Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

α, και μια συμβουλή από τη δερματολόγο μου, η οποία με έχει γλυτώσει πολλές φορές από κορτιζόνες και συναφή (καθότι πάσχω από δερματικά από μικρό παιδάκι):

για να αποφύγετε ερεθισμούς, νηνίδα και ξηροδερμίες, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μη βάζετε απευθείας πάνω στο δερματάκι του μωρού σας το προϊόν που θα το πλένετε, είτε είναι υγρό σαμπουάν είτε σαπούνι πλάκα είτε το πιο ακριβό ή το πιο αθώο που κυκλοφορεί ΠΡΩΤΑ κάνουμε σαπουνάδα στα χέρια μας και αυτή απλώνουμε στο δερματάκι του και το πλένουμε.

ακούστε τη και θα με θυμηθείτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!!!! Τι κάνετε;;; Σήμερα γυρίσαμε νωρίς!!!! Έβαλα ένα πλυντήριο μωρουδιακά.... Αχ βρε κορίτσια... Νομίζω ότι τα πλένω για άλλη κοπέλα όχι για μένα......

Τα καλύματα τουαλέτας ειναι κάτι ναυλον σα σακουλάκια που σκεπάζουν το στεφάνι της λεκάνης ώστε να μπορείς ν ακουμπάς κανονικά. Εγώ τα παίρνω από το σκλαβενίτη εκεί που έχει τα χαρτιά υγείας!!!!!

Και μένα μου φάνηκαν πολλά στη λίστα... Αλλά μ αυτό θ ασχοληθώ αρχές του μήνα ακόμη είναι νωρίς πιστεύω!!!

Κρέμα για τις ραγάδες βάζω της frezyderm την prevenstria αλλά κ γω δεν ήμουν φανατική και έκανα 2 ραγάδες στην κοιλιά....

Κορίτσια άσχετο αλλά επειδή θα παραλάβω έπιπλα κ προίκα την άλλη εβδομάδα, την πάντα πώς την πλύνατε;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Γεια σας!!!!!! Τι κάνετε;;; Σήμερα γυρίσαμε νωρίς!!!! Έβαλα ένα πλυντήριο μωρουδιακά.... Αχ βρε κορίτσια... Νομίζω ότι τα πλένω για άλλη κοπέλα όχι για μένα......

Κορίτσια άσχετο αλλά επειδή θα παραλάβω έπιπλα κ προίκα την άλλη εβδομάδα, την πάντα πώς την πλύνατε;;;;

Κι εγώ έβαλα το πρώτο πλυντήριο σήμερα! Είναι τόσο μικροσκοπικά...:P

Την πάντα δεν την έπλυνα (τουλάχιστον όχι ακόμα), είναι πολύ μεγάλη, δεν χωράει στο πλυντήριο, άσε που μπορεί να χαλάσει το σφουγγάρι (ή οτι είναι αυτό) που έχει μέσα... Μετά έλεγα στο χέρι, αλλά βαρέθηκα για να πω την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς δεν έρχεται σε επαφή με το μωρό ακόμα... Δεν ξέρω... αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μας πει...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κι εγώ έβαλα το πρώτο πλυντήριο σήμερα! Είναι τόσο μικροσκοπικά...:P

Την πάντα δεν την έπλυνα (τουλάχιστον όχι ακόμα), είναι πολύ μεγάλη, δεν χωράει στο πλυντήριο, άσε που μπορεί να χαλάσει το σφουγγάρι (ή οτι είναι αυτό) που έχει μέσα... Μετά έλεγα στο χέρι, αλλά βαρέθηκα για να πω την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς δεν έρχεται σε επαφή με το μωρό ακόμα... Δεν ξέρω... αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μας πει...

λοιπόν, την πάντα που μου έδωσε η αδερφή μου την έπλυνα στα ευαίσθητα (πχ κουρτίνες) 40 βαθμούς χωρίς στύψιμο και με έξτρα ξέβγαλμα (για να μην έχει υπολείμματα απορρυπαντικού το σφουγγάρι), αλλά ΑΚΟΥΣΤΕ: εκείνη τα έπλενε στους 60 με στύψιμο! ναι, είναι φοβερή! οπότε ούτως ή άλλως δεν είχε και το καλύτερο στρώσιμο, δηλ. δεν είναι τόσο στητή σαν την καινούρια, αλλά δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα άλλο.

τώρα, την καινούρια λέω να την πλύνω στο ίδιο πρόγραμμα κι ελπίζω να μην πάθει κάτι:P

Εγώ βάζω από τον 3ο-4ο μήνα κρέμα για πρόληψη, έχω δοκιμάσει 2 μέχρι τώρα... δεν έχω δει ραγάδα ακόμα (πλην αυτών που είχα στους γλουτούς από πριν :tongue:), αλλά σίγουρα θα βοηθάνε όλα αυτά, το παν είναι να κρατάς ενυδατωμένο το δέρμα σου.. βέβαια για το λάδι δεν ξέρω, πιστεύω θα λερώνει πολύ τα ρούχα, ενώ οι κρέμες απορροφώνται πιο γρήγορα...

Εγώ εμφάνισα τις πρώτες μου ραγάδες κοντά στον αφαλό, σαν προέκταση της ουλής που είχα από λαπαροσκόπηση. Εχω στεναχωρηθεί και βάζω συνέχεια λάδι αλλα νιώθω την κοιλιά μου να πιέζεται, κοντεύει να εκραγεί. που θα φτάσει αυτό το κακό? Γιατί δε απλώνεται στα πλάγια το μπεμπουλίνι που έχει χώρο και στριμώχνεται εκεί στη μέση και κάνει και τη μαμά άσχημη, να μην μπορεί να φορέσει μπικίνι του χρόνου? Έ? Γιατί??

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν, την πάντα που μου έδωσε η αδερφή μου την έπλυνα στα ευαίσθητα (πχ κουρτίνες) 40 βαθμούς χωρίς στύψιμο και έξτρα ξέβγαλμα (για να μην έχει υπολείμματα απορρυπαντικού το σφουγγάρι), αλλά ΑΚΟΥΣΤΕ: εκείνη τα έπλενε στους 60 με στύψιμο! ναι, είναι φοβερή! οπότε ούτως ή άλλως δεν είχε και το καλύτερο στρώσιμο, δηλ. δεν είναι τόσο στητή σαν την καινούρια, αλλά δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα άλλο.

τώρα, την καινούρια λέω να την πλύνω στο ίδιο πρόγραμμα κι ελπίζω να μην πάθει κάτι:P

τι είναι η πάντα? η αλλαξιέρα? δε θα βάζετε σεντονάκι επάνω με λάστιχο? εγω λεω να μην την πλυνω

KJO7p2.png

Εγώ σκέφτομαι τη πάντα να τη πλύνω στο χέρι για κάλο κακό τα υπόλοιπα πλυντήριο εννοείται!

Από κρέμα βάζω της mustela πάρα πολύ καλή! αλλά και εγώ που το είχα αμελήσει για 2-3 μέρες πέταξα μια μικρή ραγαδούλα.. και από τότε βάζω 2 φορές την ημέρα όπως και να χει!!!

τι είναι η πάντα? η αλλαξιέρα? δε θα βάζετε σεντονάκι επάνω με λάστιχο? εγω λεω να μην την πλυνω

όχι, η πάντα είναι αυτό το μεγάλο προστατευτικό στα πλάγια από το κρεβατάκι που έχει μέσα γέμιση όπως το πάπλωμα...

ναι, στην αλλαξιέρα πλένουμε μόνο τα καλύματα ή σελτεδάκια.

αχ, κορίτσια βοηθήστε με τα καλύμματα τουαλέτας!

ρώτησα στο μασούτη (Σκλαβενίτης εδώ δεν υπάρχει) και δεν είχαν ιδέα!

αύριο θα ρωτήσω στο Μαρινόπουλο, αλλά δεν ξέρω... δεν τα έχω δει ποτέ ούτε εκεί...

αύριο θα ρωτήσω στο Μαρινόπουλο, αλλά δεν ξέρω... δεν τα έχω δει ποτέ ούτε εκεί...

καλε κορίτσι μην τρελαίνεσαι..... http://www.medi-shop.gr/Disposables/Toilet-Seat-Cover

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

κ σε φαρμακεια εχει

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

όχι, η πάντα είναι αυτό το μεγάλο προστατευτικό στα πλάγια από το κρεβατάκι που έχει μέσα γέμιση όπως το πάπλωμα...

ναι, στην αλλαξιέρα πλένουμε μόνο τα καλύματα ή σελτεδάκια.

εγώ γιατί δεν το έχω αυτό?

πως λεγεται στα αγγλικα?

το αγοράζουμε ξεχωριστά αυτο? ή πάει με το κρεβατακι?

KJO7p2.png

Τα καλύματα τουαλέτας ειναι κάτι ναυλον σα σακουλάκια που σκεπάζουν το στεφάνι της λεκάνης ώστε να μπορείς ν ακουμπάς κανονικά. Εγώ τα παίρνω από το σκλαβενίτη εκεί που έχει τα χαρτιά υγείας!!!!!

Και μένα μου φάνηκαν πολλά στη λίστα... Αλλά μ αυτό θ ασχοληθώ αρχές του μήνα ακόμη είναι νωρίς πιστεύω!!!

Κρέμα για τις ραγάδες βάζω της frezyderm την prevenstria αλλά κ γω δεν ήμουν φανατική και έκανα 2 ραγάδες στην κοιλιά....

Την πάντα στο πλυντήριο κανονικότατα και δεν έπαθε τίποτα. Εννοείται με απορρυπαντικό για το μωρό...Απλά χωρίς στύψιμο...

x4uqp3.png

Πυζαμουλα μην τρελαινεσαι, δεν ειναι απαραιτητη, ουτε εγω εχω παρει.

Οι συστασεις μαλιστα ειναι τον πρωτο.χρονο να μη βαζουμε παντα... ( επισης ουτε μαξιλαρια, ουτε παιχνιδια-ζωακια κ τετοια- μεσα στην κουνια).

Για κινδυνο ασφυξιας ειναι.β αιτιολογηση..

Εγω βασικα δεν πηρα ακομη γιατι σκεφτηκα μηπως ζεσταινεται αν το κλεισω γυρω γυρω κ επισης, πως θα το βλεπω τη νυχτα που θα μαι ξαπλωμενη κνηνκουνια θα ειναι διπλα μου;

Αλλωστε, να παει να χτυπησει τοσο μικρουλι απιθανο το βρισκω... μετακινουνται αυτα μονα τους; :s

twt6p2.png

Πυζαμουλα μην τρελαινεσαι, δεν ειναι απαραιτητη, ουτε εγω εχω παρει.

Οι συστασεις μαλιστα ειναι τον πρωτο.χρονο να μη βαζουμε παντα... ( επισης ουτε μαξιλαρια, ουτε παιχνιδια-ζωακια κ τετοια- μεσα στην κουνια).

Για κινδυνο ασφυξιας ειναι.β αιτιολογηση..

Εγω βασικα δεν πηρα ακομη γιατι σκεφτηκα μηπως ζεσταινεται αν το κλεισω γυρω γυρω κ επισης, πως θα το βλεπω τη νυχτα που θα μαι ξαπλωμενη κνηνκουνια θα ειναι διπλα μου;

Αλλωστε, να παει να χτυπησει τοσο μικρουλι απιθανο το βρισκω... μετακινουνται αυτα μονα τους; :s

μετακινύνται κοριτσάκι..όχι από την αρχή αλλά μετακινούνται!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...