Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Τι κάνετε???? εγώ δεν θα σας περιγράψω τι έχω κάνει από το πρωί... Ως αποτέλεσμα δεν μπορώ να ορίσω τη μέση μου....

Μέσα σ όλα πήγα διαβητολόγο! Μου πε κατ αρχήν τώρα πλέον δε θέλουμε σε καμία περίπτωση υπογλυκαιμίες κ χαμηλές μετρήσεις.. Και να προτιμάω να τσιμπάει λίγο (εντός ορίου πάντα) παρά να πέφτω κάτω του 80 ειδικά στα μεταγευματικά.. Κατά τα άλλα μου έδωσε οδηγίες για τη γέννα και ελπίζω να μην τον ξαναδώ!!! Α σ ένα τρίμηνο ξανά καμπύλη!

Κατά τα άλλα κορίτσια και γω δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι βαριά ή πρησμένη.. Νιώθω έτσι όταν κουράζομαι πολύ όλη μέρα! Πάντως ο ενδοκρινολόγος μου το πρωί μου πε ότι το πολύ να πάρουμε ακόμη 2,5 εβδομάδες οπότε έχω καιρό!!

Α επίσης κάτι που μ πανε σήμερα... Είναι λέει ψηλά η κοιλιά μου ακόμη άρα έχω μελλον... Τι να πω.... Πρώτη φορά τ άκουσα κ αυτό!!!

Κατά τα άλλα αύριο επιτέλους βάφουμε!!!!

Revithoula ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!!! Φιλιά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο μουντάκι! όλα καλά τελικά!

άσε, ο καθένας ό,τι θέλει λέει, δε μας λυπούνται καθόλου!

ρε αλοβεσάκι που είσαι; μας ανησύχησες καλά καλά και τώρα εξαφανίστηκες; ή βρήκες τις άλλες στο fb κι εδώ μας άφησες στην αγωνία;

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;; Το στήθος σας πώς είναι;;;; Εμένα κάθε πρωί είναι τούμπανο, μετά ξεπρήζεται και μετά ξανά πάλι τούμπανο!!!!

Με τα σουτιέν θηλασμού τι νούμερο πήρατε;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Συγνωμη mardo...ειχα.παει.μια μεγααααααλη βολτα.ειμαι λιγο καλυτερα....

ok, αφού είσαι καλά, αυτό έχει σημασία :P

μούντυ, εμένα στάσιμο εδώ και μήνες, είχα πάρει το Φεβρουάριο 2 νούμερα μεγαλύτερο από το προ εγκυμοσύνης και μου είναι ακόμη το ίδιο...

βασικά λόγω βαλίτσας άρχισα να μπαίνω και στα παλιότερα, γιατί το πρόβλημά μου ήταν κυρίως στο ότι με πατούσαν σε διάφραγμα και στομάχι και δεν μπορούσα να φάω/αναπνεύσω... τώρα που η κοιλιά μου έχει κατέβει δε με ενοχλούν τόσο...

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!! Γεννησα σημερα στις 8κ20 με φ.τ!! Ηρθα το πρωι για καρδιοτοκογραφο κ δε βγηκα! Ειχα ηδη 2 διαστολη. Ομικρος 3100 κ 50 ποντους! Ειμαστε καλα κ μαλιστα θηλασαμε κιολας!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κοριτσια γεια σας!!! Γεννησα σημερα στις 8κ20 με φ.τ!! Ηρθα το πρωι για καρδιοτοκογραφο κ δε βγηκα! Ειχα ηδη 2 διαστολη. Ομικρος 3100 κ 50 ποντους! Ειμαστε καλα κ μαλιστα θηλασαμε κιολας!!
ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! 3450 Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Τι ωραία νεακια ειναι αυτά βρε κορίτσια πρωι πρωι!!!!!!! Μπράβο σας!!! Να σας ζήσουν τα μπεμπακια, γερά και καλοτυχα να ειναι! Δήμητρα έκανες επισληριδιο; Ταλαιπωρηθηκες; Πως ήταν; Μπράβο που θηλαζετε κορίτσια!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Συγχαρητήρια κορίτσια που γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!! άντε με το καλό οι επόμενες!!!! εγώ ετοιμάζομαι να ξεκινήσουμε να πάμε για τα τελευταία μας ψώνια και δουλειές που δεν μπορώ να κάνω καθημερινές οπότε τα λέμε το απογευματάκι! φιλιά σε όλες!!!:P

Να σου ζήσει κούκλα. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη με το μωράκι σου...Φιλιά

x4uqp3.png

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! 3450 Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Συγχαρητήρια να σου ζήσει. Τα φιλιά μου στη ζουζούνα σου

x4uqp3.png

Να σου ζήσει!!!! Να είναι γερός και καλότυχος!

Νόμιζα οτι θα γεννούσαμε μαζι Δήμητρα αλλά ήθελε να βγει νωρίς ο δικός σου! Πως ήταν η γέννα??

KJO7p2.png

Αχ, να σου ζήσει!! ΑΑΑ, δεν μπορώ, ερχεται η ώρα μας

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...