Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ημερομηνια είναι σωστη απλως αυριο βράδυ θα μπω και Δευτερα θα γίνει η καισαρική.

Βρε κοριτσια στο πρωτο μου το 2009 μου ειπε απο την ωρα που βγηκα απο το νοσοκομείο καθολου νερο μονο απο κατω πλυση με ενα ειδικο σαπουνι... και ηταν αυγουστος και ειχα φρικάρει..... το θυμαμαι καλα γιατι οταν μου το πε εμμεινα με το στομα ανοιχτο,αφου για το μαλλι πηγα κομμωτήριο γιατι ντρεπόμουν, αααααα πρεπει να το αναλυσουμε αυτό το θεμα με τον γιατρο ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ . .... :mad::mad:

Ναι angelina, μαλλον ειναι θεμα και αποφαση γιατρου. Οπως οτι σε βαζει μια ημερα πριν για εξετασεις. Και εμενα μου κανανε εξετασεις πριν την καισαρικη, αλλα μου ειπε να ερθω απλα μια ωρα νωριτερα. Επισης, και στην πρωτη καισαρικη που εκανα το 2010, σε δυο μερες ειχα κανει κανονικα μπανιο. Οπως και να' χει, σου ευχομαι (οπως και σε ολες τις κοπελες) να υποδεχτεις με το καλο το μωρακι σου!!! Ωχ η μπεμπουλινα ξυπνησε και πειναει!! Ωρα για μαμ!! Εχω επιλεξει και rooming in τρομαρα μου και την εχω συνεχεια διπλα μου!! Χαχα!

QFy6p3.png

Ναι angelina, μαλλον ειναι θεμα και αποφαση γιατρου. Οπως οτι σε βαζει μια ημερα πριν για εξετασεις. Και εμενα μου κανανε εξετασεις πριν την καισαρικη, αλλα μου ειπε να ερθω απλα μια ωρα νωριτερα. Επισης, και στην πρωτη καισαρικη που εκανα το 2010, σε δυο μερες ειχα κανει κανονικα μπανιο. Οπως και να' χει, σου ευχομαι (οπως και σε ολες τις κοπελες) να υποδεχτεις με το καλο το μωρακι σου!!! Ωχ η μπεμπουλινα ξυπνησε και πειναει!! Ωρα για μαμ!! Εχω επιλεξει και rooming in τρομαρα μου και την εχω συνεχεια διπλα μου!! Χαχα!

Σ ευχαριστώ πολυ χρυσή μου και για τις πληροφορίες θα το ψαξω το θεμα γιατι αλλιως δεν παλεύεται.

Τελικά να διαλέξουμε rooming in η όχι;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Η ημερομηνια είναι σωστη απλως αυριο βράδυ θα μπω και Δευτερα θα γίνει η καισαρική.

Βρε κοριτσια στο πρωτο μου το 2009 μου ειπε απο την ωρα που βγηκα απο το νοσοκομείο καθολου νερο μονο απο κατω πλυση με ενα ειδικο σαπουνι... και ηταν αυγουστος και ειχα φρικάρει..... το θυμαμαι καλα γιατι οταν μου το πε εμμεινα με το στομα ανοιχτο,αφου για το μαλλι πηγα κομμωτήριο γιατι ντρεπόμουν, αααααα πρεπει να το αναλυσουμε αυτό το θεμα με τον γιατρο ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ . .... :mad::mad:

Κορίτσι μου σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου! B-)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!! Τι κάνετε;;; Πώς είναι τα φρέσκα μωράκια;;; Οι κοιλίτσες;;;; Εμείς καλά! Χτες βάψαμε!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι ο μπαμπάς μας διάλεξε σούπερ χρωματάκι!!!! Κατά τα άλλα σήμερα πλένω λούτρινα, δικά μου (δε θέλω γέλια έχω μεγάλη συλλογή από πόνυ, κάθε Χριστούγεννα μου έπαιρνε ο αντρας μου κ από ένα) για να στολίσω το δωματιάκι της γύρω γύρω! Παραγγείλαμε και το αυτοκόλλητο... Η κουρτίνα σε καμιά 10αρια μέρες.... Ένα ρημάδι φωτιστικό να μ αρέσει δν μπορώ να βρω..., που θα πάει θα ξετρυπώσω κάτι.... Σκεφτόμουν σήμερα να κατεβάσω κ βαλίτσα... Είναι νωρίς λέτε;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα κοπελιές!!!! Τι κάνετε;;; Πώς είναι τα φρέσκα μωράκια;;; Οι κοιλίτσες;;;; Εμείς καλά! Χτες βάψαμε!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι ο μπαμπάς μας διάλεξε σούπερ χρωματάκι!!!! Κατά τα άλλα σήμερα πλένω λούτρινα, δικά μου (δε θέλω γέλια έχω μεγάλη συλλογή από πόνυ, κάθε Χριστούγεννα μου έπαιρνε ο αντρας μου κ από ένα) για να στολίσω το δωματιάκι της γύρω γύρω! Παραγγείλαμε και το αυτοκόλλητο... Η κουρτίνα σε καμιά 10αρια μέρες.... Ένα ρημάδι φωτιστικό να μ αρέσει δν μπορώ να βρω..., που θα πάει θα ξετρυπώσω κάτι.... Σκεφτόμουν σήμερα να κατεβάσω κ βαλίτσα... Είναι νωρίς λέτε;;;;;;

Καλά, πολύ χαλαρή σε βρίσκω:cool::cool::cool:

2,5 εβδομάδες το πολύ σου είπε ο γιατρός και το σκέφτεσαι για τη βαλίτσα;

για ξεκίνα να την ετοιμάζεις γιατί η λίστα κατεβαίνει δραματικά!

εγώ μετά τη Δήμητρα που είχε ΠΗΤ 14 πραγματικά αγχώθηκα!

Καλημέρα!!! Τι νωρίς παιδί μου; Άρχισε να ετοιμάζεις βαλίτσα γιατί μη νομίζεις οτι την ετοιμάζεις μια κι έξω... όλο και κάτι θυμάσαι, όλο και κάτι σου λείπει και πρέπει να αγοράσεις να το βάλεις μέσα κλπ... Κατα τ' άλλα κι εμείς φωτιστικό δεν έχουμε πάρει ακόμα, δεν βρίσκω κι εγώ κάτι να μου αρέσει... μια λάμπα ξερή κρέμεται :(

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Ε ενταξει 2 βδομάδες κ κάτι είναι πολλές μέρες ακόμη..... Δεν είναι ε;;;;; Χμ.... Οκ μήνυμα ελήφθη... Η βαλίτσα θα κατέβει tonight ... Θα ψάξω και τις λίστες που χετε βάλει με το τι χρειάζεται.. Αν κ μου λείπουν 2 νυχτικιές, παντοφλίτσες, επιθέματα... Ωωωχου.... Θα πάω να ψωνίσω.... Δεν την κόβω πάντως τη δικιά μου να βιάζεται και να κάνει την έκπληξη..

Αυτό με το φωτιστικό τι βλακεία πάντως.... Ό,τι και να χω δει δε μ αρέσει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Δεν την κόβω πάντως τη δικιά μου να βιάζεται και να κάνει την έκπληξη..

κι εγώ έτσι αισθανόμουν...

αλλά χθες το απόγευμα θυμήθηκα ότι η Δήμητρα ήταν αυτή που μέχρι προχθές παραπονιόταν ότι ήταν ψηλά η κοιλιά της (και επομένως είχε ακόμα)... και για πότε γέννησε!!! γι' αυτό πραγματικά αγχώθηκα! τελικά, από τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα!

Όλο εκπλήξεις είναι αυτά τα πιτσιρίκια μας... Αν έρθει πάντως νωρίτερα η δικιά μου την έβαψα... Το salospir το συνεχίζω σίγουρα ως την Πέμπτη άρα επισηρίδιο γιοκ για τώρα και καμιά βδομάδα μετά!!!!! Θα το ζήσω στο 100% τν πόνο!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Όλο εκπλήξεις είναι αυτά τα πιτσιρίκια μας... Αν έρθει πάντως νωρίτερα η δικιά μου την έβαψα... Το salospir το συνεχίζω σίγουρα ως την Πέμπτη άρα επισηρίδιο γιοκ για τώρα και καμιά βδομάδα μετά!!!!! Θα το ζήσω στο 100% τν πόνο!!!

Κι εγώ ρε συ... ενώ μου είχε πει μέχρι την Τρίτη, όταν τον είδα την Τρίτη και τον ρώτησα αν το κόβω, μου είπε μέχρι την Κυριακή (σήμερα)... θα τον δω πάλι μεθαύριο, ελπίζω να μη μου το συνεχίσει... γιατί αντίθετα με σενα εγώ τον βλέπω βιαστικό τον δικό μου...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...