Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Moody το rooming in δεν ειναι σημαντικο μονο για να "γλυτωσεις" το συμπλήρωμα γιατι οπως λες γαλα ειναι δεν ειναι δηλητηριο

Αποκτας ομως μια οικειοτητα με το μωρακι, μαθαινεις να το κρατας, να το σηκωνεις, καταλαβαινεις οσο ειναι δυνατον γιατι κλαιει και τι θελει... εχοντας απο πισω την ασφαλεια οτι ΜΟΛΙΣ χρειαστεις βοηθεια χτυπας το κουδουνακι και τρεχουν οι μαιες. Ετσι οταν πας σπιτι την πρωτη μερα σου φαινονται ολα πολυ πιο απλα!! Τι να το κανω να "ξεκουραστω" 3 μερες στο μαιευτηριο και στο σπιτι να μην ξερω την τυφλα μου!! Χαχα!

Σύμφωνοι... Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της "κακίας μάνας" που ανήκω εγώ (εγώ το λέω για μένα δεν υπονοώ ότι το υπαινίχθηκε κάποια κοπέλα) που θέλω να μπω ομαλά σ αυτή τη διαδικασία και όχι με τα μούτρα... Θέλω να δω αν μπορώ να διαχειριστώ κάποια πράγματα και όχι να βρεθώ προ τετελεσμένου.. Θέλω να μαι ήρεμη και αν την έχω συνέχεια δίπλα μου νομίζω δε θα μαι... Ναι ίσως σας φαίνεται εξωγήινο αλλά περισσότερο φόβο νιώθω α βρεθώ μόνη με το μωρό και ένα σωρό ξερόλες να λένε το μακρύ τους και τ κοντό τους παρά όταν θα μαι σπίτι μου στην ησυχία μου με τον άντρα μου και τη μαμά μου που ξέρουν και πώς να με διαχειριστούν και πως να με βοηθήσουν....

Και μη νομίζεις ότι χαίρομαι που έχω αυτή την ψυχολογία αλλά πραγματικά επειδή όλα έτσι τα αντιμετωπίζω στη ζωή μου έτσι θέλω να διαχειριστώ και αυτό... Μπορεί μόλις την πάρω αγκαλιά να μη θέλω να την αφήσω καθόλου και να επιλέξω να την έχω μαζί μου.... Δεν θέλω όμως να πω τώρα μεγάλη κουβέντα και μετά να βγάλω νεύρα και άλλα....

Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι ψυχρός άνθρωπος της λογικής και του προγράμματος... Ίσως γι αυτό και ν αντιδρώ έτσι...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Moody το rooming in δεν ειναι σημαντικο μονο για να "γλυτωσεις" το συμπλήρωμα γιατι οπως λες γαλα ειναι δεν ειναι δηλητηριο

Αποκτας ομως μια οικειοτητα με το μωρακι, μαθαινεις να το κρατας, να το σηκωνεις, καταλαβαινεις οσο ειναι δυνατον γιατι κλαιει και τι θελει... εχοντας απο πισω την ασφαλεια οτι ΜΟΛΙΣ χρειαστεις βοηθεια χτυπας το κουδουνακι και τρεχουν οι μαιες. Ετσι οταν πας σπιτι την πρωτη μερα σου φαινονται ολα πολυ πιο απλα!! Τι να το κανω να "ξεκουραστω" 3 μερες στο μαιευτηριο και στο σπιτι να μην ξερω την τυφλα μου!! Χαχα!

Αν σου πω οτι για την ιδια λογικη το θέλω κι εγώ πολύ!:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σύμφωνοι... Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της "κακίας μάνας" που ανήκω εγώ (εγώ το λέω για μένα δεν υπονοώ ότι το υπαινίχθηκε κάποια κοπέλα) που θέλω να μπω ομαλά σ αυτή τη διαδικασία και όχι με τα μούτρα... Θέλω να δω αν μπορώ να διαχειριστώ κάποια πράγματα και όχι να βρεθώ προ τετελεσμένου.. Θέλω να μαι ήρεμη και αν την έχω συνέχεια δίπλα μου νομίζω δε θα μαι... Ναι ίσως σας φαίνεται εξωγήινο αλλά περισσότερο φόβο νιώθω α βρεθώ μόνη με το μωρό και ένα σωρό ξερόλες να λένε το μακρύ τους και τ κοντό τους παρά όταν θα μαι σπίτι μου στην ησυχία μου με τον άντρα μου και τη μαμά μου που ξέρουν και πώς να με διαχειριστούν και πως να με βοηθήσουν....

Και μη νομίζεις ότι χαίρομαι που έχω αυτή την ψυχολογία αλλά πραγματικά επειδή όλα έτσι τα αντιμετωπίζω στη ζωή μου έτσι θέλω να διαχειριστώ και αυτό... Μπορεί μόλις την πάρω αγκαλιά να μη θέλω να την αφήσω καθόλου και να επιλέξω να την έχω μαζί μου.... Δεν θέλω όμως να πω τώρα μεγάλη κουβέντα και μετά να βγάλω νεύρα και άλλα....

Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι ψυχρός άνθρωπος της λογικής και του προγράμματος... Ίσως γι αυτό και ν αντιδρώ έτσι...

Ισως εκει διαφέρω εγω και θελω τοσο πολυ το rooming in, στο οτι ξερω οτι στο σπιτι δεν θα έχω βοηθεια και οτι πρεπει να μαθω θα το δω μονο στο νοσοκομείο, οποτε θα πρεπει να ειμαι καπως προετοιμασμενη οταν παω σπιτι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κατ' αρχήν κορίτσια μην τρελαίνεστε, ποιος θα τολμήσει να αγγίξει 1-2 ημερών μωρό όταν εμείς οι ίδιες θα φοβόμαστε να το πιάσουμε!

Ράνια μου, να σκεφτείς ότι διάβαζα σε ένα άρθρο ότι το rooming in με μεμονωμένη κλίνη δεν είναι αρκετό (ειδικά δε με τις συνθήκες που γίνεται στην Ελλάδα), ότι υπάρχει rooming in με ειδική ανοιχτή κλίνη που προσαρτάται και ακουμπά στο κρεβάτι της μητέρας, αλλά 3ο και καλύτερο έλεγε είναι το beding in όπου μητέρα και μωρό είναι στο ίδιο κρεβάτι, η σωματική επαφή είναι συνεχής όπως στην κοιλιά κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το θηλασμό αλλά και με την ηρεμία του βρέφους και της μαμάς!

mardo μου πιστεψε με θα υπάρξουν πολλοι καλοθελητες που στην προσπαθεια να αποδειξουν ποσο καλα ξερουν αυτοι και ποσο πεποιραμενοι ειναι θα επιχειρησουν να παρουν αγκαλια το μωρο σου!

Εδω στην Ελλαδα ειμαστε οντως πολυ πισω σε πολλά πραγματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα αυτό με έκανε να αλλάξω γνώμη... έτσι το έβλεπα κι εγώ, οτι πέφτεις με τα μούτρα και τρελαίνεσαι, αλλά αν το σκεφτείς ψύχραιμα, συμβαίνει το αντίθετο... δηλαδή με τα μούτρα θα πέσεις στο σπίτι... Στο μαιευτήριο θα έχεις τους επαγγελματίες όλους (μαίες, παιδιάτρους κλπ) να σου δείξουν τον τρόπο, να ρωτήσεις τις απορίες σου... Τι εννοείς moodaki να σου λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του; το προσωπικό; ή οι συγγενείς; Οι συγγενείς δε θα είναι όλη μέρα εκεί να ξέρουν τι κάνεις και τι δεν κάνεις... Αλλά σίγουρα η ψυχολογία της μαμάς είναι σημαντική, αν νιώθεις οτι σε πιέζει αυτό το καθεστώς να διαλέξεις αυτό που θα σε ηρεμεί περισσότερο... Πάντως εγώ θα έλεγα να επιλέξεις rooming in και να ρωτήσεις εκ των προτέρων αν αλλάξεις γνώμη αν γίνεται να το αναιρέσεις... Αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα για την ώρα, και μετά βλέποντας και κάνοντας...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Η γνωστη σου γεννησε φυσιολογικα τελικα???ποσο πιο μετα να την κανω??κι αν μετα δεν προλαβω??

όχι, αυτό εννοώ την πάτησε...

μου είπε όσο αντέχεις τον πόνο... η Δήμητρα πχ είπε ότι δεν την έκανε στην αρχή, αλλά μικρή δόση με διαστολή 4 και μετά στη διαστολή 8... αν προχωρήσει η διαδικασία και είσαι έτοιμη με διαστολή κλπ τότε δύσκολα να χρειαστεί κτ...

τι εννοείς να μην προλάβεις, αφού σε έχουν ήδη έτοιμη και απλά σου βάζουν τη δόση όταν πρέπει στον ορό;

αν μπορείς τρέναρε και το ραντεβού για την πρόκληση, εμένα πχ η γιατρός μου περιμένει μέχρι και 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ, ανάλογα...

όχι, αυτό εννοώ την πάτησε...

μου είπε όσο αντέχεις τον πόνο... η Δήμητρα πχ είπε ότι δεν την έκανε στην αρχή, αλλά μικρή δόση με διαστολή 4 και μετά στη διαστολή 8... αν προχωρήσει η διαδικασία και είσαι έτοιμη με διαστολή κλπ τότε δύσκολα να χρειαστεί κτ...

τι εννοείς να μην προλάβεις, αφού σε έχουν ήδη έτοιμη και απλά σου βάζουν τη δόση όταν πρέπει στον ορό;

αν μπορείς τρέναρε και το ραντεβού για την πρόκληση, εμένα πχ η γιατρός μου περιμένει μέχρι και 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ, ανάλογα...

Δεν τον βλεπω να το τρεναρει επειδη ειμαι μικροκαμομενη και ο μπεμπης ειναι λιγο μεγαλουτσικος δεν θελει για να παει φυσιολογικα λεει....τι να πω!!!οταν λεω να μην προλαβεις εννοω οτι μπορει η διαστολη να γινει γρηγορα και η επισκληριδιος θελει κανενα 20 λεπτο νομιζω για να σε πιασει οποτε δεν προλαβαινουν να στην κανουν!!!μπορει να κανω και λαθος!!!!

Κοριτσια αισθανεται καμια συγνωμη κιολας απο κατω σουβλιες εντονα τσιμπιματα οταν ειναι ορθια και οτι θα φυγει το μωρο??

Εγώ! Σουβλιές όχι συνέχεια... και οτι θα φύγει το μωρό το αισθάνομαι αν περπατήσω λίγο ή αν κάθομαι πολύ ώρα και σηκωθώ...:confused:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ! Σουβλιές όχι συνέχεια... και οτι θα φύγει το μωρό το αισθάνομαι αν περπατήσω λίγο ή αν κάθομαι πολύ ώρα και σηκωθώ...:confused:

ακριβως αλλα οι σουβλιες ειναι πολυ εντονες!!!εχεις ρωτησει το γιατρο σου??εγω οχι!!

ακριβως αλλα οι σουβλιες ειναι πολυ εντονες!!!εχεις ρωτησει το γιατρο σου??εγω οχι!!

Δεν είναι πολύ έντονες... σαν γαργαλητό θα το έλεγα τις περισσότερες φορές... αλλά ξέρω οτι είναι φυσιολογικό αυτό ακόμα και από πιο νωρίς, πόσο μάλλον τώρα που κοντεύουμε...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Δεν είναι πολύ έντονες... σαν γαργαλητό θα το έλεγα τις περισσότερες φορές... αλλά ξέρω οτι είναι φυσιολογικό αυτό ακόμα και από πιο νωρίς, πόσο μάλλον τώρα που κοντεύουμε...

αντε να δουμε!!!!

Κοριτσια δεν προλαβαινω να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει, αλλα επειδη καπου ειδα οτι προβληματιζεστε με το επισκεπτηριο και το rooming in, σας ξαναλεω οτι εννοειται πως μπορειτε μολις ερχεται το επισκεπτηριο να λετε να σας παιρνουν το μωρακι!

QFy6p3.png

Μολις γυρισαμε απο τον γιατρο, δεν μπορώ να πω οτι ειμαι χαρουμενη. Ο καρδιοτοκογραφος τον ανησυχησε γιατι το μωρό εξακολουθει να ειναι πολυ ησυχο. Την άλλη Τριτη, αν δεν εχουν σπασει τα νερα μεχρι τοτε, μπαινω με προκληση για γεννα. Μεθαυριο παω παλι για καρδιοτοκογραφημα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...