Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια μου. Αλλο ένα βράδυ που την βγάλαμε ξυπνιοι. Ευτυχως κοιμηθήκαμε έστω 3 ώρες μετά τις 7,00. Με έχει πεθάνει ο πονοκέφαλος και έχω και αυτους τους συχνους πονους περιόδου!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια!πως είστε? άντε μπαίνει καλοκαιράκι πλέον!!!

Το θέμα με τις μαίες ισχύει και όταν έχεις δική σου μαία? δηλαδή αν έχω εγώ τη δική μου μαία η οποία θα πληρωθεί..!!! υπάρχει περίπτωση την αναγγελία ότι γεννήθηκε το μωρό, καθώς και τονα πάνε να δούνε το μωρό οι συγγενείς, να το αναλάβει άλλη άσχετη μαία???

Χθες πήγα στο μαιευτήριο για την 2η ενεσούλα μου (λόγω ρέζους -) εκεί λοιπόν που κατεβαίνω με το ανσασερ..μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι με το νεογέννητο τους.. καλά κορίτσια έπαθα σοκ για το ποσό μικρό ήταν μέσα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου που το είχαν... πιάσαμε τη κουβέντα και η κοπέλα γέννησε μόλις μπήκε στο μήνα της.. έσπασαν τα νερά μου ειπε... είχε ΠΗΤ 18/6, γέννησε 2.400 δηλαδή σαν γεννήσω την επόμενη εβδομάδα.. Παναγίτσα μου λέω κρύος ίδρωτας με εποιασε!!

τεσπα.. είχα και ραντεβού με τη μαία που μου σύστησε ο γιατρός μου και πραγματικά με έκανε να νιώσω τοσο άνετα ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια!!! που εξήγησε αναλυτικά όλα τα στάδια του τοκετού και μου έστειλε με μαιλ και μια υπέρ αναλυτική λίστα με το τι θα χρειαστώ γενικά από πράγματα!! α θέλετε σας την ανεβάζω.. τα περισσότερα από αυτά τα έχω ήδη πάρει.. αλλά κάποια άλλα δεν τα είχα στο νου, οπότε μου φάνηκαν χρήσιμα!

Το θέμα με τις μαίες ισχύει και όταν έχεις δική σου μαία? δηλαδή αν έχω εγώ τη δική μου μαία η οποία θα πληρωθεί..!!! υπάρχει περίπτωση την αναγγελία ότι γεννήθηκε το μωρό, καθώς και τονα πάνε να δούνε το μωρό οι συγγενείς, να το αναλάβει άλλη άσχετη μαία???

Χθες πήγα στο μαιευτήριο για την 2η ενεσούλα μου (λόγω ρέζους -) εκεί λοιπόν που κατεβαίνω με το ανσασερ..μπαίνει μέσα ένα ζευγάρι με το νεογέννητο τους.. καλά κορίτσια έπαθα σοκ για το ποσό μικρό ήταν μέσα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου που το είχαν... πιάσαμε τη κουβέντα και η κοπέλα γέννησε μόλις μπήκε στο μήνα της.. έσπασαν τα νερά μου ειπε... είχε ΠΗΤ 18/6, γέννησε 2.400 δηλαδή σαν γεννήσω την επόμενη εβδομάδα.. Παναγίτσα μου λέω κρύος ίδρωτας με εποιασε!!

τεσπα.. είχα και ραντεβού με τη μαία που μου σύστησε ο γιατρός μου και πραγματικά με έκανε να νιώσω τοσο άνετα ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια!!! που εξήγησε αναλυτικά όλα τα στάδια του τοκετού και μου έστειλε με μαιλ και μια υπέρ αναλυτική λίστα με το τι θα χρειαστώ γενικά από πράγματα!! α θέλετε σας την ανεβάζω.. τα περισσότερα από αυτά τα έχω ήδη πάρει.. αλλά κάποια άλλα δεν τα είχα στο νου, οπότε μου φάνηκαν χρήσιμα!

Καλημέρα!! Ναι, ναι, θέλουμε τη λίστα! Εγώ σήμερα θα αρχισω να ετοιμάζω βαλίτσα!

KJO7p2.png

Καλημέρα!! Ναι, ναι, θέλουμε τη λίστα! Εγώ σήμερα θα αρχισω να ετοιμάζω βαλίτσα!

Σας προωθω τις λίστες.. περιέχει αρκετες λεπτομέριες.. κρτάτε οτι εσεις πιστευετε και θεωρειτε απαραίτητο..

Καλλό είναι μπαίνοντας στο 9ο μήνα της εγκυμοσύνης να είναι κανείς οργανωμένος. Παρακάτω υπάρχουν λίστες με πράγματα που πρέπει να αγοραστούν, χαρτιά, τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα μαιευτηρίου καθώς και βασικές οδηγίες για την ημέρα εισαγωγής. Σημειώνεται ότι ταπράγματα που θα αγοραστούν από φαρμακείο φέρουν ένα Φ δίπλα

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

1. Μπιμπερό (4)-είτε πλαστικά, είτε γυάλινα (καλό να είναι γνωστή μάρκα?)

2. Βούρτσες για πλύσιμο μπιμπερό (2)

3. Αποστειρωτής Μπιμπερό

4. Απορρυπαντικό και μαλακτικό τύπου Προδέρμ για πλύσιμο βρεφικών ρούχων

5. Πιπίλες (καουτσούκ) Φ

6. Γάλα Βρεφικό Φ

7. Θερμαντήρας

8. Θερμός Φ

9. Παγοκύστες Φ

10. Φορμάκια εσωτερικά και εξωτερικά (?)

11. Καλτσάκια (?)

12. Σεντονάκια (?)

13. Σελτεδάκια (αδιάβροχα) (10)

14. Πανάκια ρεψίματος (15)

15. Σαλιάρες

16. Πανούλες αγκαλιάς (5)

17. Βούρτσα για μαλλιά

18. Ψαλιδάκι για νύχια

19. Αφρόλουτρο και ενυδατική κρέμα για βρέφη

20. Sudocream (για συγκάματα) Φ

21. Baby Oil ή Αμυγδαλέλαιο Φ

22. Γαζούλες μικρές αποστειρωμένες (2 πακέτα) Φ

23. Οινόπνευμα καθαρό Φ

24. Φυσικός ορός αμπούλες για τη μύτη Φ

25. Συσκευή απόφραξης για τη μύτη, με σωληνάκι Φ

26. Depon σιρόπι για μωρά και σύριγγες Φ

27. Θερμόμετρο ηλεκρονικό Φ [σημειώνεται ότι στα μωρά φυσιολογική θερμοκρασία είναι το 37]

28. Πάνες για νεογέννητο, δηλαδή 3-5κιλά-οποιαδήποτε μάρκα

29. Buscopan (για τη μητέρα-αν χρειαστεί πριν τον τοκετό)

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

1. Πιτζάμες/Νυχτικά (4)

2. Σουτιένν Θηλασμού (2) –ένα νούμερο μεγαλύτερο από το φυσιολογικό 3. Επιθέματα Θηλασμού (?)

4. Παντόφλες

5. Ρόμπα ή/και φούτερ ή/και ζακέτα

6. Ρούχα εξόδου μητέρας

7. Εσώρουχα

8. Σερβιέτες –για μεγάλη ροή, όχι σερβιετάκια ημέρας

9. Καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα –με ουδέτερο άρωμα

10. Καλύμματα τουαλέτας και detol (ειδικά για 2κλινα και 3κλινα δωμάτια)

11. Πανούλες αγκαλιάς (2-3)

12. Πανακάια ρεψίματος (5)

13. Ρούχα εξόδου του μωρού

14. Purelan Φ

15. Ληξιαρχική Πράξη Γάμου, επικυρωμένη τους τελευταίους 6μήνες

ΗΜΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

H μητέρα πρέπει:

1. να γνωρίζει την ομάδα αίματός της

2. να μην έχει βαμμένα τα νύχια των χεριών της

3. να μη φοράει ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμήματα, γυαλία ηλίου κτλ.

4. έχει μαζί της και να δώσει στη Μαία το Κιτ Βλαστοκυττάρων –αφορά σε όσους σκοπεύουν να τα δωρήσουν στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού Αίματος (Ίδρυμα ΙατροβιολογικώνΕρευνών Ακαδημίας Αθηνών, τηλ. 210 6597697, www.hcbb.gr)

Ο σύζυγος / συνοδός πρέπει να έχει μαζί του:

1. την ταυτότητα της μητέρας και του πατέρα

2. το ΑΦΜ της μητέρας

3. το ΑΜΚΑ της μητέρας

4. το βιβλιάριο υγείας της μητέρας

Σημείωση: Η Βαλίτσα Μαιευτηρίου και η τσάντα χειρός καλό είναι ναμείνουν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μέχρι να μεταφερθεί ημητέρα στο δωμάτιό της. Το κιτ βλαστοκυττάρων το δίνουμε από τηναρχή στη Μαία.

Μέγεθος Newborn

(Είναι μόνο για ένα μήνα αλλά αξίζει να υπάρχουν λίγα.ΠΡΟΣΟΧΗ σε πόσα κιλά αφορά. Τα μωρά που γεννιούνται μεγαλούτσικα, όπως πχ 3,6 κιλά, συνήθως χρειαζόνται απευθείας μέγεθος 0-3):

1. 1 σετ 10 κομματιών για νεογέννητο.

2. 6 νυχτικάκια για νεογέννητο (δεν τα έχουν πάντα στο πχ. στο mothercare αλλά θα έχουν στο μαγαζί του μαιευτηρίου).

3. 2- 3 σετ ρούχων πιο νόστιμα για τις επισκέψεις του

Μέγεθος 0-3:

1. 6 φορμάκια 0-3 (πακέτο των 3)

2. 7 κορμάκια κοντομάνικα 0-3 (πακέτο των 7)

3. 3 κορμάκια μακρυμάνικα 0-3 (πακέτο των 3)Δεν χρειάζεστε περισσότερα γιατί θα σας πάρουν και πάρα πολλά δώρα!Β .

Φαρμακείο

1. Πιπίλες (καουτσούκ)

2. Γάλα Βρεφικό

3. Θερμαντήρας

4. Θερμός

5. Παγοκύστες

6. Sudocream (για συγκάματα)

7. Baby Oil ή Αμυγδαλέλαιο

8. Γαζούλες μικρές αποστειρωμένες (2 πακέτα)

9. Οινόπνευμα καθαρό

10. Φυσικός ορός αμπούλες για τη μύτη (Otrisalin?)

11. Συσκευή απόφραξης για τη μύτη, με σωληνάκι

12. Depon σιρόπι για μωρά και σύριγγες 5ml

13. Purelan14. Buscopan

15. Θηλές σιλικόνης ( χρειάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ όταν οι θηλές είναι εισέχουσες)

16. Βαμβάκι

17. Algofren ή Nurofen , υπάρχουν και σε υπόθετα που ίσως είναι πιο εύκολα, πάντα με βαζελίνη)

18. Fucicort (για μολύνσεις, τσιμπήματα κλπ)

19. Κάποιο αντισταμινικό τύπου Atarax

20. Βούρτσα + χτένα – Nuk (βολεύει που είναι σκληρή η βούρτσα)

21. Μάσκες μιας χρήσης - σε περίπτωση που κάποιος έχει κρύωμα

22. Aderma Αφρόλουτρο + Σαμπουάν μαζί (μπλε) ή Fissan (ροζ μεγάλο)-Να αποφύγετε να το λούζετε κάθε μέρα, δεν χρειάζεται

23. Γαλάκτωμα σώματος (πχ Aveent Trixera)

Super Market

ΑΒ, Lidl, Carrefour κτλ

1. Πάνες (ενδεικτικά, Pampers New baby no 1)

2. Επιθέματα θηλασμού Johnson (ή Lasinoh από φαρμακείο)

3. Υγρό πιάτων τύπου Προδέρμ

4. Απορρυπαντικό & μαλακτικό ρούχων τύπου Προδέρμ

5. Μωρομάντηλα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ (σεμινάρια για τον τοκετό, το θηλασμό κ.α.)

http://www.eutokia.gr 210 68 44 201Σημείωση: σχετικά σεμινάρια πραγματοποιούνται και στα μαιευτήρια, όπως πχ. Μαιευτήριο Λητώ www.leto.gr 210 6902010,

καθώς και ορσιμένα μεγάκα πολυκαταστήματα βρεφικών ειδών όπως το Λητώ.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ

http://www.mitrikosthilasmos.com/

http://www.thilasmos.gr/

http://www.thilasmos.net/

Μαιευτήριο Ελενα http://www.hospital-elena.gr/klinikes/thilasmos.html, τηλ 210 6462782 και 210 6402360Μαιευτήριο Λητώ www.leto.gr 210 6902010

Αρκετές πληροφοριες μπορει να σας φανουν περριτες, σας τα έβαλα όλα, ελπιζω να βοήθησα κάπως!:P

Εγώ έπαθα πλάκα και με το πόσο ελαφριά είναι τα μωρούλια, σκέτο πούπουλο!!! Είχα πάρα πολλά χρόνια να πιάσω νεογέννητο... Πολύ αγωνία κορίτσια... Ευχαριστούμε και για τη λίστα!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Σας προωθω τις λίστες.. περιέχει αρκετες λεπτομέριες.. κρτάτε οτι εσεις πιστευετε και θεωρειτε απαραίτητο..

Καλλό είναι μπαίνοντας στο 9ο μήνα της εγκυμοσύνης να είναι κανείς οργανωμένος. Παρακάτω υπάρχουν λίστες με πράγματα που πρέπει να αγοραστούν, χαρτιά, τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα μαιευτηρίου καθώς και βασικές οδηγίες για την ημέρα εισαγωγής. Σημειώνεται ότι ταπράγματα που θα αγοραστούν από φαρμακείο φέρουν ένα Φ δίπλα

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ

1. Μπιμπερό (4)-είτε πλαστικά, είτε γυάλινα (καλό να είναι γνωστή μάρκα?)

2. Βούρτσες για πλύσιμο μπιμπερό (2)

3. Αποστειρωτής Μπιμπερό

4. Απορρυπαντικό και μαλακτικό τύπου Προδέρμ για πλύσιμο βρεφικών ρούχων

5. Πιπίλες (καουτσούκ) Φ

6. Γάλα Βρεφικό Φ

7. Θερμαντήρας

8. Θερμός Φ

9. Παγοκύστες Φ

10. Φορμάκια εσωτερικά και εξωτερικά (?)

11. Καλτσάκια (?)

12. Σεντονάκια (?)

13. Σελτεδάκια (αδιάβροχα) (10)

14. Πανάκια ρεψίματος (15)

15. Σαλιάρες

16. Πανούλες αγκαλιάς (5)

17. Βούρτσα για μαλλιά

18. Ψαλιδάκι για νύχια

19. Αφρόλουτρο και ενυδατική κρέμα για βρέφη

20. Sudocream (για συγκάματα) Φ

21. Baby Oil ή Αμυγδαλέλαιο Φ

22. Γαζούλες μικρές αποστειρωμένες (2 πακέτα) Φ

23. Οινόπνευμα καθαρό Φ

24. Φυσικός ορός αμπούλες για τη μύτη Φ

25. Συσκευή απόφραξης για τη μύτη, με σωληνάκι Φ

26. Depon σιρόπι για μωρά και σύριγγες Φ

27. Θερμόμετρο ηλεκρονικό Φ [σημειώνεται ότι στα μωρά φυσιολογική θερμοκρασία είναι το 37]

28. Πάνες για νεογέννητο, δηλαδή 3-5κιλά-οποιαδήποτε μάρκα

29. Buscopan (για τη μητέρα-αν χρειαστεί πριν τον τοκετό)

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

1. Πιτζάμες/Νυχτικά (4)

2. Σουτιένν Θηλασμού (2) –ένα νούμερο μεγαλύτερο από το φυσιολογικό 3. Επιθέματα Θηλασμού (?)

4. Παντόφλες

5. Ρόμπα ή/και φούτερ ή/και ζακέτα

6. Ρούχα εξόδου μητέρας

7. Εσώρουχα

8. Σερβιέτες –για μεγάλη ροή, όχι σερβιετάκια ημέρας

9. Καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα –με ουδέτερο άρωμα

10. Καλύμματα τουαλέτας και detol (ειδικά για 2κλινα και 3κλινα δωμάτια)

11. Πανούλες αγκαλιάς (2-3)

12. Πανακάια ρεψίματος (5)

13. Ρούχα εξόδου του μωρού

14. Purelan Φ

15. Ληξιαρχική Πράξη Γάμου, επικυρωμένη τους τελευταίους 6μήνες

ΗΜΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

H μητέρα πρέπει:

1. να γνωρίζει την ομάδα αίματός της

2. να μην έχει βαμμένα τα νύχια των χεριών της

3. να μη φοράει ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμήματα, γυαλία ηλίου κτλ.

4. έχει μαζί της και να δώσει στη Μαία το Κιτ Βλαστοκυττάρων –αφορά σε όσους σκοπεύουν να τα δωρήσουν στην Ελληνική Τράπεζα Ομφαλοπλακουντικού Αίματος (Ίδρυμα ΙατροβιολογικώνΕρευνών Ακαδημίας Αθηνών, τηλ. 210 6597697, www.hcbb.gr)

Ο σύζυγος / συνοδός πρέπει να έχει μαζί του:

1. την ταυτότητα της μητέρας και του πατέρα

2. το ΑΦΜ της μητέρας

3. το ΑΜΚΑ της μητέρας

4. το βιβλιάριο υγείας της μητέρας

Σημείωση: Η Βαλίτσα Μαιευτηρίου και η τσάντα χειρός καλό είναι ναμείνουν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μέχρι να μεταφερθεί ημητέρα στο δωμάτιό της. Το κιτ βλαστοκυττάρων το δίνουμε από τηναρχή στη Μαία.

Μέγεθος Newborn

(Είναι μόνο για ένα μήνα αλλά αξίζει να υπάρχουν λίγα.ΠΡΟΣΟΧΗ σε πόσα κιλά αφορά. Τα μωρά που γεννιούνται μεγαλούτσικα, όπως πχ 3,6 κιλά, συνήθως χρειαζόνται απευθείας μέγεθος 0-3):

1. 1 σετ 10 κομματιών για νεογέννητο.

2. 6 νυχτικάκια για νεογέννητο (δεν τα έχουν πάντα στο πχ. στο mothercare αλλά θα έχουν στο μαγαζί του μαιευτηρίου).

3. 2- 3 σετ ρούχων πιο νόστιμα για τις επισκέψεις του

Μέγεθος 0-3:

1. 6 φορμάκια 0-3 (πακέτο των 3)

2. 7 κορμάκια κοντομάνικα 0-3 (πακέτο των 7)

3. 3 κορμάκια μακρυμάνικα 0-3 (πακέτο των 3)Δεν χρειάζεστε περισσότερα γιατί θα σας πάρουν και πάρα πολλά δώρα!Β .

Φαρμακείο

1. Πιπίλες (καουτσούκ)

2. Γάλα Βρεφικό

3. Θερμαντήρας

4. Θερμός

5. Παγοκύστες

6. Sudocream (για συγκάματα)

7. Baby Oil ή Αμυγδαλέλαιο

8. Γαζούλες μικρές αποστειρωμένες (2 πακέτα)

9. Οινόπνευμα καθαρό

10. Φυσικός ορός αμπούλες για τη μύτη (Otrisalin?)

11. Συσκευή απόφραξης για τη μύτη, με σωληνάκι

12. Depon σιρόπι για μωρά και σύριγγες 5ml

13. Purelan14. Buscopan

15. Θηλές σιλικόνης ( χρειάζονται σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ όταν οι θηλές είναι εισέχουσες)

16. Βαμβάκι

17. Algofren ή Nurofen , υπάρχουν και σε υπόθετα που ίσως είναι πιο εύκολα, πάντα με βαζελίνη)

18. Fucicort (για μολύνσεις, τσιμπήματα κλπ)

19. Κάποιο αντισταμινικό τύπου Atarax

20. Βούρτσα + χτένα – Nuk (βολεύει που είναι σκληρή η βούρτσα)

21. Μάσκες μιας χρήσης - σε περίπτωση που κάποιος έχει κρύωμα

22. Aderma Αφρόλουτρο + Σαμπουάν μαζί (μπλε) ή Fissan (ροζ μεγάλο)-Να αποφύγετε να το λούζετε κάθε μέρα, δεν χρειάζεται

23. Γαλάκτωμα σώματος (πχ Aveent Trixera)

Super Market

ΑΒ, Lidl, Carrefour κτλ

1. Πάνες (ενδεικτικά, Pampers New baby no 1)

2. Επιθέματα θηλασμού Johnson (ή Lasinoh από φαρμακείο)

3. Υγρό πιάτων τύπου Προδέρμ

4. Απορρυπαντικό & μαλακτικό ρούχων τύπου Προδέρμ

5. Μωρομάντηλα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ (σεμινάρια για τον τοκετό, το θηλασμό κ.α.)

http://www.eutokia.gr 210 68 44 201Σημείωση: σχετικά σεμινάρια πραγματοποιούνται και στα μαιευτήρια, όπως πχ. Μαιευτήριο Λητώ www.leto.gr 210 6902010,

καθώς και ορσιμένα μεγάκα πολυκαταστήματα βρεφικών ειδών όπως το Λητώ.

ΘΗΛΑΣΜΟΣ

http://www.mitrikosthilasmos.com/

http://www.thilasmos.gr/

http://www.thilasmos.net/

Μαιευτήριο Ελενα http://www.hospital-elena.gr/klinikes/thilasmos.html, τηλ 210 6462782 και 210 6402360Μαιευτήριο Λητώ www.leto.gr 210 6902010

Αρκετές πληροφοριες μπορει να σας φανουν περριτες, σας τα έβαλα όλα, ελπιζω να βοήθησα κάπως!:P

Eγώ χαρούλα έχω πάθει εγκεφαλικό απο την ανάρτησή σου! σαν πολλα δεν ειναι? δεν θα δοκιμασεις να θηλασεις?:confused:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Eγώ χαρούλα έχω πάθει εγκεφαλικό απο την ανάρτησή σου! σαν πολλα δεν ειναι? δεν θα δοκιμασεις να θηλασεις?:confused:

Η λίστα που μου προώθησε η μαία συμπεριλαμβάνει όλες τις εκδοχές (θηλασμό και όχι) είναι υπέρ αναλυτική και φυσικά κατά τη δική μου άποψη δε θεωρώ ότι απαιτούνται όλα όσα αναφέρει. περισσότερο σε κατατοπίζει στο τι πρέπει να έχεις.. από κει και πέρα είναι στην επιλογή της κάθε μιας στο τι θα αγοράσει και τι όχι.

Εγώ θα θηλάσω εννοείται αλλά μου είπε για παν ενδεχόμενο να έχω και κάποια μπιμπερό σπίτι ( τουλάχιστον 4) Επίσης μου είπε πως αποστειρωτή δεν χρειάζεται να αγοράσω από τώρα διότι αποστείρωση χρειάζεται τους 4 πρώτους μήνες... οπότε αν όλα πάνε καλά και θηλάσω για τους 4 πρώτους μήνες.. τότε θα μου είναι ''άχρηστος''

Rania, αν κανεις υπομονη μεχρι να νεκουραστω λιγο θα σου δωσω λιστα απο τη μαια του ανωδυνου που ειναι πολυ πιο λιτη...

Θα σας γραψω κ τις αναπνοες αν θελετε..

Φιλακια

Kανε δουλειά σου κορίτσι μου δεν βιάζομαι!

Βρε κορίτσια (βεβαια σε ολη την εγκυμοσύνη εχω κανει μονο μια ραγάδα- αλλά είχα ραγάδες απο πριν) αυτο το bio-oil το έχει πάρει καμία? Πολυ διαφήμιση!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kανε δουλειά σου κορίτσι μου δεν βιάζομαι!

Βρε κορίτσια (βεβαια σε ολη την εγκυμοσύνη εχω κανει μονο μια ραγάδα- αλλά είχα ραγάδες απο πριν) αυτο το bio-oil το έχει πάρει καμία? Πολυ διαφήμιση!

Εγώ βάζω από τον 3ο-4ο μήνα κρέμα για πρόληψη, έχω δοκιμάσει 2 μέχρι τώρα... δεν έχω δει ραγάδα ακόμα (πλην αυτών που είχα στους γλουτούς από πριν :tongue:), αλλά σίγουρα θα βοηθάνε όλα αυτά, το παν είναι να κρατάς ενυδατωμένο το δέρμα σου.. βέβαια για το λάδι δεν ξέρω, πιστεύω θα λερώνει πολύ τα ρούχα, ενώ οι κρέμες απορροφώνται πιο γρήγορα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ βάζω από τον 3ο-4ο μήνα κρέμα για πρόληψη, έχω δοκιμάσει 2 μέχρι τώρα... δεν έχω δει ραγάδα ακόμα (πλην αυτών που είχα στους γλουτούς από πριν :tongue:), αλλά σίγουρα θα βοηθάνε όλα αυτά, το παν είναι να κρατάς ενυδατωμένο το δέρμα σου.. βέβαια για το λάδι δεν ξέρω, πιστεύω θα λερώνει πολύ τα ρούχα, ενώ οι κρέμες απορροφώνται πιο γρήγορα...

Μια κρέμα έχω κι εγώ την percutalfa emulsion και ειμαι αρκετα ευχαριστημένη και την χρησιμοποιώ απο τον 2ο μήνα (η ραγάδα που έκανα είναι στην περιοχή του αφαλού και αν δεν με πονούσε τόσο τις πρώτες 4-5 μερες δεν θα το ειχα πάρει χαμπάρι). Αλλα υπάρχει υπερβολική διαφήμιση για αυτο το λαδι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ληξιαρχικη πραξη γάμου? ! Ωχ και σημερα γυρναγα ολη μερα στην πολη... βα

σικα δεν το εχω ξανακουσει... Αλλα ας το χω γιατι ο αντρας μου δεν είναι του τρεξίματος.

Από κρεμα για ραγαδες εγω βαζω την synchroelast και μεχρι στιγμής δεν εχω δει ραγάδα βέβαια μου ειπε ο γοατρος οτι παιζει ρολο και το δερμα της καθε γυναικας.

σικα δεν το εχω ξανακουσει... Αλλα ας το χω γιατι ο αντρας μου δεν είναι του τρεξίματος.

Μας είπαν και για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης... δεν σας ζήτησαν εσάς;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μας είπαν και για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης... δεν σας ζήτησαν εσάς;

Ναι φυσικά και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και των 2 και μάλιστα κανονικής και όχι ενδεικτικής εγγραφής (για τα ζευγάρια που έχουν 2 οικογενειακές μερίδες)...Και την πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνου

x4uqp3.png

Από κρεμα για ραγαδες εγω βαζω την synchroelast και μεχρι στιγμής δεν εχω δει ραγάδα βέβαια μου ειπε ο γοατρος οτι παιζει ρολο και το δερμα της καθε γυναικας.

μάλλον απαραίτητο γιατί το ζητάει και στο site της κλινικής που σκοπεύω να πάω, καθώς επίσης πράξη επωνύμου τέκνων και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (από 2 δήμους στην περίπτωσή μου)...

ραγάδες έβγαλα πολλές αλλά ήμουν πολύ τεμπέλα, είχα φαγούρα και δεν έβαζα τίποτα...

τα καλύμματα τουαλέτας από που τα παίρνουμε; τι ακριβώς είναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...