Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Α και γω ζεσταίνομαι.... Παθαίνω κ κάτι εξάψεις ώρες ώρες άκυρες τελείως!!!!! Και διαψάω κ πιο πολύ.... Και όλο και πάω τουαλέτα... Τι σκότωμα κ αυτό να ξυπνάς βραδιάτικα για πιπί.....

Με τις δουλειές ευτυχώς τελείωσα μια κουρτίνα μ χει μείνει να πλύνω... Αλλά το δωμάτιό της είναι ακόμη αποθήκη!!!! Μπαίνω μέσα και με πιάνει πανικός!!!! Ελπίζω αυτή την εβδομάδα μιας κ Δευτέρα θα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά (ελπίζω.,,.) να κινητοποιηθώ....

Όταν λέτε ρε κορίτσια ότι έχετε πονάκια εννοείται μικρές σουβλίτσες σαν πόνους περιόδου στον τράχηλο;;;; Γιατί κ γω τα χω αυτά....

Εμένα πάλι όταν κουράζομαι τσινάει... Κλωτσάει πιο πολύ σα να λέει μάνα στοπ... Rania μου μην αγχώνεσαι.... Αφού ήταν ησυχούλης από την αρχή λογικά είναι στη φύση του!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα να δεις δραστηριότητα, λες και του έχω δώσει βάλιουμ και κοιμάται συνέχεια! Ερώτηση..υπάρχει περίπτωση να κουράζεται μαζί μου? Παρατηρώ οτι όταν ειμαι πολυ κουρασμένη δεν τον ακουω καθολου!

Ράνια μου όντως, όταν κινείσαι πολύ αυτό κουνιέται στην κοιλίτσα σου και νανουρίζεται... Οπότε αν κάνεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα λογικό να μην είναι πολύ δραστήριο... Πάντως είναι και θέμα χωρητικότητας πια... ειδικά το δικό σου που είναι και μεγαλούτσικο απ' ότι έχεις πει ;)!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Α και γω ζεσταίνομαι.... Παθαίνω κ κάτι εξάψεις ώρες ώρες άκυρες τελείως!!!!! Και διαψάω κ πιο πολύ.... Και όλο και πάω τουαλέτα... Τι σκότωμα κ αυτό να ξυπνάς βραδιάτικα για πιπί.....

Με τις δουλειές ευτυχώς τελείωσα μια κουρτίνα μ χει μείνει να πλύνω... Αλλά το δωμάτιό της είναι ακόμη αποθήκη!!!! Μπαίνω μέσα και με πιάνει πανικός!!!! Ελπίζω αυτή την εβδομάδα μιας κ Δευτέρα θα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά (ελπίζω.,,.) να κινητοποιηθώ....

Όταν λέτε ρε κορίτσια ότι έχετε πονάκια εννοείται μικρές σουβλίτσες σαν πόνους περιόδου στον τράχηλο;;;; Γιατί κ γω τα χω αυτά....

Εμένα πάλι όταν κουράζομαι τσινάει... Κλωτσάει πιο πολύ σα να λέει μάνα στοπ... Rania μου μην αγχώνεσαι.... Αφού ήταν ησυχούλης από την αρχή λογικά είναι στη φύση του!!!!

Εγώ οταν λεω πονάκια περιόδου εννοω΄εντονους πόνους χαμηλά στην κοιλια που απλώνονται στην μέση χαμηλά και μεχρι περίπου τα γόνατα, αυτο που λεμε μου κόβονται τα πόδια. Οσο πάνε είναι και πιο δυνατοί πονοι και αρκετά συχνοι μέσα στην μερα!

Μωρε οταν το βλέπω λογικά λέω ειναι απο την φύση του ήσυχος, οταν ομως κάνει ώρες να τον ακουσω αγχώνομαι τοσο πολύ!!!

Οσον αφορά το κατούρημα μπορώ να πω οτι έχει βελτιωθεί η κατάσταση, απο 7-8 φορές που πήγαινα πάω τώρα γύρω στις 4. Αυτο βεβαια δεν σημαίνει οτι δεν ξυπνάω απο τις 4-5 τα περισσότερα πρωινά. Αυτο που κάπως έχει βελτιωθεί ειναι οι καούρες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ράνια μου όντως, όταν κινείσαι πολύ αυτό κουνιέται στην κοιλίτσα σου και νανουρίζεται... Οπότε αν κάνεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα λογικό να μην είναι πολύ δραστήριο... Πάντως είναι και θέμα χωρητικότητας πια... ειδικά το δικό σου που είναι και μεγαλούτσικο απ' ότι έχεις πει ;)!

Απορώ την Δευτέρα ποσο θα τον μετρήσει ο γιατρος! Ντοριτάκι μου αυτά να μου λες να ηρεμώ, αν και ο δικός μου ειχε πάντα το στυλ, 'μάνα σε ενοχλω 2 μέρες και τις υπολοιπες παράτα με γιατί νυστάζω! Παίξε με το σκύλο!'

Σκέφτομαι να πάρω μάρσιπο ring sling. ΤΙ γνώμη έχετε? Δεν θυμάμαι αν σας έχω ξαναρωτήσει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Α όχι τέτοιους πόνους δεν έχω... Και γω θα αγχωνόμουν αλλά αν είναι έτσι πάντα και δεν υπάρχει δραματική αλλαγή είναι όλα φυσιολογικά!!!!!

Καούρες ευτυχώς δεν έχω!!! Τα είχα συο 1ο τρίμηνο αυτά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Σήμερα κι εγώ αυτο έλεγα στον άντρα μου. Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε κλεισει σιγουρα 2,5 μήνες και θα ήταν ωραίο να πηγαίναμε κάπου διακοπές, δηλ.οχι κάπου εκει που ειχαμε πάει περισυ που ήταν πολύ ησυχα και δεν έχει κόσμο. Βεβαια ολα αυτα΄με την λογική οτι το μωρό ειναι καλά, εμείς ειμαστε καλά και τα οικονομικά μας οτι αντεχουν μια τέτοια ηρωική έξοδο, θα έχουμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και μας αφήνει ο γιατρός! Μην ξεχνάμε οτι εγώ φορτώνω ενα αυτοκίνητο με 5 μέλη, 2 εμεις, ο Απολλωνάκος και 2 γομαροσκυλα! Πλακα θα έχουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Α όχι τέτοιους πόνους δεν έχω... Και γω θα αγχωνόμουν αλλά αν είναι έτσι πάντα και δεν υπάρχει δραματική αλλαγή είναι όλα φυσιολογικά!!!!!

Καούρες ευτυχώς δεν έχω!!! Τα είχα συο 1ο τρίμηνο αυτά!!!

Μουντάκι μου εγώ το γκάβισκον και τα σιμέκο τα ειχα για ψωμοτύρι σε ολη την εγκυμοσύνη. Δοξα το Θεο οι καραμέλες δεν μου έλλειψαν! χαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μουντάκι μου εγώ το γκάβισκον και τα σιμέκο τα ειχα για ψωμοτύρι σε ολη την εγκυμοσύνη. Δοξα το Θεο οι καραμέλες δεν μου έλλειψαν! χαχαχαχαχα!

Άστα να πάνε!!! Εγώ δεν έπαιρνα τέτοια!!! Εμετοί καούρες χάλι μαύρο!!!! Ευτυχώς με το που έκλεισα 16 εβδομάδες κόπηκαν όλα!!!

Χαχαχχαχαχα ωραία εικόνα μια όμορφη κ χαρούμενη οικογένεια!!!!! Αχ βρε κορίτσια.... Πότε το ανακαλύψαμε πότε γεννάμε.... Πέρασε ο καιρός!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Άστα να πάνε!!! Εγώ δεν έπαιρνα τέτοια!!! Εμετοί καούρες χάλι μαύρο!!!! Ευτυχώς με το που έκλεισα 16 εβδομάδες κόπηκαν όλα!!!

Χαχαχχαχαχα ωραία εικόνα μια όμορφη κ χαρούμενη οικογένεια!!!!! Αχ βρε κορίτσια.... Πότε το ανακαλύψαμε πότε γεννάμε.... Πέρασε ο καιρός!!!

Ναι είμαστε σαν τους φλιν-στοουνς!

Ουτε εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασε ο καιρός! Αφού βλέπω τα άλλα θέματα του φόρουμ πχ, μανούλες Νοεμβριου-Δεκεμβριου κτλ και απορώ πότε ήμασταν στη θέση τους!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια !

Ρανια, πολυ ομορφη η εικονα που περιγραφεις :) δεν ξερεις ποσο.ζηλευω...

Τους πονους να τους εχεις κατα νου, οι πρωτοι πονοι τοκετου επαναλαμβανονται ανα μισαωρο κ διαρκουν περιπου 8 δευτερολεπτα.

twt6p2.png

Καλημερα κοριτσια !

Ρανια, πολυ ομορφη η εικονα που περιγραφεις :) δεν ξερεις ποσο.ζηλευω...

Τους πονους να τους εχεις κατα νου, οι πρωτοι πονοι τοκετου επαναλαμβανονται ανα μισαωρο κ διαρκουν περιπου 8 δευτερολεπτα.

Kαλά που το είπες. Γιατί κι εγώ δεν ξερω κάθε πότε πρέπει να έχω πόνους και έχω αγχωθεί. Σήμερα κατέβασα τα καλοκαιρινά, έχω ένα σπίτι βομβαρδισμένο, μπας και τα μαζέψω μέσα στην βδομάδα γιατί οι πόνοι είναι έντονοι. Ελπίζω να κρατήσω άλλες 2 βδομάδες. Αυριο θα πάμε και στον γιατρό να μας πει τα κιλά μας!!!! Σήμερα κορίτσια είχα και την πρώτη γερή συσπαση, ένιωσα 3 σαν κράμπες χαμηλά στην κοιλιά! Εγώ συσπάσεις-κραμπες δεν είχα καθόλου στην εγκυμοσύνη!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...