Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Κορίτσια μου... συγγνώμη που δε σας γράφω σε καθεμιά ξεχωριστά αλλά φτου σκόρδα δε σας προλαβαίνω πλέον!!!!! εύχομαι να πάνε σε όλες όλα καλά και να φέρετε στον κόσμο εύκολα και ήρεμα τα πιο υγιή και όμορφα μωράκια του κόσμου!!!!!!

Θα πω το άσχετο μου αλλά έχω χαζοχαρεί..... ήρθαν σήμερα τα πράγματα..... κάθομαι και τα χαζεύω.... έβαλα και μια κούκλα στο καρότσι και την έκανα βόλτες .... (οκ λάλησα i know....)....... αυτά ως προς το άσχετο....

Να σας πω ρε κορίτσια... πόση ώρα κάθεστε στον καρδιοτοκογράφο?

Καλορίζικα!!! Με το καλό να τα χαρεί η μπεμπέκα σου!!

Καρδιοτοκογράφο κάθεσαι 20 λεπτά με μισή ώρα περίπου, ανάλογα την πορεία του...

ακριβως το ιδιο νιωθω δυσφορια!!γιατι επιμενουν οτι επρεπε να ποναω δεν μπορω να το καταλαβω πια!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε η αλήθεια είναι οτι αν χτυπάς 80αρες έναν πόνο θα έπρεπε να τον νιώθεις :P, αλλά αν πας με φυσιολογικό ίσως θα μπορούσες να αποφύγεις και την επισκληρίδιο!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σας ρωτήσω κορίτσια γιατί θα σκάσω...εγώ που δεν έκανα ακόμα καρδιοτοκογράφημα να ανησυχήσω; εννοώ το ότι δεν μου το είπε ακόμα ο γιατρός....

Πότε έχεις ραντεβού ξανά; ίσως σε βάλει επι τόπου την επόμενη φορά... Αλλά εκεί τα ξεκινάνε περίπου, 37η-38η εβδομάδα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πότε έχεις ραντεβού ξανά; ίσως σε βάλει επι τόπου την επόμενη φορά... Αλλά εκεί τα ξεκινάνε περίπου, 37η-38η εβδομάδα...

την πέμπτη έχω ραντεβού...για να δούμε...ευχαριστώ για την πληροφορία

x4uqp3.png

Καλορίζικα!!! Με το καλό να τα χαρεί η μπεμπέκα σου!!

Καρδιοτοκογράφο κάθεσαι 20 λεπτά με μισή ώρα περίπου, ανάλογα την πορεία του...

Ε η αλήθεια είναι οτι αν χτυπάς 80αρες έναν πόνο θα έπρεπε να τον νιώθεις :P, αλλά αν πας με φυσιολογικό ίσως θα μπορούσες να αποφύγεις και την επισκληρίδιο!!!!

χωρις επισκληριδιο?????????

Διαφημίσεις

μην μας τρομάζετε για τους τεχνητούς κορίτσια...προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην ιδέα

να σου πω εγώ που τους έχω ζήσει?

Παλεύονται.... Ναι οκ πονάς,,,, πολύ.... δεν είναι όμως ακατόρθωτο! Το χω ξαναπει: Πιο πολύ πόνεσα με τους κολικούς που είχα στη χολή παρά με τους τεχνητούς... και αν είχα και άλλη ψυχολογία, δηλ να περιμένω το αστεράκι μου θα τους άντεχα καλύτερα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Αχουυυυ πολύ σπαστικός... Μ' αρέσει που λέγαμε να πάρουμε ζιπουνάκια κοντομάνικα.... εδώ θέλει φλις κουβερτάκια :evil:

Ράνια τι ώρα έχεις καρδιοτοκογράφημα;

Και κάπου διάβασα ότι θα πάει λέει έτσι όλο το καλοκαίρι.... γκρρρρρρ

Α κορίτσια να ρωτήσω.... Έχετε καταλήξει σε επιθέματα?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αχουυυυ πολύ σπαστικός... Μ' αρέσει που λέγαμε να πάρουμε ζιπουνάκια κοντομάνικα.... εδώ θέλει φλις κουβερτάκια :evil:

Ράνια τι ώρα έχεις καρδιοτοκογράφημα;

μια χαρά τα λες...δεν έχω πάρει μακρυμάνικα- ολόσωμα φορμάκια...έχω ελάχιστα...θα ξεπαγιάσει το μωρό μου φαίνεται...πάλι για ψώνια είμαστε

x4uqp3.png

Επιθέματα έχω δοκιμάσει της ΝUK και δεν μου πολυάρεσαν, έχουν λίγο ατσούμπαλη εφαρμογή... Αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, μπορεί όλα έτσι να είναι... Γενικά όμως δεν πρέπει να τα πολυχρησιμοποιούμε... Μια φίλη που γέννησε πρόσφατα τραυμάτισε τη θηλή της, γιατί ξεράθηκε το γάλα και κόλλησε πάνω το επίθεμα και όπως το τράβηξε να βγει την τραυμάτισε ελαφρώς... Τι να πω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...