Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

αμ πως να πάρει μπροστά μαρή??? αφού κάθε μέρα κάτι βρίσκεις ν'αγχωθείς!!! ήμαρτον!! θα βγει και θα σε βρίσει το μωρό :tongue::tongue::tongue: άμα δεν ηρεμήσει η μανούλα πρώτα ο μπέμπης θα της κάνει καψόνια!! πρώτα θα ηρεμήσεις εσύ κ μετά θα πάρει μπρος κ η κλωτσια θα πάει σύννεφο!!:cool:

μακαρι γιατι λογω αυτου νομιζω οτι συνεχεια οτι κατι εχει παθει!!:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ!!!!μπήκα και ξαναμπήκα μέχρι να καταλάβω ότι όντως είναι το δικό μας μαγαζάκι!!!πολλά καινούρια κοριτσάκια μας ήρθαν.....τέλειαααααααααααα!!!μεγαλώνει το παρεό μας!!!!καλώς ήρθατε συνοδιπόρισσες!!!!!δεν θυμάμαι τα ονοματάκια σας αλλά σιγά σιγά, ε;;;;;είμαι και ξανθούλα να με συμπαθάτε λιγουλάκι!!!!

Καρδούλα, Μπεμπουλάκι, Μουντάκι, Μανούλα Αρτίστα τι κάνετε;;;;Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!!το μωρούλι μου είναι μια χαρά, μεγάαααααααααααλο, αγοράκι στάνταρ....καταλαβαίνετε ;), είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο..οπότε η νέα μου ΠΗΤ είναι 19/6....αλλά ας μην την αλλάξουμε.....φτάσαμε τα 312 γρ. κι έχω χαζέψει!!!

καλώς την!!! χαμός στο θεματάκι μας σήμερα!!! μπράβο στο αγοράκι σου!!!όλοκληρο αντράκι ;) κι εγώ ανυπομονώ για την τετάρτη κ την β' επιπ.!! τις προάλλες μου είχε πει ο ντοκ ότι είναι 450γρ. οι μπέμπηδες κ μου φάνηκε πολύ!! θα δούμε μεθαύριο!!

lZDVp3.png

μακαρι γιατι λογω αυτου νομιζω οτι συνεχεια οτι κατι εχει παθει!!:-(

σταμάτα να το σκέφτεσαι γιατί λόγω αυτού δεν το νιώθεις ακόμη!! κ μετά που θα το νιώθεις ξέρω εγώ...θ'αρχίσεις τα μα σήμερα δεν το ένιωσα πολύ!! είναι καλά? τι έγινε?? :tongue::tongue::tongue: γι'αυτό χαλάρωσε!!!

lZDVp3.png

χχαχαχαχαχαχαχχα!!αυτο που λες το λεει κι ο αντρας μου οτι απο το αγχος μου δεν το ακουω!!μου το ξαναθυμσες παλι!!αντε μπεμπη παρε μπροστα να ηρεμησει η μανουλααααααααα!!!!!!!!!!

χελωνίτσα μου....έχεις κάποιο λόγο για να έχεις τόσο άγχος;;;θέλω να πω σας έχει πει κάτι ο ντοκ; έχεις κάποιο ιστορικό; αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο...πάρτο αλλιώς.....χθες κιόλας.....γιατί δεν κάνει καλό μου!κάνεις κακό στο μωράκι.....θες κάτι τέτοιο; και μετά; όταν γεννηθεί τι θα κάνεις; δεν θα το αφήνεις να κοιμάται για να μην πάθει κάτι στον ύπνο του; σοβαρά στα λέω αυτά.....είναι σοβαρό....το λίγο άγχος είναι καλό...δημιουργικό....το παραπάνω όμως είναι καταστροφικό...ειδικά αν μιλάμε για μια ψυχούλα....εγώ έχω χάσει ένα μωράκι...κι όμως όταν τελικά με αξίωσε ο Θεούλης να μου στείλει το επόμενο υποσχέθηκα ότι δεν θα βγάλω το άγχος λόγω ιστορικού στο μωράκι.....ψυχραιμία γλυκειά μου και όλα θα πάνε καλά.....έχουμε να ζήσουμε ουυυυυυυυυυυυυυυυυ.....γερές και ηρεμες να είμαστε!θα έχεις και τα αγχάκια σου αλλά νορμάλ....ναι;

bhgdp3.png

καλώς την!!! χαμός στο θεματάκι μας σήμερα!!! μπράβο στο αγοράκι σου!!!όλοκληρο αντράκι ;) κι εγώ ανυπομονώ για την τετάρτη κ την β' επιπ.!! τις προάλλες μου είχε πει ο ντοκ ότι είναι 450γρ. οι μπέμπηδες κ μου φάνηκε πολύ!! θα δούμε μεθαύριο!!

όλα καλά θα είναι καρδούλα!!!!θα πας...θα τρελαθείς με τα θαυματάκια σου και μετά θα έρθεις να μοιραστείς την εμπειρία και με εμάς!!!!!και μένα είναι μεγαλούτσικο αλλά όλα είναι τέλεια μου είπε ο ντοκ....φαντάζομαι παίζει ρόλο που είμαστε χαλαρές στο σπίτι.....και δεν τρέχουμε όλη μέρα....ή είναι ιδέα μου.....τεσπα αφού είναι όλα μπιεν δεν ανησυχούμε!!!!πέρασε ο καιρός πάντως ρε φίλη....έφτασε η δική σου ημερομηνία!!!άντε με το καλό γλυκειά μου!είναι μεγάλο μαξιλάρι αυτή η εξέταση.....μετά ξεφυσάμε λίγο δυνατά,ε;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

χελωνίτσα μου....έχεις κάποιο λόγο για να έχεις τόσο άγχος;;;θέλω να πω σας έχει πει κάτι ο ντοκ; έχεις κάποιο ιστορικό; αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο...πάρτο αλλιώς.....χθες κιόλας.....γιατί δεν κάνει καλό μου!κάνεις κακό στο μωράκι.....θες κάτι τέτοιο; και μετά; όταν γεννηθεί τι θα κάνεις; δεν θα το αφήνεις να κοιμάται για να μην πάθει κάτι στον ύπνο του; σοβαρά στα λέω αυτά.....είναι σοβαρό....το λίγο άγχος είναι καλό...δημιουργικό....το παραπάνω όμως είναι καταστροφικό...ειδικά αν μιλάμε για μια ψυχούλα....εγώ έχω χάσει ένα μωράκι...κι όμως όταν τελικά με αξίωσε ο Θεούλης να μου στείλει το επόμενο υποσχέθηκα ότι δεν θα βγάλω το άγχος λόγω ιστορικού στο μωράκι.....ψυχραιμία γλυκειά μου και όλα θα πάνε καλά.....έχουμε να ζήσουμε ουυυυυυυυυυυυυυυυυ.....γερές και ηρεμες να είμαστε!θα έχεις και τα αγχάκια σου αλλά νορμάλ....ναι;

κοριτσι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ!!ειχα μια αποβολη πριν ενα χρονο στην 7η εβδομαδα!φοβαμαι τωρα πολυ μη συμβει κατι!πολυ μου λενε οτι επρεπε να εχω ακουσει το μωρο και φοβαμαι θελω να ειναι καλα!!την Τριτη εκανε υπερηχο και ηταν μια χαρα!!

συμφωνώ κι επαυξάνω!!!

όλα καλά θα είναι καρδούλα!!!!θα πας...θα τρελαθείς με τα θαυματάκια σου και μετά θα έρθεις να μοιραστείς την εμπειρία και με εμάς!!!!!και μένα είναι μεγαλούτσικο αλλά όλα είναι τέλεια μου είπε ο ντοκ....φαντάζομαι παίζει ρόλο που είμαστε χαλαρές στο σπίτι.....και δεν τρέχουμε όλη μέρα....ή είναι ιδέα μου.....τεσπα αφού είναι όλα μπιεν δεν ανησυχούμε!!!!πέρασε ο καιρός πάντως ρε φίλη....έφτασε η δική σου ημερομηνία!!!άντε με το καλό γλυκειά μου!είναι μεγάλο μαξιλάρι αυτή η εξέταση.....μετά ξεφυσάμε λίγο δυνατά,ε;;;

μακάρι φιλενάδα!! εννοείται αν δεν τα πω σ'εσάς που θα τα πω? :D:D ίσως παίζει ρόλο το ότι καθόμαστε!! πέρασε όντως,κι εμένα για 10/2 μου είχε πει ο ντοκ αλλά η κοπέλα στην κλινική μου είπε όχι θα είναι αργά! θα έρθεις νωρίτερα!!χαχαχ κι έτσι γλίτωσα μέρες αναμονής!!! μετά ξεφυσάμε πολύ δυνατά νομίζω!!!κ τρέχουμε για ψώνια!!!

lZDVp3.png

κοριτσι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ!!ειχα μια αποβολη πριν ενα χρονο στην 7η εβδομαδα!φοβαμαι τωρα πολυ μη συμβει κατι!πολυ μου λενε οτι επρεπε να εχω ακουσει το μωρο και φοβαμαι θελω να ειναι καλα!!την Τριτη εκανε υπερηχο και ηταν μια χαρα!!

εμένα ο γιατρός μου σήμερα μου είπε ότι σε κανά δυο εβδομάδες θα το ακούσω το μωράκι!!!άρα.....χαλαρώνουμε και με αυτό!αφού την Τρίτη έκανες υπέρηχο, γιάντα αγχώνεσαι;;;;;;:confused::confused:

bhgdp3.png

εμένα ο γιατρός μου σήμερα μου είπε ότι σε κανά δυο εβδομάδες θα το ακούσω το μωράκι!!!άρα.....χαλαρώνουμε και με αυτό!αφού την Τρίτη έκανες υπέρηχο, γιάντα αγχώνεσαι;;;;;;:confused::confused:

ποσο εβδομαδων εισαι και σου ειπε σε κανα δυο εβδομαδες??

συμφωνώ κι επαυξάνω!!!

μακάρι φιλενάδα!! εννοείται αν δεν τα πω σ'εσάς που θα τα πω? :D:D ίσως παίζει ρόλο το ότι καθόμαστε!! πέρασε όντως,κι εμένα για 10/2 μου είχε πει ο ντοκ αλλά η κοπέλα στην κλινική μου είπε όχι θα είναι αργά! θα έρθεις νωρίτερα!!χαχαχ κι έτσι γλίτωσα μέρες αναμονής!!! μετά ξεφυσάμε πολύ δυνατά νομίζω!!!κ τρέχουμε για ψώνια!!!

τυχερούλα!!!!!να έχεις χρόνο εκείνη τη μέρα.....γιατί μπορεί να κρατήσει αρκετά η εξέταση...στα είπαν από την κλινική, ε;;; μετά ναι.....βουρ για ψωνάκια και όνειρα!!!!!εγώ ήδη εχω αρχίσει να σχεδιάζω πως θα φτιάξω το δωμάτιο....είμαι πολύ του DIY και έχω βρει ήδη τι θα φτιάξω και ανυπομονώ!!!!!!:D:D

μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ήρεμα καρδούλα μου!!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γλυκα μην αγχονεστε θα τα ακουσετε τα μωρακια σας!!! εγω στο πρωτο μου το ακουσα γυρω στις 20 εβδομαδες και τωρα στο δευτερο που ειμαι 16+2 το ακουω αλλα συνεχεια γιατι ειναι ακομα μικρουλη! εγω πιστευω οτι παιζει ρολο και τα τοιχοματα τις κοιλιας τις καθε γυναικας.μπορει η μια να εχει λεπτο στρωμα ενω καποια αλλη να εχει παχυ και να αργησει να το ακουσει..οποτε μην αγχονεστε αργα η γρηγορα θα το ακουσετε ολες!!!! :D

3Xump2.png

τυχερούλα!!!!!να έχεις χρόνο εκείνη τη μέρα.....γιατί μπορεί να κρατήσει αρκετά η εξέταση...στα είπαν από την κλινική, ε;;; μετά ναι.....βουρ για ψωνάκια και όνειρα!!!!!εγώ ήδη εχω αρχίσει να σχεδιάζω πως θα φτιάξω το δωμάτιο....είμαι πολύ του DIY και έχω βρει ήδη τι θα φτιάξω και ανυπομονώ!!!!!!:D:D

μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ήρεμα καρδούλα μου!!!!

δεν έχω τπτ άλλο για μετά!! έχω στι 19.00 ραντεβού οπότε όσο κρατήσει δεν με πειράζει!! α κι εγώ είμαι της κατασκευής!!το καλοκαίρι κάναμε για το μπαλκόνι σαλονάκι από παλέτες! για πες καμιά ιδέα! σαν τι σκέφεσαι να κάνεις μόνη σου?

lZDVp3.png

κοριτσακια μου γλυκα μην αγχονεστε θα τα ακουσετε τα μωρακια σας!!! εγω στο πρωτο μου το ακουσα γυρω στις 20 εβδομαδες και τωρα στο δευτερο που ειμαι 16+2 το ακουω αλλα συνεχεια γιατι ειναι ακομα μικρουλη! εγω πιστευω οτι παιζει ρολο και τα τοιχοματα τις κοιλιας τις καθε γυναικας.μπορει η μια να εχει λεπτο στρωμα ενω καποια αλλη να εχει παχυ και να αργησει να το ακουσει..οποτε μην αγχονεστε αργα η γρηγορα θα το ακουσετε ολες!!!! :D

εγω ειμαι 21 εβδομαδων ακριβως και τιποτα ακομα!!!:rolleyes:

σωστή!!!!

lZDVp3.png

χελονιτσα θα το ακουσεις μην αγχονεσε γιατι δεν κανει..οσο εισαι ορθια και κινησε να ξερεις οτι αυτο κουνιεται αλλα εσυ μπορει να το νιωθεις οταν ομως ξαπλωσεις και χαλαρωσεις να εισαι σιγουρη οτι θα αρχησεις να το νιωθεις!!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...