Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ γέννησε 30-4-14 κτ

chri ΠΗΤ 06/06

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06 γέννησε 30-5-14 προγρ. κτ 3450γρ.

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06 γέννησε 28-5-14 φτ χ.επ. 3050γρ.

jend ΠΗΤ 08/06 γέννησε 23-5-14

angelina_x ΠΗΤ 09/06 ... 2-6-14

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6 γέννησε 30-5-14 φτ 3100γρ.

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γέννησαν σας εύχομαι ολόψυχα να ναι γερά και δυνατά τα μωράκια σας.

Εγώ ετοιμάζομαι... αύριο μπαίνω... :( να γεννήσω την μικρή κυρία της οικογένειας αλλά όσο πλησιάζει η ώρα που θα αποχωριστώ τον μικρο μου τόσο στεναχωριεμαι, δεν έχουμε χωριστεί ποτέ για τόσο πολύ.

Αύριο έχω beaute ατομική περιποίηση γιατί με την καισαρική 15 μέρες δεν έχει μπάνιο :roll: φρίκη!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γέννησαν σας εύχομαι ολόψυχα να ναι γερά και δυνατά τα μωράκια σας.

Εγώ ετοιμάζομαι... αύριο μπαίνω... :( να γεννήσω την μικρή κυρία της οικογένειας αλλά όσο πλησιάζει η ώρα που θα αποχωριστώ τον μικρο μου τόσο στεναχωριεμαι, δεν έχουμε χωριστεί ποτέ για τόσο πολύ.

Αύριο έχω beaute ατομική περιποίηση γιατί με την καισαρική 15 μέρες δεν έχει μπάνιο :roll: φρίκη!!!!!!!!!!

Ωχ σοβαρά; Δεν το ήξερα αυτό! Μην αγχώνεσαι βρε!!! Πες στον μικρό οτι θα του φέρεις παρεούλα σε λίγες μέρες, να μην στεναχωριέται και οτι τώρα θα είναι ο Μεγάλος!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς!!! Άντε βρε, εκτός απροόπτου (εννοώ μήπως γεννήσει άλλη κοπέλα αύριο) θα είσαι επισήμως η πρώτη μανούλα του Ιουνίου :D!!! Με το καλό να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Eυχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια!!

Λοιπον,ξεκινησα με 2 διαστολη κ ,ευτυχως , ακουσα τη μαια μου κ κρατησα την επισκληριδιο γοα το τελος. Πηρα μονο 2 δοσεις στην 4 κ στην 8 διαστολη. Εαν επαιρνα νωριτερα , θα κοβονταν η φυσιολογικη πορεια τοκετου κ θα κανα πολυ περισσοτερη ωρα.

Στην 8 διαστολη που ενιωσα οτι πεθαινω πηρα τη β δοση κ γεννησα κυριολεκτικα μεσα σε 7 λεπτα. Το μωρο βγηκε με 5 σπρωξιες. Ολα πανε καλα,θηλαζει κ μου μοιαζει!!!

Συγχαρητηρια κ στα αλλα κοριτσακια μας που γεννησαν!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Ρεβυθουλη και Δήμητρα τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Συγχαρητήρια , να χαίρεστε τα μωράκια σας. Πολύ συγκινητικό βρε κορίτσια! Μπράβο μπράβο!!! Με το καλό και εμείς οι υπόλοιπες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Με το καλό το μωράκι σου...όλα θα πάνε καλά

x4uqp3.png

Λοιπον,ξεκινησα με 2 διαστολη κ ,ευτυχως , ακουσα τη μαια μου κ κρατησα την επισκληριδιο γοα το τελος. Πηρα μονο 2 δοσεις στην 4 κ στην 8 διαστολη. Εαν επαιρνα νωριτερα , θα κοβονταν η φυσιολογικη πορεια τοκετου κ θα κανα πολυ περισσοτερη ωρα.

Στην 8 διαστολη που ενιωσα οτι πεθαινω πηρα τη β δοση κ γεννησα κυριολεκτικα μεσα σε 7 λεπτα. Το μωρο βγηκε με 5 σπρωξιες. Ολα πανε καλα,θηλαζει κ μου μοιαζει!!!

Τέλεια!!! Να μας κρατας ενήμερες και να χαίρεσαι το μπόμπιρά σου!

KJO7p2.png

με το καλό κοριτσάκι μου.... τι εννοείς μπάνιο γιοκ για 15 μέρες???????????????????????????????????????????????????? Δεν παίζει αυτό έτσι???????????????????????????????????????:confused:

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μπράβο Δημητρούλα!!!! να ναι γερό το νινάκι και σεις να το χαίρεστε!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα μου ακουγονται ολα!!!! Μπραβο Δημητρα!!!

Να το χαιρεσαι κ παλι το μπεμπουλακι σου :)

Μη χαθεις.ε; να μας λες.κ.τα μετα...

twt6p2.png

Αγγελίνα εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και για το νινί σου αύριο.

(είχα την εντύπωση ότι γεννούσες Δευτέρα, πρέπει να διορθώσω τη λίστα)

το μπάνιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ απαγορεύεται για 15 μέρες στην καισαρική λόγω της τομής, επιτρέπεται από όσο διάβασα μόνο ντουζ κι αυτό προσεκτικά με αδιάβροχο επίδεσμο στην τομή, αν και κάποια μου είπε ότι της είχαν βάλει αδιάβροχο σπρέυ κι απλά δεν έπρεπε να το τρίψει για να μη φύγει... τώρα που τα κάνουν αυτά και τι τελικά μας περιμένει; θα δείξει...

αχ, κορίτσια τι έπαθα σήμερα!!! μου έφυγε κομματάκι από σφράγισμα! δεν μπορώ να φάω! αγχώνομαι πολύ για τον οδοντίατρο! τώρα τελευταίες μέρες βρήκε να συμβεί αυτό; μόνο αυτό μου έλειπε τώρα!

Εγω λεγοντας μπανιο.καλαβαινω κ εννοω ντουζ... ποιος.κανει μπανιονπια τη σημερον ημερα με.τη δεη στα υψη; λολ

Τεσπα, το θεμα ειναι.να πλυθεις...15 απλυτος, μετα απο.γεννα, με.τα λοχεια, καλοκαιρι ειναι να φρικαρεις....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...