Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Δήμητρα δεν σου είπε ο γιατρος για το περπάτημα; Θέλει καμία ώρα την ημέρα νομιζω... Αλλα όχι συνεχόμενα, έχει και ζεστη... Μισή ώρα το πρωι μισή το βράδυ κάπως έτσι... Επίσης για τον τραχήλο για να μαλακωσει συστήνουν και αυτό που έχουμε ξεχάσει οι περισσότερες μαλλον, πως το λένε; Αυτό που γίνονται και τα παιδιά μωρε... Χαχαχα!!! Γιατι το σπερμα εχει μια ουσία που τον μαλακώνει... Αλλα ρωτά για καλό και για κακό γιατι προκαλεί και συσπασεις και μπορεί να μην τις χρειάζεσαι ακομα (αν και αυτές βοηθούν το μωρό να κατέβει)!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλα η μπεμπα αλοβεσάκι μου, αντε εφτασαν οι μερες μας!Ετοιμη θα εισαι μην αγχωνεσαι! Κι εγώ εχθες ψιλοκολλησα, μετά σκέφτηκα οτι αν πραγματικά γεννήσω την άλλη βδομάδα θα ξεμπερδευω νωριτερα οποτε μια χαρα θα έρθει!

Κοριτσια οποια θέλει αναλαμβάνει και τα δικά μου σιδερώματα! χααχαχαχα, Μην διστασετε να το προτίνεται!:P:p:p

ετοιμη για γεννα βιολογικα εννοουσα κ οχι απο δουλειες... τις δουλειες τις εχω .... μπιμπ-σμενες :P

σπλα να εχει μαλακωσει τραχηλος, να εχει εξαλειφθει, να εχει αρχισι η διαστολη.... ξερω γω... οτιδηποτε που κανουν πιο πιθανη την επιτυχια της προκλησης ωστε να μην καταληξει σε κ.τ.

εν τω μεταξυ... εχω παλι ραντεβου την αλλη τριτη... φανταζεστε να μου πει: μενεις μεσα, γεννας σημερα?

ειναι ο νεος μου εφιαλτης κ θα με συνοδεψει οοοοολη την επομενη εβδομαδα!!!

twt6p2.png

δημητρα μηπως απλα ειναι πολυ νωρις ακομη?

οταν ερθει η ωρα του δε θα κατεβει? ψηλα θα κατσει?

αυτο για το μπουσκοπαν πρωτη φορα τ ακουω..

8 μηνες παιρνουμε μαγνησιο για τον α λογο κ μετα ο,τι αλλο υπαρχει για τον β λογο...

ουφ..

θα κατεβει παντως :)

twt6p2.png

μπράβο για τα μπεμπάκια σας κορίτσια! με το καλό να τα υποδεχτείτε!

Δήμητρα, όσο μπορείς περπάτημα και σκάλες! μια φίλη μου ανέβαινε με το ασανσέρ και κατέβαινε με τα πόδια όσο άντεχε επί μία εβδομάδα...

και προπαντός μην αγχώνεσαι! όσο αγχώνεσαι αλλάζει χτύπους η καρδιά σου και το μπεμπάκι σου μαζεύεται ψηλά, να είσαι χαλαρή και θα κατέβει!

δημητρα μηπως απλα ειναι πολυ νωρις ακομη?

οταν ερθει η ωρα του δε θα κατεβει? ψηλα θα κατσει?

αυτο για το μπουσκοπαν πρωτη φορα τ ακουω..

8 μηνες παιρνουμε μαγνησιο για τον α λογο κ μετα ο,τι αλλο υπαρχει για τον β λογο...

ουφ..

θα κατεβει παντως :)

α ναι..μου πε να κοψω κ το μαγνησιο;)

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Εγώ είμαι χαρούμενη σήμερα σταμάτησα και επίσημα τη δουλειά...yeahhhhhh?!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε καλά και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τα νινιά σας!!!! Εγώ που μαι στα τέλη ξεκινάω από αύριο ετοιμασίες, σάββατο βάγουμε, τρίτη παραλαμβάνω έπιπλα!!!!! Ε από κει και μετά θ αρχίσω και σίδερο καθώς για πλύσιμο έχουν μείνει λίγα!!!!! Πέμπτη έχω ντοκ και καθώς μπαίνω και στο μήνα μου θα δω τι θα μ πει!!! Πάντως χτες κ σήμερα η μικρή είναι πολύ δραστήρια και ώρας ώρας έχω ένα στιγμιαίο οξύ πόνο στην αριστερή πλευρά κοντά στο ισχύο!! Τι να πω!!! Θα δείξει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πάντως κορίτσια αυτό με το περπάτημα δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ κουράζομαι πολύ εύκολα και πόσο μάλλον τώρα με τη ζέστη δε θέλω να βγαίνω καθόλου από το σπίτι.. είμαι συνέχεια από το κρεβάτι στο καναπέ ΤV όλη μέρα βλέποντας καμιά σειρά άντε και κανα πλυντήριο .. από σιδέρωμα να είναι καλά η μητέρα μου που με βοηθάει...

Περιμένω τα σκ να πηγαίνουμε καμιά βόλτα με τον άντρα μου.. εμείς θα μάθουμε την Πέμπτη αν έχει κατέβει ή όχι ελπίζω να έχει κατέβει ο μικρούλης μας να μην έχω και αυτό το άγχος!!! Σήμερα έπλυνα τα πρώτα ρουχαλάκια σεντονάκια και άρχισα να ετοιμάζω βαλίτσα.. αχ! από την μια αγχώνομαι και από την άλλη ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα το κρατάω στα χέρια μου!

κουράγιο κοριτσάκια έχουμε μπει στη τελική ευθεία ... για πότε θα ξεκινήσουμε μια μια να γράφει τα ευχάριστα ούτε που θα το καταλάβουμε!!!

Κορίτσια μου ετοιμάζεστε ολες διαβασα... με το καλο να μπαινουμε σε σειρα . Και εγω τρεχω ολη μερα με λεπτομέρειες διοτι την Δευτερα γενναω οποτε την Κυριακη με τα πραγματακια μου μπαινω μεσα..... και ο Θεος βοηθός εχω λιγο άγχος ελπιζω να μην ποναω τοσο οσο στο πρωτο. :confused:

Κορίτσια μου ετοιμάζεστε ολες διαβασα... με το καλο να μπαινουμε σε σειρα . Και εγω τρεχω ολη μερα με λεπτομέρειες διοτι την Δευτερα γενναω οποτε την Κυριακη με τα πραγματακια μου μπαινω μεσα..... και ο Θεος βοηθός εχω λιγο άγχος ελπιζω να μην ποναω τοσο οσο στο πρωτο. :confused:

Οοο με το καλό angelina!!!! νωρίς δεν είναι; ήταν προγραμματισμένο; δεν θυμάμαι...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Με ένα πόνο εύχομαι όλα καλά να πάνε!!! πως και προγραμματισμένα καισαρική θα κάνεις?

Διαφημίσεις

με το καλό και με κάθε ευκολία!

x4uqp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;; Εγώ είμαι χαρούμενη σήμερα σταμάτησα και επίσημα τη δουλειά...yeahhhhhh?!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε καλά και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τα νινιά σας!!!! Εγώ που μαι στα τέλη ξεκινάω από αύριο ετοιμασίες, σάββατο βάγουμε, τρίτη παραλαμβάνω έπιπλα!!!!! Ε από κει και μετά θ αρχίσω και σίδερο καθώς για πλύσιμο έχουν μείνει λίγα!!!!! Πέμπτη έχω ντοκ και καθώς μπαίνω και στο μήνα μου θα δω τι θα μ πει!!! Πάντως χτες κ σήμερα η μικρή είναι πολύ δραστήρια και ώρας ώρας έχω ένα στιγμιαίο οξύ πόνο στην αριστερή πλευρά κοντά στο ισχύο!! Τι να πω!!! Θα δείξει!!!!

Aντε βρε κοριτσι! Καλή ξεκουραση σου ευχομαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπράβο βρε κορίτσι! Πωπω τέλεια! Με το καλο και με ένα πόνο (κι ας ειναι και πολύωρος)!!!!:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...