Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κι εμένα σκούρες είναι....:shock:

ορμονικο θα ειναι!!και κατι ασχετο ακομα....την Τριτη που πηγα για υπερηχο οι παλμοι του μωρου ηταν 132....δεν ειναι λιγοι??στην αυχενικη ηταν 163!:confused:

εμενα ανοιχτες , ευτυχως. δεν τις ειχα δει, μεχρι που μια μερα ημουν μπροστα στη μπαλκονοπετρα κ εβαζα κρεμα στη κοιλια κ λαμπυρισαν!! σοκ! τριχα κ κακο!

εσύ καλέ μπροστά στην μπαλκονόπορτα βάζεις κρέμα ?? :D:D:tongue::tongue::tongue:

lZDVp3.png

ορμονικο θα ειναι!!και κατι ασχετο ακομα....την Τριτη που πηγα για υπερηχο οι παλμοι του μωρου ηταν 132....δεν ειναι λιγοι??στην αυχενικη ηταν 163!:confused:

άντε πάλι!! καλά στο τέλος θα σε δείρω εγώ δεν την γλιτώνεις!!:tongue:

σε είπε ο ντοκ σου κάτι? 'οχι!! άρα όλα καλά!! εσύ κάθε μέρα τους ίδιους παλμούς έχεις??? άσε που διάβασα ότι όσο μεγαλώνει το μωρό έχει λιγότερους παλμους!! ξεκόλλα καλέ!!! του κάνεις κακό με το άγχος σου γι'αυτό δεν κουνιέται να το καταλάβεις το έρμο!!!

lZDVp3.png

εσύ καλέ μπροστά στην μπαλκονόπορτα βάζεις κρέμα ?? :D:D:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!!! ναι εχουμε μια οικοδομη απεναντι κ ξερεις.... !!!! οχι βρε, απλα ετυχε!! αλλα δεν φαινεται κ τιποτα, γιατι ειμαι ψηλα.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

άντε πάλι!! καλά στο τέλος θα σε δείρω εγώ δεν την γλιτώνεις!!:tongue:

σε είπε ο ντοκ σου κάτι? 'οχι!! άρα όλα καλά!! εσύ κάθε μέρα τους ίδιους παλμούς έχεις??? άσε που διάβασα ότι όσο μεγαλώνει το μωρό έχει λιγότερους παλμους!! ξεκόλλα καλέ!!! του κάνεις κακό με το άγχος σου γι'αυτό δεν κουνιέται να το καταλάβεις το έρμο!!!

χχαχαχαχαχαχαχχα!!αυτο που λες το λεει κι ο αντρας μου οτι απο το αγχος μου δεν το ακουω!!μου το ξαναθυμσες παλι!!αντε μπεμπη παρε μπροστα να ηρεμησει η μανουλααααααααα!!!!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχαχχα!!αυτο που λες το λεει κι ο αντρας μου οτι απο το αγχος μου δεν το ακουω!!μου το ξαναθυμσες παλι!!αντε μπεμπη παρε μπροστα να ηρεμησει η μανουλααααααααα!!!!!!!!!!

αμ πως να πάρει μπροστά μαρή??? αφού κάθε μέρα κάτι βρίσκεις ν'αγχωθείς!!! ήμαρτον!! θα βγει και θα σε βρίσει το μωρό :tongue::tongue::tongue: άμα δεν ηρεμήσει η μανούλα πρώτα ο μπέμπης θα της κάνει καψόνια!! πρώτα θα ηρεμήσεις εσύ κ μετά θα πάρει μπρος κ η κλωτσια θα πάει σύννεφο!!:cool:

lZDVp3.png

καλέ!!!!μπήκα και ξαναμπήκα μέχρι να καταλάβω ότι όντως είναι το δικό μας μαγαζάκι!!!πολλά καινούρια κοριτσάκια μας ήρθαν.....τέλειαααααααααααα!!!μεγαλώνει το παρεό μας!!!!καλώς ήρθατε συνοδιπόρισσες!!!!!δεν θυμάμαι τα ονοματάκια σας αλλά σιγά σιγά, ε;;;;;είμαι και ξανθούλα να με συμπαθάτε λιγουλάκι!!!!

Καρδούλα, Μπεμπουλάκι, Μουντάκι, Μανούλα Αρτίστα τι κάνετε;;;;Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη!!!το μωρούλι μου είναι μια χαρά, μεγάαααααααααααλο, αγοράκι στάνταρ....καταλαβαίνετε ;), είναι μια εβδομάδα μεγαλύτερο..οπότε η νέα μου ΠΗΤ είναι 19/6....αλλά ας μην την αλλάξουμε.....φτάσαμε τα 312 γρ. κι έχω χαζέψει!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΡΤΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γύρισε ο γιατρούλης μας!!!!έπαθα σοκάρα....δεν το περίμενα!!!είναι καλά!!!λίγο πιο αδύνατος αλλά ίδιος!!!!τον αγκάλιασα, έβαλα τα κλάματα, τον συγκίνησα κι αυτόν....και πήρα τόση χαρά που δεν περιγράφεται!δεν συζητήσαμε για τίποτα περαιτέρω γιατί μπήκα σφήνα για έναν υπέρηχο για την άδεια...μου είπε στο άλλο ραντεβού θα τα πούμε όλα!είμαι πολύ χαρούμενη!!!!τώρα ηρέμησε κι εσύ...στα χέρια αυτού του ανθρώπου δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα!!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...