Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mήπως λέω μήπως 30-05 που ειναι να σε ξαναδεί είναι πολύ μακριά???? Πως ειναι με την σιγουρια οτι θα πάρεις ολο το μήνα!

Δεν ξέρω βρε ρανια μου...θα δω πως θα μπει η εβδομαδα και αν ειναι θα παω να με δει πιο νωρίς.ασε που το τρενάρω γιατι φοβαμαι;)

LJqDp3.png

Τζενάκι να σου ζήσει ο μπέμπης!

Αλοβεσάκι εμείς πήραμε το maclaren xt, το έχει προσφορά στα mothercare 255, γιατί κύριο μέλημά μου ήταν να είναι πολύ ελαφρύ και το δοκίμασα από το Φεβρουάριο που μπορούσα ακόμα να σηκώσω βάρος.

Δεν ξέρω βρε ρανια μου...θα δω πως θα μπει η εβδομαδα και αν ειναι θα παω να με δει πιο νωρίς.ασε που το τρενάρω γιατι φοβαμαι;)

μπεμπουλάκι μη φοβάσαι, αυτή είναι η στιγμή που περιμένουμε όλες 9 μήνες τώρα έτσι δεν είναι;

και οι προπαρασκευαστικοί πόνοι μέσα στο πρόγραμμα είναι για να έχεις ένα φυσιολογικό τοκετό που θα εξελιχθεί ομαλά, άλλωστε η ΠΗΤ σου πλησιάζει, μετά θα τα ξεχάσεις όλα και θα είσαι τόοοοοοσο χαρούμενη:P;):D:lol::-D

Διαφημίσεις

Και να ήσουν η μόνη, συγνώμη που το λέω έτσι ωμά στο φόρουμ αλλά καθε μέρα κοιτάω το β...κι μου μπάς και έχω αίμα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Σκεψου οτι το μόνο που με αγχώνει ειναι να μην με πιάσουν οι πόνοι βράδυ και ειμαι μέσα στον πανικό! Βρε το συνειδητοποιεις οτι θα έχεις την κοράκλα σου σε λιγότερο ίσως απο 2 βδομάδες????

Εγώ έχω αρχίσει παρά τους φόβους μου να ζητάω να τον δώ πλέον. Να γεννήσω να τον έχω δίπλα μου, με αγχώνει που ειναι στην κοιλιά και μου ειναι και τοσο ησυχος (απο την αρχή βεβαια ήταν έτσι)! Να τον κάνω μπάνιο και να φιλησω επιτέλους αυτά τα πατουσάκια!

Κορίτσι μου μην φοβάσαι, ολες θα τα περάσουμε! Σκέψου οτι σε λιγο καιρό θα την βγάζεις βόλτα και θα καμαρώνεις!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δεν πηραμε κοριτσια... μεγαλη ιστορια...

Δε λετε κ τιμες;

Εμείς βρήκαμε το brevi b-one, με πορτ-μπεμπε, καθισματακι αυτοκινήτου, και τσάντα στην τιμή των 299,00 ευρώ απο αρχική 499 γιατί ήταν το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι, το οποίο ήταν και στο χρώμα που ήθελα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Είναι πολύ λογικό να φοβόμαστε... Για τος περισσότερες είναι πρωτόγνωρο... Κοσμογονική αλλαγή το χαρακτηρίζω εγώ!!! Ναι θα πονέσουμε, θα φοβηθούμε, θα ξενυχτήσουμε, θα κουραστούμε.... Όταν όμως στην αγκαλιά σου θα κοιμάται μια μικρή φατσούλα... Που θα σου χαμογελάει και θα σε κοιτάει με λαχτάρα κάθε μέρα... Δεν θα το αλλάζεις με τίποτα... Και δε θα θυμάσαι ούτε πόνους, ούτε κούραση... Όλα θα πάνε καλά! Είμαστε ευλογημένες και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε!!!!!

Εγώ πάλι έχω περάσει στο άλλο άκρο... Νομίζω ότι έχω καιρό πολύ ακόμη μπροστά μου.... Ντοιγκ!!!!! Και δεν ξεκουνάω να κάνω κ τπτ!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα με έχει πιάσει λιγο αυτή η διάθεση του να κάτσω, ισως γιατί τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και ξεκουράζομαι. Εχω πει τοσες φορές οτι ΠΡΕΠΕΙ να κατεβάσω τα καλοκαιρινά αλλά που....... εχθες και σήμερα ολη μέρα διάβαζα ένα βιβλίο (το τελείωσα σε 2 μέρες). Θέλω να βγαινω βόλτες γιατί ξέρω οτι μετά για κάμποσες μέρες και μεχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν θα μπορω! Εφτιαξε και ο καιρός τώρα και είναι χάρμα. Δεν μου λέτε κορίτσια ζεσταίνεστε αρκετά ή μόνο εγώ έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι τόσο? Το βράδυ κοιμόμαστε με ανοιχτό μετζοφυλλο, ο άντρας μου κουκουλωμένος με σεντονι κι εγώ τελειως ξεσκέπαστη (και ήμουν πάντα κρυουλιάρα)!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ βρε κορίτσια!απιστευτο ειναι....τον Αύγουστο διακοπές με μωρο!παντως εμενα ειναι τρομερά δραστήρια όλη μέρα!

Εμένα να δεις δραστηριότητα, λες και του έχω δώσει βάλιουμ και κοιμάται συνέχεια! Ερώτηση..υπάρχει περίπτωση να κουράζεται μαζί μου? Παρατηρώ οτι όταν ειμαι πολυ κουρασμένη δεν τον ακουω καθολου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμένα με έχει πιάσει λιγο αυτή η διάθεση του να κάτσω, ισως γιατί τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και ξεκουράζομαι. Εχω πει τοσες φορές οτι ΠΡΕΠΕΙ να κατεβάσω τα καλοκαιρινά αλλά που....... εχθες και σήμερα ολη μέρα διάβαζα ένα βιβλίο (το τελείωσα σε 2 μέρες). Θέλω να βγαινω βόλτες γιατί ξέρω οτι μετά για κάμποσες μέρες και μεχρι να μπουμε σε ρυθμό δεν θα μπορω! Εφτιαξε και ο καιρός τώρα και είναι χάρμα. Δεν μου λέτε κορίτσια ζεσταίνεστε αρκετά ή μόνο εγώ έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι τόσο? Το βράδυ κοιμόμαστε με ανοιχτό μετζοφυλλο, ο άντρας μου κουκουλωμένος με σεντονι κι εγώ τελειως ξεσκέπαστη (και ήμουν πάντα κρυουλιάρα)!

Οχι απλως ζεσταίνομαι!!!!ιδρωνω μεσα στη νύχτα!!!ανοιχτα παράθυρα και ξεσκεπαστη!χαχαχα!!!!βαλιουμ;με έκανες και γέλασα!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...