Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικα με.το.μαγνησιο: εγω.επαιρνα σε ολη την εγκυμοσυνη, απο την αρχη, αλλα.την τελευταια φορα που πηγα, 36 εμδομαδων, μου ειπε να τα σταματησω πλεον....

Τωρα.πια.τις θελουμε.τις.συσπασεις...

twt6p2.png

Kαλά που το είπες. Γιατί κι εγώ δεν ξερω κάθε πότε πρέπει να έχω πόνους και έχω αγχωθεί. Σήμερα κατέβασα τα καλοκαιρινά, έχω ένα σπίτι βομβαρδισμένο, μπας και τα μαζέψω μέσα στην βδομάδα γιατί οι πόνοι είναι έντονοι. Ελπίζω να κρατήσω άλλες 2 βδομάδες. Αυριο θα πάμε και στον γιατρό να μας πει τα κιλά μας!!!! Σήμερα κορίτσια είχα και την πρώτη γερή συσπαση, ένιωσα 3 σαν κράμπες χαμηλά στην κοιλιά! Εγώ συσπάσεις-κραμπες δεν είχα καθόλου στην εγκυμοσύνη!!!!

κι εγώ δεν είχα καθόλου στην εγκυμοσύνη και χωρίς να παίρνω μαγνήσιο, κοινώς δεν ήξερα τι θα πει σύπαση...

ένα βράδυ πριν λίγο καιρό, μετά από πολλές δουλειές, εκεί που ξάπλωνα με έπιασε ένας τριπλός πόνος σε μέση, λεκάνη και χαμηλά στην κοιλιά που κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα και είχε κορύφωση-ύφεση...

τώρα, λέω, κατάλαβα τι είναι σύσπαση!

πάντως με τη μαία που το συζήτησα μού είπε ότι δεν είναι κακό να υπάρχουν...

φαντάζομαι ότι σημάδι γέννας γίνονται όταν επαναλαμβάνονται σε όμοια χρονικά διαστήματα

για το σλινγκ που έλεγες... κι εγώ θέλω να πάρω, έτοιμη ήμουν να πάρω το μπαμπασλινγκ 2 φορές αλλά με αποθάρρυναν τη 1 η πωλήτρια που ήθελε να μου πασάρει κάτι άλλο και την άλλη η αδερφή μου που της φάνηκε υπερβολή... κι έτσι έμεινα με τον καημό!

ποια είναι η γνώμη σου, θα μας χρειαστεί από τώρα ή πιο μετά;

Διαφημίσεις

κι εγώ δεν είχα καθόλου στην εγκυμοσύνη και χωρίς να παίρνω μαγνήσιο, κοινώς δεν ήξερα τι θα πει σύπαση...

ένα βράδυ πριν λίγο καιρό, μετά από πολλές δουλειές, εκεί που ξάπλωνα με έπιασε ένας τριπλός πόνος σε μέση, λεκάνη και χαμηλά στην κοιλιά που κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα και είχε κορύφωση-ύφεση...

τώρα, λέω, κατάλαβα τι είναι σύσπαση!

πάντως με τη μαία που το συζήτησα μού είπε ότι δεν είναι κακό να υπάρχουν...

φαντάζομαι ότι σημάδι γέννας γίνονται όταν επαναλαμβάνονται σε όμοια χρονικά διαστήματα

για το σλινγκ που έλεγες... κι εγώ θέλω να πάρω, έτοιμη ήμουν να πάρω το μπαμπασλινγκ 2 φορές αλλά με αποθάρρυναν τη 1 η πωλήτρια που ήθελε να μου πασάρει κάτι άλλο και την άλλη η αδερφή μου που της φάνηκε υπερβολή... κι έτσι έμεινα με τον καημό!

ποια είναι η γνώμη σου, θα μας χρειαστεί από τώρα ή πιο μετά;

Εμένα με ενδιαφέρει να το έχω απο τώρα που θα είναι πολύ μωρό γιατι θα με βοηθήσει και στον θηλασμο μιας και θα μου φύγει κάπως το άγχος του πως να κρατάω το μωρό. Και βεβαια να έχω τη δυνατόητα να τον έχω αγκαλία χωρίς να μου βγουν τα χερια. Στην αρχή θα ειναι μικρούλης βεβαια αλλά οταν θα παιρνει σιγά σιγά κιλά τι θα κάνουμε. Οσο πιο νωρίς συνηθήζουν τοσο πιο ευκολο θα είναι φαντάζομαι. Δεν ξερω βρε κορίτσια εμενα μου αρέσει παρα πολύ η ιδεα του riing sling. Kαι δεν σου κρύβω οτι δεν ακουω τους γύρω, ο καθενας θα πει το μακρύ και το κοντό του, το θεμα ειναι εγώ τι διαίσθηση έχω. Το μπαμπασλινγκ δεν το έχω δει, για να ριξω μια ματια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

To babasling φαινεται πολύ ωραιο απλώς δεν ξέρω αν κάνει για όλες τις ηλικίες. Με το ring sling κανονιζζεις τις αποστάσεις, φτιαχνεις την μεσουλα του, καθοριζεις δηλ εσυ πως το θες το μωρο! Εμφανισιακα το babasling ειναι πολυ πιο ωραίο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εμένα με ενδιαφέρει να το έχω απο τώρα που θα είναι πολύ μωρό γιατι θα με βοηθήσει και στον θηλασμο μιας και θα μου φύγει κάπως το άγχος του πως να κρατάω το μωρό. Και βεβαια να έχω τη δυνατόητα να τον έχω αγκαλία χωρίς να μου βγουν τα χερια. Στην αρχή θα ειναι μικρούλης βεβαια αλλά οταν θα παιρνει σιγά σιγά κιλά τι θα κάνουμε. Οσο πιο νωρίς συνηθήζουν τοσο πιο ευκολο θα είναι φαντάζομαι. Δεν ξερω βρε κορίτσια εμενα μου αρέσει παρα πολύ η ιδεα του riing sling. Kαι δεν σου κρύβω οτι δεν ακουω τους γύρω, ο καθενας θα πει το μακρύ και το κοντό του, το θεμα ειναι εγώ τι διαίσθηση έχω. Το μπαμπασλινγκ δεν το έχω δει, για να ριξω μια ματια!

άντε μπράβο! κι εγώ έτσι ακριβώς το σκεφτόμουν! κυρίως για το θηλασμό και μέσα στο σπίτι, όταν λέει η Πατσούρου ότι μπορεί να θηλάζεις 18 ώρες τη μέρα μπορείς να το κρατάς αγκαλιά;!!!

το ring sling σίγουρα είναι για πιο πολλές χρήσεις, αλλά εγώ είμαι πολύ άτσαλη στις κινήσεις και το φοβάμαι... πως θα το δένω κτλ...

κι εγώ δεν ακούω τους γύρω "τις παλιές και έμπειρες", ειδικά για προοδευτικά θέματα σαν αυτό, αλλά τι να κάνω που την αδερφή μου την είχα μαζί μου εκείνη τη μέρα!

Σκέφτομαι να πάρω μάρσιπο ring sling. ΤΙ γνώμη έχετε? Δεν θυμάμαι αν σας έχω ξαναρωτήσει.

Όπως είπες Ράνια, έχω ακούσει κι εγώ οτι βοηθάει αν θες να θηλάσεις δημόσια... Καλό πρέπει να είναι!!!

Επίσης, τους πόνους που λες να τους αναφέρεις οπωσδήποτε στο γιατρό αύριο, το περιγράφεις πολύ έντονο κι επίπονο για να το πάρεις αψήφιστα... μήπως κουράζεσαι πολύ περισσότερο απ' όσο αντέχεις; Πρόσεχε κοριτσάκι, να πάρεις 2 βδομαδούλες ακόμα, εγώ κάθε μέρα λέω στον μπέμπη να κάνει υπομονή τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα (12-14 θα λείπει σε συνέδριο ο γιατρός μου :tongue:)!!!

Σχετικα με.το.μαγνησιο: εγω.επαιρνα σε ολη την εγκυμοσυνη, απο την αρχη, αλλα.την τελευταια φορα που πηγα, 36 εμδομαδων, μου ειπε να τα σταματησω πλεον....

Τωρα.πια.τις θελουμε.τις.συσπασεις...

Εγώ και που παίρνω, ώρες ώρες είναι σαν να μην παίρνω... Αν δεν το έπαιρνα θα είχα γεννήσει μου φαίνεται... οπότε και να μη μου το κόψει (που δεν παίζει) πάλι μια χαρά θα είμαστε την ώρα του τοκετού!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Βαλτε κ κανα λινκ βρε κοριτσια.

Εμενα με προβληματιζει.ως ιδεα λογω προβληματος με.τη μεση μου.

Ρς κοριτσια.....ΣΚΑΩ!!!!!

Μα επειδή έχεις την μέση σου θα σε βοηθήσει ακομα περισσοτερο!

Αστα κι εγώ σκάω! Και ηλπιζα οτι θα τις προλάβουμε τις ζέστες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια μιας και είσαι πιο αποφασισμένη για ring sling μήπως το έχεις ψάξει για κάποιο οικονομικό;;;

Αυτό σκεφτόμουν, μου αρεσει πάρα πολύ! Εχω και γιο βλέπετε και θελω να τον κρατάει και ο μπαμπας μας!

http://www.123baby.gr/marispos-ring-sling-amazonas-laguna

Ποιο οικονομικό δεν έχω δει βρε κορίτσια, τι να πω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αυτό σκεφτόμουν, μου αρεσει πάρα πολύ! Εχω και γιο βλέπετε και θελω να τον κρατάει και ο μπαμπας μας!

http://www.123baby.gr/marispos-ring-sling-amazonas-laguna

Ποιο οικονομικό δεν έχω δει βρε κορίτσια, τι να πω!

Κι εγώ αυτό βρήκα... λίγο πιο φτηνό εδώ: http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=152003100&ref=skroutz

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...