Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

όλο και κατεβαίνει και έχει αρχίζει και τετραγωνίζει από κάτω! μου φαίνεται πολύ παράξενη πάντως...

εν τω μεταξύ ήθελα να ρωτήσω για τη δυσκοιλιότητα... έχετε παρατηρήσει επιδείνωση; εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ούτε μία φορά (γιατί γενικώς υπερλειτουργεί) και 2 μέρες τώρα η κατάσταση δυσκόλεψε πολύ... λέτε να είναι επειδή κατεβαίνει το μωρό και πιέζει;

εμενα δε κατεβαινει γαμωτο!!!

και γω εχω μια ελαφρυα.. καθε 2 μερες παω πια! αρχισα τα ολικης αλεσης δημητριακα μπας κ δω βελτιωση! αλλα τσιμπησα κ την αιμορροιδα μου!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όλο και κατεβαίνει και έχει αρχίζει και τετραγωνίζει από κάτω! μου φαίνεται πολύ παράξενη πάντως...

εν τω μεταξύ ήθελα να ρωτήσω για τη δυσκοιλιότητα... έχετε παρατηρήσει επιδείνωση; εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ούτε μία φορά (γιατί γενικώς υπερλειτουργεί) και 2 μέρες τώρα η κατάσταση δυσκόλεψε πολύ... λέτε να είναι επειδή κατεβαίνει το μωρό και πιέζει;

Αποξηραμένα δαμασκηνα και βερίκοκα ειναι η λύση! Εγώ ήμουν πάντα δυσκοίλια και μπορώ να πω οτι στην εγκυμοσύνη εξαιτίας των αποξηραμένων την έχω βγάλει πολύ καλα. Εγώ το μόνο που έχω και μάλλον γιατί ειναι μεγαλούτσικος ειναι πως βάζει τα πόδια του πάνω στο διάφραγμα,σχεδόν πάνω απο τα πλευρά μου και δεν μπορώ να κάτσω καλά καθιστή. Πρέπει να είμαι λιγο ξαπλωτή.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

δεν το πηρα να σου πω την αληθεια. ειχα παρει ηδη. ειναι τοσο δυσχρηστο; νομιζω στα εσωρουχα δε γινονται αλλαγες

θα δείξει στην πράξη...

πάντως είναι καλό σα σουτιέν οπότε δε θα πάει χαμένο, θα είμαι +1.

ααα... 1000 φτ, 1200 κτ, 50 η κάθε επίσκεψη...

η κλινική ξεκινάει από 600 για φτ 1 ημέρας χωρίς επισκληρίδιο, κι από κει και πέρα ανεβαίνει...

πάντως μια γνωστή μου που γέννησε εκεί το χειμώνα, ενώ πήρε αυτό το φθηνό πακέτο γιατί είχε γέννα 1 ώρας και όλα καλά, έδωσε 800 μαζί λέει με τα μπουρμπουάρ στις μαίες και το προσωπικό... :roll:

Διαφημίσεις

εγω εδωσα σαφη εντολη να μην πεσει μπουρμπουαρ στις μαιες

Κι εγώ το ίδιο, το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο, δεν είναι εποχές για τέτοια και στο κάτω κάτω κάνουν τη δουλειά τους...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

η λύση είναι μία!

δώσε μου λίγο από το γύρισμα, να σου δώσω λίγο από το κατέβασμα:P

στα πατώματα θα πάει σε λίγο, κι όχι τίποτα άλλο... πάει και χαμένο!

ακομα ψηλα λεει ειναι το μωρο! ενταξει, το ειδα το εργο!θα τον φαω ολο το μηνα!!!

Dorita_87 εννοειται! στους δικους μου το απαγορευσα ρητα! τα πεθερικα ας κανουν ο,τι θελουν!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Dorita_87 εννοειται! στους δικους μου το απαγορευσα ρητα! τα πεθερικα ας κανουν ο,τι θελουν!!

κι αυτοί που σας είπα δεν είναι και οι πιο ανοιχτοχέρηδες, απλά έχω την υπόνοια μήπως σε εξαναγκάζει το προσωπικό σε τέτοιες πρακτικές... δεν ξέρω... λέω μήπως αν δεν τους γλυκάνεις σου πούνε πχ έχει ίκτερο, κάτσε 1 μέρα παραπάνω... οπότε λες τι με συμφέρει... δεν ξέρω πάλι... θα δείξει στην πράξη.

κι αυτοί που σας είπα δεν είναι και οι πιο ανοιχτοχέρηδες, απλά έχω την υπόνοια μήπως σε εξαναγκάζει το προσωπικό σε τέτοιες πρακτικές... δεν ξέρω... λέω μήπως αν δεν τους γλυκάνεις σου πούνε πχ έχει ίκτερο, κάτσε 1 μέρα παραπάνω... οπότε λες τι με συμφέρει... δεν ξέρω πάλι... θα δείξει στην πράξη.

Aσε μας μωρε, τις ειχαμε καλομαθει τοσα χρονια!!

εμεις θα γενναμε 10 ωρες, οι αλλες θα παρουν λεφτα;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Και σε αυτή την περίπτωση αν ο ίκτερος είναι κάτω από 15-16 που δεν είναι ίκτερος ανησυχητικός τους λες οτι το παίρνεις με δική σου ευθύνη...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Αποξηραμένα δαμασκηνα και βερίκοκα ειναι η λύση! Εγώ ήμουν πάντα δυσκοίλια και μπορώ να πω οτι στην εγκυμοσύνη εξαιτίας των αποξηραμένων την έχω βγάλει πολύ καλα. Εγώ το μόνο που έχω και μάλλον γιατί ειναι μεγαλούτσικος ειναι πως βάζει τα πόδια του πάνω στο διάφραγμα,σχεδόν πάνω απο τα πλευρά μου και δεν μπορώ να κάτσω καλά καθιστή. Πρέπει να είμαι λιγο ξαπλωτή.

συμφωνώ με τα δαμάσκηνα κάνουν καλή δουλειά...συν τα ακτινίδια...εγώ το έχω δει σαν φάρμακο πλέον...έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη με το συνδυασμό αυτό και μέχρι τώρα τα πήγα σούπερ με την τουαλέτα

x4uqp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!χθες πήγαμε γιατρο.η μπουμπού ειναι 2900 και μου είπε οτι θα γεννηθεί περίπου 3300-3400. Το τελευταίο μου ραντεβού στο ιατρείο του θα ειναι 30/05.μετα.....περιμένουμε την γεννα.τοτεσουβλιες δει και τον τραχηλο.του είπαμε οτι θελουμε να ειναι και ο μπαμπάς στον τοκετό και μας είπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα αρκεί να μην ειναι εκει ο καθηγητής γιατι στα δημόσια νοσοκομεία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να βρίσκεται μεσα στον τοκετό.θα δούμε....του είπα για τις σουβλιες στον κόλπο και μου είπε οτι ειναι προπαρασκευαστικοι πόνοι.αυτα τα νεα μας!!!

Τι ωραια μπραβο. Εμεις παμε μαζι και εγω την Δευτέρα που πηγα μου την βρηκαν 2700 και οτι θα φτασει μεχρι 3400 το πολυ , τελευταιο ραντεβου εγω εχω 26/05 που θα οριστικοποιησουμε απο οτι φανταζομαι την ημερα της ΚΤ . Οσο για τις σουβλιες με γονατίζουν ωρες ωρες:-( και ολο και αγχωνομαι το απροοπτο.

Ο αντρουλης μου στο πρωτο μας παιδι έδωσεφσε φακελακια 1000 ευρο μεχρι και στις καθαρίστριες εδεινε :mad: Φυσικα μου τα ανακοινωσε μόλις βγηκαμε που επαθα και το πρωτο σοκ:!: Φυσικα εκανε λιγο ίκτερο ο μικρος αλλα ζητησα να βγω μια μερα νωρίτερα με υπογραφή οτι βγαινοθμε με δικη μου ευθυνη. Τώρα στο δευτερο με την χαρά θα μείνουν.........

Κοριτσάκια !!!! Τι κάνετε!;;;;;; Εμείς γυρίσαμε πριν καμια ώρα.... Από τη δουλειά φυσικά!!!! Κούραση.... Έχω αρχίσει και ζορίζομαι πλέον!!!

Ρε κορίτσια κοιμάστε το βράδυ;;; Εγώ δεν μπορώ!!! Δεν έχω πονάκια, ενοχλήσεις κλπ πέραν της συχνοουρίας που με σκοτώνει αλλά ύπνο γιοκ!!!! Και επιδεινώνεται και η κουλρασή μου έτσι ρε γμτ...

Μ αρέσει που ετοιμάζεστε εγώ δεν έχω κάνει τίποτα!!! Θ αρχίσω από δευτέρα μαραθώνιο μου φαίνεται!!!! Τουλάχιστον να προλάβω να βάψω αυτό με νοιάζει και να πλύνω τα μωρουδιακά!!! Προβλέπεται να μην έχει ζιπουνάκι να βάλει η μπέμπα αν δε στρωθώ!!!!

Κατά τα άλλα σας φιλώ γλυκά!!! Καληνύχτα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσάκια !!!! Τι κάνετε!;;;;;; Εμείς γυρίσαμε πριν καμια ώρα.... Από τη δουλειά φυσικά!!!! Κούραση.... Έχω αρχίσει και ζορίζομαι πλέον!!!

Ρε κορίτσια κοιμάστε το βράδυ;;; Εγώ δεν μπορώ!!! Δεν έχω πονάκια, ενοχλήσεις κλπ πέραν της συχνοουρίας που με σκοτώνει αλλά ύπνο γιοκ!!!! Και επιδεινώνεται και η κουλρασή μου έτσι ρε γμτ...

Μ αρέσει που ετοιμάζεστε εγώ δεν έχω κάνει τίποτα!!! Θ αρχίσω από δευτέρα μαραθώνιο μου φαίνεται!!!! Τουλάχιστον να προλάβω να βάψω αυτό με νοιάζει και να πλύνω τα μωρουδιακά!!! Προβλέπεται να μην έχει ζιπουνάκι να βάλει η μπέμπα αν δε στρωθώ!!!!

Κατά τα άλλα σας φιλώ γλυκά!!! Καληνύχτα!!!!

Κοριτσάκι μου ξεκίνα σιγά σιγά να βάφεις ώστε να ξεμυρίσει το δωμάτιο. Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά αυξάνεται και η κούρασή μας, μειώνονται οι αντοχές και δυσκολεύει η κατάσταση...Τα ρουχαλάκια θα τα τελειώσεις γρήγορα. Όσο για την κούραση της δουλειάς σου τι να πω...Εγώ είμαι θύμα της ανεργίας οπότε είχα άφθονο χρόνο να κάνω τις δουλειές μου...Θα είναι όλα έτοιμα για την μπέμπα σου.

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...