνια να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!

Εμείς βγήκαμε χθες το μεσημέρι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε!

ωχ....

Ψυχραιμία!!! Να μας λέτε τα νέα σας να μαθαίνουμε απο εσάς τις παλιές τα κολπα εμείς που ακολουθούμε!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.... Σήμερα μας είδε ο γιατρός... Κάναμε καρδιοτοκογράφημα ήταν οκ, με εξέτασε και στον τράχηλο (άουτς....) και μου είπε ότι η μπέμπα έχει κατέβει και ο τράχηλος έχει μαλακώσει... Μπορεί και να μας κένει την έκπληξη και να ρθει μόνη της αν δν προλάβουμε ως την Τρίτη... Διαφορετικά Τρίτη 6:30 εισαγωγή και ξεκινάμε για φυσιολογικό.... Αυτά τα νέα μας...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Αργησα αλλα.φανηκα!!!

Mardo, rania.να σας ζησουν τα μωρουλινια σας, να ναι γερα κ καλοτυχα!!!

Υπολοιπα κοριτσια, με.το καλο κι.εσεις να κρατησετε στην αγκαλια σας τις.ψυχουλες σας :)

Εμεις βγηκαμε τριτη απο το νοσοκομειο. Ταλαιπωρηθηκα αρκετα μεσα κοριτσια, μιλαμε για πολυ πονο!!!

Ισως καποια.στιγμη σας γραψω κ μερικα τραγελαφικα που βιωσα...

Τωρα ομως ειμαι σπιτι με.το μωρακι μου κ αυτο.εχει.σημασια!!!

Φυσικα κ ειναι.μια κουκλα!!!

Σασ φιλω ....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...