Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!

Κι εγώ ενώ κατα βαθος ξερω οτι απλως ο μπεμπης ειναι ησυχος δεν παυει να ειναι ενας συνδυασμος φοβου και αγωνιας για την γεννα που μου δημιουργεί ολη αυτή τη νευρικότητα! Βεβαια απο την ωρα που γυρισαμε απο τον γιατρό ο μικρος μου εχει αλλαξει τα φωτα, μαλλον καταλαβε την υπερένταση που περασα!

Καλο βράδυ σας ευχομαι, ώρα για χαλαρωση.

Rania όλα θα πάνε καλά! Είπαμε έχεις ήσυχο μωράκι.... ο γιατρός ίσως δε θέλει να ρισκάρει, γνώμη μου καλά κάνει. Μη στενοχωριέσαι! Οι 38 εβδομάδες είναι οκ σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης και να δεις που θα τον έχεις αγκαλίτσα και δε θα το πιστεύεις!!! Ό,τι θες είμαστε εδώ!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τίποτα καλέ! Αύριο έχω κι εγώ καρδιοτοκογράφημα... που ξέρεις... μπορεί να κλαίγομαι αύριο, τα λέω για να τα ακούω κι εγώ ;)!

κι εγω αυριο εχω το τελευταιο καρδιοτοκογραφιμα και την Πεμπτη θα μπω μεσα 99%αντε ολα να μας πανε τελειια!!!:P

Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!

Κι εγώ ενώ κατα βαθος ξερω οτι απλως ο μπεμπης ειναι ησυχος δεν παυει να ειναι ενας συνδυασμος φοβου και αγωνιας για την γεννα που μου δημιουργεί ολη αυτή τη νευρικότητα! Βεβαια απο την ωρα που γυρισαμε απο τον γιατρό ο μικρος μου εχει αλλαξει τα φωτα, μαλλον καταλαβε την υπερένταση που περασα!

Καλο βράδυ σας ευχομαι, ώρα για χαλαρωση.

ολα θα πανε τελεια κοιμησου ηρεμα!!θα το δεις!!!;);););):P:p:p

Κοριτσακια μου καλα, αγχωνομαστε τοσο πολυ για τοσα πραγματα...

Θα εχουεμ.φ.τ.; θα παμε με.προκληση; αν ναι, μηπως.καταληξει.σε κ.τ.;

Θα χουμε.rooming in?δε θα χουμε; θα θηλασουμε;.δε.θα θηλασουμε; αν ναι, αποκλειστικ; κι.απ την αρχη; κ μηπως του δωσουν κ τπτ κρυφα; γαλα, χαμομηλι, ζαχαρονερο...

Κι εγψ.εχω φαει.φρικες, θα.το.θυμαστε...

Ξερετς κατι ομως;

Σημασια εχει.να φερουμε στον κοσμο.με το καλο καλα τα μωρακια.μας κ να ειμαστς κι εμεις καλα να τα φροντιζουμε.κ.να τ αγαπαμε....

Ολα τ αλλα ειναι μεν τα ιδανικα αλλα.θα τα καταφερουμε.κι.αν κατι δε γινει με.τον ιδανιμο.τροπο...

Επικεντρωθειτε στο.σκοπο κ.μην.αφηνετε τπτ.να.σας.χαλαει το.κεφι...

Ελπιζω να κανω το ιδιο.:P

Αυριο εχω κι εγψ γιατρο... ελπιζω μη μου πει " δε φευγεις, γεννας"!!!!

Σας.φιλω...

twt6p2.png

RANIA ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΣΥΧΙΑ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Π.Χ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΥΘΗΣΕΙ ΗΣΥΧΙΑ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!! ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Rania όλα θα πάνε καλά! Είπαμε έχεις ήσυχο μωράκι.... ο γιατρός ίσως δε θέλει να ρισκάρει, γνώμη μου καλά κάνει. Μη στενοχωριέσαι! Οι 38 εβδομάδες είναι οκ σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης και να δεις που θα τον έχεις αγκαλίτσα και δε θα το πιστεύεις!!! Ό,τι θες είμαστε εδώ!

To ξέρω βρε μουντάκι μου απλως ειναι το σοκ οτι απο την αρχη ξέρω οτι ειναι ησυχος αλλα η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη και τώρα αυτό το ησυχος φερνει και προκληση τοκετου γιατι ειναι ανησυχητικο για τους γιατρους. Τεσπα, ολα καλά θα πανε πιστευεω, δεν θελω να στενοχωρώ κι εσας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

RANIA ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΣΥΧΙΑ! ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Π.Χ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΥΘΗΣΕΙ ΗΣΥΧΙΑ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!! ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Με το καλο κοπέλα μου σου ευχομαι! Να χαρεσαι και τα δυο σου παιδάκια! :P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Με το καλό να πας στο σπιτάκι σου με τα μωράκια σου...

x4uqp3.png

κι εγω αυριο εχω το τελευταιο καρδιοτοκογραφιμα και την Πεμπτη θα μπω μεσα 99%αντε ολα να μας πανε τελειια!!!:P

με το καλό το καρδιοτοκογράφημα και την Πέμπτη καλή υποδοχή του μωρού σου!

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

To ξέρω βρε μουντάκι μου απλως ειναι το σοκ οτι απο την αρχη ξέρω οτι ειναι ησυχος αλλα η εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικη και τώρα αυτό το ησυχος φερνει και προκληση τοκετου γιατι ειναι ανησυχητικο για τους γιατρους. Τεσπα, ολα καλά θα πανε πιστευεω, δεν θελω να στενοχωρώ κι εσας!

Καλημέρα!!! Κοίτα να δεις και γω δεν ξέρω να σου πω γιατί ο γιατρός καταλήγει στην πρόκληση... Θα σου πω όμως κάτι που μου χε πει ο δικός μου γυναικολόγος την πρώτη φορά που συζητήσαμε το θέμα της γέννας: "Πάντα σκέφτομαι ποιο περιβάλλον θα είναι καλύτερο για το μωρό... Στις 35 εβδομάδες προφανώς είναι η μήτρα... στις 38, (σε μένα λόγω διαβήτη) είναι να βγει στο περιβάλλον... όχι όμως νωρίτερα αν και εφ' όσον δεν προκύψει ή δεν υφίσταται άλλος λόγος..."

Πιστεύω λοιπόν πως μ αυτό το κριτήριο ο γιατρός σου επιλέγει να προχωρήσει σε πρόκληση ώστε να είναι βέβαιος ότι όλα βαίνουν καλώς και να μη βρεθεί προ εκπλήξεως!!!! Μη στενοχωριέσαι... Όλα θα πανε καλά!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω....άσχετο αλλά δεν αντέχω άλλο, τα νεύρα μου...δε φτάνει που δε βοηθάνε καθόλου κάποιοι (ες) θέλουν να έρχονται και επίσκεψη κάθε λίγο...λες κι εγώ έχω όρεξη να καθαρίζω και να συμμαζεύω για να υποδέχομαι συγγενείς και να τους κερνάω κι αυτοί να στρογγυλοκάθονται...ουφφφφ θα σκάσω από τα νεύρα μου...

x4uqp3.png

αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω....άσχετο αλλά δεν αντέχω άλλο, τα νεύρα μου...δε φτάνει που δε βοηθάνε καθόλου κάποιοι (ες) θέλουν να έρχονται και επίσκεψη κάθε λίγο...λες κι εγώ έχω όρεξη να καθαρίζω και να συμμαζεύω για να υποδέχομαι συγγενείς και να τους κερνάω κι αυτοί να στρογγυλοκάθονται...ουφφφφ θα σκάσω από τα νεύρα μου...

α καλά από αναισθησία πολύς κόσμος... εγώ ευτυχώς δεν τα χω αυτά....

έχω άλλα... αύριο με θέλουν στο γραφείο..... δε θα πάρω άδεια ποτέ...θα γεννήσω στο γραφείο μου φαίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...