Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

χθες πηγα στο ραντεβου με τη μαια κ μας εκανε τις ανασες του τοκετου, εχετε ενημερωθει εσεις;

Εμένα μου τις είπε η φίλη μου που πήρε μαία... αλλά δεν μπορώ να πω οτι τις έχω συγκρατήσει 100%... γιατί ήταν άλλες για χαλάρωση και άλλες για εξώθηση...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης το μωρό οταν γεννιέται (μας τα έδειξαν αυτά) έχει χωρητικότητα στομάχου 5ml δηλαδή 3 σταγόνες (οσο είναι το πύαρ μας). Τα μωρά που τα μπουκώνουν με ζαχαρόνερο και μετά με μπουκάλι έχουν σαν αποτελεσμα λογω της ποσότητας που τους δίνουν να κάνουν παλινδρόμηση στομάχου!!!! Το οποίο στην πορεία,(με τα συμπληρώματα) αποτελεί και την μεγαλυτερη αιτία αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, γιατί το παιδί απο το πολύ φαγητο (για να ξεραινεται στον ύπνο και να μην ξυπνάει εμάς) πέφτει σε ληθαργικό υπνο και κατά την παλινδρόμηση δεν μπορεί να αντιδράσει και πεθαίνει.

φοβερό!!!

πρώτη φορά το ακούω και εντυπωσιάστηκα!

γι' αυτό το καημενάκι μιας γνωστής μου είναι λίγων μηνών και παίρνει φάρμακα για παλινδρόμηση; κι εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι γονιδιακό...

άραγε κορίτσια στον αποκλειστικό θηλασμό στο φέρνουν συνέχεια όταν πεινάει ή όταν πια έχει ξελιγωθεί της πείνας και δεν ξέρεις πως να το ηρεμήσεις από το κλάμα;

μήπως τελικά να ζητήσουμε rooming in να είμαστε σίγουρες;

θέλω να σας αναφέρω τη γραμμή υποστήριξης θηλασμού που υπάρχει. Σε περίπτωση που δεν την ξέρετε είναι ο αριθμός 10525...Νομίζω λειτουργεί 9-5 και μπορούμε να απευθυνόμαστε για κάθε απορία-πρόβλημα με το θέμα

ενδιαφέρον...

ευχαριστούμε πολύ...:P

Κοριτσια δε νομιζω να θελει κ πολυ αγχος... δε φανταζομαι να τις θυμομαστσ καν εκεινηττην ωρα... αλλωστε μας τις δειχνουν οι μαιες που ειναι εκει, την ωρα που πρεπει να τις κανουμε.

Παντως ξεχασα να σας πω οτι επικοινωνησα με το ικα της περιοχης μου κ οτι, επειδη ειναι λιγο αργα να συμμετασχω σε γκρουπ, μπορει να μην προλαβω να ολοκληρωσω τον κυκλο των μαθηματων ανωδυνοη κτλ, μου ειπε η μαια αν θελω να παω μονη μου να πουμε καποια πραγματα. Οποτε αυριο.θα σας εχω νεα, εκτος απροοπτου.

* τα μαθηματα απευθυνονται στις ασφαλισμενες ολων των ταμειων που ανηκουν πλεον στον εοπυυ, δε χρειαζεται να ειμαστς στο ικα.

Ψαξτε το αν θελετε, εστω κ.τωρα...

twt6p2.png

Rania, moody, medousaki, ευχαριστουμε πολυ πολυ <3

Moody, πολυ χαιρομαι ποη ξεμπερδεψες :)

Ρε κοριτσια,.ζαχαρονερο κ χαμομηλι τους δινουν αυθαιρετα η μας ρωτανε; κι εμειςνπου το ξερουμε; δλδ με τονπου θα μς πιασουν οι πονοι κ θα παμε θα ξηγηθουμε : " δε θελω να δωσετε τπτ στο παιδι μου"?

Και.γιατι το δινουν;-πχ ζαχαρονερο... μηπως χρειαζεται;

Σ αυτες τις ερωτησεις δεν εχω απαντησεις, το ομολογω... οποτε οποια γνωριζει ας μας διαφωτισει :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

όχι, να μην αγχώνεσαι καθόλου, αφού οι άλλες 2 ήταν καλές η τροφοδοσία του πλακούντα γίνεται επαρκώς...

η μητριαία θα ήταν γιατί η ομφαλική είναι 1 και δεν αντιδιαστέλεται με τις άλλες 2 δεξιά και αριστερά που είναι μητριαίες...

το αλάτι δε σου το είπε για τα πρηξίματα ούτε για το αμνιακό, αλλά γιατί η αντίσταση στην αρτηρία δείχνει προδιάθεση (μόνο προδιάθεση, μην αγχωθείς και γι' αυτό) να εμφανίσεις προεκλαμψία, δηλ. αυξημένη αρτηριακή πίεση, οπότε προληπτικά σου είπε να προσέχεις το αλάτι για να μην ανεβάσεις πίεση...

εγώ στην αρχή μετρούσα 2 φορές τη βδομάδα και δεν ανέβασα ούτε μισή φορά, ακόμα και με νεύρα (αν και μου είπε να μετριέμαι ήρεμη και ξεκούραστη)

επίσης αυτό το φούντωμα και κοκκίνισμα στα μάγουλα μου είπε είναι ορμονικό και όχι πίεση, η πίεση είναι πονοκέφαλος που ξεκινά από τον αυχένα (δεν είχα ποτέ).

Ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση :D! Κι εγώ από πίεση ευτυχώς καλά πάω... 10 άντε 11 με 6 έχω...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

φοβερό!!!

πρώτη φορά το ακούω και εντυπωσιάστηκα!

γι' αυτό το καημενάκι μιας γνωστής μου είναι λίγων μηνών και παίρνει φάρμακα για παλινδρόμηση; κι εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι γονιδιακό...

άραγε κορίτσια στον αποκλειστικό θηλασμό στο φέρνουν συνέχεια όταν πεινάει ή όταν πια έχει ξελιγωθεί της πείνας και δεν ξέρεις πως να το ηρεμήσεις από το κλάμα;

μήπως τελικά να ζητήσουμε rooming in να είμαστε σίγουρες;

Eγω θα ζητησω σιγουρα rooming in για να ειμαι πολυτως σιγουρη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania, moody, medousaki, ευχαριστουμε πολυ πολυ <3

Moody, πολυ χαιρομαι ποη ξεμπερδεψες :)

Ρε κοριτσια,.ζαχαρονερο κ χαμομηλι τους δινουν αυθαιρετα η μας ρωτανε; κι εμειςνπου το ξερουμε; δλδ με τονπου θα μς πιασουν οι πονοι κ θα παμε θα ξηγηθουμε : " δε θελω να δωσετε τπτ στο παιδι μου"?

Και.γιατι το δινουν;-πχ ζαχαρονερο... μηπως χρειαζεται;

Σ αυτες τις ερωτησεις δεν εχω απαντησεις, το ομολογω... οποτε οποια γνωριζει ας μας διαφωτισει :)

Αλοβεσάκι μου γιατί οι περισσοτερες μαμάδες δίνουν κρεμες φρουτόκρεμες απο την στιγμή που μπορείς να βρασεις πατατες, κολοκυθια και καρότα και να δωσεις στο παιδί σου ή να αλεσεις φρουτα???? Γιατί απλουστατα ειναι η ευκολη λυση για να πάρει το παιδί τα ζακχαρα που χρειάζεται αν δεν θηλάσεις και να βγαλει το μυκωνιο και το αμνιακο υγρό! Εγώ πάντως που ρωτάω οι περισσότερες δεν έχουν θηλάσει, ισχυριζόμενες οτι πονουσε το στήθος ή οτι δεν ειχαν γάλα ή οτι το παιδί ηταν λαιμαργο κτλ κτλ.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλό είναι γενικά να μην ξεκινάμε με αρνητικές σκέψεις για το θηλασμό, οτι δεν θα μπορέσουμε, οτι θα πονάμε, οτι... οτι... οτι..., σίγουρα η φύση ξέρει τι κάνει... απλά επειδή το είδα στην πράξη με τη φίλη μου, η οποία είχε όλη την καλή διάθεση να θηλάσει, τελικά το γάλα της δεν έχει κατέβει ακόμα, ούτε καν πρωτόγαλα (χτες γέννησε), 1-2 σταγόνες είχε και μόνο στο ένα στήθος γιατί το άλλο έβγαζε καφέ υγρό που δεν κάνει να το πιει το μωρό γιατί μπορεί να έχει κάποια λοίμωξη... Ωστόσο δεν το βάζει κάτω, προσπαθεί και θα κατέβει το γάλα, θα θηλάσει η κοπέλα όσο γίνεται αλλά μέχρι τότε τι γίνεται? πρέπει να δώσει κάτι στο παιδί... Οπότε ας μην κατακρίνουμε και λέμε οτι είναι η εύκολη λύση γιατί εμένα αν μου τύχει και θα πρέπει να καταλήξω εκεί έστω και για μια μέρα θα μου στοιχίσει... θα είναι η δύσκολη λύση...

APaXp3.png

Ptg7p3.png

Κορίτσια εγώ δε θα ζητήσω rooming in.. Θα μαι σε 3 κλινο και μας είπε χτες η μαία ότι δεν επιτρέπουν παρά μόνο στο μπαμπά να μπαίνει στο δωμάτιο όταν είναι και το μωρό... Όλοι οι συγγενείς έξω!! Και τους δέχεσαι στο διάδρομο!!! Άσε που σκέφτομαι ότι αν είμαστε και οι 3 εκεί με τα μωρά όλη μέρα θα χάσω τη μπάλα και από τν κόσμο και από το τι θα κάνουμε όλες!!!! Πάντως στο Λητώ ισχύει και το ξέρω κ από φίλη που γέννησε κ επειδή μας το παν χτες ότι αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό στο φέρνουν κάθε φορά που κλαίει! Διαφορετικά έχει στανταρ ώρες γευμάτων ανά 4!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...