Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου. Γυρίσαμε απο τον γιατρό. Εχουμε φτάσει αισίως τα 3050γρ. αλλά μάλλον μου ειπε ειναι λιγο πιο βαρυς απο οτι φαίνεται στις μετρησεις. Του ειπα για τις συσπάσεις μου, ετυχε να έχω και δυο εντονες στον υπέρηχο και μου ειπε να μην μου φανει παράξενο αν γεννήσω και την άλλη εβδομαδα. Για να δουμε. Την Παρασκευή θα μπω στον καρδιοτοκογράφο στο μαιευτήριο να δουμε κατα ποσο δυσανασχετει το μωρό και την άλλη Δευτέρα που θα δω τον γιατρό μου θα μου πει πιο σιγουρα! Ευτυχώς έχω κλεισει βαλιτσα. Τώρα μένει να δουμε τι θα αποφασίσει ο μπεμπης μας! :wink::wink::wink:

Με το καλό ο μπέμπης

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια. Είμαι με 3 ώρες ύπνο κι αυτές όχι συνεχόμενες...κάποιος είχε διάθεση για παιχνίδια όλο το βράδυ. κι εγώ να κουτουλάω από τη νύστα...τι να πω, χαλάλι του

x4uqp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου. Περίεργο μου φαίνεται. Βεβαια μην το δέσουμε κόμπο οτι γεννάω την άλλη εβδομάδα! Οχι οτι δεν ανυπομονώ! Αλλά οσο ναναι ένα άγχος υπάρχει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές! Αντε σιγά σιγά να πέρνουμε όλες σειρά. Να δούμε τα μωρά μας. Ο μπεμπουλης μου ερχεται με την σπονδυλική του στηλη προς την δική μου (αναποδη φορά) οπότε μεχρι τελευταια στιγμή δεν ξέρω αν κάνω καισαρική ή ΦΤ. Μπορει τελευταία στιγμή να γυρίσει μου ειπε ο γιατρός (αν και κατα τη γνωμη μου δεν θα αλλάξει μιας και κάθεται έτσι απο την αρχη της εγκυμοσύνης). Τουλάχιστον ειμαστε εδώ και 6 βδομάδες με το κεφάλι κάτω.

Θελετε να γελάσετε? Η ερώτηση που έκανα εχθές στον γιατρό μου αφου μου τα είπε ολα αυτα ειναι¨Μπορώ να πιω ουζο πριν γεννήσω ή θα πειράξω το μωρό?΄Οσο θες μου λεει, μονο μην γίνεις ντιρλα!

Κοριτσια ειλικρινά με έχει πιασει μια μανια να ειμαι ολο έξω. Μάλλον φταινε τα καλοκαιρινά που δεν μπορώ να τα τελειώσω και δεν αντεχω να τα βλέπω να μου λενε 'βαλε με στο πλυντηριο, σιδέρωσέ με'! Εχθες σιδερωσα 2 πλυντηρια! Αργα αργα σαν τηνκαθυστερημένη. :(

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania, εσυ δεν ελεγες για το ονειρο; κ ηθελα τοτε να σχολιασω κ να σου πω.οτι αν το ερμηνευσουμε.σωστα θα γεννησεις.τη13η μερα του μηνα κ οχι στις 13 του μηνα...

Αφου πητ εχεις 22/6, αρα μπηκες στο μηνα σου 22/5, αν προσθεσουμε 13 παμε...4/6 νο.ιζω... (1 πανω, 1 κατω, αναλογως ποτε αρχιζει το μετρημα...)

Αρα την επομενη τεταρτη γεννας (αντε τριτη η πεμπτη)...

Ολα.συγκλινουν!!!

Το θεμα θεωρειται ληξαν ,με το καλο :)

Αλοβεσάκι μου κι εγώ αυτό το μέτρημα έκανα εχθές. Οτι μπορεί να ειναι 13 μέρες απο τον μήνα μου! Για να δουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πως σου ήρθε το ούζο παιδί μου; Σου μύρισε; :tongue: Άσε, κι εγώ με τα πλυντήρια τα έχω βρει σκούρα... Άργησε το καλοκαίρι και πήγαν όλα πίσω, εγώ έχω 1 εβδομάδα που κάθε μέρα σιδερώνω... τα έχω φτύσει...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια κι εγω ολο μπιρες, τσιπουρα κ μαργαριτεςνονειρευομαι... το μονο που με ψιλοκραταει ειναι το ζαχαρο... αλλα τις κανω τις αμαρτιες μου...

Κ οσο πιο πολλες ατασθαλιες κανω, τοσο πιο καλες μετρησεις εχω...

Νεα:

Πηγα στο γιατρο, 2630 η μπεμπα, με.εξετασε κ ο τραχηλος ειναι ακομη σκληρος, εξακολουθει να χει εδνοιασμους.για τις αντιπηκτικες, ξαναρωτησα αιματολογο κ κου να κανω ο,τι πεινο γυναικολογος.για να ειμαστε απολυτως σιγουροι- αφου αυτος δεν ειναι συνεργασιμος κ συνενοησιμος κ.δεν υπαρχει επικοικωνια ματαξυ τους αλλα κανω εγω το περιστερι...

Αρα την προκληση δε βλεπω να τη γλιτωνω, ας ελπισουμε τουλαχιστον να γινεινοταν θαμαινετοιμη...

twt6p2.png

Πως σου ήρθε το ούζο παιδί μου; Σου μύρισε; :tongue: Άσε, κι εγώ με τα πλυντήρια τα έχω βρει σκούρα... Άργησε το καλοκαίρι και πήγαν όλα πίσω, εγώ έχω 1 εβδομάδα που κάθε μέρα σιδερώνω... τα έχω φτύσει...

ειλικρινά ειναι το μονο πράγμα που μου έχει ληψει γιατί ποτε ποτε πηγαίναμε με τον άντρα μου και πιναμε κανεναν ουζάκι. Τώρα που καλοκαιριασε και τυγχάνει να καθονται διπλα παρεες που παιρνουν καμια ποικιλια και μυριζει το ουζάκι τρελαινομαι! Φανταστείτε οτι δεν πινω σχεδον ποτέ αλλά το έχω συνδυάσει με απιστευτη ηρεμία και ειναι το συνολο που με τραβαει, καλοκαιρι-ουζακι-ηρεμια και συνηθως παρασκευη βραδυ και άρα σαββατοκυριακο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κατα τ αλλα κ εγω ολο πλενω κνσιδερωνω αλλα τελειωμο.δεν εχουν...

Κουκλα η μπεμπα αλοβεσάκι μου, αντε εφτασαν οι μερες μας!Ετοιμη θα εισαι μην αγχωνεσαι! Κι εγώ εχθες ψιλοκολλησα, μετά σκέφτηκα οτι αν πραγματικά γεννήσω την άλλη βδομάδα θα ξεμπερδευω νωριτερα οποτε μια χαρα θα έρθει!

Κοριτσια οποια θέλει αναλαμβάνει και τα δικά μου σιδερώματα! χααχαχαχα, Μην διστασετε να το προτίνεται!:P:p:p

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!

ο δικος αισιως 2900.. ακομα ψηλα ειναι βεβαια! να δουμε τι θα γινει!

μου ειπε να πινω 2 Buscopan καθε βραδυ για να μαλακωσει ο τραχηλος!

Mπράβο Δήμητρά μου, μια χαρά ειναι το ζουζουνι σας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλα απ τη ζεστη κ γω υποφερω! κοιμαμαι με καλοκαιρινες πυτζαμες χωρις τπτ να σκεπαζομαι κ ξυπναω λιγο ιδρωμενη!!

τι να κανω με το μωρο που δεν εχει κατεβει?? πφφφφφφφφφφφφφφφ

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλα απ τη ζεστη κ γω υποφερω! κοιμαμαι με καλοκαιρινες πυτζαμες χωρις τπτ να σκεπαζομαι κ ξυπναω λιγο ιδρωμενη!!

τι να κανω με το μωρο που δεν εχει κατεβει?? πφφφφφφφφφφφφφφφ

Θελει περπάτημα και υπομονή!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...