Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ki εγώ μόλις γύρισα απο τον γιατρό. Τετάρτη πάω τα κτγ, πεμπτη θα δω τον γιατρο, αν μεχρι κυριακη 22 -06 δεν έχω γεννήσει θα πάμε κι εμεις με προκληση, Βρε λετε να τον κάνω καρκίνο τελικά?

Με τα βλαστοκυτταρα τι θα κάνετε?

εγώ μετά από αρκετή σκέψη και προβληματισμό θα κάνω δωρεά

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρέχαμε στο νοσοκομειο πρωί πρωί. Ειχα αιμοραγία. Εχω συσπάσεις ακανονιστες αλλά ο τράχηλος δεν έχει αρχισει ακομα να εχει διαστολή. Ισως, μου ειπε ο γιατρος, να γεννήσω και σημερα!Για να δουμε! Θα μας τρελάνει ο μπεμπης, μας δουλευει απο πριν γεννηθει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Για να δουμε βρε κοριτσια, θα με τρελανει αυτο το παιδι. Φυσιολογικά επρεπε να δυναμωνουν πονοι αλλά τιποτα. Εχω πονους σαν περιοδου τώρα αλλά οχι πολυ εντονα πραγματα. Μαλλον μας δουλευει ο φιλος μας. Απλως μας αναστατωσε ολους στις 5,00 το πρωι. Τι να πω! Και να φανταστειτε οτι ειχα αιμα λες και ξεκινουσε περιοδος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Για να δουμε βρε κοριτσια, θα με τρελανει αυτο το παιδι. Φυσιολογικά επρεπε να δυναμωνουν πονοι αλλά τιποτα. Εχω πονους σαν περιοδου τώρα αλλά οχι πολυ εντονα πραγματα. Μαλλον μας δουλευει ο φιλος μας. Απλως μας αναστατωσε ολους στις 5,00 το πρωι. Τι να πω! Και να φανταστειτε οτι ειχα αιμα λες και ξεκινουσε περιοδος!

εντάξει θέλει να έρθει εντυπωσιακά...υπομονή κι έρχεται

x4uqp3.png

εντάξει θέλει να έρθει εντυπωσιακά...υπομονή κι έρχεται

χαχαχαχα, φανταζεσαι? Θα σας ενημερώνω μέσα στην μερα. Μου ειπε περπάτημα ο γιατρος για να βοηθησουμε τον τραχηλο να ανοιξει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ρε συ μηπως ήταν κομματακι απο το π'ωμα που κλείνει τον τράχηλο? η μήπως ήταν απο την εξέταση? οπως και να χει, μη βιάζεσαι. νομίζω δεν γεννας ακομη

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Τρέχαμε στο νοσοκομειο πρωί πρωί. Ειχα αιμοραγία. Εχω συσπάσεις ακανονιστες αλλά ο τράχηλος δεν έχει αρχισει ακομα να εχει διαστολή. Ισως, μου ειπε ο γιατρος, να γεννήσω και σημερα!Για να δουμε! Θα μας τρελάνει ο μπεμπης, μας δουλευει απο πριν γεννηθει!

Ράνια μου άντε, νομίζω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ θα έχεις γεννήσει... Δεν μπορεί, δύο φορές είδες αίμα, μάλλον είναι το πώμα που φεύγει, αλλά και να φύγει έχω ακούσει οτι μπορεί να πάρει και 2 μέρες για να γεννήσεις... Πάντως νομίζω οτι το όνειρό βγαίνει καθώς απ' ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού :D!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ράνια πως είσαι??? Όλα καλά???

Εγω ειχα ΠΗΤ χτες και ραντεβου με τον γιατρο... ο τραχηλος μου ειναι μαλακός, το κεφαλάκι του μπέμπη εχει κατεβει αρκετά, αμνιακό μπόλικο και πλακουντας grade 2... και αρα παίρνουμε παραταση ως τη Δευτέρα! Αν δε γεννησω μεσα στο Σ/Κ θα με ξαναδει τοτε... Οπότε περιμένω!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...