Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thokos το καρουμπαρο ηταν ακριβως πισω απο τον αφαλο οπως ειμαι ξαπλωμενη! μπορει να ηταν καμια συσπαση τις μητρας αλλα ευτυχος δεν εγινε ξανα.εμενα ο πλακουντας ανεβηκε μετα τις 23 εβδομαδες.μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.

έλα βρε...................το μωρούλι σου θα ήταν τότε!!!!!!!!!μπορεί να ήταν σε εκείνο το σημείο....................μην ανησυχείς!!!!σίγουρα το νινάκι σου ήταν!!!!

αχ ωραία....με ανακουφίσατε.....όντως λοιπόν ανεβαίνει!!!!τέλεια!

bhgdp3.png

αααααααααααααααααααααχ δεν είναι τέλειο όταν το φτιάχνεις εσύ;;;;δεν καμαρώνεις μετά;;;; εγώ τρελαίνομαι για τέτοια!!!μμμμ....και καδράκι που λες....και κανένα τέτοιο θα φτιάξω στάνταρ.....και φωτιστικό σίγουρα!!!!τέτοιο σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ - τύπου ικεα - και να το διακοσμήσω...... αχ να βάλεις αρκουδάκια......ή ξέρεις τι είχα δει και μου άρεσε....μπορούμε να το κάνουμε αερόστατο....και να κολλήσουμε σκοινιά που θα καταλήγουν σε ένα καλαθάκι από κάτω με ένα αρκουδάκι μέσα.....και το πάνω του αερόστατου να είναι το φωτιστικό......

τα καλαθάκια τέλεια....φτιάξτα!!!!

εννοείται πως καμαρώνουμε μετά!!! αυτό για το φωτιστικό που λες το είδα!!! κ τα καλαθάκια έχουν μπει στο πρόγραμμα σίγουρα ;)

myheart ναι ναι εχεις δικιο ετσι ειναι!!! χαχαχα εχει πολυ πλακα! και εγω νομιζα οτι παθαινα συσπασεις στη μητρα...χαχα

τι συσπάσεις καλέ!!! το νινί είναι!!! δεν είναι τέλειο?!!! την 1η φορά που το είδα λέω στον άντρα μου τρέχααααα να τος ο ένας!!! κ δεν το πίστευε!! νόμιζε κι αυτός πως είναι συσπάσεις!! έβαλε το χέρι επάνω κ το χάιδεψε κ μετά από λίγο "εξαφανίστηκε"!!

Εγω εχω κοριτσάκι....

καλά θυμόμουν!! θα σε διορθώσει η μόμμυ!!:D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

thokos απλα θελει προσοχη να μην κανεις αποτομες κινησεις,να μην σκυβεις πολυ και να μην σηκωνεις βαρος.μεχρι να σηκωθει και να παει εκει που πρεπει.

σ ευχαριστώ πολύ πολύ ιωαννάκι!!!ελπίζω να ανέβει και να μην έχω θέματα με αυτό!με το σκύψιμο λίγο έχω ένα θέμα....δηλ. για πλυντήρια....φούρνο...αν δω κάτι κάτω....σκύβω αμέσως ρε παιδί μου....δεν το σκέφτομαι καν....πρέπει να το προσέξω αυτό.....!!!βάρη οκ δεν σηκώνω, ούτε απότομες κινήσεις κάνω.....είμαι κουλ γενικώς!!!!χαχαχαχα έτσι έγινα δηλαδή γιατί γενικά ήμουν νευρόσπαστο..........:shock:

bhgdp3.png

θα ανεβει μην ανησυχεις απλα οπως σου ειπα θελει πολυ προσοχη και ειδικοτερα να μην σκυβεις γιατι διπλωνεσε και δεν κανει καλο στο εμβρυο..φαντασου οταν σκυβεις το ζουλας..πως να νιωθει εκεινο εκεινη τι στιγμη? και εγω δεν εδινα σημασια τοτε και για αυτο παθαινα τις αποκολλυσεις και τωρα στο δευτερο προσεχο παρα πολυ αλλα την αγκαλια τις μικρης μου δεν μπορω να την αποφυγω και τελειος...χαχαχα

3Xump2.png

Διαφημίσεις

τι όμορφο και φασαριόζικο παρεάκι γίναμε!!!!!! Χαίρομαι πολύ κορίτσια μου με το κέφι ακι τη δημιουργικότητά σας... άντε να μου δίνετε καμιά ιδέα μπας και πάρω μπρος... αν και δε με βλέπω.... Εμείς σήμερα θα πηγαίναμε doc για φάρμακα και να μας έριχνε και μια ματίτσα αλλά με αυτά που γίνανε δεν πήγαμε.... δεν πειράζει έχω έτσι κ αλλιώς ραντεβού την άλλη εβδομάδα του μ΄να οπότε ό,τι είναι να δούμε θα το δούμε.... Από κινήσεις κορίτσια και γω κάτι ψιλά σαν τρέμουλο μες στην κοιλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρη... έχω φουσκώσει πάντως και έχει πρηστεί πολύ και το στομάχι μου και αυτό με προβληματίζει.... τι να πω...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

τι όμορφο και φασαριόζικο παρεάκι γίναμε!!!!!! Χαίρομαι πολύ κορίτσια μου με το κέφι ακι τη δημιουργικότητά σας... άντε να μου δίνετε καμιά ιδέα μπας και πάρω μπρος... αν και δε με βλέπω.... Εμείς σήμερα θα πηγαίναμε doc για φάρμακα και να μας έριχνε και μια ματίτσα αλλά με αυτά που γίνανε δεν πήγαμε.... δεν πειράζει έχω έτσι κ αλλιώς ραντεβού την άλλη εβδομάδα του μ΄να οπότε ό,τι είναι να δούμε θα το δούμε.... Από κινήσεις κορίτσια και γω κάτι ψιλά σαν τρέμουλο μες στην κοιλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρη... έχω φουσκώσει πάντως και έχει πρηστεί πολύ και το στομάχι μου και αυτό με προβληματίζει.... τι να πω...

είχαμε πολλές νέες αφίξεις σήμερα :D οπότε ραντεβού με το νινι σας σε 1 βδομαδούλα! γιατι σε ανησυχει το πρήξιμο βρε? όλο το σώμα μας αλλάζει τώρα!

lZDVp3.png

φιλενάδες μου πάω κι εγώ....πιάστηκα....και σήμερα με ολη την ένταση κλείνουν τα μάτια μου!!!

ιωαννάκι εννοείται ότι δεν μπορείς να αντισταθείς στις αγκαλίτσες της.....και καλά κάνεις!!!το ίδιο θα έκανα κι εγώ σίγουρα!!!!

καρδούλα μου χάρηκα που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες....

μουντάκι μου είσαι λίγο καλύτερα; σου έγραψα δίπλα......σε σκέφτομαι φιλεναδάκι μου!θα το δεις το μωράκι σου την άλλη φορά...εσύ κοίτα να μου ηρεμήσεις!!!τα φτερουγίσματα είναι σημαδάκια ;);) όσο για το πρήξιμο....εμένα πρήζεται μετά το φαί και το στομαχι μου αρκετα.....αλλά το πρωί είναι πάλι οκ.....εσένα είναι και το πρωί όταν ξυπνάς πρησμένο;;

χελωνίτσα μου....θα δεις που αύριο, μεθαύριο θα μας γράφεις για το πρώτα σημαδάκια του!!!

καληνυχτούλες συνεγκυούλες μου!

σας φιλώ γλυκά!!!!

bhgdp3.png

φιλενάδες μου πάω κι εγώ....πιάστηκα....και σήμερα με ολη την ένταση κλείνουν τα μάτια μου!!!

ιωαννάκι εννοείται ότι δεν μπορείς να αντισταθείς στις αγκαλίτσες της.....και καλά κάνεις!!!το ίδιο θα έκανα κι εγώ σίγουρα!!!!

μουντάκι μου είσαι λίγο καλύτερα; σου έγραψα δίπλα......σε σκέφτομαι φιλεναδάκι μου!θα το δεις το μωράκι σου την άλλη φορά...εσύ κοίτα να μου ηρεμήσεις!!!τα φτερουγίσματα είναι σημαδάκια ;);) όσο για το πρήξιμο....εμένα πρήζεται μετά το φαί και το στομαχι μου αρκετα.....αλλά το πρωί είναι πάλι οκ.....εσένα είναι και το πρωί όταν ξυπνάς πρησμένο;;

χελωνίτσα μου....θα δεις που αύριο, μεθαύριο θα μας γράφεις για το πρώτα σημαδάκια του!!!

σας φιλώ γλυκά!!!!

το είδα καρδούλα μου και σ ευχαριστώ πολύ πολύ.... την Τετάρτη είναι τα δύσκολα... θα το αντέξουμε γιατί και εκείνος αυτό θα ήθελε....

Το στομάχι μου είναι μόνομα πρησμένο και είναι γελοίο γιατί είναι φουσκωτό, σπάει στη μέση και μετά πάλι φουσκωμένη κοιλιά.... χαχα... τι να πω... ίσως ανέβηκε το μωρό... διάβασα που λεγες για τα πονάκια...φιλενάδα και γω έχω πονάκια και μάλιστα το σκ είχα αρκετά... σήμερα δε έχω ένα τράβηγμα πάνω ακριβώς από το .... σημείο... μάλλον μεγαλώνουμε αλλάζουμε και μήνα παίζει ρόλο αυτό.... πολλά φιλιά και καλή ξεκούραση.... να μας δώσεις και άλλες ιδέες για κατασκευές εγώ μ αυτά είμαι σκράπα.....:shock:

AXrRp3.pngFYZzp3.png

σας φιλώ γλυκά!!!!

καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου κι όνειρα γλυκα!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...