Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα... τι κάνετε? Εμείς το πρωί είχαμε γιατρό... 2500 η μικρή, δεν πήρε βάρος αλλά ο γιατρός μας είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τσιμπήσει και τώρα είναι φυσιολογική οπότε ισορρόπησε... Κατά τα άλλα είμαστε οκ σε όλες τις μετρήσεις και θα μας ξαναδεί σε μια εβδομάδα στο ιατρείο...

Κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα. Κατ αρχήν το πρωί στο νοσοκομείο έκανα κρίση υπογλυκαιμίας και πραγματικά φοβήθηκα πολύ... έτυχε δε σε στιγμή που έλειπε και ο άντρας μου.... έτρεμα, στέγνωσε το στόμα μου, είχα ταχυκαρδία... τα χρειάστηκα γενικώς! Το μόνο θετικό ότι επειδή με είδε έτσι χάλια και ο γιατρός μου έφαγα με την άδειά του σοκολάτα... (αν και μετά το πλήρωσα στη μέτρηση...):P

Φοβάμαι ότι θα γεννήσω και η μπέμπα κάτι θα έχει... δεν ξέρω τι αλλά νομίζω θα έχει πρόβλημα... Ότι θα της λείπει κάτι... γενικά ότι δε θα είναι υγιής... Κάθε φορά που βλέπω το γιατρό θέλω να του πω πάρτην τώρα να δω ότι είναι καλά.. δεν αντέχω άλλο αυτή την αγωνία.. Μ έχει πιάσει και η τρέλα του "μήπως τελικά έπρεπε να χα κάνει την άμνιο? Και θα βρίσκαμε ίσως εκεί κάτι.... και αν γεννηθεί με πρόβλημα πώς θα το αντέξει ο άντρας μου... δεν του αξίζει αυτό..." κλπ κλπ.... μέχρι που έβαλα και τα κλάματα......Και άντε τώρα να τους πείσω ότι είμαι οκ.....

Τελικά μάλλον κακό μου κάνει ότι σταμάτησα τη δουλειά/........

Συγγνώμη αν σας μαύρισα.....

καταρχήν είναι λογικό να κάνεις και κάποιες μαύρες σκέψεις που και που, σε αυτή τη φάση όλες έτσι είμαστε, αλλά να ξέρεις ότι είναι μόνο η ιδέα σου και η μπέμπα σου είναι μια χαρά:lol: και θα βγει χαμογελαστή σαν κι αυτή τη φατσούλα κι εσύ θα λες... τι χαζομάρες σκεφτόμουν...

Για το ζάχαρο, έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι σαν να διορθώθηκε το θέμα... έχω την αίσθηση ότι το προκαλούσαν οι ορμόνες και ότι τώρα στο τέλος αυτές μειώνονται ή αλλάζουν κι επανερχόμαστε στα φυσιολογικά.

Μήπως... λέω μήπως... γι' αυτό έπαθες υπογλυκαιμία...

Εν τω μεταξύ και το αλοβεσάκι νομίζω είπε ότι παρά τις ατασθαλείες έχει καλές μετρήσεις...

Άκου εγώ τι έπαθα σήμερα με τη μέτρηση να γελάσεις...

τον τελευταίο καιρό έτρωγα γλυκάκια και παρόλα αυτά χτυπούσα 75άρια πρωινά (που δεν είχα ποτέ όσο πρόσεχα) και λίγο είχα αμελήσει τις μετρήσεις...

Σήμερα μεγάλη γιορτή λέω ας πάω να ανάψω ένα κερί μέχρι να περάσει το μισάωρο για το πρωινό... γυρνάω σπίτι... λέω... μέρες έχω να μετρηθώ... μόνο το χάπι ήπια... ας δω τι έχω......καιιιιιιι 127!!! παθαίνω ένα σοκ, πανικοβάλλομαι, λέω αμάν χρειάζομαι ινσουλίνη επειγόντως!!! και δεν έχω και ιδέα από αυτά!!! κοκ...

...μετά έρχομαι στα συγκαλά μου και θυμάμαι ότι μου "μύρισε" ο άρτος στο πανέρι και έφαγα 2 κομμάτες ναααα...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστώ mardo... Το θέμα του σακχάρου σε μένα πάλι δεν εχει διορθωθεί. Πχ το μεσημέρι με ένα τοστ κ 6 μονάδες ινδουλίνη έφτασα το 150. Το πρωί ίσως να χρειάζομαι λιγότερες μονάδες εφ όσον άλλαξα και τη διατροφή μου αλλά αύριο θα δω το γιατρό οπότε θα το συζητήσω!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα... τι κάνετε? Εμείς το πρωί είχαμε γιατρό... 2500 η μικρή, δεν πήρε βάρος αλλά ο γιατρός μας είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τσιμπήσει και τώρα είναι φυσιολογική οπότε ισορρόπησε... Κατά τα άλλα είμαστε οκ σε όλες τις μετρήσεις και θα μας ξαναδεί σε μια εβδομάδα στο ιατρείο...

Κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα. Κατ αρχήν το πρωί στο νοσοκομείο έκανα κρίση υπογλυκαιμίας και πραγματικά φοβήθηκα πολύ... έτυχε δε σε στιγμή που έλειπε και ο άντρας μου.... έτρεμα, στέγνωσε το στόμα μου, είχα ταχυκαρδία... τα χρειάστηκα γενικώς! Το μόνο θετικό ότι επειδή με είδε έτσι χάλια και ο γιατρός μου έφαγα με την άδειά του σοκολάτα... (αν και μετά το πλήρωσα στη μέτρηση...):P

Φοβάμαι ότι θα γεννήσω και η μπέμπα κάτι θα έχει... δεν ξέρω τι αλλά νομίζω θα έχει πρόβλημα... Ότι θα της λείπει κάτι... γενικά ότι δε θα είναι υγιής... Κάθε φορά που βλέπω το γιατρό θέλω να του πω πάρτην τώρα να δω ότι είναι καλά.. δεν αντέχω άλλο αυτή την αγωνία.. Μ έχει πιάσει και η τρέλα του "μήπως τελικά έπρεπε να χα κάνει την άμνιο? Και θα βρίσκαμε ίσως εκεί κάτι.... και αν γεννηθεί με πρόβλημα πώς θα το αντέξει ο άντρας μου... δεν του αξίζει αυτό..." κλπ κλπ.... μέχρι που έβαλα και τα κλάματα......Και άντε τώρα να τους πείσω ότι είμαι οκ.....

Τελικά μάλλον κακό μου κάνει ότι σταμάτησα τη δουλειά/........

Συγγνώμη αν σας μαύρισα.....

Βρε μουντακι, τώρα στο τέλος μαυριζεις την ψυχούλα σου με αυτές τις σκέψεις; Σε λίγες μερες έρχεται η μπεμπεκα σου!!! Φορα ένα τεράστιο χαμόγελο να την υποδεχτεις γιατι θα ειναι μια χαρά!!!

Καρδιοτοκογραφημα νομιζω δεν πληρώνεις... Μόνο αν συνδυαστεί ίσως με κάποιον τυπικό υπέρηχο που στην ουσία πληρώνεις την επίσκεψη για τον υπέρηχο...

Κολπικες εκκρισεις άφθονες, τόσο που καμία φορά λέω μπας μου έσπασαν τα νερά...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Λοιπόν οσον αφορά το θέμα του μωρού. Κι εγώ παθαίνω κρισεις συχνά και λεω οτι ισως να μην γεννηθει υγιης! Και μετά σφαλιαρίζω τον εαυτό μου και λεω μην λες μα...κιες!

Οσον αφορά το θεμα μπεμπουλάκι! Κοριτσια μου, τι κορίτσι ομορφο ειναι αυτό που γέννησε!!!!!!! Ενα κουκλάκι, κάτι πατουσάκια πανεμορφα, μια φατσουλα απιστευτη! Θηλάζει αλλά δυστυχώς επειδή πεινάει πολύ και κλαιει η μπεμπουλα αναγκάστηκε και της έδωσε σημερα συμπληρωμα! Την έβαλαν και υπέγραψε ένα χαρτί που λεει οτι με δική της ευθύνη δινει συμπληρωμα. Η κακομοίρα ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να γεννήσει. Εκανε Φ.Τ. χωρίς επισκληρίδιο γιατί απλουστατα ο αναισθησιολογος δεν εμφανιστηκε ποτε! Εκανε περίπου 4 ώρες απο την στιγμή που έσπασαν τα νερά. Ηταν μια χαρά πάντως, δεν φαινόταν ταλαιπωρημένη, Πολύ ενεργητική θα ελεγα. Τα μωράκια τα έχουν δίπλα τους αλλά δυστυχώς το δημοσιο νοσοκομείο παρέχει πολυ λιγα πραγματα οποτε έχει τα πάντα μαζί..

Βαριέται στο νοσοκομείο, εχετε πολλά χαιρετίσματα και της λειπετε πολύ ολες αλλά δεν έχει ιντερνετ!

Θα σας τα πει και αυτη ολα αναλυτικά οταν γυρισει! :P:p:p

Παρεπιπτόντως μιας και συζητουσαμε κάτι συμπτωματα που έχω τις τελευταίες 4-5 μερες, αν ξαφνικά μουδιάζουν τα τρια πρώτα δάχτυλα του χεριού σας, και πρηστούν τα πόδια σας ξαφνικά και βαρύνετε πολυ μάλλον ετοιμάζεστε. Το μπεμπουλάκι τα είχε και αυτή περιπου 10 μερες πριν γεννήσει!;););)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Φιλακια πολλα σε ολες κοριτσια!!! Με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας! Αυριο 6 το πρωι μπαινω ΙΑΣΩ! Ειμαι λιγο συγκινημενη...

με το καλό κοριτσάκι !!!!!!! όλα να πάνε καλά!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Οσον αφορά το θεμα μπεμπουλάκι! Κοριτσια μου, τι κορίτσι ομορφο ειναι αυτό που γέννησε!!!!!!! Ενα κουκλάκι, κάτι πατουσάκια πανεμορφα, μια φατσουλα απιστευτη! Θηλάζει αλλά δυστυχώς επειδή πεινάει πολύ και κλαιει η μπεμπουλα αναγκάστηκε και της έδωσε σημερα συμπληρωμα! Την έβαλαν και υπέγραψε ένα χαρτί που λεει οτι με δική της ευθύνη δινει συμπληρωμα. Η κακομοίρα ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να γεννήσει. Εκανε Φ.Τ. χωρίς επισκληρίδιο γιατί απλουστατα ο αναισθησιολογος δεν εμφανιστηκε ποτε! Εκανε περίπου 4 ώρες απο την στιγμή που έσπασαν τα νερά. Ηταν μια χαρά πάντως, δεν φαινόταν ταλαιπωρημένη, Πολύ ενεργητική θα ελεγα. Τα μωράκια τα έχουν δίπλα τους αλλά δυστυχώς το δημοσιο νοσοκομείο παρέχει πολυ λιγα πραγματα οποτε έχει τα πάντα μαζί..

Βαριέται στο νοσοκομείο, εχετε πολλά χαιρετίσματα και της λειπετε πολύ ολες αλλά δεν έχει ιντερνετ!

Να της ζήσει!!! Να ναι γερή και καλότυχη!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Λοιπόν οσον αφορά το θέμα του μωρού. Κι εγώ παθαίνω κρισεις συχνά και λεω οτι ισως να μην γεννηθει υγιης! Και μετά σφαλιαρίζω τον εαυτό μου και λεω μην λες μα...κιες!

Παρεπιπτόντως μιας και συζητουσαμε κάτι συμπτωματα που έχω τις τελευταίες 4-5 μερες, αν ξαφνικά μουδιάζουν τα τρια πρώτα δάχτυλα του χεριού σας, και πρηστούν τα πόδια σας ξαφνικά και βαρύνετε πολυ μάλλον ετοιμάζεστε. Το μπεμπουλάκι τα είχε και αυτή περιπου 10 μερες πριν γεννήσει!;););)

Τέλειαααα!!!! Μπράβο τους!!! Δεν είναι πολύ 4 ώρες, μια χαρά τα πήγε για πρώτη γέννα!!! Κρίμα για την επισκληρίδιο, αλλά μπορεί τελικά να ήταν και καλύτερα που δεν έκανε...

Αυτό με τα συμπτώματα τώρα με άγχωσε, εμένα πρήζονται τα πόδια μου αλλά όχι στο άσχετο, αν τα έχω κρεμασμένα (είμαι καθιστή δηλαδή) πολλή ώρα ή περπατήσω, αλλά με άγχωσε αυτό με το μούδιασμα... δεν μουδιάζουν τα δάχτυλα αλλά οι κνήμες μου :confused: με πονάνε σαν να είναι μελανισμένες ώρες ώρες...

Φιλακια πολλα σε ολες κοριτσια!!! Με το καλο να κρατησουμε τα μωρακια μας! Αυριο 6 το πρωι μπαινω ΙΑΣΩ! Ειμαι λιγο συγκινημενη...

Με το καλόοοο!!! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς!!! Να μας πεις τα νεάκια σου κι εσύ ε!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Με το καλο σου ευχομαι! ολα να πανε καλα και με ένα πόνο!!!:P

όλα να πάνε καλά για τη ρεβυθούλα σου!!!

Ράνια;;;;; δηλ. θα είσαι η επόμενη;;;;;

Διαφημίσεις

Mε το καλό κορίτσι μου! Ευχομαι να πάνε όλα καλα! :-)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σήμερα είχαμε ντοκ!! ο μικρός έχει κατεβει και εχει παρει και θεση.. απο κιλά είμαστε στα 3300! μου είπε να παω την επόμενη εβδομάδα για καρδιοτοκογράφο και για να με δει στο νοσοκομείο τέλος οι επισκέψεις μου είπε στο ιατρείο του!! δε σας κρύβω οτι αγχοθηκα..ειχα συνηθίσει και ενδεχομένως δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμα οτι πλησιάζει η στιγμη.. μου ειπε οτι απο την ερχόμενη εβδομάδα και μετα ανα πάσα στιγμή μπορει να έρθει η ωρα τοκετου...

δεν με εξέτασε κολπικά, μου ειπε την επόμενη εβδομάδα για να μην μου προκαλέσει τυχόν συσπάσεις απο τώρα.. τελος μου ειπε οτι στο εξης να περπατάω , να τρώω καυτερά (?) και να έχω επαφές χωρίς προφυλάξεις... βέβαια ο αντρας μου δεν του πολυ άρεσε η ιδεα... αλλα θα τον περιποιηθώ...;)

όλα να πάνε καλά για τη ρεβυθούλα σου!!!

Ράνια;;;;; δηλ. θα είσαι η επόμενη;;;;;

ημερομηνιακά απέχω βρε mardo μου, τι να πω ομως, θα ξερω αυριο που θα πάω στο ρεα για τον καρδιοτοκογράφο ή καλυτερα θα ξερω την δευτερα που θα μου τα εξηγήσει ο γυναικολογος μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Σήμερα είχαμε ντοκ!! ο μικρός έχει κατεβει και εχει παρει και θεση.. απο κιλά είμαστε στα 3300! μου είπε να παω την επόμενη εβδομάδα για καρδιοτοκογράφο και για να με δει στο νοσοκομείο τέλος οι επισκέψεις μου είπε στο ιατρείο του!! δε σας κρύβω οτι αγχοθηκα..ειχα συνηθίσει και ενδεχομένως δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμα οτι πλησιάζει η στιγμη.. μου ειπε οτι απο την ερχόμενη εβδομάδα και μετα ανα πάσα στιγμή μπορει να έρθει η ωρα τοκετου...

δεν με εξέτασε κολπικά, μου ειπε την επόμενη εβδομάδα για να μην μου προκαλέσει τυχόν συσπάσεις απο τώρα.. τελος μου ειπε οτι στο εξης να περπατάω , να τρώω καυτερά (?) και να έχω επαφές χωρίς προφυλάξεις... βέβαια ο αντρας μου δεν του πολυ άρεσε η ιδεα... αλλα θα τον περιποιηθώ...;)

3300;;; Παίδαρος κι εσένα ε; Πότε θα σε δει κολπικά; Αχ φοβάμαι, εγώ την Τριτη έχω ραντεβού...λες να με δει κολπικά;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Αχ, να της ζησει η μπουμπουκα κ παλι...

Οι 4 ωρες οντως ειναι λιγες αλλα.κατι μου λεει οτι μαλλον επεσε ορος...

Οσον αφορα την επισκληριδιο,.αυτο που σκεφτομαι κ στεναχωριεμαι ειναι μηπως περιμςνε απο ωρα σε ωρα το μαλακα τον αναισθησιολογο να παει κ αυτος πουθενα... αλλο ειναι να ξερεις οτι δε θα κανεις, αλλο να περιμενεις κ να.μην ερχεται... τσσπα,περασε.τωρα...

Οσο.για την εμεγεια... ετσι ειναι μετα το.φ.τ..απ.οσο.εχω διαβασει, λογω ορμονων... φροντιζει η φυση να χεις ενεργεια ν ανταποκριθεις..

Rebithoyli με.το καλο κι εσυ :)

Μην αγχωνεσαι, ολα θα ναι σουπερ... θα περιμενουμε νεακια, ναι;

Moody, το ξερεις κι εσυ οτι σκεφτεσαι χαζομαρες ,ετσι.δεν ειναι; :P

Ολα θα ναι σουπερ, υπομονη, λιγο.εμεινε...

Mardo, το.σακχαρο μου οντως εχει κανει στροφη... το πρωι ειναι παντα κατω απο.80 κ μετα τα γευματα σπανιως ανεβαινει... κι.ας τρωω κ παγωτα κ γλυκα κ κουλουρακια εξω με τον καφε...εχω αποθρασυνθει μιλαμε..

Εκανα κ εξετασεις.την προηγουμενη βδομαδα: ζαχαρο 80, γλυκοζυλιωμενη 5,2 (οριο: 4,8-5,:cool:.

Οσον αφορα τα χερια...θυμαστε οτι εδω κ μηνες πονουσα πολυ... εδω κ.κατι βδομαδες δεν ποναω πια αλλα.μουδιαζουν κ εχω δυσκαμψια, δε μπορω να κλεισω τα προτελςυταια δαχτυλα κ κατα συνεπεια.ολα.τα υπολοιπα... μου πεφτουν.πραγματα... σημερα δε μπορουσα να πιασω το πηρουνι...

Η μαια στον ανωδυνο μου πε να κοψω το.αλατι... εγω.πιστευω οτι σ.κ.σ....εσεις.τινλετε οεο;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...