Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

χελονιτσα θα το ακουσεις μην αγχονεσε γιατι δεν κανει..οσο εισαι ορθια και κινησε να ξερεις οτι αυτο κουνιεται αλλα εσυ μπορει να το νιωθεις οταν ομως ξαπλωσεις και χαλαρωσεις να εισαι σιγουρη οτι θα αρχησεις να το νιωθεις!!!

ολη μερα ξαπλα ειμαι!!χαχχαχαχαχαχχα!παλι τιποτα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελονιτσα θα το ακουσεις απο μερα σε μερα μην ανησυχεις ποιος ξερει μπορει και αποψε το βραδυ να σου ριξει και καμια κλοτσια και να σου πει "εδω ειμαι και εγω ρε μανα" :-P:-P:-P

3Xump2.png

χελονιτσα θα το ακουσεις απο μερα σε μερα μην ανησυχεις ποιος ξερει μπορει και αποψε το βραδυ να σου ριξει και καμια κλοτσια και να σου πει "εδω ειμαι και εγω ρε μανα" :-P:-P:-P

απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!!!!περιμενω!!

καρδούλα μου.....κι εγώ το έχω φτιάξει το τραπεζάκι από παλέτες!!!!χιχιχιχι λοιπόν...κατ αρχάς αυτές τις μέρες έφτιαξα κάτι καλαθάκια κρεμαστά και τώρα θα τα στολίσω λίγο για να βάζω μέσα τις κρεμούλες του και τέτοια και ένα που έχω φτιάξει πιο μεγάλο θα βάλω τα σιντί του....και αυτά θα τα κρεμάσω....βγήκαν τέλεια....με μπαλονάκι....το φουσκώνεις....όποιο μέγεθος θες....το πασαλείφεις με ατλακόλ και μετά του περνάς κορδόνι ή μαλλί ή σκοινί και φτιάχνεις το καλαθάκι σου....την άλλη μερα τρυπάς το μπαλόνι και έτοιμο....του φτιάχνεις και το χερούλι όσο μακρύ θες....!!!

επίσης, τώρα θελω να βάλω τον άντρα μου να τραβήξει κάτω από το ταβάνι στο παιδικό....αρκετά χαμηλά 4 λάστιχα από τον ένα τοίχο στον άλλο και να απλώσω πάνω κάτι σαν πανιά....θέλω να βρω ύφασμα σαν τούλι....λεπτό....αλλά χρωματιστό σε παλ αποχρώσεις....και να φτιάξω τύπου κύματα στο ταβάνι....όχι σε όλο....σε ένα σημείο....

και μετά πάμε στον τοίχο....που θέλω να φτιάξω τον μικρό πρίγκιπα.....αν δεν καταφέρω να τον σχεδιάσω θα πάω σε αυτοκόλλητα.....αυτά για αρχή.....τι λες;;;;πες κι εσύ καμμιά ιδέα!

Ιωάννα έχεις πολύ δίκιο!!!πως είσαι;το μικράκι σου τι κάνει;

Χελωνίτσα πιστεύω θα το ακούσουμε οταν δεν θα το περιμένουμε.....εγώ είμαι 18εβδ.3ημερών και νομίζω ότι κάποια φτερουγίσματα έχω νοιώσει.....ελπίζω να μην κάνω λάθος....ο ντοκ όμως μου είπε ότι οι κλωτσιές αρχίζουν σε 2 εβδομάδες περίπου!

bhgdp3.png

στο ευχομαι κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου!!! αντε για να σταματησετε να αγχονεστε!!! και λογικο να αγχονεστε και εγω ετσι ημουνα στο πρωτο μεχρι να το ακουσω οποτε σας νιωθω απολυτα!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

καρδούλα μου.....κι εγώ το έχω φτιάξει το τραπεζάκι από παλέτες!!!!χιχιχιχι λοιπόν...κατ αρχάς αυτές τις μέρες έφτιαξα κάτι καλαθάκια κρεμαστά και τώρα θα τα στολίσω λίγο για να βάζω μέσα τις κρεμούλες του και τέτοια και ένα που έχω φτιάξει πιο μεγάλο θα βάλω τα σιντί του....και αυτά θα τα κρεμάσω....βγήκαν τέλεια....με μπαλονάκι....το φουσκώνεις....όποιο μέγεθος θες....το πασαλείφεις με ατλακόλ και μετά του περνάς κορδόνι ή μαλλί ή σκοινί και φτιάχνεις το καλαθάκι σου....την άλλη μερα τρυπάς το μπαλόνι και έτοιμο....του φτιάχνεις και το χερούλι όσο μακρύ θες....!!!

επίσης, τώρα θελω να βάλω τον άντρα μου να τραβήξει κάτω από το ταβάνι στο παιδικό....αρκετά χαμηλά 4 λάστιχα από τον ένα τοίχο στον άλλο και να απλώσω πάνω κάτι σαν πανιά....θέλω να βρω ύφασμα σαν τούλι....λεπτό....αλλά χρωματιστό σε παλ αποχρώσεις....και να φτιάξω τύπου κύματα στο ταβάνι....όχι σε όλο....σε ένα σημείο....

και μετά πάμε στον τοίχο....που θέλω να φτιάξω τον μικρό πρίγκιπα.....αν δεν καταφέρω να τον σχεδιάσω θα πάω σε αυτοκόλλητα.....αυτά για αρχή.....τι λες;;;;πες κι εσύ καμμιά ιδέα!

Ιωάννα έχεις πολύ δίκιο!!!πως είσαι;το μικράκι σου τι κάνει;

Χελωνίτσα πιστεύω θα το ακούσουμε οταν δεν θα το περιμένουμε.....εγώ είμαι 18εβδ.3ημερών και νομίζω ότι κάποια φτερουγίσματα έχω νοιώσει.....ελπίζω να μην κάνω λάθος....ο ντοκ όμως μου είπε ότι οι κλωτσιές αρχίζουν σε 2 εβδομάδες περίπου!

εγω που εφτασα σε αυτη τη βδομαδα δεν ενιωσα οχι κλωτσια.....ουτε χαδι!!!:rolleyes::rolleyes:

thokos μια χαρουλα ειμαστε και εμεις!!! μεγαλωνουμε καθε μερα ολο και πιο πολυ!!! σημερα το πρωι ενιωθα λιγο την κοιλια μου να πεταει ενα καρουλαμπο οπως ημουνα ξαπλωμενη αλλα δεν νομιζο να ειναι κατι το σοβαρο και δεν εδωσα και τοσο σημασια..τωρα αν συνεχιση θα το πω στη γιατρο μου.

3Xump2.png

thokos μια χαρουλα ειμαστε και εμεις!!! μεγαλωνουμε καθε μερα ολο και πιο πολυ!!! σημερα το πρωι ενιωθα λιγο την κοιλια μου να πεταει ενα καρουλαμπο οπως ημουνα ξαπλωμενη αλλα δεν νομιζο να ειναι κατι το σοβαρο και δεν εδωσα και τοσο σημασια..τωρα αν συνεχιση θα το πω στη γιατρο μου.

τι καρούμπαλο ρε φίλη; :shock::shock: ψηλά στην κοιλιά; σαν σπυρί ή σαν ποδαράκι; βέβαια και το πιο ψηλό μωρό του κόσμου να έχεις....είναι πολύ νωρίς γαι καρουμπαλάκια τέτοια, ε;;; δεν θα είναι τίποτα....αλλά αν σε αγχώνει να της το πεις..... τι τραβάμε όμως ε;;;

να σε ρωτήσω....εσυ που έχεις κι άλλο μωράκι.....πότε ανέβηκε ο πλακούντας σου; μου είπε ο ντοκ ότι είναι λίγο χαμηλά ακόμη αλλά να μην ανησυχώ και να μην κάνω τίποτα....θα ανέβει σιγά σιγά με την εγκυμοσύνη μου είπε.....ξέρεις πράμα γι αυτό;:confused:

bhgdp3.png

μια χαρά σε βρίσκω!! εμείς κάναμε κ 2 καναπέδες που γίνονται κ σαν ανάκλιντρο-κρεβάτι!!

εγώ θέλω να φτιάξω το φωτιστικό γιατί μέχρι τώρα δεν είδα κάτινα μου αρέσει! σκέφτομαι να πάρω αυτά τα απλά με ρυζόχαρτο κ να το κάνω ή σε στυλ αεροστατο ή να το διακοσμήσω με αρκουδάκια (πρέπει να αποφασίσουμε κ τι θα βάλουμε τελικά αλλά μάλλον για μίκυ μας βλέπω):D κ θέλω να ζωγραφίσω κ μερικά καδράκια ! αυτό για τα καλαθάκια πολύ ωραία ιδέα γιατί σκεφτόμουν κι εγώ τι να κάνω για να έχω τα καλλυντικά τους κ χτενάκια κτλ!

lZDVp3.png

τι καρούμπαλο ρε φίλη; :shock::shock: ψηλά στην κοιλιά; σαν σπυρί ή σαν ποδαράκι; βέβαια και το πιο ψηλό μωρό του κόσμου να έχεις....είναι πολύ νωρίς γαι καρουμπαλάκια τέτοια, ε;;; δεν θα είναι τίποτα....αλλά αν σε αγχώνει να της το πεις..... τι τραβάμε όμως ε;;;

να σε ρωτήσω....εσυ που έχεις κι άλλο μωράκι.....πότε ανέβηκε ο πλακούντας σου; μου είπε ο ντοκ ότι είναι λίγο χαμηλά ακόμη αλλά να μην ανησυχώ και να μην κάνω τίποτα....θα ανέβει σιγά σιγά με την εγκυμοσύνη μου είπε.....ξέρεις πράμα γι αυτό;:confused:

εμενα παντως ηταν χαμηλος και μπροστα και τωρα ανεβηκε!!!

Διαφημίσεις

thokos το καρουμπαρο ηταν ακριβως πισω απο τον αφαλο οπως ειμαι ξαπλωμενη! μπορει να ηταν καμια συσπαση τις μητρας αλλα ευτυχος δεν εγινε ξανα.εμενα ο πλακουντας ανεβηκε μετα τις 23 εβδομαδες.μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.

3Xump2.png

καλέ το μπεμπέ σου είναι!!! κι εγώ το παθαίνω!! είναι κ σκληρό εκείνη την ώρα!! το πιάνει ό άντρας μου κ χαζεύει!! μετά αλλάζει θέση κ φεύγει το καρούμπαλο!! έχει πολύ πλάκα!!

lZDVp3.png

μια χαρά σε βρίσκω!! εμείς κάναμε κ 2 καναπέδες που γίνονται κ σαν ανάκλιντρο-κρεβάτι!!

εγώ θέλω να φτιάξω το φωτιστικό γιατί μέχρι τώρα δεν είδα κάτινα μου αρέσει! σκέφτομαι να πάρω αυτά τα απλά με ρυζόχαρτο κ να το κάνω ή σε στυλ αεροστατο ή να το διακοσμήσω με αρκουδάκια (πρέπει να αποφασίσουμε κ τι θα βάλουμε τελικά αλλά μάλλον για μίκυ μας βλέπω):D κ θέλω να ζωγραφίσω κ μερικά καδράκια ! αυτό για τα καλαθάκια πολύ ωραία ιδέα γιατί σκεφτόμουν κι εγώ τι να κάνω για να έχω τα καλλυντικά τους κ χτενάκια κτλ!

αααααααααααααααααααααχ δεν είναι τέλειο όταν το φτιάχνεις εσύ;;;;δεν καμαρώνεις μετά;;;; εγώ τρελαίνομαι για τέτοια!!!μμμμ....και καδράκι που λες....και κανένα τέτοιο θα φτιάξω στάνταρ.....και φωτιστικό σίγουρα!!!!τέτοιο σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ - τύπου ικεα - και να το διακοσμήσω...... αχ να βάλεις αρκουδάκια......ή ξέρεις τι είχα δει και μου άρεσε....μπορούμε να το κάνουμε αερόστατο....και να κολλήσουμε σκοινιά που θα καταλήγουν σε ένα καλαθάκι από κάτω με ένα αρκουδάκι μέσα.....και το πάνω του αερόστατου να είναι το φωτιστικό......

τα καλαθάκια τέλεια....φτιάξτα!!!!

εμενα παντως ηταν χαμηλος και μπροστα και τωρα ανεβηκε!!!

άρα όντως ανεβαίνει ε;;;;τώρα το είδατε ότι ανέβηκε;

bhgdp3.png

Σε χρωμάτισα και επιβεβαιώνουμε!!!! ;););)

Αγοράκια περιμένουν οι μπλού μανούλες!! Δεν έχουμε επιβεβαιωμένη κόρη ακόμη!!!

Κι εγώ αγοράκι 99%

Εγω εχω κοριτσάκι....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...