Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ σε σκεφτόμουν έντονα σήμερα. Αν θες αυριο ή μεθάυριο πάμε για καφεδάκι. Τι σου έχει πει ο γιατρός, κοντεύεις?????

Σημερα εχω γιατρο...το απόγευμα.θα σου στείλω μήνυμα στο κιν. για να κανονίσουμε μηπως ανεβώ Δάσος.γενικα εχω πολλές σουβλιες νομιζω στον κόλπο μου.να δούμε τι θα μου πει σημερα....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα εχω γιατρο...το απόγευμα.θα σου στείλω μήνυμα στο κιν. για να κανονίσουμε μηπως ανεβώ Δάσος.γενικα εχω πολλές σουβλιες νομιζω στον κόλπο μου.να δούμε τι θα μου πει σημερα....

Koριτσι μου ειλικρινά κι εγω γκρινιάζω αυτές τις μέρες για σουβλιές και πολύ έντονους πόνους περιόδου. Περιμένω μηνυματάκι.

Καλή επιτυχία με τον γιατρό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koριτσι μου ειλικρινά κι εγω γκρινιάζω αυτές τις μέρες για σουβλιές και πολύ έντονους πόνους περιόδου. Περιμένω μηνυματάκι.

Καλή επιτυχία με τον γιατρό!

Ευχαριστω!!!!!θα σας ενημερώσω το βραδάκι!!!

LJqDp3.png

Κορίτσια, όσες έχετε μπει στο μήνα σας, σας έδωσε ο/η γιατρός σας να κάνετε τις τελευταίες εξετάσεις αίματος και καλλιέργεια κολπικού υγρού; Πότε περίπου τις δίνουν αυτές τις εξετάσεις;

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πήγαμε γιατρό η μπέμπα 2500 και όλες οι μετρήσεις μας καλές!!! Θα μας ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα στο Λητώ!!! Μάλλον σε ένα μήνα γεννάω!!!!

Αυτό που με σόκαρε είναι ότι μέσα σε 14 μέρες πήρα 2 κιλά..... (!) omg!!!! Η αλήθεια είναι ότι τρώω παραπάνω αλλά 2 κιλά;;;;;;;;

Επίσης ο ντοκ μ πε κάθε πρωί πλέον να μετράω πίεση! Το συστύνει λέει σε όλες τις πρωτότοκες!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πήγαμε γιατρό η μπέμπα 2500 και όλες οι μετρήσεις μας καλές!!! Θα μας ξαναδεί την επόμενη εβδομάδα στο Λητώ!!! Μάλλον σε ένα μήνα γεννάω!!!!

Αυτό που με σόκαρε είναι ότι μέσα σε 14 μέρες πήρα 2 κιλά..... (!) omg!!!! Η αλήθεια είναι ότι τρώω παραπάνω αλλά 2 κιλά;;;;;;;;

Επίσης ο ντοκ μ πε κάθε πρωί πλέον να μετράω πίεση! Το συστύνει λέει σε όλες τις πρωτότοκες!!!!!

Μια χαρούλα η μπεμπέκα!!! Γιατί σε ένα μήνα; Πως το αιτιολόγησε; Όσο για τα κιλά μη σκας, είναι απολύτως φυσιολογικά, ειδικά για σένα που απ' οτι θυμάμαι δεν είχες πάρει όλο αυτό το διάστημα, είναι και η κατακράτηση που αρχίζει και κάνει δυναμική την παρουσία της... Εγώ έχω τρελές διαφορές από μέρα σε μέρα (ανεξάρτητα τουαλέτας) είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, αλλά βλέπω οτι πρήζονται και ξεπρήζονται τα πόδια μου αυτές τις μέρες...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

μπραβο μια χαρα το μπεμπάκι!!! αστα... τα κιλά στο εξης μπαίνουν δυο, δυο... υπομονη και θα τα χασουμε μετα! μια φιλη μου που γεννησε προσφατα είχε πάρει συνολικά 13-14 κιλά και μολις βγηκε απο μαιευτηριο είχε ηδη χασει 9 κιλα.. γιαυτο cool κοριτσια!!!

Πάμε ούτως ή άλλως σε 38 κ κάτι λόγω διαβήτη!!! Το ξέραμε από την αρχή ότι οι 40 είναι ακατόρθωτο!!!! Πάντως θέση έχει πάρει άρα έχουμε πιθανότητες για κολπικό!!!! Η πορεία θα δείξει!!!!

Ναι δεν είχα πάρει καθόλου αλλά τόσο μπαμ μπαμ 2;;;; Τεσπα ας είναι η μπέμπα οκ και χαλάλι εννοείται!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Mπράβο το μωρουλινι μουντάκι μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Moody, μια.χαρα η μπεμπουλα σου <3

Και κιλακια, και μετρησεις καλες, ολα.σουπερ!!

Κιλα κι εγω βαζω τελευταιως... αλλα παιρνει κ το μωρο (ελπιζω) ειναι κ το πρηξιμο- που το νιωθω κανονικοτατα...

Εγω σημερα εχω γιατρο... θα ενημερωσω...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...