Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια!!!

να της ζησει το μωρακι μπράβο το νινι!!! αχ δε μπορω να το πιστεψω οτι πληριάζουν οι μέρες που μια μια θα ανακινώνει τα ευχαριστα και θα κρατάμε στην αγκαλιά τα μωρά μας συντομα!!! σαν ονειρο μου φαινεται!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα κανω μια άσχημη διαπιστωση! Κορίτσια έχω μεγάλη διαφορά στο περπάτημα απο την προηγουμενη εβδομάδα! Πηγα μια βολτα και δυσκολευτηκα να γυρισω! Ελεος!

Πλησιάζεις και συ! Είδες το μπεμπουλάκι? Τι κανει?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Θα κανω μια άσχημη διαπιστωση! Κορίτσια έχω μεγάλη διαφορά στο περπάτημα απο την προηγουμενη εβδομάδα! Πηγα μια βολτα και δυσκολευτηκα να γυρισω! Ελεος!

Κι εγώ αυτή τη διαπίστωση έκανα αυτές τις μέρες... το βάρος που νιώθω είναι απίστευτο... ειδικά αν κάθομαι πάνω από ώρα μόλις σηκωθώ περπατάω σαν κατουρημένη από την πίεση που νιώθω χαμηλά...:confused: Λέτε να κάνει κανένα ντου ο μικρός αρκετά νωρίτερα;;;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κι εγώ αυτή τη διαπίστωση έκανα αυτές τις μέρες... το βάρος που νιώθω είναι απίστευτο... ειδικά αν κάθομαι πάνω από ώρα μόλις σηκωθώ περπατάω σαν κατουρημένη από την πίεση που νιώθω χαμηλά...:confused: Λέτε να κάνει κανένα ντου ο μικρός αρκετά νωρίτερα;;;

οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να περπατάμε πλεον αρκετα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να περπατάμε πλεον αρκετα!

Εγώ πάλι φοβάμαι να περπατάω συστηματικά... Νομίζω οτι το περπάτημα συστήνεται σε όσες δεν έχουν πάρει θέση τα μωρά ή είναι πολύ ψηλά ακόμα... Τώρα εγώ ας πούμε που το νιώθω τόσο χαμηλά και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός, αν περπατήσω φοβάμαι οτι θα μου φύγει στο δρόμο :tongue: Την Τρίτη που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω αν κάνει/πρέπει...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγώ πάλι φοβάμαι να περπατάω συστηματικά... Νομίζω οτι το περπάτημα συστήνεται σε όσες δεν έχουν πάρει θέση τα μωρά ή είναι πολύ ψηλά ακόμα... Τώρα εγώ ας πούμε που το νιώθω τόσο χαμηλά και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός, αν περπατήσω φοβάμαι οτι θα μου φύγει στο δρόμο :tongue: Την Τρίτη που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω αν κάνει/πρέπει...

Εγώ νομιζα οτι το περπάτημα βοηθάει στο να γεννησουμε πιο ευκολα! Εμένα την Δευτέρα που μας περασε μου ειπε πολυ περπάτημα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω, εχετε αυξημέμενα υγρα γενικα? πλέον φοράω σερβιετακι μονιμα.. ο γιατρος μου λεει πως ειναι φυσιολογικες οι κολπικες εκρισεις..

Δυστυχώς έχω, αν και αποφευγω το σερβιετάκι και απλως αλλάζω πολύ συχνά εσώρουχο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

εγώ την άλλη εβδομάδα έχω ντοκ, άντε φτάνουν οι μέρες!

θα πάμε σε πολυκλινική για να μπω και σε κτγ, γιατί δεν έχει στο ιατρείο...

ξέρετε περίπου πόσο στοιχίζει; έκανε καμία έξω υπέρηχο με κτγ;

κοριτσια να σας ρωτησω, εχετε αυξημέμενα υγρα γενικα? πλέον φοράω σερβιετακι μονιμα.. ο γιατρος μου λεει πως ειναι φυσιολογικες οι κολπικες εκρισεις..

αχ ναι, το μόνιμο θέμα μου είναι ότι δε μου φτάνουν τα εσώρουχα, μπορεί να χρειαστώ και 4-5/μέρα! λείπουν και μερικά στη βαλίτσα, ουφ!

εγώ την άλλη εβδομάδα έχω ντοκ, άντε φτάνουν οι μέρες!

θα πάμε σε πολυκλινική για να μπω και σε κτγ, γιατί δεν έχει στο ιατρείο...

ξέρετε περίπου πόσο στοιχίζει; έκανε καμία έξω υπέρηχο με κτγ;

Εγώ που θα κάνω την παρασκευη στο ρεα ειναι δωρεάν! και θα κάνω καθε βδομάδα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα... τι κάνετε? Εμείς το πρωί είχαμε γιατρό... 2500 η μικρή, δεν πήρε βάρος αλλά ο γιατρός μας είπε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τσιμπήσει και τώρα είναι φυσιολογική οπότε ισορρόπησε... Κατά τα άλλα είμαστε οκ σε όλες τις μετρήσεις και θα μας ξαναδεί σε μια εβδομάδα στο ιατρείο...

Κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα. Κατ αρχήν το πρωί στο νοσοκομείο έκανα κρίση υπογλυκαιμίας και πραγματικά φοβήθηκα πολύ... έτυχε δε σε στιγμή που έλειπε και ο άντρας μου.... έτρεμα, στέγνωσε το στόμα μου, είχα ταχυκαρδία... τα χρειάστηκα γενικώς! Το μόνο θετικό ότι επειδή με είδε έτσι χάλια και ο γιατρός μου έφαγα με την άδειά του σοκολάτα... (αν και μετά το πλήρωσα στη μέτρηση...):P

Φοβάμαι ότι θα γεννήσω και η μπέμπα κάτι θα έχει... δεν ξέρω τι αλλά νομίζω θα έχει πρόβλημα... Ότι θα της λείπει κάτι... γενικά ότι δε θα είναι υγιής... Κάθε φορά που βλέπω το γιατρό θέλω να του πω πάρτην τώρα να δω ότι είναι καλά.. δεν αντέχω άλλο αυτή την αγωνία.. Μ έχει πιάσει και η τρέλα του "μήπως τελικά έπρεπε να χα κάνει την άμνιο? Και θα βρίσκαμε ίσως εκεί κάτι.... και αν γεννηθεί με πρόβλημα πώς θα το αντέξει ο άντρας μου... δεν του αξίζει αυτό..." κλπ κλπ.... μέχρι που έβαλα και τα κλάματα......Και άντε τώρα να τους πείσω ότι είμαι οκ.....

Τελικά μάλλον κακό μου κάνει ότι σταμάτησα τη δουλειά/........

Συγγνώμη αν σας μαύρισα.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...