Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μουντακι εχεις απολυτο δικιο, εμεις.ξεκιναμε με δεδομενο οτι ολα θα πανε καλα κ νοιαζομαστε τοσο.για τα υπολοιπα.

Καινη μαια ειπε οτι κ να χρειαστει να πιει ξενο δε σημαινει οτι δε θα καταφερω να θηλασω.

Στον προβληματισμο μου μη χασω τις πρωτες μερες θηλασμου κ δεν πιει το πρωτογαλα, μου ειπε οτι μπορω να το βγαζω κ να το δινω με το κουταλακι.

Ναι μωρέ alovesaki για ολα υπάρχουν λύσεις!!!! δε θα τα μάθουμε ούτε θα τα πετύχουμε όλα τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο!!!!!!!!!!!!! Θα τα ζήσουμε όλα στο σπίτι μας!!!!!!!!!!! Ας είναι γερά τα πιτσικούρδια!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διάβασα σε άλλο τόπικ, κοπέλα που γέννησε στο Γαληνό Θεσσαλονίκη δεν τη βοηθούσαν καθόλου, μόνη της άλλαζε πάνες και επέμεναν να το έχει στο δωμάτιο γιατί χρεώνουν 100 ευρώ παραπάνω... πολύ προβληματίστηκα...

μου φαίνεται πρέπει σε κάθε περίπτωση να είμαστε έτοιμες για καβγά!

μεδουσάκι, ξέρεις κάτι για Γαληνό;

δεν έχω ιδέα...το μόνο που ξέρω είναι ότι στο γένεσις και στο διαβαλκανικό rooming in επιτρέπεται μόνο στα μονόκλινα...μπορείς να δώσεις το μωρό για να ξεκουραστείς ή για οποιοδήποτε λόγο και ότι το επισκεπτήριο δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο παρουσία του μωρού...

x4uqp3.png

Κορίτσια πολυ χρήσιμα ολα αυτα που γραφετε για τον θηλασμό τα διαβασα μα μεγαλη προσοχη, ευχαριστώ πολύ. Οσον αφορα το θεμα των επισκέψεων ειμαι παθουσα απο το πρωτο μου παιδι..... αυπνη αφου με πιασαν οι πονοι απο τις 2 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι οπου τελικα μπήκα για καισαρική με ολικη ναρκωση συνηλθα σε κακο χάλι και ειχα τουλάχιστον 10 ατομα που μπαινοβγαιναν να μας δουν...... και καθ ολη την διαρκεια της ημερες κοσμοσυρροή! !!!! Ο αντρουλης μου μονο τον μπακάλη δεν φωναξε.... Το νευρικο μου σύστημα ητα ν κλονισμενο ΧΑΛΙΑ τελικα τους επρηξα και βγηκα με δικη μου ευθυνη μια μερα νωρίτερα, Αυτα φοβάμαι μη μου συμβουνι παλι που ρώτανε ολοι ποτε γεννεω και ποτε γενναω... Έπρεπε να υπαρχει κανονισμός να επιτρέπεται επισκεπτηριο μετα την πρωτη μερα.

Ασχετο η μικρή μου εφτασε τα 2700 ο γιατρος μου ειπε ξεκουραση να την κρατήσουμε μεσα μεχρι και ολη την 38 εβδομαδα και μετα να κανω καισαρικη, αντε αλλες 2 βδομαδες κοριτσια και τελειώνει ολο αυτό.

Κορίτσια πολυ χρήσιμα ολα αυτα που γραφετε για τον θηλασμό τα διαβασα μα μεγαλη προσοχη, ευχαριστώ πολύ. Οσον αφορα το θεμα των επισκέψεων ειμαι παθουσα απο το πρωτο μου παιδι..... αυπνη αφου με πιασαν οι πονοι απο τις 2 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι οπου τελικα μπήκα για καισαρική με ολικη ναρκωση συνηλθα σε κακο χάλι και ειχα τουλάχιστον 10 ατομα που μπαινοβγαιναν να μας δουν...... και καθ ολη την διαρκεια της ημερες κοσμοσυρροή! !!!! Ο αντρουλης μου μονο τον μπακάλη δεν φωναξε.... Το νευρικο μου σύστημα ητα ν κλονισμενο ΧΑΛΙΑ τελικα τους επρηξα και βγηκα με δικη μου ευθυνη μια μερα νωρίτερα, Αυτα φοβάμαι μη μου συμβουνι παλι που ρώτανε ολοι ποτε γεννεω και ποτε γενναω... Έπρεπε να υπαρχει κανονισμός να επιτρέπεται επισκεπτηριο μετα την πρωτη μερα.

Ασχετο η μικρή μου εφτασε τα 2700 ο γιατρος μου ειπε ξεκουραση να την κρατήσουμε μεσα μεχρι και ολη την 38 εβδομαδα και μετα να κανω καισαρικη, αντε αλλες 2 βδομαδες κοριτσια και τελειώνει ολο αυτό.

Δύσκολο κι αυτό...να θες να ξεκουραστείς και να συνέλθεις και να μην σε αφήνουν...γι αυτό λέμε να πάνε όλα καλά και να είμαστε καλά ώστε να μπορούμε να θηλάσουμε, να χαρούμε το μωρό μας να δεχτούμε και τις επισκέψεις....ουφφφφ τελικά τι θέλουμε;;;;

Με το καλό το μωράκι σου

x4uqp3.png

Πολυ ησυχια σημερα....προβληματιζεστε τι θα ψηφισετε ε; : p

Για το θεμα επισκεπτων, το μονο που ευχομαι ειναι να τηρουνταινοι ωρες επισκεπτηριου... θελω μεν να ρθει κοσμος αλλα οχι να μπαινοβγαινουν ολη μερα... ποιος ξερει πως θα ναι η ψυχολογια μας μετα τον τοκετο, ποσεα δυναμεις θα εχουμε, ποση κιυραση αλλα κυριως νομιζω οτι θελουμε χρονο με τα μωρακια μας, να γνωριστουμε απερισπαστες κ μετα ας τα γνωρισουν κ οι αλλοι... να προσπαθησουμε κ με το θηλασμο, γιατι αμα μπαινοβγαινει το συμπαν δε νομιζω να ειναι κ τοσο ευκολο...

Παντως δε νομιζω οτι θα το μπορουσα να μην εχω το μωρο.συνεχεια διπλα μου συνεχεια....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Παντως δε νομιζω οτι θα το μπορουσα να μην εχω το μωρο.συνεχεια διπλα μου συνεχεια....

Κι εγώ εκεί καταλήγω... θα ζητήσω rooming in και για να προσπαθήσω όσο γίνεται με το θηλασμό...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Πολυ ησυχια σημερα....προβληματιζεστε τι θα ψηφισετε ε; : p

Για το θεμα επισκεπτων, το μονο που ευχομαι ειναι να τηρουνταινοι ωρες επισκεπτηριου... θελω μεν να ρθει κοσμος αλλα οχι να μπαινοβγαινουν ολη μερα... ποιος ξερει πως θα ναι η ψυχολογια μας μετα τον τοκετο, ποσεα δυναμεις θα εχουμε, ποση κιυραση αλλα κυριως νομιζω οτι θελουμε χρονο με τα μωρακια μας, να γνωριστουμε απερισπαστες κ μετα ας τα γνωρισουν κ οι αλλοι... να προσπαθησουμε κ με το θηλασμο, γιατι αμα μπαινοβγαινει το συμπαν δε νομιζω να ειναι κ τοσο ευκολο...

Αλό!!!!! Εγώ ήμουν ήσυχη γιατί δούλευα!!!! Χιχι!!!! Ήρθε η κοπέλα σήμερα κ μ έκανε τη γενική.... Μου φυγε ένα τεράστιο βάρος!!!!! Τώρα μένει το μπεμπετσοδωμάτιο!!!!!

Νομίζω ότι το θέμα των επισκέψεων είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε πάντως!!!! Υπάρχει και η λύση του ανακοινώνουμε τη γέννα αφού πάμε σπιτάκι μας, ώστε να μην πλακώσουν εκεί όλοι μαζί!!!! Ακραίο αλλα εφ όσον κάποιες κοπέλες έχουν θέμα είναι μια λύση!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πάντως δεν είναι παράλογο που μας αγχώνει τόσο το θέμα του θηλασμου;;;; Το λέω από την άποψη ότι πρόκειται για μια τελείως ενστικτώδης και φυσιολογική πράξη... Πφ.... Πρέπει να το δούμε αλλιώς κορίτσια να χαλαρώσουμε.. Όσο αγχωνόμαστε τόσο θα μας δυσκολέψει!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Πάντως δεν είναι παράλογο που μας αγχώνει τόσο το θέμα του θηλασμου;;;; Το λέω από την άποψη ότι πρόκειται για μια τελείως ενστικτώδης και φυσιολογική πράξη... Πφ.... Πρέπει να το δούμε αλλιώς κορίτσια να χαλαρώσουμε.. Όσο αγχωνόμαστε τόσο θα μας δυσκολέψει!!!

Συμφωνώ απόλυτα, αυτό σκέφτομαι κι εγώ για να ηρεμώ... και άπειρα παραδείγματα γυναικών που ξεκίνησαν άσχημα και το βρήκαν στην πορεία... Υπομονή κι επιμονή θέλει κι όλα καλά θα πάνε αν το θέλουμε!!! :D

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Ναι ειναι τελειως παραλογο, οχι απλως παραλογο.

Πιστευω οτι οφειλεται σε οοοολα.αυτα που διαβαζουμε.σε φορουμς κ.σε γκρουπς για την ...... παγκοσμια.συνωμοσια εναντιον των μωρων :P

Οποια δεν ειναι σ αυτο το τριπακι, να διαβαζει συνεχεια διαφορα δλδ, κ.μ ακουει να λεω " αν καταφερω να θηλασω" με κοιταζει σαν ουφο κ με ρωταει " γιατι να μην τα καταφερεις";

Εν ολιγοις, νομιζω οτι πρεπει να σταθουμε στο εξης: ναι μεν μπορει.να δυσκολευτουμε με το θηλασμο (δεν ειναι κ βεβαιο ομως αυτο) αλλα.αν θελουμε να θηλασουμε θα θηλασουμε.

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι τελειως παραλογο, οχι απλως παραλογο.

Πιστευω οτι οφειλεται σε οοοολα.αυτα που διαβαζουμε.σε φορουμς κ.σε γκρουπς για την ...... παγκοσμια.συνωμοσια εναντιον των μωρων :P

Οποια δεν ειναι σ αυτο το τριπακι, να διαβαζει συνεχεια διαφορα δλδ, κ.μ ακουει να λεω " αν καταφερω να θηλασω" με κοιταζει σαν ουφο κ με ρωταει " γιατι να μην τα καταφερεις";

Εν ολιγοις, νομιζω οτι πρεπει να σταθουμε στο εξης: ναι μεν μπορει.να δυσκολευτουμε με το θηλασμο (δεν ειναι κ βεβαιο ομως αυτο) αλλα.αν θελουμε να θηλασουμε θα θηλασουμε.

Ακριβως έτσι ειναι κοριτσια ο θηλασμος δεν ειναι για ολες τις γυναικες το πιο ευκολο πραγμα αλλα ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ εστω για οσο αντεξουν...

Απο προσωπικη μου εμπειρια δυσκολευτικα πολυ στο πρωτο παιδακι μου οι πονοι ηταν αφοριτοι, οι θηλες μου επιπεδες με αποτελεσμα να μου κανει πληγες ο μικρος στην προσπαθεια του να φαει, τα πραγματα βελτιωθηκαν βεβαια μετα τις πρωτες 2 εβδομαδες όσον αφορα τον πονο και τις θηλες αλλα τα δυσκολα μετα ηταν άλλα... γεννηθηκε 4 κιλα και ετρωγε καθε 2-3 ωρες στην αρχη και μετα σχεδον καθε 1!!!! μονη στο σπιτι δεν μπορουσα ουτε και εγω να μαγειρεψω κατι για μενα ουτε φυσικα να φαω με το παιδι στο στηθος ολη μερα ασε η κουραση και η εξαντληση που ορεξη για φαγητο, 21 κιλα ειχα στην εγκυμοσυνη και τα 17 τα εχασα τις πρωτες 2 εβδομαδες, η κακη διατροφη και ψυχολογια ηταν υποθετω και ο λογος που μετα απο 1-2 μηνες το γαλα μου δεν του εκανε τιποτα αρχισαμε τα συμπληρωματα και φυσικα το δικο μου ολο και λιγοστευε μεχρι που κόπηκε έτσι απλά :(

Γι αυτο το λεω ΟΛΕΣ μπορουν να θηλασουν με επιμονη και υπομονη θα τα καταφερουν, εγω δεν ηξερα τιποτα απολυτως για τον θηλασμο και ομως το ενστικτο σε συνεργασια με τον μικρουλη λειτουργησαν...

Μπράβο angelina πολυ ενθαρρυντικά αυτά που μας λες, πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί θέληση βλέπω έχουμε όλες! Πάντως κορίτσια πήγα σε μια συνάντηση χτες με άλλες μανούλες (μέλλουσες και παλιές) όπου μας συντόνιζε μια σύμβουλος θηλασμού με σκοπό να συζητήσουμε τις απόψεις και τα προβλήματα περί θηλασμού, ήταν τρομερό, όλες οι παλιές μανούλες είχαν πρόβλημα με το θηλασμό στην αρχή ή λίγο αργότερα (π.χ. μετά από 1 μήνα), και ακόμα και τώρα μέρες ή και μήνες μετά τη γέννα τους (ή άλλες περίμεναν το δεύτερο παιδάκι τους) θέλαν να το προσπαθήσουν περισσότερο, λέγοντας οτι στο πρώτο ακούς τους γιατρούς που οι περισσότεροι δεν ασχολούνται και πολύ με το θέμα, δεν τους ενδιαφέρει, και προωθούν τα "ξένα"... Όλες μα όλες λέγαν εκ των υστέρων μην ακούτε κανέναν, όλες μπορούμε να θηλάσουμε, απλά από την ανασφάλειά σου θα ακούσεις τις μπούρδες του καθένα, ειδικά μέσα στο μαιευτήριο, έρχονται οι μαίες (όχι όλες, αλλά θα βρεθούν και τέτοιες) σου λένε δεν έχεις γάλα, η θηλή σου δεν είναι καλή, το μωρό πεινάει κλπ, έρχεται ο παιδιάτρος σου λέει δεν παίρνει βάρος ή έχει χάσει (που είναι απόλυτα φυσικό γιατί με τη γέννηση το μωρό καταπίνει πολλά υγρά τα οποία χάνονται μετά) δώσε ξένο γάλα να πάρει τα πάνω του... Είναι φοβερό αυτό, γι' αυτό λέγαν οτι μόνες μας πρέπει να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες κι ας είναι κόντρα σε αυτά που λένε οι γιατροί...

Ή το άλλο με τον περιβόητο ίκτερο... σχοινί κορδόνι όλα τα μωρά έχουν ίκτερο πριν φύγουν από το μαιευτήριο... Μας είπε η σύμβουλος, ίκτερος θεωρείται από 15 και πάνω και να μην τους ακούσουμε αν μας πουν για μικρότερο νούμερο γιατί θα πουν δώσε ξένο γάλα να συνέλθει...

Δεν ξέρω αν τα διατύπωσα ευκρινώς... Απλά λίγο συγχύστηκα με αυτά που άκουγα χτες...:evil:

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Επίσης θα γεννήσει καμιά στο Αττικόν, στο Έλενα ή στο Μητέρα (αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο); Είναι τυχερή γιατί είναι νοσοκομεία "φιλικά προς τα βρέφη" που σημαίνει οτι είναι πιστοποιημένα οτι προωθούν τον μητρικό θηλασμό με κάθε τρόπο!

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Μπράβο angelina πολυ ενθαρρυντικά αυτά που μας λες, πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί θέληση βλέπω έχουμε όλες! Πάντως κορίτσια πήγα σε μια συνάντηση χτες με άλλες μανούλες (μέλλουσες και παλιές) όπου μας συντόνιζε μια σύμβουλος θηλασμού με σκοπό να συζητήσουμε τις απόψεις και τα προβλήματα περί θηλασμού, ήταν τρομερό, όλες οι παλιές μανούλες είχαν πρόβλημα με το θηλασμό στην αρχή ή λίγο αργότερα (π.χ. μετά από 1 μήνα), και ακόμα και τώρα μέρες ή και μήνες μετά τη γέννα τους (ή άλλες περίμεναν το δεύτερο παιδάκι τους) θέλαν να το προσπαθήσουν περισσότερο, λέγοντας οτι στο πρώτο ακούς τους γιατρούς που οι περισσότεροι δεν ασχολούνται και πολύ με το θέμα, δεν τους ενδιαφέρει, και προωθούν τα "ξένα"... Όλες μα όλες λέγαν εκ των υστέρων μην ακούτε κανέναν, όλες μπορούμε να θηλάσουμε, απλά από την ανασφάλειά σου θα ακούσεις τις μπούρδες του καθένα, ειδικά μέσα στο μαιευτήριο, έρχονται οι μαίες (όχι όλες, αλλά θα βρεθούν και τέτοιες) σου λένε δεν έχεις γάλα, η θηλή σου δεν είναι καλή, το μωρό πεινάει κλπ, έρχεται ο παιδιάτρος σου λέει δεν παίρνει βάρος ή έχει χάσει (που είναι απόλυτα φυσικό γιατί με τη γέννηση το μωρό καταπίνει πολλά υγρά τα οποία χάνονται μετά) δώσε ξένο γάλα να πάρει τα πάνω του... Είναι φοβερό αυτό, γι' αυτό λέγαν οτι μόνες μας πρέπει να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες κι ας είναι κόντρα σε αυτά που λένε οι γιατροί...

Ή το άλλο με τον περιβόητο ίκτερο... σχοινί κορδόνι όλα τα μωρά έχουν ίκτερο πριν φύγουν από το μαιευτήριο... Μας είπε η σύμβουλος, ίκτερος θεωρείται από 15 και πάνω και να μην τους ακούσουμε αν μας πουν για μικρότερο νούμερο γιατί θα πουν δώσε ξένο γάλα να συνέλθει...

Δεν ξέρω αν τα διατύπωσα ευκρινώς... Απλά λίγο συγχύστηκα με αυτά που άκουγα χτες...:evil:

Φαντάσου οτι η δική μας μαία (αυτή που ειχα ακουσει εγώ θεωρούσε ικτερο απο 17 και πάνω και δήλωσε οτι στα νοσοκομεία σου παρουσιάζουν ικτερο απο 12 και πάνω. Τρελες διαφορές!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Επίσης θα γεννήσει καμιά στο Αττικόν, στο Έλενα ή στο Μητέρα (αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο); Είναι τυχερή γιατί είναι νοσοκομεία "φιλικά προς τα βρέφη" που σημαίνει οτι είναι πιστοποιημένα οτι προωθούν τον μητρικό θηλασμό με κάθε τρόπο!

Εγώ θα γεννησω αττικο.....

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...