Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Mardo να σου ζήσει!!!!!!!!!!

Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες... εγώ σήμερα έχω ΠΗΤ αλλά δεν τον βλέπω τον νεαρό πρόθυμο... θα πάω γιατρό το βράδυ και μετά θα πάρω παράταση που λένε!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες... εγώ σήμερα έχω ΠΗΤ αλλά δεν τον βλέπω τον νεαρό πρόθυμο... θα πάω γιατρό το βράδυ και μετά θα πάρω παράταση που λένε!

Κοριτσι μου δινεις ελπίδες γιατί κάτι μου λέει οτι έτσι θα πάω κι εγώ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ποτέ δεν ξέρεις, είναι μεγάλη η μέρα...κι εγώ σήμερα έχω γιατρό για να δούμε τι γίνεται...άντε με το καλό

x4uqp3.png

Καλημέρα!!!!βγηκα για κατι δουλειές.δεν αντέχω μεσα!θα παω μια και καλη στις 40 μέρες στην εκκλησία.

Μολις κλεισεις τις 40 και εγώ πάρω μισή ευχή θα τα πουμε για καφε! Αν βεβαια έχω γεννήσει μεχρι τοτε! χαχαχαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε κορίτσια;;; Εμείς είχαμε υπέρηχο το πρωί η μπέμπα έφτασε τα 3 κιλά!!!! Θα μιλήσω με το γιατρό μου κατά τη 1 για να δούμε πώς κινούμαστε από δω και μπρος!!

Κορίτσια μου να περιμένετε και να μην αγχώνεστε... Τα μωράκια ξέρουν πότε θα ρθουν και εφ΄ όσον δεν υπάρχει πρόβλημα ή λόγος πρόκλησης ας κάνει η φύση τη δουλειά της!!! Θα σας πω νεώτερα πιο μετά... Φιλιά σε όλες...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Eχω αρχίσει και πιστεύω οτι θα κλεισω τις 40 εβδομάδες!Φανταστείτε οτι και η πεθερά μου απογοητεύτηκε και πάει σπίτι της!:( Τι να κάνει η κακομοίρα, περίμενε, περίμενε κι εγώ τίποτα!:P

Κι εγώ το ίδιο, πήγα σήμερα για εξέταση τραχήλου... ψηλά και κλειστός μου είπε οτι είναι... οπότε καθώς φαίνεται θα τις πάρουμε όλες τις μέρες... απο εκεί που φοβόμουν για πρόωρο λόγω των συσπάσεων και του αμνιακού τώρα φοβάμαι την πρόκληση μετά τις 40... τι να πω, άγνωσται αι βουλαί των μπεμπακίων!!!

Επανέρχομαι με νεώτερα... Σάββατο το τελευταίο καρδιοτοκογράφημα και αν όλα είναι καλά τρίτη πρωί μπαίνουμε....

Άντε με το καλό η μπουμπού!!! :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κι εγώ το ίδιο, πήγα σήμερα για εξέταση τραχήλου... ψηλά και κλειστός μου είπε οτι είναι... οπότε καθώς φαίνεται θα τις πάρουμε όλες τις μέρες... απο εκεί που φοβόμουν για πρόωρο λόγω των συσπάσεων και του αμνιακού τώρα φοβάμαι την πρόκληση μετά τις 40... τι να πω, άγνωσται αι βουλαί των μπεμπακίων!!!

Άντε με το καλό η μπουμπού!!! :D

Nτοριτάκι μου μια βδομάδα και κάτι μας εμεινε. Κι εμενα θα δει τραχηλο σημερα. Για να δουμε. Θα σας εχω νεα το βράδυ ή αυριο το πρωί.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Επανέρχομαι με νεώτερα... Σάββατο το τελευταίο καρδιοτοκογράφημα και αν όλα είναι καλά τρίτη πρωί μπαίνουμε....

Μας εφαγες στη στροφή μουντάκι μου! Αντε με το καλό να ερθει το κοριτσάκι σου!

Πωπω κι αλλα γεννητουρια, αντε αντε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις επέστρεψα κορίτσια. Κυριακή πάω για καρδιοτοκογράφημα, Τρίτη ραντεβού στο γιατρό για εξέταση από κάτω...Αν μέχρι τότε δε γεννήσω, μετά πάμε για πρόκληση. Αυτά

x4uqp3.png

Μόλις επέστρεψα κορίτσια. Κυριακή πάω για καρδιοτοκογράφημα, Τρίτη ραντεβού στο γιατρό για εξέταση από κάτω...Αν μέχρι τότε δε γεννήσω, μετά πάμε για πρόκληση. Αυτά

Γιατί πρόκληση αν δεν έχεις γεννήσει μέχρι Τρίτη; Αφού την Πέμπτη έχεις ΠΗΤ...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γιατί πρόκληση αν δεν έχεις γεννήσει μέχρι Τρίτη; Αφού την Πέμπτη έχεις ΠΗΤ...

Ααα σορρυ, είδα το τικεράκι σου και μπερδεύτηκα... Τρίτη έχεις ΠΗΤ ε;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ki εγώ μόλις γύρισα απο τον γιατρό. Τετάρτη πάω τα κτγ, πεμπτη θα δω τον γιατρο, αν μεχρι κυριακη 22 -06 δεν έχω γεννήσει θα πάμε κι εμεις με προκληση, Βρε λετε να τον κάνω καρκίνο τελικά?

Με τα βλαστοκυτταρα τι θα κάνετε?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ααα σορρυ, είδα το τικεράκι σου και μπερδεύτηκα... Τρίτη έχεις ΠΗΤ ε;

22/6 έχω ΠΗΤ... απλά είχα εμφανίσει νωρίς ασβεστώσεις στον πλακούντα και μου είχε πει πως δεν θα πάω μέχρι τέλους...σήμερα είδαμε ότι αυξήθηκαν σημαντικά...αυτός είναι ο λόγος

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...