Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια....

angelina μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Να ναι γερό και καλότυχο....

Σήμερα είχαμε γιατρό. Η μπέμπα έφτασε τα 2800, είναι μια χαρά σε ροές. Σάββατο έχουμε καρδιοτοκογράφο, Τετάρτη ή Πέμπτη τελευταίο υπέρηχο και κλείνουμε ραντεβού για πρόκληση. Μάλλον πάμε στις 17/6. Ακόμη δεν το χω συνειδητοποιήσει....

Σήμερα με συγκίνησε ο γιατρούλης μου... Μου είπε ότι θέλει πολύ να πάμε φυσιολογικά γιατί η εμπειρία είναι μαγική (δικά του λόγια χρησιμοποιώ,...). Θα ξεκινήσουμε λοιπόν έτσι και αν η μπέμπα το αποφασίσει θα έρθει έτσι, διαφορετικά θα πάμε με καισαρική. Μου διευκρίνισε όμως ότι δε θα ρισκάρει τίποτα και δεν θα με αφήσει με ωδίνες πάνω από 6-7 ώρες (οι ωδίνες ρίχνουν το σάκχαρο του μωρού και είναι ρίσκο αν δεν το ελέγχουμε...).

Αυτά..... Σας φιλω...

Moodaki κ ο δικος μου δεν ειχε παρει θεση.αλλα με τις ωδινες οντως πηρε θεση. Με βαζε κ η μαια ποτε αριστερα κ ποτε δεξια κ βοηθησε πολυ στο να κατεβει ο μπεμπης. Εγω ειχα 11ωρο τοκετο βεβαια αλλα κ στις 6 ωρες μπορει να γεννησεις.

Φοβερος ο φ.τ αλλα πιο φοβερο ειναι το μωρακι σου, ανεξαρτητως απο που θα βγει!!!

Να μας ζησει το αντζελινοπαιδο!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Rania το πρήξιμο είναι σημάδι ότι κοντεύεις... Ο μικρός σου τεμπελάκος θα βγει σύντομα!!!!

Alovesaki μου... Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!! Να ναι γερή, καλότυχη και καλοαναστημένη!!!

Εμείς πάμε για καρδιοτοκογράφο....

Πολύ γέλασα με το μικρός σου τεμπελακος! Καλή επιτυχία με τον καρδιοτοκογραφο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα, μείναμε και οι μισές... τι να κάνουμε; Το αλοβεσάκι γέννησε χτες με κ.τ. μια μπουμπού 3.070!!! Λογικά θα πει και η ίδια τα νεάκια της!!! :D Άντε fuego, να παίρνεις σειρά!!! Νομίζω οτι αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε με τίποτα....

:P:p:p:p Να σου ζήσει αλοβεσάκι!!! :P:p:p:p

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6 γέννησε 6-6-14 κτ 3070γρ.

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

τα κοριτσάκια είναι πιο βιαστικά ή μου φαίνεται:confused:

Λοιπόν.... Καρδιοτοκογράφος τέλειος...η μπέμπα λύσσαξε δε σταμάτησε να κουνιέται... Κάναμε και υπέρηχο, είμαστε 2700 με ροές φυσιολογικές.... Θα μας ξαναδεί την Πέμπτη και την άλλη Δευτέρα ή Τρίτη μπαίνουμε....

Δημητρούλα η δικιά μου έχει πάρει θέση, έχει κατέβει κ όλας! Και ο πλακούντας μας είναι grade 2-3 που σημαίνει ότι ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα... Απλά εφ όσον δεν θα το έχει επιλέξει εκείνη να έρθει αλλά θα το προκαλέσουμε εμείς δεν ξέρουμε κατά πόσον θα είναι πρόθυμη... Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και ο τρόπος όντως λίγη σημασία έχει... Και ο γιατρός μου πάντως πιστεύει ότι δε θα καταλήξουμε σε καισαρική...

Βάλαμε και το αυτοκόλλητο στο δωματιάκι μας και ήρθε και η κουρτίνα!!!! όλα καλά!!

mardo μου πάντα τα κορίτσια λέγαν οι παλιοί αφήνουν μέρες....

rania μου το νου σου.... θα κάνει την έκπληξη εκεί που δεν το περιμένεις....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Λοιπόν.... Καρδιοτοκογράφος τέλειος...η μπέμπα λύσσαξε δε σταμάτησε να κουνιέται... Κάναμε και υπέρηχο, είμαστε 2700 με ροές φυσιολογικές.... Θα μας ξαναδεί την Πέμπτη και την άλλη Δευτέρα ή Τρίτη μπαίνουμε....

Δημητρούλα η δικιά μου έχει πάρει θέση, έχει κατέβει κ όλας! Και ο πλακούντας μας είναι grade 2-3 που σημαίνει ότι ετοιμάζεται από μέρα σε μέρα... Απλά εφ όσον δεν θα το έχει επιλέξει εκείνη να έρθει αλλά θα το προκαλέσουμε εμείς δεν ξέρουμε κατά πόσον θα είναι πρόθυμη... Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και ο τρόπος όντως λίγη σημασία έχει... Και ο γιατρός μου πάντως πιστεύει ότι δε θα καταλήξουμε σε καισαρική...

Βάλαμε και το αυτοκόλλητο στο δωματιάκι μας και ήρθε και η κουρτίνα!!!! όλα καλά!!

mardo μου πάντα τα κορίτσια λέγαν οι παλιοί αφήνουν μέρες....

rania μου το νου σου.... θα κάνει την έκπληξη εκεί που δεν το περιμένεις....

Αχ κι εμένα έχει κατέβει το μωρό πολύ. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι φτάσαμε στο τέλος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Πως αλλάζουμε τικερακι;

Θα διαγράψεις αυτό από την υπογραφή σου και θα φτιάξεις καινούργιο!!!

Σιδέρωσα όλα τα μωρουδιακά καο ψόφησα..... Σας καληνυχτίζω μανούλες, μωράκια και κοιλίτσες!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τι σκατοκαιρος ειναι αυτος! καλα ειστε ολες? ετοιμαζεστε οι υπολοιπες σιγα σιγα ε;; εμεις καλα. ο μπεμπης κοιμαται μαζι με τον μπαμπα του στο δωματιο (ειναι η σειρα του καλου μου να κοιμηθει! )

η πυτζαμουλα γεννησε;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ

Λοιπον το κανε η μαμα μου κ σε μενα οταν ημουν μωρο κ τωρα το κανω κ γω.

δε ξερω πως εχετε σκοπο να πλενετε στην αλλαγη της πανας, αλλα εγω το καθαριζω αποκλειστικα με νερο κ σαπουνι. τα μωρομαντηλα τα χρησιμοποιω αποκλειστικα οταν κανει κακα κ για να σκουπισω τα πρωτα...τα πιο χοντρα!

η μαμα μου, μου πηρε ενα λεκανακι με 2 θηκες απο το ΗΡΑ, για το πλυσιμο του μωρο κ οντως ειναι πολυ βολικο, ειδικα για το βραδυ. Στη μια θηκη βαζω νερο με σαπουνι κ στην αλλη σκετο νερο. πλενω το πιπι του μωρου με φυσικο σφουγγαρακι κ με το καθαρο νερο ταμποναριστα το καθαριζω. μετα το σκουπιζω κ τ αλλαζω κανονικα. το βαζω διπλα στην αλλαξιερα του κ ετσι δε χρειαζεται να μετακινουμαι πολυ. μπανακι τον κανω το απογευματακι, πριν φαει.

εμενα με βοηθησε κ το προτεινω κ σε σας

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...