Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Επιθέματα έχω δοκιμάσει της ΝUK και δεν μου πολυάρεσαν, έχουν λίγο ατσούμπαλη εφαρμογή... Αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, μπορεί όλα έτσι να είναι... Γενικά όμως δεν πρέπει να τα πολυχρησιμοποιούμε... Μια φίλη που γέννησε πρόσφατα τραυμάτισε τη θηλή της, γιατί ξεράθηκε το γάλα και κόλλησε πάνω το επίθεμα και όπως το τράβηξε να βγει την τραυμάτισε ελαφρώς... Τι να πω...

Ναι και μας αυτό μας είπαν στο σεμινάριο αλλά ένα κουτί να βρίσκεται θα το πάρω... θα πάρω ότι βρω στο φαρμακείο μάλλον.... σήμερα νομίζω ότι η κοιλιά μου κατέβηκε λίγο..... ουπς......

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα!

αχ αυτός ο καιρός θα μας τρελάνει μια κρύο μια ζέστη!!!

από επιθέματα και εγώ της NUK πήρα, άλλα θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην τα χρησιμοποιήσω , καλοκαιράκι θα είναι μέσα στο σπίτι θα είμαι αρκετό διάστημα, ε... ας παίρνουν λίγο αέρα τα ταλαιπωρημένα στηθακια μας..:P

Από ρουχάκια πάντως αν ο καιρός έχει τέτοια σκαμπανεβάσματα, σίγουρα θα χρειαστούμε μακρυμάνικα! χθες ήρθε η μαμά μου όλο δώρα.. μου έφερε ένα μπουρνουζάκι, 4 φορμάκια εκ των οποίων το ένα μακρυμάνικο και δυο πικέ κουβερτούλες! περιμένω πως και πως τα έπιπλα για να ξεκινήσω να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω στην συρταριέρα του καθαρά καθαρά...

Κοριτσια οσο περναει η ωρα αγχονομαι περισσοτερο για το τι να περιμενω αυριο!!!πως θα ειναι?θα με πιασουν οι πονοι αμεσα?θα ειναι εντονοι?θα τους αντεξω?θα γινει διαστολη ή θα παω για καισαρικη που τρεμω?εκατο χιλιαδες ερωτησεις και φοβοι στο μυαλο μου!!χδεν εχω κοιμηθει και καλα και φανταζομαι οτι σημερα σιγα μην κοιμηθω καθολου!!!

Κοριτσια οσο περναει η ωρα αγχονομαι περισσοτερο για το τι να περιμενω αυριο!!!πως θα ειναι?θα με πιασουν οι πονοι αμεσα?θα ειναι εντονοι?θα τους αντεξω?θα γινει διαστολη ή θα παω για καισαρικη που τρεμω?εκατο χιλιαδες ερωτησεις και φοβοι στο μυαλο μου!!χδεν εχω κοιμηθει και καλα και φανταζομαι οτι σημερα σιγα μην κοιμηθω καθολου!!!

Χελωνίτσα δυστυχώς δεν έχουμε να σου δώσουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα... Προσπάθησε να χαλαρώσεις... κάνε τις αναπνοές που μας έδωσε η αλοβέσα για να προετοιμαστεις... πήγαινε μια βολτίτσα το απόγευμα να ξεχαστεις... απόλαυσε τις τελευταιές ώρες "μοναξιάς"! :D Όλα καλά θα πάνε!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Χελωνίτσα δυστυχώς δεν έχουμε να σου δώσουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα... Προσπάθησε να χαλαρώσεις... κάνε τις αναπνοές που μας έδωσε η αλοβέσα για να προετοιμαστεις... πήγαινε μια βολτίτσα το απόγευμα να ξεχαστεις... απόλαυσε τις τελευταιές ώρες "μοναξιάς"! :D Όλα καλά θα πάνε!!!![/QUO

το μονο που παρακαλαω ειναι να γινουν ολα γρηγορα να μην κρατησουν πολυ!!ουυυφφφφφ!!!

γεια σας κοριτσια!

ειμαστε σπιτι μας πια! ο μικρος ειναι ηρεμουλης, εχει λιγο ικτερο αλλα τιποτα ανησυχητικο. δυστυχως με το θηλασμο εχω θεματακι. με τραυματισε κ στις 2 θηλες κ απο χθες του δινω κ συμπληρωμα. βγαζω με θηλαστρο αλλα δεν εχω πολλη παραγωγη ακομα!

η μερα στο σπιτι με το μωρο ειναι τελεια! ανυπομονω να ξυπνησει για να τον εχω αγκαλια! κουλουριαζεται πανω μου σε εμβρυακη σταση κ τρελαινομαι!

για τον κωλοκαιρο,εγω του φοραω καλοκαιρινο - με μανικακι- φορμακι κ καλτσουλες μονο. απο πανω πικε κουβερτα κ ειναι μια χαρα.

οι πονοι της γεννας τωρα... στην αρχη-στη 2 δαστολη- ειναι εντονοι στη μεση, οπως της περιοδου. μετα, αυξανονται σε ενταση κ σε συχνοτητα. μη φοβαστε τιποτα, ολα αντεχονται!

φιλακια σε ολες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα!

αχ αυτός ο καιρός θα μας τρελάνει μια κρύο μια ζέστη!!!

από επιθέματα και εγώ της NUK πήρα, άλλα θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην τα χρησιμοποιήσω , καλοκαιράκι θα είναι μέσα στο σπίτι θα είμαι αρκετό διάστημα, ε... ας παίρνουν λίγο αέρα τα ταλαιπωρημένα στηθακια μας..:P

να παρετε επιθεματα γιατι μετα τη 3η-4η μερα το γαλατακι τρεχει κ λερωνει τα σουτιεν κ τις μπλουζες

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

γεια σας κοριτσια!

ειμαστε σπιτι μας πια! ο μικρος ειναι ηρεμουλης, εχει λιγο ικτερο αλλα τιποτα ανησυχητικο. δυστυχως με το θηλασμο εχω θεματακι. με τραυματισε κ στις 2 θηλες κ απο χθες του δινω κ συμπληρωμα. βγαζω με θηλαστρο αλλα δεν εχω πολλη παραγωγη ακομα!

η μερα στο σπιτι με το μωρο ειναι τελεια! ανυπομονω να ξυπνησει για να τον εχω αγκαλια! κουλουριαζεται πανω μου σε εμβρυακη σταση κ τρελαινομαι!

για τον κωλοκαιρο,εγω του φοραω καλοκαιρινο - με μανικακι- φορμακι κ καλτσουλες μονο. απο πανω πικε κουβερτα κ ειναι μια χαρα.

οι πονοι της γεννας τωρα... στην αρχη-στη 2 δαστολη- ειναι εντονοι στη μεση, οπως της περιοδου. μετα, αυξανονται σε ενταση κ σε συχνοτητα. μη φοβαστε τιποτα, ολα αντεχονται!

φιλακια σε ολες!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου να σου ζησει!!να ειναι γερο τυχερο!!χαρηκα παρα πολυ για σενα!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

γεια σας κοριτσια!

φιλακια σε ολες!

Μπράβο Δήμητρα!!! Πολύ ωραία τα νέα σου!!! Ανυπομονώ κι εγώ για τη στιγμή που θα τον αγκαλιάσω!!! Να αλοίφεις λίγο από το γάλα σου στις θηλές για να επουλωθούν... έχω ακούσει οτι βοηθάει πάρα πολύ!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

φιλακια σε ολες!

μπράβο Δήμητρα, να σου ζήσει το αγόρι σου...υπομονή με το θηλασμό, ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση

x4uqp3.png

Αχουυυυ πολύ σπαστικός... Μ' αρέσει που λέγαμε να πάρουμε ζιπουνάκια κοντομάνικα.... εδώ θέλει φλις κουβερτάκια :evil:

Ράνια τι ώρα έχεις καρδιοτοκογράφημα;

Koριτσι μου πηγα εκτακτως εχθες γιατι ο μπεμπης δεν ειχε κουνηθεις μεχρι τις 6 το απογευμα και μου ειπε να παω οπωσδηποτε. Σημερα θα κάνω το βραδυ ενα βιοφυσικο προφιλ. Αν αυτο ειναι ΟΚ γενναω την αλλη εβδομαδα, αν δεν ειναι οκ γεννάω αυριο ή μεθαυριο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koριτσι μου πηγα εκτακτως εχθες γιατι ο μπεμπης δεν ειχε κουνηθεις μεχρι τις 6 το απογευμα και μου ειπε να παω οπωσδηποτε. Σημερα θα κάνω το βραδυ ενα βιοφυσικο προφιλ. Αν αυτο ειναι ΟΚ γενναω την αλλη εβδομαδα, αν δεν ειναι οκ γεννάω αυριο ή μεθαυριο!

Ναι, αυτό εννοούσα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ακριβως το ιδιο αγχος έχω κι εγώ. Στοιχηματιζω οτι μολις δεις το παιδι θα τα ξεχασεις ολα βεβαια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι, αυτό εννοούσα! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! :D

Εννια το βραδυ θα παω. Ελπιζω να πανε ολα καλα, αν και πιστευω οτι τσαμπα αγχωνομαι, απλως ο κυριος μας βγηκε πολυ τεμπελης! Θα σας γραψω το βραδυ αν δεν ειμαι πολυ κουρασμενη, αλλιως το πρωι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...