Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Φιλακια πολλα πολλα αππ την μπεμπουλα μου και απο εμενα!!! Ειμαστε πολυ καλα και πινουμε συνεχεια γαλατακι της μαμας!!! Με εχει ξεζουμισει! Χιχι!! Εσεις κοριτσακια τι κανετε;;; Ειχαμε καινουργια γεννητουρια;;; (δεν προλαβαινω να διαβασω παλιοτερα σχολια!). Φιλακια σε ολες!!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Παραθέτω εδώ το πινακάκι για να μη ξεχνιόμαστε!

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Εγώ αυτές τις μέρες είμαι σαν να περιμένω περίοδο! ευέξαπτη, σε υπερένταση και με τάση να κάνω συνέχεια δουλειές στο σπίτι!

Mardo σε νιώθω... Όλη μέρα γυρίζω σα σβούρα και συμμαζεύω τα συμμαζεμένα... Πεινάω συνεχώς, έχω νεύρα συνεχώς και σήμερα νιώθω τόσο χαμηλά το μωρό που λέω θα μου φύγει στο μπάνιο... Τώρα ξάπλωσα γιατί τα χρειάστηκα....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημέρα,

Να ρωτήσω βρε κορίτσια , το οινόπνευμα πρέπει να είναι καθαρό? διότι διάβασα και μου είπαν ότι θα πρέπει να είναι 70 βαθμών για να μην κάψει την ευαίσθητη επιδερμίδα του νεογέννητου γνωρίζεται κάτι?

Καλησπερα!!!εγω της καθαρίζω τον αφαλο με οινόπνευμα 70 βαθμών.ετσι μου είπαν στο νοσοκομείο,ετσι μου είπε και η παιδίατρος.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Αφήστε κορίτσια νιώθω τέτοια ζέστη που την βγάζω ξαπλωμένη ολη μέρα.. άσε που νιώθω την κοιλιά μου αρκετά χαμηλά και τεντωμένη...

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, πλέον ο γιατρός μου με βλέπει στο μαιευτήριο μια φορα την εβδομάδα όταν πάω για καρδιοτοκογραφημα (μέχρι στιγμής έχω πάει μια φορά) και έχω πάλι την Παρασκευή.. ωστόσο την περασμένη φορά εκτός από καρδιοτοκ. και κολπική εξέταση, δεν είδαμε το μωρό σε υπέρηχο που μέχρι στιγμής είχα συνηθίσει να βλέπω στο ιατρείο του.. τώρα που θα πάω την Παρασκευή νομίζω πως πάλι τα ίδια με την περασμένη φορά θα κάνουμε... ειναι λογικο? ή να τον πάρω να πάω από το ιατρείο του να με δει? θέλω να δω από κιλά και αμνιακό υγρό πως πάει ο μπεμπης... δεν θα έπρεπε ο ίδιος να επιδιώξει να τα δει?:confused:

Αφήστε κορίτσια νιώθω τέτοια ζέστη που την βγάζω ξαπλωμένη ολη μέρα.. άσε που νιώθω την κοιλιά μου αρκετά χαμηλά και τεντωμένη...

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, πλέον ο γιατρός μου με βλέπει στο μαιευτήριο μια φορα την εβδομάδα όταν πάω για καρδιοτοκογραφημα (μέχρι στιγμής έχω πάει μια φορά) και έχω πάλι την Παρασκευή.. ωστόσο την περασμένη φορά εκτός από καρδιοτοκ. και κολπική εξέταση, δεν είδαμε το μωρό σε υπέρηχο που μέχρι στιγμής είχα συνηθίσει να βλέπω στο ιατρείο του.. τώρα που θα πάω την Παρασκευή νομίζω πως πάλι τα ίδια με την περασμένη φορά θα κάνουμε... ειναι λογικο? ή να τον πάρω να πάω από το ιατρείο του να με δει? θέλω να δω από κιλά και αμνιακό υγρό πως πάει ο μπεμπης... δεν θα έπρεπε ο ίδιος να επιδιώξει να τα δει?:confused:

πάντως κι εμένα στις 38+3 έκανα κτγ και είδαμε μόνο θέση κεφαλιού που μας ενδιέφερε (σ' έναν άθλιο υπέρηχο του μαιευτηρίου που εγώ δεν είδα τίποτα!) και τράχηλο και είπε αφού είναι καλό το κτγ επόμενο ραντεβού (αν δε γεννήσω μέχρι τότε!) στις 40+1...

κι ο άντρας μου κάπως παραξενεύτηκε, θέλει να πάμε νωρίτερα, αλλά σήμερα που πήρα τηλ και ρώτησα μου είπε έτσι λέω σε όλες τις κοπέλες και δεν αποτελείς εξαίρεση!!! τι να πω... το σύστημα κάθε γιατρού... αφού δεν ανησυχεί ο ίδιος μην ανησυχείς κι εσύ... απλά κάνε μια ερώτηση την Παρασκευή που θα πας...

πάντως για τα κιλά είπε κάποια άλλη κοπέλα ότι μετά τις 38 δεν είναι ακριβείς οι μετρήσεις, ίσως γι' αυτό δεν τους ενδιαφέρει...

αχ, ακούστε και κάτι φοβερό που είπε ο άντρας μου!

ήμασταν βόλτα στην παραλία και λέει "κι άλλες γυναίκες έχουν κοιλιά, αλλά καμία σαν τη δική σου"

όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε, δεν ήταν ένα τρυφερό κοπλιμέντο...

εννοούσε ότι είναι τόοοοοοσο τεράστια που δεν τη φτάνει καμία!!!!!

"περπατάμε και γυρνάνε και σε κοιτάνε" λέει!

και είχε και πολύ κόσμο λόγω της έκθεσης βιβλίου!

αχ, ακούστε και κάτι φοβερό που είπε ο άντρας μου!

ήμασταν βόλτα στην παραλία και λέει "κι άλλες γυναίκες έχουν κοιλιά, αλλά καμία σαν τη δική σου"

όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε, δεν ήταν ένα τρυφερό κοπλιμέντο...

εννοούσε ότι είναι τόοοοοοσο τεράστια που δεν τη φτάνει καμία!!!!!

"περπατάμε και γυρνάνε και σε κοιτάνε" λέει!

και είχε και πολύ κόσμο λόγω της έκθεσης βιβλίου!

Κοπλιμεντο είναι mardo μου. Εσύ δεν τη θαυμάζεις;;; εγώ χαίρομαι όταν μου λέει η δική σου είναι μεγαλύτερη! :D

Εμένα ο γιατρός μου εδώ και 3 βδομάδες με βλέπε κάθε βδομάδα και με στέλνει και κάθε βδομάδα στο Ρέα για κτγ. Λογικά σήμερα πάλι εκεί θα είμαστε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα από τον πόνο στις 7 το πρωί κι από εκείνη την ώρα έχω τρελές συσπάσεις... νομίζω ότι γεννάω...

Πήρα τη μαία μου και λέει μάλλον είναι προπαρασκευαστικές για να γίνει η εμπέδωση, θα τις παρακολουθούμε...

Σε 2-3 μέρες μπορεί να έχουμε τοκετό!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα από τον πόνο στις 7 το πρωί κι από εκείνη την ώρα έχω τρελές συσπάσεις... νομίζω ότι γεννάω...

Πήρα τη μαία μου και λέει μάλλον είναι προπαρασκευαστικές για να γίνει η εμπέδωση, θα τις παρακολουθούμε...

Αντε βρε!!!!!με το καλο!!!!!!

LJqDp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

με το καλό κοριτσάκι...θα περιμένουμε τα νέα σου

x4uqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

με το καλο!

μπορει να ναι και νωριτερα!

KJO7p2.png

Τι έγινε ρε παιδιά??? Μόνο εγώ δε γεννάω μου φάινεται... αύριο έχω ΠΗΤ αλλα δεν τον βλέπω πρόθυμο τον νεαρό να βγαίνει!!!!

Μου φαίνεται θα καταντήσω σαν την Rachel απο τα φιλαράκια!!!!!!!

Με το καλό κοριτσάρες μου!!!!!!!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...