Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Eγώ οτι και να κάνω το μωρό το ακούω 2-3 φορές την ημέρα και αυτό αν ο ίδιος το αποφασίσει, τι σοκολάτες τρώω, τι τον σκουντάω τίποτα. Εχθές και σήμερα ειλικρινά είναι απο τις μέρες που με αγχώνει πολύ, εχθές τον άκουσα πρώτη φορά στις 13,30 το μεσημέρι και μετά λίγο το απογευμα. Σήμερα τον έχω ακουσει αμυδρά πάλι κατα τις μία! Εκανα τις αναπνοές αλλά τίποτα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια.... και μένα η μπέμπα πλέον δεν κουνιέται με τους παλιούς της ρυθμούς... ο ντοκ είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί πλέον δεν έχουν χώρο. Μου πε ότι οι κινήσεις είναι λιγότερες αλλά πιο έντονες.... Ε εντάξει δεν είναι πάντα έντονες αλλά τη νιώθω!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

myheart ΠΗΤ 06/06 ΔΙΔΥΜΑ

chri ΠΗΤ 06/06

REVITHOULIS ΠΗΤ 06/06

mpempoulaki ΠΗΤ 07/06

jend ΠΗΤ 08/06

XELONITSA1984 ΠΗΤ 10/6

fuego7 ΠΗΤ 12/6

dimitra00 ΠΗΤ 14/6

zottepyjama ΠΗΤ 16/06

mardo ΠΗΤ 17/06

alovesa ΠΗΤ 18/6

ioanna-dimitris ΠΗΤ 22/6

medoussaki ΠΗΤ 22/06

Rania2810 ΠΗΤ 22/06

Dorita_87 ΠΗΤ 26/06

xaroula22 ΠΗΤ 26/06

thokos ΠΗΤ 27/06

moody ΠΗΤ 28/06

mommyart ΠΗΤ 29/06

Επαναφέρω την λιστα κορίτσια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλα εκανες ρανια, γιατι προσωπικα δε θυμαμαι καθε φορα ποια ειναι.η επομενη.

Το θεμα ειναι να έχουμε και μια ενημέρωση για τα γεννητούρια!!! Να ξέρουμε ποιες παραμένουμε ακόμα θωρικτά! :D:D:D

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια για πειτε λιγο παλι για καροτσια... τι εχετε παρει; κανενα οικονομικομνα.προτεινετε;

Αν.θελετε στειλτε.κ πμ ,να μην.καταχραστουμε το χωρο μιας κ.εχει ξανασυζητηθει το θεμα.

twt6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!μπα.....δε γέννησα ακομα!!!!τρεχω για τις τελευταίες εκκρεμότητες!ασε που εχω πολλα πονακια απο κάτω και δε μπορω να περπατήσω.προπαρασκευαστικοι πόνοι λέει ο γιατρός!

LJqDp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!μπα.....δε γέννησα ακομα!!!!τρεχω για τις τελευταίες εκκρεμότητες!ασε που εχω πολλα πονακια απο κάτω και δε μπορω να περπατήσω.προπαρασκευαστικοι πόνοι λέει ο γιατρός!

Mήπως λέω μήπως 30-05 που ειναι να σε ξαναδεί είναι πολύ μακριά???? Πως ειναι με την σιγουρια οτι θα πάρεις ολο το μήνα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...