Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! τι σκατοκαιρος ειναι αυτος! καλα ειστε ολες? ετοιμαζεστε οι υπολοιπες σιγα σιγα ε;; εμεις καλα. ο μπεμπης κοιμαται μαζι με τον μπαμπα του στο δωματιο (ειναι η σειρα του καλου μου να κοιμηθει! )

η πυτζαμουλα γεννησε;

μπα οχι ακόμη! ανυπομονώ! κοντευει να εκραγει η κοιλίτσα!

ευχαριστουμε για το κολπάκι για την αλλαγή πάνας, εγω σκεφτόμουν μήπως τον πλένω καθε φορά κατω απο τρεχουμενο νερό. το κανει η αδερφή μου με τη μπεμπα της και μου είπε είναι πολύ άνετο.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

κι εμένα η κοιλίτσα είναι τεράστια, αφού όταν περπατάω γυρίζουν όλοι τα βλέμματα και μία κοπέλα με ρώτησε αν έχω δίδυμα!

από κούραση ακόμα καλά κρατάω, άρα έχω ακόμα...

προσπαθώ να περπατάω κάθε μέρα για να εμπεδωθεί...

ώρες ώρες πονάει το πιπί μου αφάνταστα!!!

ρε κορίτσια το αλοβεσάκι έγραψε τίποτα στο fb; είναι καλά; ανησυχώ που δεν μπήκε ακόμα να πει τα νέα μιας κι έμπαινε από το κινητό της.

το νιώθεις ότι κατέβηκε; πώς είναι;

Πετάχτηκα ωσαν την ......

Εμένα κατέβηκε η κοιλιά μου.... και κάνει μπαμ... πριν ήταν στο στομάχι.. τώρα είναι στο ύψος λίγο πάνω από τον αφαλό. Επίσης χθες στον υπέρηχο ο γιατρός έβαζε το μηχάνημα πολύ χαμηλά σχεδόν στο ύψος της ηβικής χώρας για να μετρήσει κεφαλάκι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

μπα οχι ακόμη! ανυπομονώ! κοντευει να εκραγει η κοιλίτσα!

ευχαριστουμε για το κολπάκι για την αλλαγή πάνας, εγω σκεφτόμουν μήπως τον πλένω καθε φορά κατω απο τρεχουμενο νερό. το κανει η αδερφή μου με τη μπεμπα της και μου είπε είναι πολύ άνετο.

Ναι βεβαια! Κ αρεσει κ στο μωρο! Εγω τον πλενω κ ετσι κ με τη λεκανη....αναλογως την παραγωγη...

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

κι εμένα η κοιλίτσα είναι τεράστια, αφού όταν περπατάω γυρίζουν όλοι τα βλέμματα και μία κοπέλα με ρώτησε αν έχω δίδυμα!

από κούραση ακόμα καλά κρατάω, άρα έχω ακόμα...

προσπαθώ να περπατάω κάθε μέρα για να εμπεδωθεί...

ώρες ώρες πονάει το πιπί μου αφάνταστα!!!

ρε κορίτσια το αλοβεσάκι έγραψε τίποτα στο fb; είναι καλά; ανησυχώ που δεν μπήκε ακόμα να πει τα νέα μιας κι έμπαινε από το κινητό της.

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ εκεί που μόλις είχα μπει στο μήνα μου αισθανόμουν ένα ράκος και οτι από ώρα σε ώρα γεννάω, έχω τώρα καμιά βδομάδα που ψιλοέστρωσε η κατάσταση, μάλλον είχε κατέβει απότομα το μωρό και τώρα έχω συνηθίσει, τι να πω...

Το αλοβεσάκι, είναι καλά, πονάει λίγο λόγω της τομής, αλλά σιγά σιγά επανέρχεται, θα ενημερώσει είπε κάποια στιγμή!

Δήμητρα καλό ακούγεται αυτό με τη λεκανίτσα, αλλά εγώ σκέφτομαι για λεκανίτσα αφού πέσει ο αφαλός... θα δείξει στην πράξη!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εμένα κατέβηκε η κοιλιά μου.... και κάνει μπαμ... πριν ήταν στο στομάχι.. τώρα είναι στο ύψος λίγο πάνω από τον αφαλό. Επίσης χθες στον υπέρηχο ο γιατρός έβαζε το μηχάνημα πολύ χαμηλά σχεδόν στο ύψος της ηβικής χώρας για να μετρήσει κεφαλάκι...

κι εμένα έχει κατέβει η κοιλιά, εδώ και καιρό...

βασικά εννοώ το κεφαλάκι αν κατέβει στη λεκάνη πως το καταλαβαίνουμε (αυτό που λένε εμπέδωση)...

ο υπέρηχος το δείχνει, αλλά εμείς την Τετάρτη από τη χαρά μας δεν προσέξαμε τίποτα και το επόμενο ραντεβού είναι στις 18.

κι εμένα έχει κατέβει η κοιλιά, εδώ και καιρό...

βασικά εννοώ το κεφαλάκι αν κατέβει στη λεκάνη πως το καταλαβαίνουμε (αυτό που λένε εμπέδωση)...

ο υπέρηχος το δείχνει, αλλά εμείς την Τετάρτη από τη χαρά μας δεν προσέξαμε τίποτα και το επόμενο ραντεβού είναι στις 18.

Η κοιλιά φαίνεται ότι κατέβηκε γιατί μεγαλώνει η απόσταση από τον αφαλό μέχρι την ηβικη χώρα. Επιπλέον εγώ καταλαβαίνω τα ποδαράκια του πιο χαμηλά και οι κινήσεις του είναι έντονες χαμηλά, από την μέση της κοιλίας και κάτω. Εμπέδωση μπορεί να γίνει και μόλις ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Ο γιατρός είπε θα το καταλάβω μόλις γίνει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι νεκρα είναι αυτή; εγώ από εχθές έχω κάτι σανν ελαφριά κολπιτιδα και ξεκινάω αντιβίωση σήμερα. Έλεος πια. Πολύ αγχώδης ο μήνας μου.:roll:

Καλημερα! Περαστικά σου, πως το κατάλαβες; Φαγούρα; Κι εγώ ανησυχώ (δεν έχω κάποιο σύμπτωμα αλλα ποτε δεν ξέρεις) και ο γιατρος ακομα δε μου εχει δώσει εξετασεις καλλιέργεια ουτε αίματος, αν έχω κατι και δεν εχει εκδηλωθεί ακομα δεν θα πειράξει το μωρό κατα τη γέννα;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Περαστικά σου, πως το κατάλαβες; Φαγούρα; Κι εγώ ανησυχώ (δεν έχω κάποιο σύμπτωμα αλλα ποτε δεν ξέρεις) και ο γιατρος ακομα δε μου εχει δώσει εξετασεις καλλιέργεια ουτε αίματος, αν έχω κατι και δεν εχει εκδηλωθεί ακομα δεν θα πειράξει το μωρό κατα τη γέννα;

την πεμπτη λογικα θα σου πει να κανεις και μια καλλιεργεια. ειναι στανταρ αυτο πριν πας να γεννησεις. αλλιως ρωτησε τον.

εμενα που πηρε δειγμα την τελευταια φορα που πηγα. και απο κολπο και απο πρωκτο (το τελευταιο δεν ξερω γιατι).

KJO7p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι νεκρα είναι αυτή; εγώ από εχθές έχω κάτι σανν ελαφριά κολπιτιδα και ξεκινάω αντιβίωση σήμερα. Έλεος πια. Πολύ αγχώδης ο μήνας μου.:roll:

Καλημέρα!

Το αλοβεσάκι μας ξεσήκωνε απ' ότι φαίνεται:P

Εγώ την Παρασκευή εξήγησα από τηλεφώνου ότι μάλλον έχω μύκητες (φαγούρα και υγρά σαν γιαούρτια) και μου είπε και πήρα υπόθετο. Μήπως να ανησυχώ που όχι μόνο δεν είπε κάτι για καλλιέργεια αλλά ούτε καν με είδε:confused:

Καλημέρα!

Το αλοβεσάκι μας ξεσήκωνε απ' ότι φαίνεται:P

Εγώ την Παρασκευή εξήγησα από τηλεφώνου ότι μάλλον έχω μύκητες (φαγούρα και υγρά σαν γιαούρτια) και μου είπε και πήρα υπόθετο. Μήπως να ανησυχώ που όχι μόνο δεν είπε κάτι για καλλιέργεια αλλά ούτε καν με είδε:confused:

κατα τη γνώμη μου, το καλυτερο θα ήταν να κανεις καλλιεργεια παρά να πάρεις υπόθετο. μπορει ομως (πολυ πιθανο) να μην είναι και τιποτα, κι εγω εχω παρα μα παρα πολλα λευκα υγρα, χωρις φαγουρα ομως. οπως και να εχει, οι μυκητες δεν ειναι προβλημα για τη γεννα. ουτε καν τα ενεργα κονδυλώματα να φανταστεις. είναι καποιο αλλο μικροβιο που τσεκαρουν, δε θυμαμαι ποιο.

KJO7p2.png

καλησπερα κορίτσια. πριν από λίγο γυρίσαμε από καρδιοτοκογράφημα...μια χαρούλα ο μικρός, καθόλου συσπάσεις εγώ...δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου...θα περιμένω εσάς προς το παρόν...φιλιά

x4uqp3.png

Γεια σας κορίτσια μου... Πώς είστε;;; Πήγαμε τζάμπο και τώρα νιώθω κουρέλι!!!! Εμένα δε μου πε τπτ για καλλιέργεια, έκανα πριν κανα 1,5 μήνα και είχα μύκητες... Κλασσικά! Μόνο γενική ούρων και αιματοκρίτη μου έγραψε κ μ πε ότι τελειώσαμε από εξετάσεις. Ξέρω πάντως ότι κάποιες γίνονται κ κατά τν εισαγωγή μας πχ υπατίτιδες, αυστραλιανό αντιγόνο, aids, ομάδα αίματος, χρόνος προθρομβίνης, κλπ... Ίσως να πάρουν δείγμα εκεί!!

Κατά τα άλλα πλυντήρια, ταχτοποιημα κλπ... Στα τζαμπο δε βρήκα σουτιεν θηλασμού.. Θα βγω τετάρτη στη γύρα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...