Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις γύρισα από τον γιατρό...Ο μικρός είναι 2700 και μια χαρούλα...Το μόνο θέμα είναι ότι είδε κάποιες ασβεστώσεις στον πλακούντα (νομίζω καλά το λέω). Θα το παρακολουθούμε και μπορεί να μη με αφήσει να πάρω όλο τον μήνα...Αγχώθηκα λίγο αλλά ήταν πολύ καθησυχαστικός...Αυτά

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις γύρισα από τον γιατρό...Ο μικρός είναι 2700 και μια χαρούλα...Το μόνο θέμα είναι ότι είδε κάποιες ασβεστώσεις στον πλακούντα (νομίζω καλά το λέω). Θα το παρακολουθούμε και μπορεί να μη με αφήσει να πάρω όλο τον μήνα...Αγχώθηκα λίγο αλλά ήταν πολύ καθησυχαστικός...Αυτά

Τι είναι οι ασβεστώσεις; Πρώτη φορά το ακούω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Τι είναι οι ασβεστώσεις; Πρώτη φορά το ακούω...

Κι εγώ...είμαι και άσχετη εντελώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα και πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να ρωτήσω τι επιπτώσεις έχει ή μπορεί να έχει στο μωρό...Προς το παρόν δεν έχει θέμα αλλά όταν αυξάνονται σημαντικά δεν οξυγονώνεται καλά το μωρό...Αυτό αν κατάλαβα καλά...Ουφ

x4uqp3.png

Κι εγώ...είμαι και άσχετη εντελώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα και πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να ρωτήσω τι επιπτώσεις έχει ή μπορεί να έχει στο μωρό...Προς το παρόν δεν έχει θέμα αλλά όταν αυξάνονται σημαντικά δεν οξυγονώνεται καλά το μωρό...Αυτό αν κατάλαβα καλά...Ουφ

Από μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα και πολλά, απ' ότι κατάλαβα σχετίζεται με τη γήρανση του πλακούντα που από κάποιο σημείο και μετά είναι λογικό να εμφανίζονται... Πάντως αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός να μην ανησυχείς ούτε κι εσύ!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Γεια σας κοπέλες.... 13 ώρες δουλειάς χτυπήςαμε απόψε!!!!!!! Παρ όλα αυτά δε νιώθω κουρασμένη.... Ανησυχώ....

Αν γνωρίζω σωστά οι ασβεστώσεις είναι σαν να πιάνουν τα αγγεία, πως να το πω, πουρί.... Για να γίνω κατανοητή και δυσκολεύεται το αίμα να ρεύσει. Αν δεν ανησυχεί ο ντοκ όλα οκ και να μη σε αγχώνει, όντως είναι λογικό τώρα που φτάνουμε στο τέλος!!!!

Εμείς κλείσαμε την άλλη πέμπτη να μας δουν στο λητώ... Δε νομίζω να μπω ακόμη σε καρδιοτοκογράφο λογικά από Ιούνη!!!! Θέλει ο ντοκ να μας δει στο νοσοκομείο που διαθέτει μηχάνημα πιο ευαίσθητο και ακριβές για να τσεκάρει βάρος, πλακούντες κλπ με μεγαλύτερη ακρίβεια λόγω διαβήτη κ ιστορικού!!!! Καλύτερα να μαστε πιο σίγουροι!!!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια;;;;; Τι κάνετε από ετοιμασίες;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Από μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα και πολλά, απ' ότι κατάλαβα σχετίζεται με τη γήρανση του πλακούντα που από κάποιο σημείο και μετά είναι λογικό να εμφανίζονται... Πάντως αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός να μην ανησυχείς ούτε κι εσύ!

Ακριβώς όπως τα λες...Απλά εμφανίστηκαν λίγο νωρίς γι αυτό και η πιθανότητα να μη με αφήσει μέχρι το τέλος...Καλημέρα

x4uqp3.png

Γεια σας κοπέλες.... 13 ώρες δουλειάς χτυπήςαμε απόψε!!!!!!! Παρ όλα αυτά δε νιώθω κουρασμένη.... Ανησυχώ....

Αν γνωρίζω σωστά οι ασβεστώσεις είναι σαν να πιάνουν τα αγγεία, πως να το πω, πουρί.... Για να γίνω κατανοητή και δυσκολεύεται το αίμα να ρεύσει. Αν δεν ανησυχεί ο ντοκ όλα οκ και να μη σε αγχώνει, όντως είναι λογικό τώρα που φτάνουμε στο τέλος!!!!

Εμείς κλείσαμε την άλλη πέμπτη να μας δουν στο λητώ... Δε νομίζω να μπω ακόμη σε καρδιοτοκογράφο λογικά από Ιούνη!!!! Θέλει ο ντοκ να μας δει στο νοσοκομείο που διαθέτει μηχάνημα πιο ευαίσθητο και ακριβές για να τσεκάρει βάρος, πλακούντες κλπ με μεγαλύτερη ακρίβεια λόγω διαβήτη κ ιστορικού!!!! Καλύτερα να μαστε πιο σίγουροι!!!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια;;;;; Τι κάνετε από ετοιμασίες;;;;;

Γέλασα πολύ με το πουρί...Ο γιατρός είπε άλατα...Καλγκόν να πιω ή κεζάπ; (αστείο)

x4uqp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου, χρόνια πολλά σε οσες γιορτάζουν και σε όσους έχουν γνωστούς που γιορτάζουν να τους χαίρονται!

Εμείς ειμαστε πολύ καλά αν και ο μπεμπάκος είναι πολύ ησυχος σήμερα. Εμεις λογικά θα μπουμε στον καρδιοτοκογράφο την άλλη βδομάδα και θα μπαίνουμε καθε βδομάδα μεχρι να γεννήσω. Για να δούμε......Τι είναι αυτο το προαίσθημα που μου λέει οτι μέχρι τις 5-10 ΙΟυνίου θα έχω γεννήσει????

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ακριβώς όπως τα λες...Απλά εμφανίστηκαν λίγο νωρίς γι αυτό και η πιθανότητα να μη με αφήσει μέχρι το τέλος...Καλημέρα

καλησπέρα κι από μένα...

μην αγχώνεσαι, από ότι έχω ακούσει είναι φυσιολογικές στο τέλος...

έτσι καταλαβαίνει το νινί ότι δεν έχει πια άλλο μαμ εκεί μέσα και ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο!:tongue:

πιθανότατα δε θα σε αφήσει το νινί και όχι ο γιατρός :P

λες να είσαι η επόμενη μετά την καρδούλα; οι Σαλονικιές προπορεύονται!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια μου, χρόνια πολλά σε οσες γιορτάζουν και σε όσους έχουν γνωστούς που γιορτάζουν να τους χαίρονται!

Εμείς ειμαστε πολύ καλά αν και ο μπεμπάκος είναι πολύ ησυχος σήμερα. Εμεις λογικά θα μπουμε στον καρδιοτοκογράφο την άλλη βδομάδα και θα μπαίνουμε καθε βδομάδα μεχρι να γεννήσω. Για να δούμε......Τι είναι αυτο το προαίσθημα που μου λέει οτι μέχρι τις 5-10 ΙΟυνίου θα έχω γεννήσει????

πάντως αυτό που λένε το "προαίσθημα της μάνας" σε μένα ισχύει...

ό,τι και να προαισθανόμουν μέχρι τώρα βγήκε πραγματικότητα, παρόλες τις διαφορετικές προγνώσεις/απόψεις των άλλων.

Λέτε λοιπόν να πάω κι εγώ 21 Ιουνίου; Είχα ξυπνήσει μια μέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με το που άνοιξα τα μάτια μου σκέφτηκα "21 Ιουνίου", στην αρχή μέχρι να συνέλθω νόμιζα οτι ήταν η ημερομηνία που είχαμε τότε αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι λέω βλακείες, οπότε, μπορεί να είχα κανένα προφητικό όνειρο και να μην το θυμάμαι :D!!!!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Λέτε λοιπόν να πάω κι εγώ 21 Ιουνίου; Είχα ξυπνήσει μια μέρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με το που άνοιξα τα μάτια μου σκέφτηκα "21 Ιουνίου", στην αρχή μέχρι να συνέλθω νόμιζα οτι ήταν η ημερομηνία που είχαμε τότε αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι λέω βλακείες, οπότε, μπορεί να είχα κανένα προφητικό όνειρο και να μην το θυμάμαι :D!!!!

Εγώ κορίτσια μου στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα δει στον ύπνο μου οτι ειχα πάει σε μια εκκλησία και ειχα καμια 30αρια κερια στα χέρια μου. Αρχίζω και τα ανάβω και φτάνω στα 13. Τοτε πετάγεται ένας άνθρωπος και μου λεει. Μην ανάβεις άλλα, δεν θα τα χρειαστείς. Γύρισε τα υπολοιπα πίσω. Απο τότε μου έχει κάτσει οτι 13 Ιουνίου θα ειναι η ημερομηνία που θα γεννήσω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας κοριτσια :)

κατ αρχας χαιρομαι που η thokos ειναι καλα... moody,αν μιλατε δωστης τα φιλια μου κπες της οτι τη σκεφτομια κ της ευχομαι ολα να τελειωσουν καλα :)

κοριτσια, κουραζομαι πλον τοοοοσο πολυ!!

ουτε να γραψω δεν εχω κουραγιο..

πηγα χθες στο γιατρο. η μπεμπα ειναι περιπου 2250. ο γιατρος λεει καλα ειναι. τωτησα αν το βλεπει να τον παιρνω ολο το μηνα κ ειπε οποτε κ να γεννησω απο εδω κ περα ειναι τελιομηνο...

για την αντιπηκτικη εχει ενδοιασμους.. αν δεν την σταματησω φοβαται για αιμορραγια... μου ειπε να ξαναμιλησω με αιματολογο...

τον ρωτησα αν την κοψω πως θα ξερουμε ποτε θα γεννησω κ μου ειπε θα με δει την επομενη φορα κ θα δουμε προϋποθεσεις κτλ... απ ό,τι καταλαβα θα με εξετασει αν δει τραχηλο... ισως κ καρδιοτοκογραφο? ηερω εγω...? παντως σε μια βδομαδα θα με ξαναδει...

μου δωσαν εξετασεις αιματος, ουρων κ μεταδιδομενα....

καλιεργεια κολπικου υγρου οχι...

αυριο θα παω στο μαθημα ανωδυνου να μου δειξει αναπνοες.

αν καταλαβω τπτ θα σας το μεταφερω.

μου χε δωσει την προηγουμενη φορα η μαια στον ανωδυνο μια λιστα για βαλιτσα μαμας-μωρου....αν θελετε, οποτε εχω κουραγιο θα σας γραψω...

αυτο που μου τονισε ομως ειναι να εχω σε μια τσαντουλα τα πρωτα πρωτα-νυχτικο,εσωρουχο, παντοφλες (που να πλενονται) για μενα κ πανες, ζιπουνακι, φορμακι για το μωρο..

πηραμε κουνια το σαββατο κ τη στησαμε κιολας...

σιγα σιγα ετοιμαζομαστε...

ψωνισα κ εσωρουχα κ σουτιεν θηλασμου-ενα πολυ καλο βρηκα!!!

πλενονται...

αυτα κοριτσια.... μ εχει πιασει μια αρνηση..... νομιζω οτι δε θα γεννησω!!! τουλαχιστον οχι προσεχως... κι οταν λεμε προσεχως οχι τους επομενους μηνες ....αχαχαχαχα

δε θυμαμαι τπτ αλλο... φιλακια σε ολες :*

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...