Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγώ τν ρώτησα υην Πέμπτη που βάση ΠΗΤ μπήκα στο μήνα μου κ μ λέει το συνεχίζεις κανονικά έως και την Πέμπτη που μας έρχεται που θα σε δω.... Δεν τον βλέπω το ντοκ μου να θεωρεί πιθανή την έκπληξη, ίσως γι αυτό και να μαι κ γω χαλαρή!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια :)

Moody, τι καλα που φτιαχνετε το παιδικο....εγ. δεν ασχολουμαι.καν, αφου θελουμε να μεταμομισουμε το πολυ ως το σεπτεμβρη...

Mardo,.δεν ξερω κατα ποσον το περιοριστικο ειναι μονο β κ.τ. . Ξαδερφη μου που γεννησε με φ.τ. ειχε.τοσα ραμματα κ πονουσε τοσο, ωστε.για 24 ωρες ειχε.καθετηρα κ φυσικα.με δυσκολια.καθοταν η ασχλουνταν με.το.μωρο. αυτο που νομιζω οτι πρεπει να επιμεινετα να μαθετε ειναι.αν οι μαιες.βοηθουν με το μωρο.στο rooming in ( που λογικα η απαντηση θα ναι ναι!!).

Κοριτσια του. Salospir... για πειτε μου γιατι.εχω μπερδευτει....εγω νομιζα οτι με το. Salospir υπαρχει προβλημα λογω αιμορραγιας κ πρεπει να κοπει.αρκετα νωριτερα κ οτι το θεμα.με την επισκληριδιο.αφορα την αντιπηκτικη κ μονο, που πρεπει να.κοπει.24 ωρες πριν... δεν ειναι ετσι;

twt6p2.png

Κοριτσια του. Salospir... για πειτε μου γιατι.εχω μπερδευτει....εγω νομιζα οτι με το. Salospir υπαρχει προβλημα λογω αιμορραγιας κ πρεπει να κοπει.αρκετα νωριτερα κ οτι το θεμα.με την επισκληριδιο.αφορα την αντιπηκτικη κ μονο, που πρεπει να.κοπει.24 ωρες πριν... δεν ειναι ετσι;

Εγώ δεν ξέρω... η moody μου έβαλε ιδέες, και ρώτησα τον γιατρό αν επηρεάζει αλλά δεν μου είπε ξεκάθαρα ναι... απλώς γέλασε (μάλλον επειδή ήμουν υποψιασμένη...) και μου είπε έτσι κι αλλιώς θα το κόψουμε την άλλη εβδομάδα (δηλαδή υποτίθεται την Τρίτη που μας πέρασε) αλλά μου είπε τελικά να το συνεχίσω μέχρι σήμερα... οπότε την Τρίτη πια που θα τον ξαναδω θα μου πει τι γίνεται...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Το salospir για να φύγει από τον οργανισμό χρειάζεται μια εβδομάδα minimum. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο αν δεν το χεις κόψει σ αυτό το χρονικό περιθώριο γιατί μπορεί να κάνει αιμάτωμα. Η αντιπηκτική θέλει 24 ώρες πριν τν προγραμματισμένο τοκετο. Αν προκύψει τοκετός δεν ξέρω τι γίνεται θα ρωτήσω την Πέμπτη!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εχετε σκεφτει ποτε ποσο ηρεμες θα ημασταν αν ημασταν στην.καρακοσμαρα μας, δεν ψαχναμε τα παντα στο ιντερνετ κ ακουγαμε μονο το γιατρο μας;

εγώ προσωπικά θα ήμουν το αντίθετο! είναι θέμα σκεπτικισμού... θέλω να έχω πλήρη εικόνα του τι μου συμβαίνει για να είμαι ήσυχη...

ρε κορίτσια, το μεδουσάκι εξαφανίστηκε, λέτε να γέννησε;

εγώ προσωπικά θα ήμουν το αντίθετο! είναι θέμα σκεπτικισμού... θέλω να έχω πλήρη εικόνα του τι μου συμβαίνει για να είμαι ήσυχη...

Εμ, αμα.ηταν ο τυπος μας ετσι λεμε... προφανως για να ειμαστε εδω, δεν " το χουμε"..

twt6p2.png

χαχαχα με τρόμαξες κοπελιά, εδώ είμαι...απλά είχα παρέα στο σπίτι και απουσίασα ...εδώ είμαι πάλι και εξακολουθώ να είμαι έγκυος

x4uqp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ROOMING IN ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΛΑΜΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑ!! ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

QFy6p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ROOMING IN ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΛΑΜΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΩΡΑ!! ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΜΕ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

κι εγώ προβληματιζόμουν με το θέμα αυτό αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή στην περίπτωσή μου....δεν μπορώ να πληρώσω μονόκλινο μου είναι πολύ δύσκολο...φαντάζομαι ότι αισθάνεσαι τέλεια με το μωράκι δίπλα σου...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ προβληματιζόμουν με το θέμα αυτό αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή στην περίπτωσή μου....δεν μπορώ να πληρώσω μονόκλινο μου είναι πολύ δύσκολο...φαντάζομαι ότι αισθάνεσαι τέλεια με το μωράκι δίπλα σου...

κοριτσάκι που θα γεννήσεις? Τα περισσότερα ιδιωτικά παρέχουν rooming in ανεξάρτητα με τη θέση νοσηλείας και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εγώ το φοβάμαι το rooming in πάντως....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οχι κοριτσια μην το φοβαστε!! Δεν σας αφηνουν μονες στο ελεος του Θεου!! Οποιαδηποτε στιγμη θελετε, ζητατε και παιρνουν το μωρακι σας μεσα. Ακομα και αν αλλαξετε τελειως γνωμη και στην πορεια αποφασισετε οτι δεν θελετε, παλι οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να σας το παρουν! Που δεν προκειται ομως να αλλαξετε γνωμη γιατι ειναι μαγικο! Ταξιδι του μελιτος με το μωρακι!! Εγω την Τριτη φευγω και στεναχωριεμαι!! Medoussaki δεν υπαρχει καμμια επιβαρυνση στην τιμη!! Που γεννας;; Ξυπνησε η μπεμπουλα!! Φιλακια!

QFy6p3.png

Οχι κοριτσια μην το φοβαστε!! Δεν σας αφηνουν μονες στο ελεος του Θεου!! Οποιαδηποτε στιγμη θελετε, ζητατε και παιρνουν το μωρακι σας μεσα. Ακομα και αν αλλαξετε τελειως γνωμη και στην πορεια αποφασισετε οτι δεν θελετε, παλι οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να σας το παρουν! Που δεν προκειται ομως να αλλαξετε γνωμη γιατι ειναι μαγικο! Ταξιδι του μελιτος με το μωρακι!! Εγω την Τριτη φευγω και στεναχωριεμαι!! Medoussaki δεν υπαρχει καμμια επιβαρυνση στην τιμη!! Που γεννας;; Ξυπνησε η μπεμπουλα!! Φιλακια!

Σ΄ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες και την εμψύχωση :)

να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου :lol:

ρε μεδουσάκι, είσαι σίγουρη γι' αυτό; νομίζω ότι σε βάζουν με άλλες κοπέλες που έχουν ζητήσει κι αυτές rooming in... μια φίλη μου ήταν σε 3κλινο και την είχαν μόνη της γιατί δεν υπήρχαν άλλες! χλιδή! και ξέρεις που; στο Ιπποκράτειο! φαντάσου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...