Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Kι εγώ μολις γυρισα απο το ΡΕΑ οπου μπηκα επειγοντως για καρδιοτοκογραφημα γιατι το μωρο σημερα ηταν τελειως ησυχο. Το πρωτο μισαωρο παλι δεν ειχαμε τιποτα μετά καλυτερευσε. Αυριο παω για βιοφυσικο προφιλ. Αν αυτο ειναι ΟΚ γεννάω αρχες της αλλης βδομάδας, αν δεν ειναι γεννάω μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας με προκληση παντα.

Κουράγιο Ράνια μου, λίγο ακόμα, εδώ που φτάσαμε όλες θα γεννήσουμε... Όλα είναι υπο έλεγχο σε αυτή τη φάση, μην ανησυχείς για το μωράκι σου!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι καλη!φαντασου εγω κανω 60 με 80 ανα 10 λεπτο περιπου γι αυτο απορουν!!:!:

Μωρέ μπράαααβο!!! Εγώ γιατί καταλαβαίνω ακόμα κι αυτές που είναι γύρω στο 15%;;; Γι' αυτό είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα των συσπάσεων μάλλον, γιατί νιώθω και την παραμικρή σύσπαση...:confused:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μωρέ μπράαααβο!!! Εγώ γιατί καταλαβαίνω ακόμα κι αυτές που είναι γύρω στο 15%;;; Γι' αυτό είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα των συσπάσεων μάλλον, γιατί νιώθω και την παραμικρή σύσπαση...:confused:[/QUOT

το πετρωμα το αισθανομαι κανενα πονακι δεν αισθανομαι!!εσυ αισθανεσαι πονακια?

Διαφημίσεις

Ξερω κι εγώ, το πολυ πολυ να τρελαθουμε σε λιγο με αυτα που ακουμε

τιποτα δεν ειναι καλε!!και στη τελικη αμα γεννησεις συμβουλεψου ενα χειρουργο που θα δεις δεν θα ειναι κηλη!!δεν ειναι ετσι η κηλη!!

Κορίτσια μου... συγγνώμη που δε σας γράφω σε καθεμιά ξεχωριστά αλλά φτου σκόρδα δε σας προλαβαίνω πλέον!!!!! εύχομαι να πάνε σε όλες όλα καλά και να φέρετε στον κόσμο εύκολα και ήρεμα τα πιο υγιή και όμορφα μωράκια του κόσμου!!!!!!

Θα πω το άσχετο μου αλλά έχω χαζοχαρεί..... ήρθαν σήμερα τα πράγματα..... κάθομαι και τα χαζεύω.... έβαλα και μια κούκλα στο καρότσι και την έκανα βόλτες .... (οκ λάλησα i know....)....... αυτά ως προς το άσχετο....

Να σας πω ρε κορίτσια... πόση ώρα κάθεστε στον καρδιοτοκογράφο?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

το πετρωμα το αισθανομαι κανενα πονακι δεν αισθανομαι!!εσυ αισθανεσαι πονακια?

Όχι δεν πονάω, νιώθω μια ενόχληση, μια δυσφορία αλλά δεν το λες και πόνο... Ούτε στις λίγο μεγαλύτερες πονάω... Ελάχιστα ίσως σε κάποιες από αυτές...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου... συγγνώμη που δε σας γράφω σε καθεμιά ξεχωριστά αλλά φτου σκόρδα δε σας προλαβαίνω πλέον!!!!! εύχομαι να πάνε σε όλες όλα καλά και να φέρετε στον κόσμο εύκολα και ήρεμα τα πιο υγιή και όμορφα μωράκια του κόσμου!!!!!!

Θα πω το άσχετο μου αλλά έχω χαζοχαρεί..... ήρθαν σήμερα τα πράγματα..... κάθομαι και τα χαζεύω.... έβαλα και μια κούκλα στο καρότσι και την έκανα βόλτες .... (οκ λάλησα i know....)....... αυτά ως προς το άσχετο....

καλορυζικα με το καλο το μπεμπε σου!!εγω καθομαι καμια ωριτσα την πρωτη φορα ειχα κατσει δυο ωρες!

Μουντάκι μου μεγεια τα πραγματα! Καλοριζικα και το καροτσι καλοταξιδο με το μπεμπακι μεσα.

Ο καρδιοτοκογραφος κραταει περιπου μιση ωρα. Εγώ επειδη εχω θεμα καθομαι γυρω στην μιαμιση.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Όχι δεν πονάω, νιώθω μια ενόχληση, μια δυσφορία αλλά δεν το λες και πόνο... Ούτε στις λίγο μεγαλύτερες πονάω... Ελάχιστα ίσως σε κάποιες από αυτές...

ακριβως το ιδιο νιωθω δυσφορια!!γιατι επιμενουν οτι επρεπε να ποναω δεν μπορω να το καταλαβω πια!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...