Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Και για να ευθυμήσουμε λίγο... Μόλις είδα οτι το μωρό στο τικεράκι γύρισε ανάποδα!!!!! :D:D:D Ωραία που θα ήταν να ήταν έτσι εύκολο και στην πραγματικότητα!!! Αν και δεν έχω παράπονο κάθε φορά που πάμε για υπέρηχο είναι με το κεφαλάκι κάτω... ελπίζω να μην βαρεθεί σε αυτή τη στάση και πει να ξεπιαστεί :lol:...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι, για πες...

μας εδειξε 3

η πρωτη για οταν ξεκινησουν οι πονοι κ ειναι ηπιοι

εισπνοη απ τη μυτη τοσο ωστε να φουσκωσει η κοιλια μας

βαθεια εκπνοη παλι απ τη μυτη, ωστε να ξεφουσκωσει η κοιλια μας

η 2η για εντονους πονους

συνεχομενες κοφτες εκπνοες απ τη μυτη

βαθεια εισπνοη απ τη μυτη

εκπνοη απ τη μυτη

παλι συνεχομενες κ κοφτες εκπνοες απ τη η

για την εξωθηση

βαθεια εκπνοη απ τη μυτη

κατεβαζουμε τον αερα εως το διαφραγμα

εκπνεουμε κ σπρωχνουμε

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλό είναι γενικά να μην ξεκινάμε με αρνητικές σκέψεις για το θηλασμό, οτι δεν θα μπορέσουμε, οτι θα πονάμε, οτι... οτι... οτι..., σίγουρα η φύση ξέρει τι κάνει... απλά επειδή το είδα στην πράξη με τη φίλη μου, η οποία είχε όλη την καλή διάθεση να θηλάσει, τελικά το γάλα της δεν έχει κατέβει ακόμα, ούτε καν πρωτόγαλα (χτες γέννησε), 1-2 σταγόνες είχε και μόνο στο ένα στήθος γιατί το άλλο έβγαζε καφέ υγρό που δεν κάνει να το πιει το μωρό γιατί μπορεί να έχει κάποια λοίμωξη... Ωστόσο δεν το βάζει κάτω, προσπαθεί και θα κατέβει το γάλα, θα θηλάσει η κοπέλα όσο γίνεται αλλά μέχρι τότε τι γίνεται? πρέπει να δώσει κάτι στο παιδί... Οπότε ας μην κατακρίνουμε και λέμε οτι είναι η εύκολη λύση γιατί εμένα αν μου τύχει και θα πρέπει να καταλήξω εκεί έστω και για μια μέρα θα μου στοιχίσει... θα είναι η δύσκολη λύση...
\

αυτες οι μια δυο σταγονες ειναι αυτες που χρειαζεται το παιδι στην αρχη, αρκει να το βαζει σωστα στην αλω ωστε να παραγεται η ορμονη που κατεβαζει το γαλα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια εγώ δε θα ζητήσω rooming in.. Θα μαι σε 3 κλινο και μας είπε χτες η μαία ότι δεν επιτρέπουν παρά μόνο στο μπαμπά να μπαίνει στο δωμάτιο όταν είναι και το μωρό... Όλοι οι συγγενείς έξω!! Και τους δέχεσαι στο διάδρομο!!! Άσε που σκέφτομαι ότι αν είμαστε και οι 3 εκεί με τα μωρά όλη μέρα θα χάσω τη μπάλα και από τν κόσμο και από το τι θα κάνουμε όλες!!!! Πάντως στο Λητώ ισχύει και το ξέρω κ από φίλη που γέννησε κ επειδή μας το παν χτες ότι αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό στο φέρνουν κάθε φορά που κλαίει! Διαφορετικά έχει στανταρ ώρες γευμάτων ανά 4!!!

Καλα δεν ειναι και ασχημο οι συγγενεις να μενουν στον διαδρομο, τοσα μικροβια μεταφερουν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια εγώ δε θα ζητήσω rooming in.. Θα μαι σε 3 κλινο και μας είπε χτες η μαία ότι δεν επιτρέπουν παρά μόνο στο μπαμπά να μπαίνει στο δωμάτιο όταν είναι και το μωρό... Όλοι οι συγγενείς έξω!! Και τους δέχεσαι στο διάδρομο!!! Άσε που σκέφτομαι ότι αν είμαστε και οι 3 εκεί με τα μωρά όλη μέρα θα χάσω τη μπάλα και από τν κόσμο και από το τι θα κάνουμε όλες!!!! Πάντως στο Λητώ ισχύει και το ξέρω κ από φίλη που γέννησε κ επειδή μας το παν χτες ότι αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό στο φέρνουν κάθε φορά που κλαίει! Διαφορετικά έχει στανταρ ώρες γευμάτων ανά 4!!!

ανα 4 ωρες??????????????????? τραγικό! και το παιδι κλαιει επι τουλαχιστον 2 ωρες μεχρι να ξαναφαει?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

ανα 4 ωρες??????????????????? τραγικό! και το παιδι κλαιει επι τουλαχιστον 2 ωρες μεχρι να ξαναφαει?

Δεν το αφήνουν να κλείει καλέ του δίνουν ξένο!!! Αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν ζητάς αποκλειστικό θηλασμό.... Δεν είναι τόσο κάφροι πια!!!!!

Ναι συμφωνώ... Να μένουν στο διάδρομο... Άντε πείσε εσύ τη γιαγιά που χει ήδη χαζέψει την ώρα που θα ναι στο δωμάτιο το μωρό να βγει έξω... Μη συζητήσω για τους συγγενείς των άλλων που μπορεί να γράφουν τις οδηγίες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.... Καλύτερα να την έχουν στο θάλαμο και να τη νλέπουν από το τζάμι παρά να αναγκάζομαι να νευριάζω και να γίνομαι κακία!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Άσε που η δικιά μου θα περάσει και 24 ωρο στη μονάδα άρα δεν θα μπορώ να την έχω μαζί μου!!! Για τη μονάδα πάντως μου είαν ότι θηλάζεις κανονικά εφ όσον φυσικά το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του μωρού!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ωραία! τότε θα ζητήσω οπωσδήποτε rooming in!

δεν τους θέλω καθόλου τους συγγενείς, ειδικά τις πρώτες μέρες που θα πονάω και δεν θα μπορώ να κουνηθώ!

από τώρα με έχουν ζαλίσει με τις απορίες τους (πότε μπαίνεις στο μήνα σου; πότε πού και πως θα γεννήσεις; κ.ά) και ήδη τους αποφεύγω όσο μπορώ...

ποιος ξέρει μετά τι θα ρωτάνε!

τι να κάνω... είναι και πολλοί στον περίγυρο, δεν είναι λίγοι...

άραγε στο rooming in σε βοηθάνε οι νοσοκόμες με τις πάνες ή τα κάνεις όλα μόνη σου; γιατί με τα ράμματα κομματάκι δύσκολο το κόβω!

Ε δε νομίζω να σε αφήνουν μόνη τελείως ειδικά αν έχεις κάνει καισαρικη!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Αλοβεσάκι μου γιατί οι περισσοτερες μαμάδες δίνουν κρεμες φρουτόκρεμες απο την στιγμή που μπορείς να βρασεις πατατες, κολοκυθια και καρότα και να δωσεις στο παιδί σου ή να αλεσεις φρουτα???? Γιατί απλουστατα ειναι η ευκολη λυση για να πάρει το παιδί τα ζακχαρα που χρειάζεται αν δεν θηλάσεις και να βγαλει το μυκωνιο και το αμνιακο υγρό! Εγώ πάντως που ρωτάω οι περισσότερες δεν έχουν θηλάσει, ισχυριζόμενες οτι πονουσε το στήθος ή οτι δεν ειχαν γάλα ή οτι το παιδί ηταν λαιμαργο κτλ κτλ.

Ναι, αντιλαμβανομαι τι λες αλλα δε νομιζω οτινολες δινουν κρεμες μονο για λογους ευκολιας ουτε οτι μονο για αυτο το λογο δε θηλαζουν.

Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις τη σωστη καθοδηγηση, γιατι καπου κ εσυ τα χανεις, δεν μπορεις να εισαι σιγουρη αν κανεις το σωστο για το μωρο σου η οχι.

Αν σου λενε γιατροι κ μαιες.το Α παιρνεις ευθυνη εσυ να κανεις το Β;

Οσες πληροφοριες και να προσπαθησεις να βρεις χρειαζεται πολυ καλο φιλτραρισμα γιατι καποις ειναι πραγματικα ακραιες- απ οποιο ακρο κι αν

προερχονται.

Εν προκειμενω ομως, το ζαχαρονερο λοιπον το δινουξ ποτε;

Οταν ας πουμς η μαμα δε θελει η δε "μπορει" να θηλασει; την ενημερωνουν η οχι;

Γιατι εχω διαβασει οτι το δινουν μολις γεννιεται το μωρο..

twt6p2.png

μας εδειξε 3

η πρωτη για οταν ξεκινησουν οι πονοι κ ειναι ηπιοι

εισπνοη απ τη μυτη τοσο ωστε να φουσκωσει η κοιλια μας

βαθεια εκπνοη παλι απ τη μυτη, ωστε να ξεφουσκωσει η κοιλια μας

η 2η για εντονους πονους

συνεχομενες κοφτες εκπνοες απ τη μυτη

βαθεια εισπνοη απ τη μυτη

εκπνοη απ τη μυτη

παλι συνεχομενες κ κοφτες εκπνοες απ τη η

για την εξωθηση

βαθεια εκπνοη απ τη μυτη

κατεβαζουμε τον αερα εως το διαφραγμα

εκπνεουμε κ σπρωχνουμε

ευχαριστουμε δημητρα, στην τελευταία εννοεις βαθεια εισπνοη?

KJO7p2.png

Δεν το αφήνουν να κλείει καλέ του δίνουν ξένο!!! Αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν ζητάς αποκλειστικό θηλασμό.... Δεν είναι τόσο κάφροι πια!!!!!

Ναι συμφωνώ... Να μένουν στο διάδρομο... Άντε πείσε εσύ τη γιαγιά που χει ήδη χαζέψει την ώρα που θα ναι στο δωμάτιο το μωρό να βγει έξω... Μη συζητήσω για τους συγγενείς των άλλων που μπορεί να γράφουν τις οδηγίες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.... Καλύτερα να την έχουν στο θάλαμο και να τη νλέπουν από το τζάμι παρά να αναγκάζομαι να νευριάζω και να γίνομαι κακία!

Kι ομως βρε μουντάκι μου, οπως ελεγε και η μαια το καλυτερο εκεινη την στιγμη ειναι να κοιτάξουμε το παιδί μας και ας βγουμε κακες για τους ξενους. Στο κατω κάτω το οτι γεννάμε δεν ειναι γιανα κανουμε τα δωμάτια κεντρο διερχομένων.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ωραία! τότε θα ζητήσω οπωσδήποτε rooming in!

δεν τους θέλω καθόλου τους συγγενείς, ειδικά τις πρώτες μέρες που θα πονάω και δεν θα μπορώ να κουνηθώ!

από τώρα με έχουν ζαλίσει με τις απορίες τους (πότε μπαίνεις στο μήνα σου; πότε πού και πως θα γεννήσεις; κ.ά) και ήδη τους αποφεύγω όσο μπορώ...

ποιος ξέρει μετά τι θα ρωτάνε!

τι να κάνω... είναι και πολλοί στον περίγυρο, δεν είναι λίγοι...

Μετά θα σου λενε πως να το κανεις γιατί οτι κανεις ειναι λαθος και αυτοι ξερουν καλυτερα! Βρε μακριά!:tongue:

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ναι, αντιλαμβανομαι τι λες αλλα δε νομιζω οτινολες δινουν κρεμες μονο για λογους ευκολιας ουτε οτι μονο για αυτο το λογο δε θηλαζουν.

Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις τη σωστη καθοδηγηση, γιατι καπου κ εσυ τα χανεις, δεν μπορεις να εισαι σιγουρη αν κανεις το σωστο για το μωρο σου η οχι.

Αν σου λενε γιατροι κ μαιες.το Α παιρνεις ευθυνη εσυ να κανεις το Β;

Οσες πληροφοριες και να προσπαθησεις να βρεις χρειαζεται πολυ καλο φιλτραρισμα γιατι καποις ειναι πραγματικα ακραιες- απ οποιο ακρο κι αν

προερχονται.

Εν προκειμενω ομως, το ζαχαρονερο λοιπον το δινουξ ποτε;

Οταν ας πουμς η μαμα δε θελει η δε "μπορει" να θηλασει; την ενημερωνουν η οχι;

Γιατι εχω διαβασει οτι το δινουν μολις γεννιεται το μωρο..

Αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμο και δώσουν ζαχαρόνερο τοτε μπορείς να κάνεις θέμα στο νοσοκομείο γιατί ειναι αντικανονικό! Αν η μαμα πει οτι δεν θελω να θηλάσω τοτε ακολουθούν τα πρακτικά του νοσοκομείου, λογικά ναι θα δωσουν ζαχαρόνερο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...