Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!σας έλειψα;:Pλοιπον.....28/05 στις 9 το πρωί έσπασαν τα νερά.στην αρχη νόμιζα οτι κατουρηθηκα πάνω μου!πηγα τουαλέτα και ειδα στο χαρτί λιγο ροζ.καταλαβα οτι ειχε έρθει η ωρα!αρχισα να ετοιμαζομαι τρεμοντας απο φόβο!!!!πηγα στο νοσοκομείο 9.45 που διαπίστωσα οτι ειχα ήδη διαστολη 4!!!!με ετοίμασαν και με έπιασαν οι πρώτοι πόνοι!!!δεν εκανα επισκληριδιο.τελικα γέννησα 13.20 ενα ζουζουνακι 3050.καναμε λιγο ικτερο αλλα τωρα ειμαστε σπίτι και θηλαζουμε.με το καλο και σε σας!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!σας έλειψα;:Pλοιπον.....28/05 στις 9 το πρωί έσπασαν τα νερά.στην αρχη νόμιζα οτι κατουρηθηκα πάνω μου!πηγα τουαλέτα και ειδα στο χαρτί λιγο ροζ.καταλαβα οτι ειχε έρθει η ωρα!αρχισα να ετοιμαζομαι τρεμοντας απο φόβο!!!!πηγα στο νοσοκομείο 9.45 που διαπίστωσα οτι ειχα ήδη διαστολη 4!!!!με ετοίμασαν και με έπιασαν οι πρώτοι πόνοι!!!δεν εκανα επισκληριδιο.τελικα γέννησα 13.20 ενα ζουζουνακι 3050.καναμε λιγο ικτερο αλλα τωρα ειμαστε σπίτι και θηλαζουμε.με το καλο και σε σας!!!!

αχ βρε κοριτσάκι, μπράβο σου...να σου ζήσει και καλές μάσες εύχομαι στο μωράκι σου...καλά να περνάτε παρεούλα

x4uqp3.png

αλοβεσάκι με το καλό, περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!

μπράβο μπεμπουλάκι, να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι!

άντε να γεννήσουμε κι οι υπόλοιπες ν' αρχίσουμε να συζητάμε για θηλασμούς και μπανάκια!

εμένα με βλέπω να μένω τελευταία, 17 με 22 μου είπε να υπολογίζω...

εμ, αφού την Τρίτη γύρισε, τώρα άρχισε να κατεβαίνει ο δικός μου τεμπελάκος!

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

chri ΠΗΤ 06/06

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6 ... 6-6-14

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

chri ΠΗΤ 06/06

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14

angelina_x ΠΗΤ 09/06 γέννησε 2-6-14 προγρ. κτ 3600γρ.

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6 ... 5-6-14

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6 ... 6-6-14

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Πωπω γέννησε και το αλοβεσακι μας;;; Μπράβο κορίτσι μου να σου ζήσει η μπέμπα. Βρε κορίτσια το ξερετε ότι νιώθω λες και γεννάνε αδερφές μου; είμαι πολύ συγκινημένη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Αρε κορίτσι! Πραγματικά μας ελλειψες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, μείναμε και οι μισές... τι να κάνουμε; Το αλοβεσάκι γέννησε χτες με κ.τ. μια μπουμπού 3.070!!! Λογικά θα πει και η ίδια τα νεάκια της!!! :D Άντε fuego, να παίρνεις σειρά!!! Νομίζω οτι αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε με τίποτα....

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ έχω βαρύνει παρά πολύ και έχουν πρηστει τα χέρια και τα πόδια μου υπερβολικά. Ευτυχώς ήρθε η πεθερά μου και να ναι καλά η γυναίκα με βοηθάει λες και είμαι κόρη της. Το είχα ανάγκη γιατί δεν άντεχα άλλο. Ανυπομονώ να έρθει ο μπεμπης μας.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Rania το πρήξιμο είναι σημάδι ότι κοντεύεις... Ο μικρός σου τεμπελάκος θα βγει σύντομα!!!!

Alovesaki μου... Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!! Να ναι γερή, καλότυχη και καλοαναστημένη!!!

Εμείς πάμε για καρδιοτοκογράφο....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...