Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω μαλλον σας προλαβαινω γιατι μπαινω την Παρασκευη!!! Χαχα! Μια και σημερα! Αρχισε η αντιστροφη μετρηση μαλλον!

Καλημέρα!!! με ενα πονο ευχομαι και με το καλο το μωράκι σου!!! περιμένουμε νεα!!! πως νιωθεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω μαλλον σας προλαβαινω γιατι μπαινω την Παρασκευη!!! Χαχα! Μια και σημερα! Αρχισε η αντιστροφη μετρηση μαλλον!

Πολύ συγκινητικό κορίτσια! Μπράβο ρε παιδια! Αντε να δουμε τα μωρά μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πω πω πολλά μπεμπάκια μέχρι τη Δευτέρα!!! Με ένα πόνο εύχομαι!!!

Και το mpempoulaki είπε οτι της έσπασαν τα νερά και πάει νοσοκομείο (mpempoulaki ελπίζω να μη σου πήρα τη χαρά να το ανακοινώσεις-αλλά είμαι ενθουσιασμένη με τόσα νινάκια)! Θέλω κι εγώ κορίτσιαααα!!! Ζηλεύω :P!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πω πω πολλά μπεμπάκια μέχρι τη Δευτέρα!!! Με ένα πόνο εύχομαι!!!

Και το mpempoulaki είπε οτι της έσπασαν τα νερά και πάει νοσοκομείο (mpempoulaki ελπίζω να μη σου πήρα τη χαρά να το ανακοινώσεις-αλλά είμαι ενθουσιασμένη με τόσα νινάκια)! Θέλω κι εγώ κορίτσιαααα!!! Ζηλεύω :P!!!

Ντοριτα μου σήμερα έγινε αυτό????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Οοο με το καλό angelina!!!! νωρίς δεν είναι; ήταν προγραμματισμένο; δεν θυμάμαι...

Είμαι με καισαρική λόγο που και το πρώτο με καισαρική το έκανα... βλέπετε ο μπουμπουκος μου ήταν μεγάλος και εγώ πολύ στενή και δεν κατέβαινε με τίποτα αφού όταν μου τον φέρανε τρόμαξα είχε μαυρίσει από την πίεση το καημένο...

Την Δευτέρα θα χω κλείσει 39 εβδομάδες οπότε στην ουσία μια βδομαδουλα νωρίτερα θα την βγάλουμε... (σε σχέση με το πρώτο) προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται... η κοιλιά μου κοντεύει να φτάσει στα γόνατα. Δεν βλεπω καθολου τι γινεται εκαι κατω οταν κανω αποτριχωση στα τυφλα παω :cool:

Μπαινει ωραια ο μηνας κοριτσια βγαινουν ενα ενα τα μπουμπουκια μας...

Παντως με τοση ζεστη που εχει αρχισα να μετανιωνω που πηρα τοσα ζηπουνακια με μακρη μανικι... :roll:

Διαφημίσεις

Ευχαριστωωωω!! Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια!!! Με το καλο ευχομαι και σε εσας!! Ουφ, οσο περνανε οι ωρες αρχιζω και αγχωνομαι!!! Alovessa, οχι αυριο!! Μεθαυριο!! Προς στιγμην αγχωθηκα πιο πολυ!! Χαχα!

QFy6p3.png

Είμαι με καισαρική λόγο που και το πρώτο με καισαρική το έκανα... βλέπετε ο μπουμπουκος μου ήταν μεγάλος και εγώ πολύ στενή και δεν κατέβαινε με τίποτα αφού όταν μου τον φέρανε τρόμαξα είχε μαυρίσει από την πίεση το καημένο...

Την Δευτέρα θα χω κλείσει 39 εβδομάδες οπότε στην ουσία μια βδομαδουλα νωρίτερα θα την βγάλουμε... (σε σχέση με το πρώτο) προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται... η κοιλιά μου κοντεύει να φτάσει στα γόνατα. Δεν βλεπω καθολου τι γινεται εκαι κατω οταν κανω αποτριχωση στα τυφλα παω :cool:

Μπαινει ωραια ο μηνας κοριτσια βγαινουν ενα ενα τα μπουμπουκια μας...

Παντως με τοση ζεστη που εχει αρχισα να μετανιωνω που πηρα τοσα ζηπουνακια με μακρη μανικι... :roll:

Α οκ τότε μια χαρούλα είστε!!! Έχει κολλήσει το τικεράκι σου και είχα ξεχάσει την ΠΗΤ σου... Άντε με το καλό λοιπόν!!!:D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Να σας πω γιατί χαίρομαι πολύ. Βρε κορίτσια μου δοξα σοι ο Θεος για όλες μας (κάποιες δυσκολεύτηκαν κάποιες όχι) έχουν πάει καλά τα πράγματα και είμαστε όλες σχεδόν (τουλάχιστον οσες μιλάμε ακόμα) τελειόμηνες...με εξαίρεση τα διδυμάκια που ήταν αναμενόμενο!:lol:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ευχαριστωωωω!! Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια!!! Με το καλο ευχομαι και σε εσας!! Ουφ, οσο περνανε οι ωρες αρχιζω και αγχωνομαι!!! Alovessa, οχι αυριο!! Μεθαυριο!! Προς στιγμην αγχωθηκα πιο πολυ!! Χαχα!

Ωχ!!! Αχαχα... ειπες κι εσυ " τι εγινε τωρα" ε; συγνωμη..

twt6p2.png

Να σας πω γιατί χαίρομαι πολύ. Βρε κορίτσια μου δοξα σοι ο Θεος για όλες μας (κάποιες δυσκολεύτηκαν κάποιες όχι) έχουν πάει καλά τα πράγματα και είμαστε όλες σχεδόν (τουλάχιστον οσες μιλάμε ακόμα) τελειόμηνες...με εξαίρεση τα διδυμάκια που ήταν αναμενόμενο!:lol:

Αχ!!! Ναι μωρδ, κι ας ελπισουμε κ προσευχηθουμε ολα να παμε καλα.για ολες ως το τελος....

Αχ, τι baby boom ειναι αυτο!!!!

Θα σκασω απ τη συγκινηση :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...