Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην ξεχάσετε να βγάλετε ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικο οικογενειακής κατάστασης και πραξη προσδιορισμου επωνυμου του μωρου (για οσες είναι ανυπαντρες) γιατί τα χρειαζομαστε για το νοσοκομείο! Εγώ μάλλον θα πάω αυριο να τα έχω ετοιμα. Χρειάζονται φρέσκα, να έχουν βγει εντος εξαμηνου

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μα επειδή έχεις την μέση σου θα σε βοηθήσει ακομα περισσοτερο!

Αστα κι εγώ σκάω! Και ηλπιζα οτι θα τις προλάβουμε τις ζέστες!

Βασικα,.εκτος απο.τη.μεση εχω κ τον αυχενα...δισκοκηλες.σε μεση-αυχενα κ ευθειασμο.αυχενα... τρελος πονος!! Δεν ξερω αν ειναι.καλη ιδεα να την κιυβαλαω με μαρσιπο... φοβαμαι μη φτασω σε σημειο.να μη μπορω καν να την κρατησω...

twt6p2.png

Κι εμένα με έχει πιάσει λιγο αυτή η διάθεση του να κάτσω, ισως γιατί τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και ξεκουράζομαι. Εχω πει τοσες φορές οτι ΠΡΕΠΕΙ να κατεβάσω τα καλοκαιρινά αλλά που....... εχθες και σήμερα ολη μέρα διάβαζα ένα βιβλίο (το τελείωσα σε 2 μέρες). Θέλω να βγαινω βόλτες γιατί ξέρω οτι μετά για κάμποσες μέρες και μεχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν θα μπορω! Εφτιαξε και ο καιρός τώρα και είναι χάρμα. Δεν μου λέτε κορίτσια ζεσταίνεστε αρκετά ή μόνο εγώ έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι τόσο? Το βράδυ κοιμόμαστε με ανοιχτό μετζοφυλλο, ο άντρας μου κουκουλωμένος με σεντονι κι εγώ τελειως ξεσκέπαστη (και ήμουν πάντα κρυουλιάρα)!

Καλημέρα!!!

Απο θέμα ζεστης κοριτσια απλα υποφέρω!!! έχω όλη την ημέρα και νύχτα ολα τα παράθυρα του σπιτιου ανοιχτα!!!! και κάποιες φορες μπορει να ξυπνήσω και υδρωμένη!!!:mad::cool:

Διαφημίσεις

Εγώ βρε κορίτσια πάλι ως προς τα πονάκια που αναφέρετε νιώθω κάποιες φορές σαν να με πιέζει τόσο χαμηλά που είναι σαν σουβλιές που νομίζω ότι μου πιέζει την ουροδόχο.. και λέω Παναγίτσα μου έχε γούστο καμιά μέρα κάπως έτσι να μου σπάσουν τα νερά η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζει ο καιρός το άγχος αυξάνεται σε όλους τους τομείς θα είναι όλα αίτημα για να υποδεχτούν το μωρό? το μωρό θα είναι καλά κλπ, κλπ...

Κάτι άλλο που το έχουμε αναφέρει αλλα δε θυμάμαι που τις βρήσκουμε.. τα ρουχαλάκια του μωρού που θα βάλουμε στη βαλίτσα για το μαιευτήριο, που θα τα τοποθετήσετε? σε σακουλίτσες? έχουν τα jumbo ξέρετε? Λέω αυτή την εβδομάδα σιγά σιγά να ξεκινήσω να την ετοιμάζω γιατί όπως ανέφερα και παρα πάνω , πολύ φοβάμαι το απρόοπτο!

Εγω τα εβαλα κατα ειδος σε σακουλακια αποθηκευσης τουχων.

Εχει στα σουπερ μαρκετ, εκει που εχει ολα.τα.σχετικα.με.αποθηκευση-σκοροκτονα κτλ...

Ειναι πολυ οικονομικα, 1,5 ευρω το πακετο..

twt6p2.png

Εγώ βρε κορίτσια πάλι ως προς τα πονάκια που αναφέρετε νιώθω κάποιες φορές σαν να με πιέζει τόσο χαμηλά που είναι σαν σουβλιές που νομίζω ότι μου πιέζει την ουροδόχο.. και λέω Παναγίτσα μου έχε γούστο καμιά μέρα κάπως έτσι να μου σπάσουν τα νερά η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζει ο καιρός το άγχος αυξάνεται σε όλους τους τομείς θα είναι όλα αίτημα για να υποδεχτούν το μωρό? το μωρό θα είναι καλά κλπ, κλπ...

Κάτι άλλο που το έχουμε αναφέρει αλλα δε θυμάμαι που τις βρήσκουμε.. τα ρουχαλάκια του μωρού που θα βάλουμε στη βαλίτσα για το μαιευτήριο, που θα τα τοποθετήσετε? σε σακουλίτσες? έχουν τα jumbo ξέρετε? Λέω αυτή την εβδομάδα σιγά σιγά να ξεκινήσω να την ετοιμάζω γιατί όπως ανέφερα και παρα πάνω , πολύ φοβάμαι το απρόοπτο!

Πίεση νιώθω κι εγώ χαμηλά γιατί έχει κατέβει αρκετά χαμηλά ο μπέμπης απ' ότι είδαμε την τελευταία φορά...

Εγώ για τα ρούχα της βαλίτσας σιδέρωσα μια πάνα αγκαλίας, τύπου σεντόνι και τα τύλιξα εκεί μέσα! Τα δικά μου χύμα... δεν θα τα βάλω σε σακούλα, απλά κάτι παντόφλες, καλλυντικά κλπ είδη θα είναι κλεισμένα μέσα σε ειδική θήκη που έχει η βαλίτσα ή μέσα σε σακούλες απλές για να μην ακουμπούν τα ρούχα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πίεση νιώθω κι εγώ χαμηλά γιατί έχει κατέβει αρκετά χαμηλά ο μπέμπης απ' ότι είδαμε την τελευταία φορά...

Εγώ για τα ρούχα της βαλίτσας σιδέρωσα μια πάνα αγκαλίας, τύπου σεντόνι και τα τύλιξα εκεί μέσα! Τα δικά μου χύμα... δεν θα τα βάλω σε σακούλα, απλά κάτι παντόφλες, καλλυντικά κλπ είδη θα είναι κλεισμένα μέσα σε ειδική θήκη που έχει η βαλίτσα ή μέσα σε σακούλες απλές για να μην ακουμπούν τα ρούχα...

Οπότε εσυ εχεις ετοιμάσει βαλιτσούλα?

Σε εξέτασε κολπικά για να δει ποσο έχει κατεβει ο μικρός? Την τελευταία φορά που είχαμε παει στον ντοκ, μας είπε οτι εχει πάρει θέση αλλα όταν τον ρώτησα αν είναι χαμηλά η όχι, μου είπε θα το δουμε την επομενη φορα που θα με εξετασει κολπικα..

δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σενα, αλλα εμένα είναι ιδιαίτερα δραστηριος ο μικρος και είναι τόσο εντονες οι κινησεις του που νομιζω οτι θα μου σπάσουν τα νερα απο τιε εντονες κινησεις του χαμηλα..

Οπότε εσυ εχεις ετοιμάσει βαλιτσούλα?

Σε εξέτασε κολπικά για να δει ποσο έχει κατεβει ο μικρός? Την τελευταία φορά που είχαμε παει στον ντοκ, μας είπε οτι εχει πάρει θέση αλλα όταν τον ρώτησα αν είναι χαμηλά η όχι, μου είπε θα το δουμε την επομενη φορα που θα με εξετασει κολπικα..

δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σενα, αλλα εμένα είναι ιδιαίτερα δραστηριος ο μικρος και είναι τόσο εντονες οι κινησεις του που νομιζω οτι θα μου σπάσουν τα νερα απο τιε εντονες κινησεις του χαμηλα..

Ε βαλίτσα έχω αρχίσει να ετοιμάζω αλλά δεν το λες οτι είμαι και έτοιμη να φύγω :tongue:... Όλο κάτι προκύπτει το οποίο πρέπει να πλυθεί και να σιδερωθεί για να μπει, από πυτζαμοειδή κυρίως, οπότε σιγά σιγά τη φτιάχνω...

Κολπικά δε με εξέτασε... Αλλά μια μέρα πριν τον υπέρηχο ένιωσα φοβερή πίεση χαμηλά καθώς είχα σκύψει, τόσο που δεν μπορούσα να σηκωθώ, νόμιζα οτι θα βγει ένα κεφάλι από κάτω... και την επόμενη μέρα που πήγα στον υπέρηχο τον έβλεπα τον γιατρό που μου έβαζε το μαρκούτσι πολύ κάτω και του λέω, είναι πολύ χαμηλά το μωρό ή είναι η ιδέα μου; και μου είπε οτι όντως είναι πολύ χαμηλά, αλλά δεν ανησύχησε, μάλλον καλό το βρήκε...

Δεν νομίζω οτι σπάνε τα νερά έτσι εύκολα από την κινητικότητα του μωρού!!! Εγώ δεν νιώθω πολύ έντονες κλωτσιές, αλλά τεντώνεται τόσο πολύ που πραγματικά η κοιλιά μου πάει είτε όοοολη προς τα δεξιά του αφαλού είτε όοοολη προς τα αριστερά του αφαλού, για να μην πω για κάτι καρούμπαλα που πετάνε ώρες ώρες εντελώς πλάγια...:lol:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Γυρίσαμε απο τον γιατρό. Εχουμε φτάσει αισίως τα 3050γρ. αλλά μάλλον μου ειπε ειναι λιγο πιο βαρυς απο οτι φαίνεται στις μετρησεις. Του ειπα για τις συσπάσεις μου, ετυχε να έχω και δυο εντονες στον υπέρηχο και μου ειπε να μην μου φανει παράξενο αν γεννήσω και την άλλη εβδομαδα. Για να δουμε. Την Παρασκευή θα μπω στον καρδιοτοκογράφο στο μαιευτήριο να δουμε κατα ποσο δυσανασχετει το μωρό και την άλλη Δευτέρα που θα δω τον γιατρό μου θα μου πει πιο σιγουρα! Ευτυχώς έχω κλεισει βαλιτσα. Τώρα μένει να δουμε τι θα αποφασίσει ο μπεμπης μας! :wink::wink::wink:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια μου πάλι καλά! Αφού έχει πάρει το βάρος του μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!!! Να δούμε τι θα πει και ο καρδιοτοκογράφος... Εγώ έκανα πρώτη φορά την προηγούμενη Τρίτη και ήταν όλα οκ (με μια σύσπαση μόνο), έχω και αύριο πάλι... για να δούμε και τα δικά μου τα χαίρια... γιατί κι εμένα οι συσπάσεις κάνουν πάρτυ γενικώς και έχουν αρχίσει να γίνονται ελαφρώς επίπονες...:roll:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Rania, εσυ δεν ελεγες για το ονειρο; κ ηθελα τοτε να σχολιασω κ να σου πω.οτι αν το ερμηνευσουμε.σωστα θα γεννησεις.τη13η μερα του μηνα κ οχι στις 13 του μηνα...

Αφου πητ εχεις 22/6, αρα μπηκες στο μηνα σου 22/5, αν προσθεσουμε 13 παμε...4/6 νο.ιζω... (1 πανω, 1 κατω, αναλογως ποτε αρχιζει το μετρημα...)

Αρα την επομενη τεταρτη γεννας (αντε τριτη η πεμπτη)...

Ολα.συγκλινουν!!!

Το θεμα θεωρειται ληξαν ,με το καλο :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...