Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πήγαμε γιατρό η μπέμπα 2500 και όλες οι μετρήσεις μας καλές!!! Θα μας ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα στο Λητώ!!! Μάλλον σε ένα μήνα γεννάω!!!!

Αυτό που με σόκαρε είναι ότι μέσα σε 14 μέρες πήρα 2 κιλά..... (!) omg!!!! Η αλήθεια είναι ότι τρώω παραπάνω αλλά 2 κιλά;;;;;;;;

Επίσης ο ντοκ μ πε κάθε πρωί πλέον να μετράω πίεση! Το συστύνει λέει σε όλες τις πρωτότοκες!!!!!

Μπράβο κοριτσούδι!!!!

Όλα καλά με τη μπεμπούλα σου!!!!

Μην αγχώνεσαι για τα κιλά... πολλά είναι και κατακράτηση... αλλά όλοι λένε ότι αυτα τα κιλά χάννται πανευκολα με το θηλασμο!

nzQbp2.png fxUip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ απο μενα!

κ γω σκεφτομουν τη ΤΗΟΚΟΣ. μακαρι να ναι καλα η κοπελα

Moody Κ γω ξυπνησα μια μερα κ ημουν συν μισο κιλο! χωρις να φαω παραπανω! βεβαια οι σχεσεις μου με τη τουαλετα περνανε κριση τελευταιως.....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κορίτσια, όσες έχετε μπει στο μήνα σας, σας έδωσε ο/η γιατρός σας να κάνετε τις τελευταίες εξετάσεις αίματος και καλλιέργεια κολπικού υγρού; Πότε περίπου τις δίνουν αυτές τις εξετάσεις;

εμενα καλλιεργεια μου κανε στον 8ο μηνα.

και αιμα τελευταια φορα παλι λιγο πριν μπω στον μηνα μου εκανα ξανα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα κι εγώ έχω γιατρό. Ανυπομονώ όπως και κάθε φορά.. Αυτό με τα κιλά έχει καταντήσει αηδία..Το προσπερνώ. Πλησιάζουμε κορίτσια και η συγκίνηση δεν περιγράφεται...Ανησυχώ κι εγώ για την thokos...Προσεύχομαι για το καλύτερο και για όλες μας...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης θα γεννήσει καμιά στο Αττικόν, στο Έλενα ή στο Μητέρα (αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο); Είναι τυχερή γιατί είναι νοσοκομεία "φιλικά προς τα βρέφη" που σημαίνει οτι είναι πιστοποιημένα οτι προωθούν τον μητρικό θηλασμό με κάθε τρόπο!

και γω στο Μητέρα... ήδη μίλησα για τον θηλασμό με την μαία που θα είναι μαζί μου εκείνη την ώρα και σήμερα έχει το νοσοκομείο δωρεάν σεμινάριο για τις εγκύους με θέμα τον θηλασμό...

πλεον στην πολιτική τους είναι ακριβώς μετά τον τοκετό να σου το αφήνουν πάνω σου δέρμα με δέρμα για αρκετή ώρα... μέχρι μια ώρα μου είπε... και άλλα διάφορα που θα τα μάθω αναλυτικά σήμερα στο σεμινάριο!!!

nzQbp2.png fxUip2.png

Βρε κοριτσια, απο τη thokos ειχε καμια.κανενα νεο;

Ανησυχω πραγματικα πολυ γι αυτην .....

Aς ελπίζουμε οτι έχει γεννήσει και οτι περνάει ομορφες στιγμές με το μωρουλινάκι της! ;)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα!!!! Η thokos κοριτσάκια μου είναι καλά... Έχει θεματάκια αλλά είναι οκ και αυτή και το νινί της... Μετράνε μέρες!!!!

Μετράμε μέρες..... Όλες μας!!!! Εμένα μ δωσε αυτό το μήνα γενικές, καλλιέργεια είχα κάνει και 2 μήνες πριν... Μόλις μπω στο μήνα μ δν ξέρω τι θ μ δώσει!!! Α μ πε ότι μόλις μπω στο μήνα μου κόβω το salospir... Φαντάζομαι ότι θα κόψουμε σταδιακά και το μαγνήσιο!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

εμενα βρε παιδια που την προηγουμενη τεταρτη - 35 κ 4- ο μικρος ηταν 2400 ειναι ανησυχητικο; μικρος δε σας φαινεται;;

Δημητρά μου δεν είναι όλα τα μωράκια το ίδιο βαριά. Σίγουρα είσαι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια αν κρίνω οτι εμείς ήμασταν 33+1 και 2500 κιλά και γέλαγε ο γιατρός γιατί είμαστε στην 89 εκατοστιαία θέση, δηλαδή αρκετά βαριοί!

Εμένα βρε κορίτσια με ανησυχεί κάτι άλλο. Εχω χάσει χωρίς δίαιτα και διατροφή 2 κιλά και είμαι σταθερά εδώ και 2-3 βδομάδες στο +12 (απο +14 που ήμουν). Βεβαια απο τότε που σταμάτησα την δουλειά (που ήταν καθιστική) δεν έχω βάλει τον κώλο μου κάτω. Ελπίζω να παίρνει ικανοποιητικά ο μπέμπης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρά μου δεν είναι όλα τα μωράκια το ίδιο βαριά. Σίγουρα είσαι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια αν κρίνω οτι εμείς ήμασταν 33+1 και 2500 κιλά και γέλαγε ο γιατρός γιατί είμαστε στην 89 εκατοστιαία θέση, δηλαδή αρκετά βαριοί!

Εμένα βρε κορίτσια με ανησυχεί κάτι άλλο. Εχω χάσει χωρίς δίαιτα και διατροφή 2 κιλά και είμαι σταθερά εδώ και 2-3 βδομάδες στο +12 (απο +14 που ήμουν). Βεβαια απο τότε που σταμάτησα την δουλειά (που ήταν καθιστική) δεν έχω βάλει τον κώλο μου κάτω. Ελπίζω να παίρνει ικανοποιητικά ο μπέμπης!

δε νομιζω να χεις προβλημα. εγω απο τελη μαρτιου 1 κιλο εχω βαλει. το μωρο αναπτυσσεται βεβαια

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!χθες πήγαμε γιατρο.η μπουμπού ειναι 2900 και μου είπε οτι θα γεννηθεί περίπου 3300-3400. Το τελευταίο μου ραντεβού στο ιατρείο του θα ειναι 30/05.μετα.....περιμένουμε την γεννα.τοτε θα μου δει και τον τραχηλο.του είπαμε οτι θελουμε να ειναι και ο μπαμπάς στον τοκετό και μας είπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα αρκεί να μην ειναι εκει ο καθηγητής γιατι στα δημόσια νοσοκομεία δεν επιτρέπουν σε κανέναν να βρίσκεται μεσα στον τοκετό.θα δούμε....του είπα για τις σουβλιες στον κόλπο και μου είπε οτι ειναι προπαρασκευαστικοι πόνοι.αυτα τα νεα μας!!!

LJqDp3.png

Πήγα κι εγώ γιατρούλη σήμερα!!! Όλα πήγαν καλά ευτυχώς, ο μπέμπης 2500 γρ., το αμνιακό αυξήθηκε και το θεματάκι με την αρτηρία λύθηκε!!!! Οπότε προχωράμε χωρίς άγχος!!! Ά! έκανα και καρδιοτοκογράφημα, πλάκα είχε, θα κάνω κάθε εβδομάδα από εδώ και μπρος!

Καλημέρα!!!! Η thokos κοριτσάκια μου είναι καλά... Έχει θεματάκια αλλά είναι οκ και αυτή και το νινί της... Μετράνε μέρες!!!!

Μετράμε μέρες..... Όλες μας!!!! Εμένα μ δωσε αυτό το μήνα γενικές, καλλιέργεια είχα κάνει και 2 μήνες πριν... Μόλις μπω στο μήνα μ δν ξέρω τι θ μ δώσει!!! Α μ πε ότι μόλις μπω στο μήνα μου κόβω το salospir... Φαντάζομαι ότι θα κόψουμε σταδιακά και το μαγνήσιο!!!!

Μπράβο για το Θωκάκι! Να της λες οτι τη σκεφτόμαστε να παίρνει κουράγιο!

Με το salospir τον ρώτησα κι εγώ τι γίνεται σε συνδυασμό με την επισκληρίδιο και μου είπε οτι μια εβδομάδα θα το παίρνω ακόμα και μετά το σταματάω, δηλαδή όντως, μόλις μπω στο μήνα μου! Και το μαγνήσιο το κόβουμε αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς...

Αντί να χαίρεσαι βρε, ανησυχείς; Το μωράκι παίρνει κανονικότατα το βάρος του ανεξάρτητα από τα δικά σου κιλά! Μπορεί να είχες κατακράτηση έντονη ή απλά να φταίει η καθιστική ζωή που είχες όπως λες κι εσύ! Αν τρέφεσαι σωστά δεν υπάρχει θέμα...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πήγα κι εγώ γιατρούλη σήμερα!!! Όλα πήγαν καλά ευτυχώς, ο μπέμπης 2500 γρ., το αμνιακό αυξήθηκε και το θεματάκι με την αρτηρία λύθηκε!!!! Οπότε προχωράμε χωρίς άγχος!!! Ά! έκανα και καρδιοτοκογράφημα, πλάκα είχε, θα κάνω κάθε εβδομάδα από εδώ και μπρος!

Μπράβο για το Θωκάκι! Να της λες οτι τη σκεφτόμαστε να παίρνει κουράγιο!

Με το salospir τον ρώτησα κι εγώ τι γίνεται σε συνδυασμό με την επισκληρίδιο και μου είπε οτι μια εβδομάδα θα το παίρνω ακόμα και μετά το σταματάω, δηλαδή όντως, μόλις μπω στο μήνα μου! Και το μαγνήσιο το κόβουμε αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς...

Αντί να χαίρεσαι βρε, ανησυχείς; Το μωράκι παίρνει κανονικότατα το βάρος του ανεξάρτητα από τα δικά σου κιλά! Μπορεί να είχες κατακράτηση έντονη ή απλά να φταίει η καθιστική ζωή που είχες όπως λες κι εσύ! Αν τρέφεσαι σωστά δεν υπάρχει θέμα...

Μπράβο ντοριτα super!! στα ιδια κιλάκια είναι τα μωρά μας!!!

τι ακριβως είναι το καρδιοτοκογράφημα? για ποιο λόγο θα το κάνεις κάθε βδομάδα στο εξης?

Μπράβο ντοριτα super!! στα ιδια κιλάκια είναι τα μωρά μας!!!

τι ακριβως είναι το καρδιοτοκογράφημα? για ποιο λόγο θα το κάνεις κάθε βδομάδα στο εξης?

Ναι! Έχουμε και ίδια ΠΗΤ, οποτε λογικό :D!!!

Ο καρδιοτοκογράφος μετράει τους καρδιακούς παλμούς του εμβρύου, τις συσπάσεις της μήτρας και την κινητικότητα του εμβρύου... Σε συνδέουν με δύο ζώνες για 20-30 λεπτά, η μια μετράει τις συσπάσεις και η άλλη τους παλμούς και πατάς ενα κουμπάκι κάθε φορά που νιώθεις το μωρό να κινείται (υπάρχουν και άλλοι καρδιοτοκογράφοι που τις μετράνε μόνοι τους χωρίς να πατάς κουμπί)... Κάθε φορά που κινούταν το μωρό έβλεπα οτι αυξάνονταν οι παλμοί του 10-20... δηλαδή είχε μια διακύμανση 140-150 και μόλις κινούταν πήγαινε 160+!

Κανονικά το κάνεις μόλις μπεις στο μήνα σου ίσως και καμιά εβδομάδα αργότερα... απλά εγώ πάω σε μαιευτικό-γυναικολογικό κέντρο και τα έχουν όλα μηχανήματα εκεί οπότε το παρέχουν σαν υπηρεσία από νωρίς, είναι καλό να το ελέγχεις γιατί από εκεί φαίνεται αν δυσφορεί το μωρό μέσα στην κοιλιά... και επειδή εγώ παραπονιέμαι οτι έχω πολλές συσπάσεις μέσα στη μέρα, με ανακουφίζει να σκέφτομαι οτι τις μετράμε και είναι υπο έλεγχο!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...