Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Σημερα φευγουμε,παμε σπιτι μας! Ο θηλασμος παει καλα αν κ ποναω πολυ! Το στηθος μου 5πλαστιαστηκε, αρα μαλλον ξεκιναω τη καλη παραγαγωγη!! Τα λοχεια εχουν μειωθει κατα πολυ ευτυχως! Το μαιευτηριο -ρεα- πολυ καλο κ καθαρο!

Κανα γεννητουρι αλλο ειχαμε?!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! Σημερα φευγουμε,παμε σπιτι μας! Ο θηλασμος παει καλα αν κ ποναω πολυ! Το στηθος μου 5πλαστιαστηκε, αρα μαλλον ξεκιναω τη καλη παραγαγωγη!! Τα λοχεια εχουν μειωθει κατα πολυ ευτυχως! Το μαιευτηριο -ρεα- πολυ καλο κ καθαρο!

Καλημέρα! Μπράβο Δήμητρα!!! Χαίρομαι πολυ που είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη!!! Με το καλό να γυρίσετε και ολα να κυλούν ήρεμα και ωραία σπιτάκι σας!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ROOMING IN ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΛΑΜΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑ!! ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Κορίτσι αυτο ήθελα κι εγώ να ξέρω γιατί το θέλω διπλα απλως ο γυναικολόγοςμου μου ειπε οτι θα ειμαι πολύ εξαντλημένη και δεν θα αντεξω να το έχω διπλα! Αντε ρε παιδια έχω αρχισει και ανυπομονω! Αφήστε που με έχει πιάσει μια συγκινηση και συνέχεια κλαιω γιατι ξέρω οτι είναι θέμα ημερών, για να μην πω ωρων και γίνομαι υπερβολική!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια γεια σας!!! Γεννησα σημερα στις 8κ20 με φ.τ!! Ηρθα το πρωι για καρδιοτοκογραφο κ δε βγηκα! Ειχα ηδη 2 διαστολη. Ομικρος 3100 κ 50 ποντους! Ειμαστε καλα κ μαλιστα θηλασαμε κιολας!!
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! 3450 Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Κοριτσάκια!!!!!!!!!

Να σας ζήσουν τα όμορφα μπεμπάκια σας και να να είναι υγιή και χαρούμενα!!

Αχ τι ωραία...

γεμίζουμε μωραααααααααααααααααα

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκι που θα γεννήσεις? Τα περισσότερα ιδιωτικά παρέχουν rooming in ανεξάρτητα με τη θέση νοσηλείας και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

καλημέρα, διαβαλκανικό θα γεννήσω. τους ρώτησα και μου είπαν μόνο σε μονόκλινο...

x4uqp3.png

Οχι κοριτσια μην το φοβαστε!! Δεν σας αφηνουν μονες στο ελεος του Θεου!! Οποιαδηποτε στιγμη θελετε, ζητατε και παιρνουν το μωρακι σας μεσα. Ακομα και αν αλλαξετε τελειως γνωμη και στην πορεια αποφασισετε οτι δεν θελετε, παλι οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να σας το παρουν! Που δεν προκειται ομως να αλλαξετε γνωμη γιατι ειναι μαγικο! Ταξιδι του μελιτος με το μωρακι!! Εγω την Τριτη φευγω και στεναχωριεμαι!! Medoussaki δεν υπαρχει καμμια επιβαρυνση στην τιμη!! Που γεννας;; Ξυπνησε η μπεμπουλα!! Φιλακια!

δεν εννοώ ότι υπάρχει επιβάρυνση στην τιμή λόγω rooming in... μου είπαν ότι το rooming in επιτρέπεται μόνο στο μονόκλινο και εγώ δεν μπορώ να πληρώσω μονόκλινο

x4uqp3.png

Σ΄ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες και την εμψύχωση :)

να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου :lol:

ρε μεδουσάκι, είσαι σίγουρη γι' αυτό; νομίζω ότι σε βάζουν με άλλες κοπέλες που έχουν ζητήσει κι αυτές rooming in... μια φίλη μου ήταν σε 3κλινο και την είχαν μόνη της γιατί δεν υπήρχαν άλλες! χλιδή! και ξέρεις που; στο Ιπποκράτειο! φαντάσου!

θα ξαναρωτήσω όταν έρθει η ώρα αλλά ήταν σαφέστατη η απάντησή τους...rooming in σε μονόκλινο, διαφορετικά μπορώ να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και να μου το φέρνουν κάθε φορά που πεινάει εκτός από τις καθορισμένες ώρες θηλασμού...μιλάω για το διαβαλκανικό

x4uqp3.png

θα ξαναρωτήσω όταν έρθει η ώρα αλλά ήταν σαφέστατη η απάντησή τους...rooming in σε μονόκλινο, διαφορετικά μπορώ να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και να μου το φέρνουν κάθε φορά που πεινάει εκτός από τις καθορισμένες ώρες θηλασμού...μιλάω για το διαβαλκανικό

Moνο που οταν θα στο φερνουν θα έχει ηδη κλαψει και το παιδι γινεται ανυπομονο και νευρικο:confused:. Εγώ αυτο δεν το καταλαβαινω. Με τοσα μωράκια στο θαλαμο πως προλαβαινουν και ασχολουνται με ολα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σημερα δεν αισθάνομαι πολύ καλα βρε κοριτσια. Εχω αρχισει και δεν βολευομαι καθολου στον υπνο, δεν μπορώ να κάτσω ουτε καθιστή ουτε ξαπλωτή πολύ ωρα και αισθανομαι πολυ κουρασμενη. Πως τα πατε εσεις?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Moνο που οταν θα στο φερνουν θα έχει ηδη κλαψει και το παιδι γινεται ανυπομονο και νευρικο:confused:. Εγώ αυτο δεν το καταλαβαινω. Με τοσα μωράκια στο θαλαμο πως προλαβαινουν και ασχολουνται με ολα?

το ξέρω και με προβληματίζει από την αρχή αυτό το θέμα...άτιμη ανεργία όμως...δεν μπορώ να νιώθω τύψεις για τα πάντα...θα προσπαθήσω για το καλύτερο κι ας μην το έχω στο δωμάτιο...ας πάνε πρώτα όλα καλά με τη γέννα και βλέπουμε

x4uqp3.png

Σημερα δεν αισθάνομαι πολύ καλα βρε κοριτσια. Εχω αρχισει και δεν βολευομαι καθολου στον υπνο, δεν μπορώ να κάτσω ουτε καθιστή ουτε ξαπλωτή πολύ ωρα και αισθανομαι πολυ κουρασμενη. Πως τα πατε εσεις?

λογικό κι αναμενόμενο νομίζω...κάπως έτσι είμαι κι εγώ...κάποιες μέρες καλύτερα και κάποιες όχι

x4uqp3.png

Καλημέρα...

ναι, δυστυχώς, το διαβαλκανικό όταν έχει μια πολιτική εμμένει κάθετα σε αυτή...

δεν ξέρω αν μπορεί ο γιατρός σου να κάνει κάτι... ξέρω για κάποιες εξωτερικές μαίες που αν τυχόν δεν σου επιτρέπουν αυτά που δικαιούσαι ή δίνουν συμπλήρωμα χωρίς τη θέλησή σου επεμβαίνουν (και εν ανάγκη κάνουν φασαρία) και πετυχαίνουν αυτό που θες.

ξέρει καμία, νόμιμο δικαίωμα είναι μόνο ο αποκλειστικός θηλασμός; δεν είναι το rooming in ε; γιατί αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν.

χθες πήγα για βόλτα στην παραλία και όλο το βράδυ είχα συσπάσεις... σήμερα πονάει πολύ η μέση μου... το απόγευμα έχω οδοντίατρο (μου έφυγε παλιό σφράγισμα σε επικίνδυνο σημείο, μπορεί να μου πει για απονεύρωση ή και θήκη)...

Συμπέρασμα: με βλέπω να γεννάω στο οδοντιατρείο :!::!::!:

εχμμμχμμχμμ, κάποια είχε αναφέρει κάτι για τροχούς ε;;

μπράβο βρε κορίτσι, εύχομαι να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια και να ζήσετε στιγμές ευτυχίας :P

όταν λες 5πλασιάστηκε, δηλ. τα σουτιέν θηλασμού που πήραμε δε θα μας μπαίνουν;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...