Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

εγω πηρα ακομα

καθισματα λεκανης μιας χρησης- για να βαζω στη τουαλετα οταν θα καθομαι

πλαστικες σαγιοναρες για να μπαινω με αυτες στο ντουζ

μανο για να βαψω τα νυχια των ποδιων! ω ναι!

πανα για το μωρο, να το παιρνω αγκαλιτσα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου αν πρέπει να μιλήσω νωρίτερα με τον παιδίατρο και με ρώτησε ποιον θέλω και μου είπε οτι δε χρειάζεται να του πω κάτι νωρίτερα, απλά στο μαιευτήριο όταν πάω να πω ποιον θέλω και τον ειδοποιούν εκείνοι (βέβαια εμείς είμαστε σε μικρό μέρος και όλοι οι γιατροί γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και γενικά είναι πιο χαλαρό το καθεστώς)... Εσύ μίλησες; Έχετε μάθει πόσα θέλει ο παιδίατρος για να δει το μωρό τις μέρες που θα είστε στο μαιευτήριο;

θα ρωτήσω τον γυναικολόγο την Δευτέρα. Ειχα την εντύπωση πως μέσα στο μαιευτήριο έχουν δικό τους παιδίατρο που κοιτάει το παιδί και οτι μόλις βγούμε μετά από 2-3 μέρες το κοιτάει ο δικός σου. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη παιδίατρο. Θα πάω συστημένη έτσι κι αλλιώς αλλά ειναι μέσα στα πράγματα που έχω παραμελήσει.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Απορία: τι διαφορά έχει η πάνα πικέ από την κουβερτούλα αγκαλιάς; θελω να πω, αφού είναι το ίδιο ύφασμα γιατί να είναι πιο λεπτό το ένα; και τι είναι οι λαβέτες;

Λαβέτες είναι μικρά πετσετάκια νομίζω για τις γουλίτσες.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Απορία: τι διαφορά έχει η πάνα πικέ από την κουβερτούλα αγκαλιάς; θελω να πω, αφού είναι το ίδιο ύφασμα γιατί να είναι πιο λεπτό το ένα; και τι είναι οι λαβέτες;

η κουβερτούλα είναι πιο μεγάλη, πιο αφράτη και άρα πιο ζεστή...

έχουν την ίδια πλέξη αλλά η πάνα είναι πιο λεπτή σε πάχος...

οι λαβέτες (εγώ πήρα μικρές πετσετούλες από τζαμπο για φθηνότερα) χρησιμοποιούνται στον ώμο σου για τα σάλια και εμετό του μωρού και για να μην ακουμπάει το δερματάκι του πάνω στα ρούχα σου απευθείας.

Οσο σκέφτομαι οτι είμαστε στην τελική ευθεία μου φαινεται απίστευτο! Με παιδίατρο μιλήσατε?

εγω θα τον παρω τη τελευταια μερα που θα μαι στο μαιευτηριο τηλ να μου πει καμια οδηγια κ να κανουμε μια πρωτη τηλεφωνικη γνωριμια

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα τον παρω τη τελευταια μερα που θα μαι στο μαιευτηριο τηλ να μου πει καμια οδηγια κ να κανουμε μια πρωτη τηλεφωνικη γνωριμια

Εγώ θέλω να πάω απο εκεί να της μιλήσω, να την γνωρίσω και να δω και αν παίζει θέμα με τα σκυλιά γιατί δεν έχω καμία διάθεση να έχω παιδίατρο που θα δημιουργήσει θέμα ανάμεσα σε μένα το παιδί μου και τα σκυλιά μου! Αν είναι dog-unfriendly απο την φύση της θα βρω άλλον. Επίσης θέλω να είναι στον εοπυυ.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Έχω την εντύπωση οτι ο παιδίατρος που διάλεξα είναι και της κλινικής που θα γεννήσω, απλά πρέπει να είναι πάνω από ένας που συνεργάζονται με τη συγκεκριμένη κλινική οπότε μπορείς να διαλέξεις... Το αυτό ισχύει και για τον αναισθησιολόγο, που δεν ήξερα ποιον να πάρω και μου σύστησε έναν ο γιατρός μου και μου είπε να πω οτι θέλω αυτόν και τον καλούν από την κλινική... Πάντως το κόστος του παιδιάτρου και για τις 3 μέρες είναι 130ευρώ στη δική μου περίπτωση...

Για αμοιβή γιατρού συζητήσατε;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Έχω την εντύπωση οτι ο παιδίατρος που διάλεξα είναι και της κλινικής που θα γεννήσω, απλά πρέπει να είναι πάνω από ένας που συνεργάζονται με τη συγκεκριμένη κλινική οπότε μπορείς να διαλέξεις... Το αυτό ισχύει και για τον αναισθησιολόγο, που δεν ήξερα ποιον να πάρω και μου σύστησε έναν ο γιατρός μου και μου είπε να πω οτι θέλω αυτόν και τον καλούν από την κλινική... Πάντως το κόστος του παιδιάτρου και για τις 3 μέρες είναι 130ευρώ στη δική μου περίπτωση...

την αλλη πεμπτη θα ξερω! ειμαι περιεργη γιατι δε μου παιρνει επισκεψη.

βεβαια ειναι γνωστη μας γιατρος, δε μου παιρνε επισκεψη κ πριν την εγκυμοσυνη. αλλα κ παλι... ελπιζω μην ακουσω κανα 2000!!

η κοιλια σας , πως παει;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Δήμητρα, εσύ που είσαι γνώστης του γερμανικού σμ, έχεις υπόψη σου κάτι σουτιέν θηλασμού που έβγαλε πριν λίγο καιρό; πήρα το γκρι (που έχει λίγο ενίσχυση, όχι το σκέτο ύφασμα) και μου φαίνεται ότι δεν ανοίγει πολύ καλά το cup...

Ντορίτα μου δεν ειναι όλα αυτά που λες μέσα στην τιμή του νοσοκομείου?

Εγώ πχ ξέρω οτι ο γιατρόςμου θα πάρει 1500 (γεννα + επισκέψεις)

και το νοσοκομείο λεει

Φ.Τ. 2 νύχτες διαμονή 800+ΦΠΑ

3 νυχτες διαμονή 1050+ΦΠΑ (αν σηκώσει ικτερο-που με στοιχημα θα δηλώσουν οτι έχει ικτερο)

Κ.Τ. 1200+ΦΠΑ

δεν ξέρω κάτι παραπάνω, ουτε για αναισθησιολογους, ουτε για παιδιάτρους τιποτα.......

Για να ρωτήσω τον γυναικολόγο μου την Δευτέρα, με προβλημάτισες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα, εσύ που είσαι γνώστης του γερμανικού σμ, έχεις υπόψη σου κάτι σουτιέν θηλασμού που έβγαλε πριν λίγο καιρό; πήρα το γκρι (που έχει λίγο ενίσχυση, όχι το σκέτο ύφασμα) και μου φαίνεται ότι δεν ανοίγει πολύ καλά το cup...

Το είδα κι εγώ κι ενθουσιάστηκα και όταν δοκίμασα το άνοιγμα απογοητεύτηκα και δεν το πήρα....

APaXp3.png

Ptg7p3.png

ωραία! δυστυχώς εδώ έχεις όποιον εφημερεύει!

δεν το πηρα να σου πω την αληθεια. ειχα παρει ηδη. ειναι τοσο δυσχρηστο; νομιζω στα εσωρουχα δε γινονται αλλαγες

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Ντορίτα μου δεν ειναι όλα αυτά που λες μέσα στην τιμή του νοσοκομείου?

Εγώ πχ ξέρω οτι ο γιατρόςμου θα πάρει 1500 (γεννα + επισκέψεις)

και το νοσοκομείο λεει

Φ.Τ. 2 νύχτες διαμονή 800+ΦΠΑ

3 νυχτες διαμονή 1050+ΦΠΑ (αν σηκώσει ικτερο-που με στοιχημα θα δηλώσουν οτι έχει ικτερο)

Κ.Τ. 1200+ΦΠΑ

δεν ξέρω κάτι παραπάνω, ουτε για αναισθησιολογους, ουτε για παιδιάτρους τιποτα.......

Για να ρωτήσω τον γυναικολόγο μου την Δευτέρα, με προβλημάτισες!

Εμένα μου είπε: 950 η κλινική (τελική τιμή) για 3 διανυκτερεύσεις

225 ο αναισθησιολόγος

130 ο παιδίατρος

1000 ο ίδιος για φ.τ. και 1100 για κ.τ.

APaXp3.png

Ptg7p3.png

η κοιλια σας , πως παει;;;

όλο και κατεβαίνει και έχει αρχίζει και τετραγωνίζει από κάτω! μου φαίνεται πολύ παράξενη πάντως...

εν τω μεταξύ ήθελα να ρωτήσω για τη δυσκοιλιότητα... έχετε παρατηρήσει επιδείνωση; εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ούτε μία φορά (γιατί γενικώς υπερλειτουργεί) και 2 μέρες τώρα η κατάσταση δυσκόλεψε πολύ... λέτε να είναι επειδή κατεβαίνει το μωρό και πιέζει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...