Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου... Πώς είστε;;; Πήγαμε τζάμπο και τώρα νιώθω κουρέλι!!!! Εμένα δε μου πε τπτ για καλλιέργεια, έκανα πριν κανα 1,5 μήνα και είχα μύκητες... Κλασσικά! Μόνο γενική ούρων και αιματοκρίτη μου έγραψε κ μ πε ότι τελειώσαμε από εξετάσεις. Ξέρω πάντως ότι κάποιες γίνονται κ κατά τν εισαγωγή μας πχ υπατίτιδες, αυστραλιανό αντιγόνο, aids, ομάδα αίματος, χρόνος προθρομβίνης, κλπ... Ίσως να πάρουν δείγμα εκεί!!

Κατά τα άλλα πλυντήρια, ταχτοποιημα κλπ... Στα τζαμπο δε βρήκα σουτιεν θηλασμού.. Θα βγω τετάρτη στη γύρα!!!

moody μου, μην παρεις ακομα σουτιεν θηλασμου.

ειχα παρει 3 πριν γεννησω... κανενα δε μου κανει πια..

περιμενε να γεννησεις πρωτα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα και μπεμπουλάκι τι κάνουν τα νινιά σας; φαντάζομαι σκέτη γλύκα, ε;

ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, να μας τα λέτε όποτε προλαβαίνετε...

αχ, κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή!!! ξυπνάω μες στον ιδρώτα κάθε φορά, πρωί - απόγευμα!!! αφού σκέφτομαι κάνει που θα έχω το μωρό στην κρεβατοκάμαρα με τόση ιδρωτίλα; πόσο πιο συχνά να τα αλλάζω πια αυτά τα σεντόνια!

α, πυτζάμα και μούντυ, για τους μύκητες μου είπε να πάρω το υπόθετο γιατί όταν θα σκιστώ θα πάνε στην πληγή και θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα, όχι δηλ. ότι διατρέχει κίνδυνο το μωρό.

Διαφημίσεις

Καλα ειναι η μπεμπουλα μου!φαι,ύπνος και πολλές αγκαλιές!!!τωρα αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε σιγα σιγα!μου λείπει η κοιλίτσα μου......

LJqDp3.png

Γεια σας κορίτσια μου... Πώς είστε;;; Πήγαμε τζάμπο και τώρα νιώθω κουρέλι!!!! Εμένα δε μου πε τπτ για καλλιέργεια, έκανα πριν κανα 1,5 μήνα και είχα μύκητες... Κλασσικά! Μόνο γενική ούρων και αιματοκρίτη μου έγραψε κ μ πε ότι τελειώσαμε από εξετάσεις. Ξέρω πάντως ότι κάποιες γίνονται κ κατά τν εισαγωγή μας πχ υπατίτιδες, αυστραλιανό αντιγόνο, aids, ομάδα αίματος, χρόνος προθρομβίνης, κλπ... Ίσως να πάρουν δείγμα εκεί!!

Κατά τα άλλα πλυντήρια, ταχτοποιημα κλπ... Στα τζαμπο δε βρήκα σουτιεν θηλασμού.. Θα βγω τετάρτη στη γύρα!!!

Τι να πω, ελπίζω έστω και τελευταία στιγμή να μου γράψει την Πέμπτη για να είμαι σίγουρη... Σουτιέν ήθελα να πάρω κι εγώ ένα ακόμα τις προάλλες που πήγα και δεν βρήκα ούτε εγώ, λες να τα βγάλανε τελείως;;; Κρίμα και έχουν καλή εφαρμογή και ήταν πάμφτηνα...

Καλα ειναι η μπεμπουλα μου!φαι,ύπνος και πολλές αγκαλιές!!!τωρα αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε σιγα σιγα!μου λείπει η κοιλίτσα μου......

Αυτό το σύνδρομο νομίζω θα το πάθω κι εγώ μετά :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Τα σουτιεν του τζαμπο δεν εχουν καλη εφαρμογη. Επειδη το στηθος μας βαραινει θελουμε ενα σουτιεν που να μας τα κραταει ψηλα...για ευνοητους λογους! Ειχα παρει κ γω απ τα τζαμπο το οποιο ξεχειλωσε με το πρωτο πλυσιμο.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Τα σουτιεν του τζαμπο δεν εχουν καλη εφαρμογη. Επειδη το στηθος μας βαραινει θελουμε ενα σουτιεν που να μας τα κραταει ψηλα...για ευνοητους λογους! Ειχα παρει κ γω απ τα τζαμπο το οποιο ξεχειλωσε με το πρωτο πλυσιμο.

Σοβαρά; Καλά εμένα το στήθος μου ακόμα δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν μπορώ να πω δηλαδή οτι δεν φαίνεται στητό, τουλάχιστον τώρα, μετά δεν ξέρω τι γίνεται :confused: πάντως ακόμα δεν έχει ξεχειλώσει με τα πλυσίματα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

αχ, κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή!!! ξυπνάω μες στον ιδρώτα κάθε φορά, πρωί - απόγευμα!!! αφού σκέφτομαι κάνει που θα έχω το μωρό στην κρεβατοκάμαρα με τόση ιδρωτίλα; πόσο πιο συχνά να τα αλλάζω πια αυτά τα σεντόνια!

Προιοντα περιποιησης μωρου, για να χετε διπλα στην αλαξιερα!

Πανες

Κρεμα για συγκαμα

Γαζες αποστειρωμενες

Αμπουλες με φυσιολογικο ορο.θα βαζετε τον ορο στη γαζα για να καθαριζετε τις τσιμπλιτσες

Οινοπνευμα καθαρο , για τον αφαλο

Ενυδατικη κρεμα για μωρα

Μωρομαντηλα για να καθαριζετε τα πολλα πολλα με του που ανοιγετε το ...πακετακι!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Σοβαρά; Καλά εμένα το στήθος μου ακόμα δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν μπορώ να πω δηλαδή οτι δεν φαίνεται στητό, τουλάχιστον τώρα, μετά δεν ξέρω τι γίνεται :confused: πάντως ακόμα δεν έχει ξεχειλώσει με τα πλυσίματα...

Εμενα μετα τις 5 μερες θηλασμου στο μαιευτηριο το στηθος μου 3πλασιαστηκε..

Το.σουτιεν τζαμπο , σε μενα, ξεχειλωσε στα λουρια που μενουν στσθερα στο μσστο. Χαλαρωσαν πολυ.και φυσικα στηριξη μηδεν

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Προιοντα περιποιησης μωρου, για να χετε διπλα στην αλαξιερα!

Πανες

Κρεμα για συγκαμα

Γαζες αποστειρωμενες

Αμπουλες με φυσιολογικο ορο.θα βαζετε τον ορο στη γαζα για να καθαριζετε τις τσιμπλιτσες

Οινοπνευμα καθαρο , για τον αφαλο

Ενυδατικη κρεμα για μωρα

Μωρομαντηλα για να καθαριζετε τα πολλα πολλα με του που ανοιγετε το ...πακετακι!

καλημέρα,

Να ρωτήσω βρε κορίτσια , το οινόπνευμα πρέπει να είναι καθαρό? διότι διάβασα και μου είπαν ότι θα πρέπει να είναι 70 βαθμών για να μην κάψει την ευαίσθητη επιδερμίδα του νεογέννητου γνωρίζεται κάτι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...