Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Alovesaki καταλαβαίνω τι λες.... αλλά από την άλλη ήσουν υποψιασμένη το ξέραμε αυτό... Ναι οκ όλες θα θέλαμε να γίνουν όλα ομαλά και φυσιολογικά αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα στο χέρι μας.... Και αφού θεωρείς ότι ο γιατρός σου έχει βάσιμους λόγους και δεν εκβιαζει καταστάσεις όλα καλά....

Πάντως οι κυήσεις υψηλού κινδύνου όπως οι δικές μας είναι δυστυχώς πολύ πιθανό να καταλήξουν σε καισαρική... Δε νομίζω ότι απλά ο γιατρός βιάζεται να ξεμπερδέψει...

Κι εγω δε θεωρω οτι το κανει για να ξεμπερδεψει...

Οπως ειπα περιμενα προκληση κι οχι κατευθειαν καισαρικη... ισως να ημουν αφελης που δεν την περιμενα ετσι κατευεθειαν..

Απο την αλλη ξερω πολυ καλα οτινη προκληση χωρις.σημαδια τοκετου καταληγει ετσι κι αλλιως σε κ.τ. κ επιπλεον εχει μεσολαβησει ταλαιπωρια για μητερα κ παιδι, καθως κ φαρμακα...

Αντε βρς κοριτσια τωρα, μη με βασανιζετε...

Νιωθω σαν το χαριλαο τρικουπη

twt6p2.png

Οπως ειπα περιμενα προκληση κι οχι κατευθειαν καισαρικη... ησουν να μαι Φελης που δεν την περιμενα ετσι κατευεθειαν..

Απο την αλλη ξερω πολυ καλα οτινη προκληση χωρις.σημαδια τοκετου καταληγει ετσι κι αλλιως σε κ.τ. κ επιπλεον εχει μεσολαβησει ταλαιπωρια για μητερα κ παιδι, καθως κ φαρμακα...

Ουπς, πραγματικά προκληση χωρίς σημάδια καταληγει σε κ.τ?????

Αρα εκει πάω κι εγώ????? Καλα που τα λετε να ειμαι προετοιμασμενη.

Ευχαριστουμε για την πληροφορια Χαρη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ο οποιος καθε φορα που θα εκφωνουσε λογο στη βουλη, ετοιμαζε το λογο του, τον πιθανο αντιλογο των αντιπαλων, κ το δικο του αντιλογο.στον πιθανο αντιλογο..

Τωρα εγω να εξηγησω τα δικα μου συναισθηματα η το.σκεπτικο του γιατρου;

Κι εγω ετσι ενιωσα κ αυτος εχει.τα δικια του κ τα επειχειρηματα του...

twt6p2.png

Οπως ειπα περιμενα προκληση κι οχι κατευθειαν καισαρικη... ησουν να μαι Φελης που δεν την περιμενα ετσι κατευεθειαν..

Παρεπιπτοντως αυτο για το ξεμπερδεμα το ανεφερα για την δική μου περιπτωση, γιατι πραγματικά εως τωρα ολα ηταν φυσιολογικά, εκτος βεβαια απο τον τεμπελακο που κουβαλαω (ο οποιος ακομα και τώρα παραμενει ακινητος-εκτος απο τα ποδια του που τα χωνει μουλωχτα στα πλευρα μου και τα αφηνει εκει με τις ωρες).

Εμενα μου ηρθε ντουβρουτζας εχθες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ μου ειπε εχθες οτι παμε με προκληση την Τριτη το βραδυ για να γεννησω τεταρτη και αν δεν...παμε σε κ.τ. Καλά του λεω αν ειναι να καταληξουμε σε καισαρικη δεν ειναι καλυτερα να την κανουμε απευθειας απο το να ταλαιπωρηθώ κι εγω? Και μου ειπε οτι ειναι καλο και για μενα και για το παιδι να περασω ωδινες τοκετου, γιατι βοηθαει στην παραγωγή συγκεκριμενων ορμονων.:-(

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Να σκέφτεσαι ότι την Παρασκευή με το καλό θα αγκαλιάσεις τη μικρή σου... Αυτό... το περίμενες 9 μήνες... αυτό είναι το κορυφαίο των κορυφαίων... Τα υπόλοιπα είπαμε είναι θέμα συνθηκών καλώς ή κακώς....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Να ερθω μαζι?

Αύριο να δεις που όλα θα είναι καλά!!! Πιές ένα χυμούλι τουλάχιστον πριν πας και ίσως τα αποτελέσματα να εκπλήξουν και τον γιατρό και να τη γλιτώσεις!!! :D

Χαχαχα είσαι τρελή!!! Χαλάρωσε και απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς γιατί σε βλέπω σε λίγες μέρες να λες "μα γιατί δεν τις ευχαριστιόμουν και βασάνιζα το μυαλουδάκι μου με σκέψεις;;;" :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εν τω μεταξυ μου ειπε εχθες οτι παμε με προκληση την Τριτη το βραδυ για να γεννησω τεταρτη και αν δεν...παμε σε κ.τ. Καλά του λεω αν ειναι να καταληξουμε σε καισαρικη δεν ειναι καλυτερα να την κανουμε απευθειας απο το να ταλαιπωρηθώ κι εγω? Και μου ειπε οτι ειναι καλο και για μενα και για το παιδι να περασω ωδινες τοκετου, γιατι βοηθαει στην παραγωγή συγκεκριμενων ορμονων.:-(

έχει δίκιο σ αυτό... οι ωδίνες βοηθάνε στην παραγωγή της ωοκυτοκίνης, της ορμόνης της αγάπης, που ευνοεί το θηλασμό... Επίσης είναι καλό που έστω θα προσπαθήσει για κολπικό τοκετό... Δεν έχει αποκλείσει ότι θα τα καταφέρετε!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αλήθεια τώρα... αν αύριο το καρδιοτοκγράφημα είναι καλό θα επιμείνει άραγε στον αρχικό προγραμματισμό;;; :confused:

Και όντως δεν καταλήγει πάντα σε καισαρική... έχω προσφατο παράδειγμα φίλης που μπήκε με πρόκληση χωρίς να έχουν σπάσει νερά, χωρίς συσπάσεις, χωρίς μαλακό τράχηλο, με περιτύλιξη του μωρού στο λώρο 2 φορές και γέννησε κανονικά... ταλαιπωρήθηκε βέβαια με 2 επισκληριδίους γιατί ήταν πολλές οι ώρες (περίπου 18 ώρες) αλλά όλα καλά στο τέλος!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Ουπς, πραγματικά προκληση χωρίς σημάδια καταληγει σε κ.τ?????

Αρα εκει πάω κι εγώ????? Καλα που τα λετε να ειμαι προετοιμασμενη.

Ευχαριστουμε για την πληροφορια Χαρη!

Λενε οτι.συνηθως ετσι συμβαινει... ξερω κι.εγω;

twt6p2.png

Γεια σας κοριτσια...

Πηγα στο γιατρο... με βαζει για καισαρικη την παρασκευη... πεμπτη θα εισαχθω...

Πρεπει να σταματησω 24 ωρες την αντιοηκτικη κ.δε θεωρει οτι μπορει να πετυχεινπροκληση χωρις.σημαδια τοκετου....ουτε θελει.να περιμενουμε, μην γεννησω φυσιολογικα κ.εχουμε αιμορραγια.... κατεβασα μαυρες πλερουζες, προσπαθω μα τοναποδεχθω...

βγάλε τις πλερέζες και φόρα το χαμόγελό σου...το μωρό είναι ο στόχος και η καλή σου υγεία...η παρασκευή θα είναι η ομορφότερη ημέρα...ξεκίνα να προβάρεις το καλύτερο χαμόγελό σου...εμείς μαζί σου με τις θετικές μας σκέψεις

x4uqp3.png

Αλήθεια τώρα... αν αύριο το καρδιοτοκγράφημα είναι καλό θα επιμείνει άραγε στον αρχικό προγραμματισμό;;; :confused:

Οχι, παω για προκληση σιγουρα γιατι ο μπεμπης γενικα δεν κουνιεται και δεν διακινδυνευει να γινει τιποτα και να μην το παρουμε χαμπαρι! Φαντασου σημερα ακομα δεν εχει κουνηθει. Ειλικρινά εχω τρομάξει τοσο πολυ που σκεφτομαι να του ζητησω να με βαλει αυτη τη βδομαδα να ξεμπερδευω. Παρεπτιπτοντως το καρδιοτοκογραφημα δεν προκειτε να αλλάξει, ετσι ηταν το μωρο απο την αρχη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ελα ρε συ... δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι άνθρωποι;;; Έλεος, τι περιμένουν;;; Να δουν να σπάνε τα νερά;;; Θα σου έρχονται και μετά αυτοί; Εννοώ πριν σαραντίσεις για να τσεκάρουν πως μεγαλώνει το μωρό; :mad: Υπομονή ρε κορίτσι, βάλε τον άντρα να πει καμιά κουβέντα διακριτικά...

Εμείς είχαμε γιατρούλη σήμερα... Όλα καλά, δε γεννάμε ακόμα (όσο μπορούμε να το πούμε αυτό), όλες οι μετρήσεις μας ήταν πολύ καλές, ο μπέμπης 3100 με πολύ καλή θέση για φ.τ. (η πλατούλα είναι αριστερά γεγονός είπε που καθιστά πιο εύκολη και γρήγορη τη γέννα) και περιμένουμε!!! :D

αυτά είναι νέα..μπράβο

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...