Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Lila86 είπε:

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

• Ευχή 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!

αυριο εχω κ ραντεβου να δω το σαμιαμιδι μου!

πειτε βρε κοριτσια τι βαλατε στη βαλιτσα να δουμε αν ξεχασαμε τιποτα

Μεχρι στιγμής πήρα

2 νυχτικές

2 σουτιέν θηλασμου

5 κιλότες

σαμπουάν- αφρολουτρο

6 πάνες για το μωρό (λογικα δεν τις χρειάζομαι)

1 ζιπουνάκι-1φορμάκι

οινόπνευμα-γάζες (για να μην φωνάζω συνέχεια τις νοσοκόμες)

σερβιέτες

πετσέτα σώματος-προσώπου

κρέμα προσώπου - λιπ γκλος (το είπε η μαία)

κρέμα για τις ραγάδες

1 βιβλίο (ποτέ δεν ξέρεις)

κάμερα για τα στιγμιοτυπα!

σαγιονάρες

επιθέματα στήθους

τι άλλο τι αλλο????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγώ κορίτσια μου στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα δει στον ύπνο μου οτι ειχα πάει σε μια εκκλησία και ειχα καμια 30αρια κερια στα χέρια μου. Αρχίζω και τα ανάβω και φτάνω στα 13. Τοτε πετάγεται ένας άνθρωπος και μου λεει. Μην ανάβεις άλλα, δεν θα τα χρειαστείς. Γύρισε τα υπολοιπα πίσω. Απο τότε μου έχει κάτσει οτι 13 Ιουνίου θα ειναι η ημερομηνία που θα γεννήσω.

Ανατριχιαστικό θα έλεγα!!! Εγώ πιστεύω σ' αυτά πάντως!!! Και καθόλου απίθανο να γεννήσεις 13... μόλις 9 μερούλες πριν την ΠΗΤ σου οπότε μια χαρά!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ανατριχιαστικό θα έλεγα!!! Εγώ πιστεύω σ' αυτά πάντως!!! Και καθόλου απίθανο να γεννήσεις 13... μόλις 9 μερούλες πριν την ΠΗΤ σου οπότε μια χαρά!!!

Πλάκα θα έχει πάντως να γεννήσω τότε! Αν ειναι μετά θα σας καλώ να σας λέω και τον καφέ!:tongue::tongue::tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια :)

κατ αρχας χαιρομαι που η thokos ειναι καλα... moody,αν μιλατε δωστης τα φιλια μου κπες της οτι τη σκεφτομια κ της ευχομαι ολα να τελειωσουν καλα :)

κοριτσια, κουραζομαι πλον τοοοοσο πολυ!!

ουτε να γραψω δεν εχω κουραγιο..

πηγα χθες στο γιατρο. η μπεμπα ειναι περιπου 2250. ο γιατρος λεει καλα ειναι. τωτησα αν το βλεπει να τον παιρνω ολο το μηνα κ ειπε οποτε κ να γεννησω απο εδω κ περα ειναι τελιομηνο...

για την αντιπηκτικη εχει ενδοιασμους.. αν δεν την σταματησω φοβαται για αιμορραγια... μου ειπε να ξαναμιλησω με αιματολογο...

τον ρωτησα αν την κοψω πως θα ξερουμε ποτε θα γεννησω κ μου ειπε θα με δει την επομενη φορα κ θα δουμε προϋποθεσεις κτλ... απ ό,τι καταλαβα θα με εξετασει αν δει τραχηλο... ισως κ καρδιοτοκογραφο? ηερω εγω...? παντως σε μια βδομαδα θα με ξαναδει...

μου δωσαν εξετασεις αιματος, ουρων κ μεταδιδομενα....

καλιεργεια κολπικου υγρου οχι...

αυριο θα παω στο μαθημα ανωδυνου να μου δειξει αναπνοες.

αν καταλαβω τπτ θα σας το μεταφερω.

μου χε δωσει την προηγουμενη φορα η μαια στον ανωδυνο μια λιστα για βαλιτσα μαμας-μωρου....αν θελετε, οποτε εχω κουραγιο θα σας γραψω...

αυτο που μου τονισε ομως ειναι να εχω σε μια τσαντουλα τα πρωτα πρωτα-νυχτικο,εσωρουχο, παντοφλες (που να πλενονται) για μενα κ πανες, ζιπουνακι, φορμακι για το μωρο..

πηραμε κουνια το σαββατο κ τη στησαμε κιολας...

σιγα σιγα ετοιμαζομαστε...

ψωνισα κ εσωρουχα κ σουτιεν θηλασμου-ενα πολυ καλο βρηκα!!!

πλενονται...

αυτα κοριτσια.... μ εχει πιασει μια αρνηση..... νομιζω οτι δε θα γεννησω!!! τουλαχιστον οχι προσεχως... κι οταν λεμε προσεχως οχι τους επομενους μηνες ....αχαχαχαχα

δε θυμαμαι τπτ αλλο... φιλακια σε ολες :*

Μεγειά η κούνια!!!!! Καλούς ύπνους και πολύωρους εύχομαι!

Οσον αφορά την άρνηση και εγώ περνάω κάτι τέτοιο μιας κι έχω αρχίσει και αναβάλω σιγά σιγά πράγματα, πχ την βαλιτσα δεν την κλείνω, την έχω στο ένα δωμάτιο και γύρω γύρω όλα τα πράγματα που θα βάλω μέσα γιατί λέω αν τυχει κάτι θα προλάβω να τα βάλω μέσα τι στο καλό,

εδώ και μια βδομάδα λέω να βάλω την βάση για το καθισματάκι αυτοκινήτου στο αυτοκίνητο και δεν το κάνω

λέω να κατεβάσω τα καλοκαιρινά και δεν το κάνω

Συνέχεια λέω έχω χρόνο, και μετά με πιάνει μια κριση οτι γεννάω απο μέρα σε μερα και αγχώνομαι! Ελεος!

Ανυπομονώ να τον δω πάντως!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Προσθέτω τις πάνες αγκαλιάς, πιστολάκι-χτένα, κουβερτούλα (πικέ???) για την έξοδο από το μαιευτήριο και φυσικά ρούχα εξόδου για τη μαμά...

Μην ξεχάσουμε και ταυτότητες και βιβλιάριο υγείας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Οι πάνες αγκαλιάς ειναι απαραίτητες? Αν έχουμε σεντονάκι ή κουβερτούλα πειράζει? Δεν έχω πάρει βρε κορίτσια, αν ειναι να πάρω!

Κι αυτά την ίδια δουλειά κάνουν, απλά είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος νομίζω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Οσο σκέφτομαι οτι είμαστε στην τελική ευθεία μου φαινεται απίστευτο! Με παιδίατρο μιλήσατε?

Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου αν πρέπει να μιλήσω νωρίτερα με τον παιδίατρο και με ρώτησε ποιον θέλω και μου είπε οτι δε χρειάζεται να του πω κάτι νωρίτερα, απλά στο μαιευτήριο όταν πάω να πω ποιον θέλω και τον ειδοποιούν εκείνοι (βέβαια εμείς είμαστε σε μικρό μέρος και όλοι οι γιατροί γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και γενικά είναι πιο χαλαρό το καθεστώς)... Εσύ μίλησες; Έχετε μάθει πόσα θέλει ο παιδίατρος για να δει το μωρό τις μέρες που θα είστε στο μαιευτήριο;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Οι πάνες αγκαλιάς ειναι απαραίτητες? Αν έχουμε σεντονάκι ή κουβερτούλα πειράζει? Δεν έχω πάρει βρε κορίτσια, αν ειναι να πάρω!

αν έχει πολύ ζέστη χρειάζονται, εγώ πήρα από το Ικεα μουσελίνα 2 τμχ. δε θυμάμαι πόσο, αλλά φθηνές.

κουβερτούλα αγκαλιάς δε θα πάρω πικέ (ντοριτάκι, εκτός αν πάρεις πάνα πικέ που είναι πιο λεπτή), μου φαίνεται χοντρή, έβαλα μία πολύ καλοκαιρινή στη βαλίτσα και θα έχω στο καθισματάκι μία πλεκτή από τη μαμά μου.

επιπλέον στη βαλίτσα: λαβέτες, τα δειγματάκια από κρέμες για το μωρό, σπαθόλαδο και purelan για τις θηλές (εντολή της αδερφής μου) καθότι εισέχουσες.

αν έχει πολύ ζέστη χρειάζονται, εγώ πήρα από το Ικεα μουσελίνα 2 τμχ. δε θυμάμαι πόσο, αλλά φθηνές.

κουβερτούλα αγκαλιάς δε θα πάρω πικέ (ντοριτάκι, εκτός αν πάρεις πάνα πικέ που είναι πιο λεπτή), μου φαίνεται χοντρή, έβαλα μία πολύ καλοκαιρινή στη βαλίτσα και θα έχω στο καθισματάκι μία πλεκτή από τη μαμά μου.

επιπλέον στη βαλίτσα: λαβέτες, τα δειγματάκια από κρέμες για το μωρό, σπαθόλαδο και purelan για τις θηλές (εντολή της αδερφής μου) καθότι εισέχουσες.

Απορία: τι διαφορά έχει η πάνα πικέ από την κουβερτούλα αγκαλιάς; θελω να πω, αφού είναι το ίδιο ύφασμα γιατί να είναι πιο λεπτό το ένα; και τι είναι οι λαβέτες;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Εγώ ρώτησα τον γιατρό μου αν πρέπει να μιλήσω νωρίτερα με τον παιδίατρο και με ρώτησε ποιον θέλω και μου είπε οτι δε χρειάζεται να του πω κάτι νωρίτερα, απλά στο μαιευτήριο όταν πάω να πω ποιον θέλω και τον ειδοποιούν εκείνοι (βέβαια εμείς είμαστε σε μικρό μέρος και όλοι οι γιατροί γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και γενικά είναι πιο χαλαρό το καθεστώς)... Εσύ μίλησες; Έχετε μάθει πόσα θέλει ο παιδίατρος για να δει το μωρό τις μέρες που θα είστε στο μαιευτήριο;

εδώ αν πάρεις δικό σου στην κλινική, πληρώνεις και της κλινικής (που φέρει την ευθύνη) και τον δικό σου, οπότε δε συμφέρει...

για το θηλασμό δε μου χρειάζεται γιατί αυτό το αναλαμβάνει η μαία...

οπότε πάμε στην 1η επίσκεψη που αν όλα πάνε καλά είναι στις 40 μέρες νομίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...