Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...

Πηγα στο γιατρο... με βαζει για καισαρικη την παρασκευη... πεμπτη θα εισαχθω...

Πρεπει να σταματησω 24 ωρες την αντιοηκτικη κ.δε θεωρει οτι μπορει να πετυχεινπροκληση χωρις.σημαδια τοκετου....ουτε θελει.να περιμενουμε, μην γεννησω φυσιολογικα κ.εχουμε αιμορραγια.... κατεβασα μαυρες πλερουζες, προσπαθω μα τοναποδεχθω...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια...

Πρεπει να σταματησω 24 ωρες την αντιοηκτικη κ.δε θεωρει οτι μπορει να πετυχεινπροκληση χωρις.σημαδια τοκετου....ουτε θελει.να περιμενουμε, μην γεννησω φυσιολογικα κ.εχουμε αιμορραγια.... κατεβασα μαυρες πλερουζες, προσπαθω μα τοναποδεχθω...

Alovesaki μου..... τι λόγια είναι αυτά????????? Έρχεται τ νινάκι σου κοριτσάκι μου!!!! Σημασία έχει να έρθει ασφαλές στον κόσμο και να μην κινδυνέψετε και συ κ αυτό!!!!!!!!! Μάνα σε κάνει το παιδί σου και όχι ο τρόπος που θα γεννήσεις.... άλλωστε μη μου πεις ότ δεν το υποπτευόσουν??? Είπαμε είμαστε ειδική κατηγορία τι να κάνουμε???????? Θα πάνε όλα τέλεια και θα κρατάς αγκαλίτσα την πριγκίπισσα σου αυτό είναι το βασικό!!!!!!!

Σκάσε χαμόγελο τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω....άσχετο αλλά δεν αντέχω άλλο, τα νεύρα μου...δε φτάνει που δε βοηθάνε καθόλου κάποιοι (ες) θέλουν να έρχονται και επίσκεψη κάθε λίγο...λες κι εγώ έχω όρεξη να καθαρίζω και να συμμαζεύω για να υποδέχομαι συγγενείς και να τους κερνάω κι αυτοί να στρογγυλοκάθονται...ουφφφφ θα σκάσω από τα νεύρα μου...

Ελα ρε συ... δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι άνθρωποι;;; Έλεος, τι περιμένουν;;; Να δουν να σπάνε τα νερά;;; Θα σου έρχονται και μετά αυτοί; Εννοώ πριν σαραντίσεις για να τσεκάρουν πως μεγαλώνει το μωρό; :mad: Υπομονή ρε κορίτσι, βάλε τον άντρα να πει καμιά κουβέντα διακριτικά...

Εμείς είχαμε γιατρούλη σήμερα... Όλα καλά, δε γεννάμε ακόμα (όσο μπορούμε να το πούμε αυτό), όλες οι μετρήσεις μας ήταν πολύ καλές, ο μπέμπης 3100 με πολύ καλή θέση για φ.τ. (η πλατούλα είναι αριστερά γεγονός είπε που καθιστά πιο εύκολη και γρήγορη τη γέννα) και περιμένουμε!!! :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γεια σας κοριτσια...

Ψυχραιμίαααααα!!!! Εδώ είμαστε να τα λέμε!!!! Η αιματολόγος σου αποποιήθηκε της ευθύνης, οπότε πρέπει αναγκαστικά να ακούσεις τον γιατρό... Μην ρισκάρεις και την υγεία σου βρε αλοβεσάκι...:(

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Απλα ξαφνιαστηκα κοριτσια... πιστευα οτι θα δομιμαζαμε τουλαχιστον με προκληση, οτινοτι θα οηγαιναμε κατευθειαν καισαρικη...

Σαφως κ προεχειμη ασφαλεια, απλα πρεπει.να ξεπερασω.την.πρωτη συναισθηματικη ορμονικη αντιδραση...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω....άσχετο αλλά δεν αντέχω άλλο, τα νεύρα μου...δε φτάνει που δε βοηθάνε καθόλου κάποιοι (ες) θέλουν να έρχονται και επίσκεψη κάθε λίγο...λες κι εγώ έχω όρεξη να καθαρίζω και να συμμαζεύω για να υποδέχομαι συγγενείς και να τους κερνάω κι αυτοί να στρογγυλοκάθονται...ουφφφφ θα σκάσω από τα νεύρα μου...

xaxaxax ε φαντάσου οτι οι δικοι μου τώρα συνειδητοποιησαν οτι ειμαι εγκυος επειδη έχω προβλημα! Και επισης τωρα ξαφνικά θελουν να ερχονται επισης λες κι εχω εγω διαθεση στον μηνα μου επισης να κανω δουλειες! Οχι για να βοηθησουν εννοειτε!Οι περισσοτεροι ετσι ειναι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσια...

Τι λες βρε κοριτσάκι μου? Ετσι ξαφνικά στο ξεφουρνισε? Τι σκατά, τώρα στο τελος οι γιατροι ολοι θελουν να ξεμπερδευουν και αρχιζουν και ξεφουρνιζουν τα διάφορα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Θα ηταν αδικο να εποριψω ευθυνη σ αυτον ,γιατι τον βρηκε η αιματολογος κ του μιλησε. Αλλωστε κι εγω θα του μιλουσα σημερα, αφου οπως σας ειχα πει, την τελευταια φορα που ειδα την αιματολογο μου ειπε να παω προγραμματισμενα για απολυτη ασφαλεια...

Σημερα θα του το μετεφερα, κινοπως θυμαστε φοβομουν μη με βαλειςνκι επιτοπου με προκληση...

Κατα τ αλλα, οντως υπαρχει μεγαλη αιμορραγια στο τοκετο- η αδερφη μου μπβκε για γεννα με αιματοκριτη 37 κ αμεσως μετα ειχε 31.

twt6p2.png

Εν ολιγοις, δε θεωρω αβασιμους τους λογους που επικαλειται... ξερω οτι θα υπηρχαν γιατροι που θα το ρισκαραν αλλα απο την αλλη δεν σημαινει πως οποιος.δεν το ρισκαρει ειναι λαθος... και μονο η ηλικια μου κ το οτι μπορει να μην εχω αλλη ευκαιρια, αρκει....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εν ολιγοις, δε θεωρω αβασιμους τους λογους που επικαλειται... ξερω οτι θα υπηρχαν γιατροι που θα το ρισκαραν αλλα απο την αλλη δεν σημαινει πως οποιος.δεν το ρισκαρει ειναι λαθος... και μονο η ηλικια μου κ το οτι μπορει να μην εχω αλλη ευκαιρια, αρκει....

Συμφωνώ με ολα οσα λες, αλλά πραγματικά πες μας, εισαι πάνω απο 50 χρονων?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε Alovesaki καταλαβαίνω τι λες.... αλλά από την άλλη ήσουν υποψιασμένη το ξέραμε αυτό... Ναι οκ όλες θα θέλαμε να γίνουν όλα ομαλά και φυσιολογικά αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα στο χέρι μας.... Και αφού θεωρείς ότι ο γιατρός σου έχει βάσιμους λόγους και δεν εκβιαζει καταστάσεις όλα καλά....

Πάντως οι κυήσεις υψηλού κινδύνου όπως οι δικές μας είναι δυστυχώς πολύ πιθανό να καταλήξουν σε καισαρική... Δε νομίζω ότι απλά ο γιατρός βιάζεται να ξεμπερδέψει...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Συμφωνώ με ολα οσα λες, αλλά πραγματικά πες μας, εισαι πάνω απο 50 χρονων?

Γμτ!!!! Με τσακωσες!!!!!!

40 ειμαι ρε, το.χω ξαναπει...

Λεω οτι εχω ενα Α ιατρικο ιστορικο που μπορει να προκαλεσει επιπλοκες κ οτι εχωω κ.μια Α ηλικια, οπου η γονιμοτητα.δεν ειναι αυτονοητη...

twt6p2.png

Τελικά, μην με παρεξηγησετε αλλά ολοι οι γιατροι μολις κλεισεις τις 38 εβδομαδες κοιτανε να ξεμπερδευουν!

Χαχαχα λες ε; Εμένα ευτυχώς (...ή δυστυχώς) θα λείπει όταν κλείνω τις 38 εβδομάδες, οπότε πάμε για 39 :tongue:!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γμτ!!!! Με τσακωσες!!!!!!

40 ειμαι ρε, το.χω ξαναπει...

Λεω οτι εχω ενα Α ιατρικο ιστορικο που μπορει να προκαλεσει επιπλοκες κ οτι εχωω κ.μια Α ηλικια, οπου η γονιμοτητα.δεν ειναι αυτονοητη...

Σε διαβεβαιώνω απο παραδείγματα που έχω στον κλειστό μου οικογενειακό μου κυκλο (που εκαναν παιδια σε αυτη την ηλικια) οτι τα 40 πλεον ειναι τα καινουρια 30 για αυτο μην ακουω βλ...ειες!

Το ιατρικο ιστορικό μπορώ να το αποδεχτω, την ηλικία (εκτος και αν μια γυναίκα εχει θεμα ορμονικο) δεν μπορώ!

Για αυτο μην σε ξανακουσω να το λες γιατι θα σε στειλω σε αλλο φορουμ, αυτο που λεγεται ΚΑΠΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014! :P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...